Къде в София продават реплики на маркови часовници?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Re: Къде в София продават реплики на маркови часовници?

Мнение от M2PR » 16 Фев 2010, 12:59

Най-истинския пост по темата, или по-скоро най-реалния -

jordanpar написа:Във форум,където има най-много реплики /разбирай М-пакети сложени на от 316 нагоре/,където всеки втори търси джанти реплики четирите на цената на една оригинална,където се пита в цели теми от къде да се напръскаме с евтините варианти на марковите парфюми и от кой сайт да си напазаруваме тестери, да се говори за часовници на четирицифрена цена е леко смешно,да не кажа цинично.

Оставам зад твърдението - по-добре си купи нещо хубаво, което можеш да си позволиш, отколкото да се изхвърляш НЕНУЖНО за нещо, което дори не е истинско ;)

Скисе, човека не е "тартора" на групата, ма мисля, че е автора на темата. А това, че се изписаха 220 мнения, а не му се написа в 1 да търси в гугъл, за пореден път доказва какъв сеирджия и "коментатор" е българина. Като от това определение изключвам няколкото читави мнения, които изказваха лично мнение, а не това "колко е злеее, щото еди кво си" ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 16 Фев 2010, 13:27

Bella написа:За мен стила на един мъж си личи по часовника ,обувките и жената до него :winky:
По добре с хубав часовник отговарящ на стандарта ти ,отколкото с "реплика " на уникално скъп и без два лева в джоба :nono:

По принцип колежката е права. Чувал съм го от много хора, че най-важните "аксесоари" за мъжа са часовникът и обувките. Така, че не виждам защо я нападнахте. Това не са "критерии" за свалка, а просто показатели за жизнен стандарт.

Има жени, които се кичат със злато от горе до долу, обаче са продавачки в магазин или сервитьорки, нали ?! (Не искам да обиждам хората за професията им, а просто отбелязвам фактите)
Бижутата (естествено) невинаги са истински ..

Имайки предвид, че нашата държава е тотален ИЗРОД, т.е. липсва средна класа в обществото, което води до безумно високи цени на марковите стоки и безумно големи боклуци (или т.нар. реплики) на "народни" цени, не виждам защо се заяждате един с друг.

Благодаря за вниманието. :mhihi:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 330 xd , 2003
Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL

Мнение от Bella » 16 Фев 2010, 13:48

blackrider написа: пп. Колко от колегите тук притежаващи БМВ ,го поддържат с оригинални части? Не турски ментета,фолио от Илиенци,гуми 2-ра ръка,М-кови брони /релика/ .....? В същото време се обличат от Илиенци.....и ходят с по 5 лв. в джоба?
Така,че хайде колеги да слезнем на земята и да не се правим всички на "Лайза Минели" :)
Скрити лимонки.....а :clap: 8)

Колега понеже всеки гледа от собствената си камбанария демек изхожда от себе си какво би направил или не ще кажа само едно на теб и на колегата jordanpar - Не ме интересува кой от къде си купува нещата ,не ме интересува дали кара М6 или Е 36 с джанти и брони " реплики" ,дали си пазарува от Илиенци и носи часовници менте на Rado или Patek Philippe и парцалки на D&G и Armani. Живи и здрави всеки си прави избора за себе си и ако той се чувства добре нека продължава да го прави . За мен това е глупаво да си купувам нещо което самата аз знам ,че не е истинско само за да впечетля някой си .На кого да се доказвам ,че нося маркови дрехи или бижута като самата аз за себе си знам ,че струва 50 лева и съм скъсана като вестник и не мога да си позволя оригинала .Какво удоволствие може да ми достави подобно нещо :dunno: Не случайно подобни неща -коли ,яхти ,часовници ,телефони и т.н се наричат играчки за богатите ,а другото е измислено за всички които искат да го имат но не могат да си го позволят .Тук вече идва момента дали ще направиш избора да се правиш на нещо което не си за пред хората или ще избереш да бъдеш себе си ;)

Ха дано вече съм се изказала достатъчно ясно за всички ,макар и блондинка според изказванията на някои :mhihi:
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват :kuku:

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 16 Фев 2010, 13:52

Bella написа:За мен стила на един мъж си личи по часовника ,обувките и жената до него :winky:
По добре с хубав часовник отговарящ на стандарта ти ,отколкото с "реплика " на уникално скъп и без два лева в джоба :nono:

т'ва са предполагам от ония НЕписаните закони, плуващи в женското съзнание, само че се пропуска факта, че има хора и Хора, т.е. всеки сам си преценява приоритетите или сега като ти четем "философските" изблици трябва да сме сигурни че разполагаш с нобелова награда... :kuku:
и незнам защо твърде често се изказваш като много разбираща и можеща, тънко смешно, но предполагам си вярваща, което оправдава от части действията ти...
а и нали не си мислиш, че като си лишена от мъжки полов орган си нещо по-съществено от останалите, защото оставам с впечатлението, че ти не просто се изказваш по дадени проблеми/въпроси, а държиш да се наложиш...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 330 xd , 2003
Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL

Мнение от Bella » 16 Фев 2010, 14:01

Projektzwo написа: ...

:OT: А я аз да те попитам - Само аз ли изказах подобно мнение в темата или се захвана да се зяждаш с мен само щото съм лишена от "мъжки полов орган" ? :mhihi:

Я си чети там по форума и не се занимавай с мен ако обичаш .Ако имаш нещо има и ЛС ,само че май държиш да имаш и аудиотория ;)
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Фев 2010, 14:09

Runnaway написа:

По принцип колежката е права. Чувал съм го от много хора, че най-важните "аксесоари" за мъжа са часовникът и обувките. Така, че не виждам защо я нападнахте. Това не са "критерии" за свалка, а просто показатели за жизнен стандарт.

Това е критерии типичен за България и нашите комплекси.
Колата, обувки, часовник, дрешки и парцалки, жени и заведения - хаха.
По света хората имат съвсем други приоритети - дом, обучение, обезпечение на децата си.

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 16 Фев 2010, 14:23

///peter написа:
Runnaway написа:

Това е критерии типичен за България и нашите комплекси.
Колата, обувки, часовник, дрешки и парцалки, жени и заведения - хаха.
По света хората имат съвсем други приоритети - дом, обучение, обезпечение на децата си.

... Защото гореизброените (коли, обувки, часовници и т.н.) си ги имат, нали ?!

Аз за дрехи не съм говорил, защото дрехите трябва да са чисти, а не маркови, жените изобщо не са критерии. За заведения изобщо мисля да не отварям приказка.

Не знам защо всички приехте тази тема като показателна за позьорщината и комплексарщината на българина. Ставаше дума за жизнен стандарт, а не за ГОУФ ТУНИНГ с лепенка Ремус и култовия израз "Вла'й у Гоуфу, ма!" equal to "I love you" in Pernikian language).

Колеги, абстрахирай се от това, което сте прочели по темата.

Отивате на бизнес среща с човек, с когото ще правите бизнес - без значение какъв.

Той идва на срещата с мръсни обувки. Какво ще си помислите ?

Той идва на срещата и вади телефон Верту и го "плесва" демонстративно на масата. Какво ще си помислите ?

За неговото материално състояние можеш да съдиш само по часовника, костюма, (ами ако не го съблече как ще видиш дали е марков ?!), обувките, ръкавелите и вратовръзката. Понеже ти държиш да разбереш що за човек седи срещу теб се опитваш да запомниш единственото, което виждаш - обувките и часовника.

По света хората правят същото, колеги. Само, че в България всичко е накриво.

П.С. Налага се да внеса малка поправка по мнението си и това на колежката. Тя говореше за стил, а не за жизнен стандарт. Аз малко промених насоката на дискусията.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 16 Фев 2010, 14:30

Саркози наскоро пред журналисти се изказва следното :

един мъж , ако до петдесет годишната си възраст не е успял да сложи ROLEX на ръката си , значи не е успял в този живот :mhihi:
п.с ами аз като харесвам омега :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Фев 2010, 14:37

[quote="Runnaway"][/quote]
Рънауей, никой не ти говори за мръсни обувки и жълти гащи...
Говорим че простотията в България е на ниво и темата го показва стабилно.
От нашата нисота, може и да ни изглежда върха да има човека пред теб верту, обаче за онзи отгоре с парите - това не е абсолютно никаква гаранция за каквото и да било.
Разберете че на запад ценят умствените качества, само тук в България се ценят паричките. И голяма част от младите дами го доказват - нямаш ли кола над ххххх лв - тц ти не си благонадежден за децата ми :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 16 Фев 2010, 14:41

///peter написа:
Runnaway написа:

От нашата нисота, може и да ни изглежда върха да има човека пред теб верту, обаче за онзи отгоре с парите - това не е абсолютно никаква гаранция за каквото и да било.
Разберете че на запад ценят умствените качества, само тук в България се ценят паричките. И голяма част от младите дами го доказват - нямаш ли кола над ххххх лв - тц ти не си благонадежден за децата ми :mhihi:

Да, но само в България всеки разбира от всичко и е много можещ и кадърен, но само на думи, гледайки отстрани :)
In Ban We Trust!

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 16 Фев 2010, 14:44

///peter написа:
Runnaway написа:

Сега вече съм съгласен с теб.

Между другото има едно клипче във Vbox7. Довечера като се прибера от работа ще го пусна тук. Курсов проект на няколко студента в НБУ. Доста е силно :)

http://5leva.com/index.php?main_page=index&cPath=102_7

Уникално. Чичко Гугъл ми даде този линк като написах "реплика на часовник".

Нечувано - Часовник Армани за 68 лева. Бах, като истински е :mhihi:
Последна промяна Runnaway на 16 Фев 2010, 14:45, променена общо 1 път
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Фев 2010, 14:44

eraziel написа:
///peter написа:
Runnaway написа:

Да, но само в България всеки разбира от всичко и е много можещ и кадърен, но само на думи, гледайки отстрани :)

И само в България можеш да срещнеш подобни изказвания за себе си - оплакванията пък с лопата да ги ринеш! :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 16 Фев 2010, 14:46

M? Koй каво се е оплакал и за какви изказвания става въпрос?
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Фев 2010, 14:47

Runnaway написа:
///peter написа:
Runnaway написа:

Сега вече съм съгласен с теб.

Между другото има едно клипче във Vbox7. Довечера като се прибера от работа ще го пусна тук. Курсов проект на няколко студента в НБУ. Доста е силно :)

Ами така де, с репликите на младите дами за това какво е един мъж - що забременяха от шефове на Мтел и после бяха изритани като мръсни котета :mhihi:
Голяма пародия е днешния живот.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 16 Фев 2010, 15:01

мога да ти намеря перфектна реплика от 250-1500 лв зависимост от качеството ако искаш пиши 1 ЛС да ти дообясня

поздрави

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата