Къде в София продават реплики на маркови часовници?
Модератор: Общи модератори
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Re: Къде в София продават реплики на маркови часовници?
Най-истинския пост по темата, или по-скоро най-реалния -
Оставам зад твърдението - по-добре си купи нещо хубаво, което можеш да си позволиш, отколкото да се изхвърляш НЕНУЖНО за нещо, което дори не е истинско
Скисе, човека не е "тартора" на групата, ма мисля, че е автора на темата. А това, че се изписаха 220 мнения, а не му се написа в 1 да търси в гугъл, за пореден път доказва какъв сеирджия и "коментатор" е българина. Като от това определение изключвам няколкото читави мнения, които изказваха лично мнение, а не това "колко е злеее, щото еди кво си"
jordanpar написа:Във форум,където има най-много реплики /разбирай М-пакети сложени на от 316 нагоре/,където всеки втори търси джанти реплики четирите на цената на една оригинална,където се пита в цели теми от къде да се напръскаме с евтините варианти на марковите парфюми и от кой сайт да си напазаруваме тестери, да се говори за часовници на четирицифрена цена е леко смешно,да не кажа цинично.
Оставам зад твърдението - по-добре си купи нещо хубаво, което можеш да си позволиш, отколкото да се изхвърляш НЕНУЖНО за нещо, което дори не е истинско

Скисе, човека не е "тартора" на групата, ма мисля, че е автора на темата. А това, че се изписаха 220 мнения, а не му се написа в 1 да търси в гугъл, за пореден път доказва какъв сеирджия и "коментатор" е българина. Като от това определение изключвам няколкото читави мнения, които изказваха лично мнение, а не това "колко е злеее, щото еди кво си"

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Bella написа:За мен стила на един мъж си личи по часовника ,обувките и жената до него![]()
По добре с хубав часовник отговарящ на стандарта ти ,отколкото с "реплика " на уникално скъп и без два лева в джоба
По принцип колежката е права. Чувал съм го от много хора, че най-важните "аксесоари" за мъжа са часовникът и обувките. Така, че не виждам защо я нападнахте. Това не са "критерии" за свалка, а просто показатели за жизнен стандарт.
Има жени, които се кичат със злато от горе до долу, обаче са продавачки в магазин или сервитьорки, нали ?! (Не искам да обиждам хората за професията им, а просто отбелязвам фактите)
Бижутата (естествено) невинаги са истински ..
Имайки предвид, че нашата държава е тотален ИЗРОД, т.е. липсва средна класа в обществото, което води до безумно високи цени на марковите стоки и безумно големи боклуци (или т.нар. реплики) на "народни" цени, не виждам защо се заяждате един с друг.
Благодаря за вниманието.

- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
blackrider написа: пп. Колко от колегите тук притежаващи БМВ ,го поддържат с оригинални части? Не турски ментета,фолио от Илиенци,гуми 2-ра ръка,М-кови брони /релика/ .....? В същото време се обличат от Илиенци.....и ходят с по 5 лв. в джоба?
Така,че хайде колеги да слезнем на земята и да не се правим всички на "Лайза Минели"![]()
Скрити лимонки.....а![]()
![]()
Колега понеже всеки гледа от собствената си камбанария демек изхожда от себе си какво би направил или не ще кажа само едно на теб и на колегата jordanpar - Не ме интересува кой от къде си купува нещата ,не ме интересува дали кара М6 или Е 36 с джанти и брони " реплики" ,дали си пазарува от Илиенци и носи часовници менте на Rado или Patek Philippe и парцалки на D&G и Armani. Живи и здрави всеки си прави избора за себе си и ако той се чувства добре нека продължава да го прави . За мен това е глупаво да си купувам нещо което самата аз знам ,че не е истинско само за да впечетля някой си .На кого да се доказвам ,че нося маркови дрехи или бижута като самата аз за себе си знам ,че струва 50 лева и съм скъсана като вестник и не мога да си позволя оригинала .Какво удоволствие може да ми достави подобно нещо

Ха дано вече съм се изказала достатъчно ясно за всички ,макар и блондинка според изказванията на някои

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Bella написа:За мен стила на един мъж си личи по часовника ,обувките и жената до него![]()
По добре с хубав часовник отговарящ на стандарта ти ,отколкото с "реплика " на уникално скъп и без два лева в джоба
т'ва са предполагам от ония НЕписаните закони, плуващи в женското съзнание, само че се пропуска факта, че има хора и Хора, т.е. всеки сам си преценява приоритетите или сега като ти четем "философските" изблици трябва да сме сигурни че разполагаш с нобелова награда...

и незнам защо твърде често се изказваш като много разбираща и можеща, тънко смешно, но предполагам си вярваща, което оправдава от части действията ти...
а и нали не си мислиш, че като си лишена от мъжки полов орган си нещо по-съществено от останалите, защото оставам с впечатлението, че ти не просто се изказваш по дадени проблеми/въпроси, а държиш да се наложиш...
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Projektzwo написа: ...

Я си чети там по форума и не се занимавай с мен ако обичаш .Ако имаш нещо има и ЛС ,само че май държиш да имаш и аудиотория

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Runnaway написа:Bella написа:За мен стила на един мъж си личи по часовника ,обувките и жената до него![]()
По принцип колежката е права. Чувал съм го от много хора, че най-важните "аксесоари" за мъжа са часовникът и обувките. Така, че не виждам защо я нападнахте. Това не са "критерии" за свалка, а просто показатели за жизнен стандарт.
Това е критерии типичен за България и нашите комплекси.
Колата, обувки, часовник, дрешки и парцалки, жени и заведения - хаха.
По света хората имат съвсем други приоритети - дом, обучение, обезпечение на децата си.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
///peter написа:Runnaway написа:Bella написа:За мен стила на един мъж си личи по часовника ,обувките и жената до него![]()
Това е критерии типичен за България и нашите комплекси.
Колата, обувки, часовник, дрешки и парцалки, жени и заведения - хаха.
По света хората имат съвсем други приоритети - дом, обучение, обезпечение на децата си.
... Защото гореизброените (коли, обувки, часовници и т.н.) си ги имат, нали ?!
Аз за дрехи не съм говорил, защото дрехите трябва да са чисти, а не маркови, жените изобщо не са критерии. За заведения изобщо мисля да не отварям приказка.
Не знам защо всички приехте тази тема като показателна за позьорщината и комплексарщината на българина. Ставаше дума за жизнен стандарт, а не за ГОУФ ТУНИНГ с лепенка Ремус и култовия израз "Вла'й у Гоуфу, ма!" equal to "I love you" in Pernikian language).
Колеги, абстрахирай се от това, което сте прочели по темата.
Отивате на бизнес среща с човек, с когото ще правите бизнес - без значение какъв.
Той идва на срещата с мръсни обувки. Какво ще си помислите ?
Той идва на срещата и вади телефон Верту и го "плесва" демонстративно на масата. Какво ще си помислите ?
За неговото материално състояние можеш да съдиш само по часовника, костюма, (ами ако не го съблече как ще видиш дали е марков ?!), обувките, ръкавелите и вратовръзката. Понеже ти държиш да разбереш що за човек седи срещу теб се опитваш да запомниш единственото, което виждаш - обувките и часовника.
По света хората правят същото, колеги. Само, че в България всичко е накриво.
П.С. Налага се да внеса малка поправка по мнението си и това на колежката. Тя говореше за стил, а не за жизнен стандарт. Аз малко промених насоката на дискусията.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Саркози наскоро пред журналисти се изказва следното :
един мъж , ако до петдесет годишната си възраст не е успял да сложи ROLEX на ръката си , значи не е успял в този живот
п.с ами аз като харесвам омега
един мъж , ако до петдесет годишната си възраст не е успял да сложи ROLEX на ръката си , значи не е успял в този живот

п.с ами аз като харесвам омега

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
[quote="Runnaway"][/quote]
Рънауей, никой не ти говори за мръсни обувки и жълти гащи...
Говорим че простотията в България е на ниво и темата го показва стабилно.
От нашата нисота, може и да ни изглежда върха да има човека пред теб верту, обаче за онзи отгоре с парите - това не е абсолютно никаква гаранция за каквото и да било.
Разберете че на запад ценят умствените качества, само тук в България се ценят паричките. И голяма част от младите дами го доказват - нямаш ли кола над ххххх лв - тц ти не си благонадежден за децата ми
От нашата нисота, може и да ни изглежда върха да има човека пред теб верту, обаче за онзи отгоре с парите - това не е абсолютно никаква гаранция за каквото и да било.
Разберете че на запад ценят умствените качества, само тук в България се ценят паричките. И голяма част от младите дами го доказват - нямаш ли кола над ххххх лв - тц ти не си благонадежден за децата ми

///peter написа:Runnaway написа:
Да, но само в България всеки разбира от всичко и е много можещ и кадърен, но само на думи, гледайки отстрани

In Ban We Trust!
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
///peter написа:Runnaway написа:
Сега вече съм съгласен с теб.
Между другото има едно клипче във Vbox7. Довечера като се прибера от работа ще го пусна тук. Курсов проект на няколко студента в НБУ. Доста е силно

http://5leva.com/index.php?main_page=index&cPath=102_7
Уникално. Чичко Гугъл ми даде този линк като написах "реплика на часовник".
Нечувано - Часовник Армани за 68 лева. Бах, като истински е

Последна промяна Runnaway на 16 Фев 2010, 14:45, променена общо 1 път
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
eraziel написа:///peter написа:Runnaway написа:
Да, но само в България всеки разбира от всичко и е много можещ и кадърен, но само на думи, гледайки отстрани
И само в България можеш да срещнеш подобни изказвания за себе си - оплакванията пък с лопата да ги ринеш!

M? Koй каво се е оплакал и за какви изказвания става въпрос?
In Ban We Trust!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Runnaway написа:///peter написа:Runnaway написа:
Сега вече съм съгласен с теб.
Между другото има едно клипче във Vbox7. Довечера като се прибера от работа ще го пусна тук. Курсов проект на няколко студента в НБУ. Доста е силно
Ами така де, с репликите на младите дами за това какво е един мъж - що забременяха от шефове на Мтел и после бяха изритани като мръсни котета

Голяма пародия е днешния живот.
мога да ти намеря перфектна реплика от 250-1500 лв зависимост от качеството ако искаш пиши 1 ЛС да ти дообясня
поздрави
поздрави