Галант vs Легаси КЛЮЧ моля!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Галант vs Легаси

Мнение от barabqga » 21 Фев 2010, 12:19

Mario Pankov написа:В единият ще му кажат твърдо Галант, в другия твърдо Субару :mhihi: Форд Мондео е приятна за каране кола, вътре таблото е толкова сиво и едноцветно, че може да си срежеш вените от депресия, докато отидеш на работа. Возията му е твърда, но стегната, дизела ако е 2.0 е добър, доста динамичен е, но понагорва повече от тези на ФВ, ако е 1.8 - за него съм чел само оплаквания. И взимаш Форд, т.е. другата година вече ще струва 4000 лева, 2012 - 2200, а 2013 няма да има, защото вече няма да е в движение. :mhihi:

е ти пък му предлагаш Мондео .. и така всеки с предложенията си :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: c220 diesel
Мечтае да кара: e30 m50b25

Мнение от brankovv » 21 Фев 2010, 17:26

Определено гланта ще е много по-удачният и красив избор :mrgreen:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW E46/E39 MPower

Мнение от chl » 21 Фев 2010, 17:52

Те всички марки, модели и тн се чупят, не палят и такива глупости. Като си вземе запазена и поддържана няма да има проблеми.Брадовчед ми има Мондео 2004та за 2-3 години не е мръднала, само амортисъор му изпусна и тва беше... и май един датчик, другото самата поддръжка тампони, масла....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Biankonero » 22 Фев 2010, 12:21

За Пежото съм напълно съгласен с колегата - баща ми кара 407-ца, само че 2 литровия бензин - много приятна, надеждна и голяма семейна кола - в пъти за препочитане за мен пред 2-та японски избора за този бюджет.
А най-добрият Форд е продадения - с това гледам и ти си наясно... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 23 Фев 2010, 2:15

Аз пък съм за Мондето дето го говорите. Майка ми има Фокус 2004г. и когато ходя на сервиз ми се сме, че не предпочетох няко по нов форд а взех БМВ от газария да кисна на сервиза. А тя си джитка с фордчето вече безпроблемно 50000 км. и незнае що е туй сервиз :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330D
Детайли за колата: Touring

Мнение от dblos » 23 Фев 2010, 11:02

Alexi написа:
acer написа:аз пък като каращ колата на мами пежо 307 комби 2.0hdi 90 коня ще ти кажа да идеш да пробваш някъде тая количка :D нема майтап ще останеш очарован!!! Фен съм на бмв офкоурс, ама който и да съм качил отначало ми викат мани я тая френска чикия- а вътре wtf, тя пласмата изобщо не скърца! а и върви! частите са ефтинки и разхода доволен, бе просто някъде я пробвай и си прави изводите

Колега не се убиждай ама...
Автомобил с емблема символизираща мачка, п**** и борче не ги хвали :)
аз имах такава щайга за служебна, тя не излизаше от сервиза, едо оправят 3 се строшат, нова френска кола :)
а й все пак темата е Мици или Субито :)
аз давам един глас за галанта , имам впечатленя от 2,0 бензин :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nov » 23 Фев 2010, 13:19

За около 6 месеца се наложи да карам Субару Легаси 2.5 автомат комби.Накрая сериозно се замислих дали да не я купя директно, колата беше май 2000г. и беше на .................520к.км път за нея не беше пробиран откакто е в Бг разбира се иначе е закупена от Германия и е теглила каравана или кемпер както там се нарича.Пълна сервизна история на реални километри.Тая кола е нещо невероятно но тогава преди 2 години си струваха пари сега са паднали.Тук в Бг и беше слажен газов инжекцион.В софия ми даваше разход между 12,5 и 15-16 пропан бутан зависи от карането на дълго падаше до под 10,5 -11 с нормално каране.Тая кола е желязо за мен още я карат, обиколи цяла стара планина на магистрала вървеше редом с доста "бигачки" въпреки че не и е такова предназначението и е доста комфортна, така че аз бих взел Легаси-то.Галант-а също ми харесва но не съм карал такъв само съм се возил наистина има много екстри за цената си и е забележително комфортен, надявам се и качествен.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 23 Фев 2010, 13:49

Благодаря на всички отзовали се на моят въпрос :yes:
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Re: Галант vs Легаси / Легасито отпада!

Мнение от barty » 26 Фев 2010, 11:36

Легасито отпада! Много е тясно вътре :shock:
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 26 Фев 2010, 12:19

Галанта пробва ли го ? :)

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 26 Фев 2010, 12:34

Егати прехваления Галант, е вярно, на външен вид е една от малкото коли извън БМВ, която ми харесва, но чак пък такъв лукс. Бяха таксита в една държава, и изобщо не бях очарован от тях, в сравнение с Е34 автомат каквото карах тогава ми се виждаха по-зле, какво остава за Е39, е определено хубаво Е39, не като повечето кошници по наще пътища. Смяната на скоростите на автомата беше доста зле, а пък един познат караше с ръчни - оше по-зле ми се струваше.. Но за 8К вероятно е по-добрия избор

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 26 Фев 2010, 21:02

barty написа:Благодаря за отзивите :yes:
И аз харесвам Е46 и Е39 но са постни или утрепани от каране :conf: / да не се обиждат тези които продават двата модела в Продава НЯМАМ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ ТЕХНИТЕ КОЛИ /

Мерцедес Е210 също е един от вариантите но там комбинацията от автомат и кожа е... скъпа и трудно се намира

Не ме разбирайте погрешно: харесвам БМВ, това ми е 4-то но вече съм семеен.
Жена ми има книжка но не кара :cry: Надявам се автомата да я улесни, а кожата.... е който е седнал в кожа после не се кефи на платнени салони

Един въпрос- как реши да предпочетеш Е210 пред Е39?Въз основа на какво?Сигурно са по нов модел(не),сигурно предлагат повече екстри за по-добри пари(не),може би за 8 бона ще намериш по-малко изтормозена Е-класа(не),а може би не знаеш,че това е най-неуспешният мерцедес признато от самите тях.Да сравнявате галант със легаси е несъстоятелно-галанта просто не може да се класира :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 27 Фев 2010, 0:25

White 1913 Power написа:...а може би не знаеш,че това е най-неуспешният мерцедес признато от самите тях.
Не че много се кефя на W210, ама от къде я измисли тая глупост?

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 27 Фев 2010, 21:33

liloff написа:
White 1913 Power написа:...а може би не знаеш,че това е най-неуспешният мерцедес признато от самите тях.

Абе чуха се малко отзиви, че има нещо такова и се заговори, че прословутото качество на марката е отишло в миналото, НО Мерцедес не са потвърдили такова нещо, а напротив - направиха тест на няколко такива автомобила които навъртяха не се сещам колко точно км без спиране освен за обслужване с гориво и консумативи, смяна на пилоти с цел възвръщане на реномето си. Теста беше успешен, така че W210 определено не е неуспешен автомобил, макар и според мен да отстъпваше доста на е39.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 27 Фев 2010, 21:41

liloff написа:

От човек сектант на тема Мерцедес,който е доста по-запознат от тебе по въпроса.Ако може да се твърди,че има Мерцедес,който не отговаря на предварителните очаквания,то това е въпросната Е-класа.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата