Галант vs Легаси КЛЮЧ моля!
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Re: Галант vs Легаси
Mario Pankov написа:В единият ще му кажат твърдо Галант, в другия твърдо СубаруФорд Мондео е приятна за каране кола, вътре таблото е толкова сиво и едноцветно, че може да си срежеш вените от депресия, докато отидеш на работа. Возията му е твърда, но стегната, дизела ако е 2.0 е добър, доста динамичен е, но понагорва повече от тези на ФВ, ако е 1.8 - за него съм чел само оплаквания. И взимаш Форд, т.е. другата година вече ще струва 4000 лева, 2012 - 2200, а 2013 няма да има, защото вече няма да е в движение.
е ти пък му предлагаш Мондео .. и така всеки с предложенията си

- brankovv
- младши ентусиаст
-
- Кара: c220 diesel
- Мечтае да кара: e30 m50b25
- chl
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW E46/E39 MPower
Те всички марки, модели и тн се чупят, не палят и такива глупости. Като си вземе запазена и поддържана няма да има проблеми.Брадовчед ми има Мондео 2004та за 2-3 години не е мръднала, само амортисъор му изпусна и тва беше... и май един датчик, другото самата поддръжка тампони, масла....
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
За Пежото съм напълно съгласен с колегата - баща ми кара 407-ца, само че 2 литровия бензин - много приятна, надеждна и голяма семейна кола - в пъти за препочитане за мен пред 2-та японски избора за този бюджет.
А най-добрият Форд е продадения - с това гледам и ти си наясно...
А най-добрият Форд е продадения - с това гледам и ти си наясно...

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Аз пък съм за Мондето дето го говорите. Майка ми има Фокус 2004г. и когато ходя на сервиз ми се сме, че не предпочетох няко по нов форд а взех БМВ от газария да кисна на сервиза. А тя си джитка с фордчето вече безпроблемно 50000 км. и незнае що е туй сервиз 

- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
Alexi написа:acer написа:аз пък като каращ колата на мами пежо 307 комби 2.0hdi 90 коня ще ти кажа да идеш да пробваш някъде тая количканема майтап ще останеш очарован!!! Фен съм на бмв офкоурс, ама който и да съм качил отначало ми викат мани я тая френска чикия- а вътре wtf, тя пласмата изобщо не скърца! а и върви! частите са ефтинки и разхода доволен, бе просто някъде я пробвай и си прави изводите
Колега не се убиждай ама...
Автомобил с емблема символизираща мачка, п**** и борче не ги хвали

аз имах такава щайга за служебна, тя не излизаше от сервиза, едо оправят 3 се строшат, нова френска кола

а й все пак темата е Мици или Субито

аз давам един глас за галанта , имам впечатленя от 2,0 бензин

За около 6 месеца се наложи да карам Субару Легаси 2.5 автомат комби.Накрая сериозно се замислих дали да не я купя директно, колата беше май 2000г. и беше на .................520к.км път за нея не беше пробиран откакто е в Бг разбира се иначе е закупена от Германия и е теглила каравана или кемпер както там се нарича.Пълна сервизна история на реални километри.Тая кола е нещо невероятно но тогава преди 2 години си струваха пари сега са паднали.Тук в Бг и беше слажен газов инжекцион.В софия ми даваше разход между 12,5 и 15-16 пропан бутан зависи от карането на дълго падаше до под 10,5 -11 с нормално каране.Тая кола е желязо за мен още я карат, обиколи цяла стара планина на магистрала вървеше редом с доста "бигачки" въпреки че не и е такова предназначението и е доста комфортна, така че аз бих взел Легаси-то.Галант-а също ми харесва но не съм карал такъв само съм се возил наистина има много екстри за цената си и е забележително комфортен, надявам се и качествен.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Re: Галант vs Легаси / Легасито отпада!
Галанта пробва ли го ? 

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Re: Галант vs Легаси / Легасито отпада!
Егати прехваления Галант, е вярно, на външен вид е една от малкото коли извън БМВ, която ми харесва, но чак пък такъв лукс. Бяха таксита в една държава, и изобщо не бях очарован от тях, в сравнение с Е34 автомат каквото карах тогава ми се виждаха по-зле, какво остава за Е39, е определено хубаво Е39, не като повечето кошници по наще пътища. Смяната на скоростите на автомата беше доста зле, а пък един познат караше с ръчни - оше по-зле ми се струваше.. Но за 8К вероятно е по-добрия избор
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
barty написа:Благодаря за отзивите![]()
И аз харесвам Е46 и Е39 но са постни или утрепани от каране/ да не се обиждат тези които продават двата модела в Продава НЯМАМ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ ТЕХНИТЕ КОЛИ /
Мерцедес Е210 също е един от вариантите но там комбинацията от автомат и кожа е... скъпа и трудно се намира
Не ме разбирайте погрешно: харесвам БМВ, това ми е 4-то но вече съм семеен.
Жена ми има книжка но не караНадявам се автомата да я улесни, а кожата.... е който е седнал в кожа после не се кефи на платнени салони
Един въпрос- как реши да предпочетеш Е210 пред Е39?Въз основа на какво?Сигурно са по нов модел(не),сигурно предлагат повече екстри за по-добри пари(не),може би за 8 бона ще намериш по-малко изтормозена Е-класа(не),а може би не знаеш,че това е най-неуспешният мерцедес признато от самите тях.Да сравнявате галант със легаси е несъстоятелно-галанта просто не може да се класира

Не че много се кефя на W210, ама от къде я измисли тая глупост?White 1913 Power написа:...а може би не знаеш,че това е най-неуспешният мерцедес признато от самите тях.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
liloff написа:Не че много се кефя на W210, ама от къде я измисли тая глупост?White 1913 Power написа:...а може би не знаеш,че това е най-неуспешният мерцедес признато от самите тях.
Абе чуха се малко отзиви, че има нещо такова и се заговори, че прословутото качество на марката е отишло в миналото, НО Мерцедес не са потвърдили такова нещо, а напротив - направиха тест на няколко такива автомобила които навъртяха не се сещам колко точно км без спиране освен за обслужване с гориво и консумативи, смяна на пилоти с цел възвръщане на реномето си. Теста беше успешен, така че W210 определено не е неуспешен автомобил, макар и според мен да отстъпваше доста на е39.

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
liloff написа:Не че много се кефя на W210, ама от къде я измисли тая глупост?White 1913 Power написа:...а може би не знаеш,че това е най-неуспешният мерцедес признато от самите тях.
От човек сектант на тема Мерцедес,който е доста по-запознат от тебе по въпроса.Ако може да се твърди,че има Мерцедес,който не отговаря на предварителните очаквания,то това е въпросната Е-класа.
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5