За GT-R и R8! (Audi с предизвикателните реклами).
Модератор: Общи модератори
Re: Audi продължава с предизвикателните реклами към BMW. Става в
aureus_gold написа:Явно шефовете на маркетинг отдела на ауди ще имат хабитуриентски бал тази година.Аз псувам пуберите у форума ,а то било пълно с келеши и у авто-индустрията.Сега няма да споря с ауди!Да си видят статистиката...брой продадени автомобили!А4 vs BMW 3 vs MB "C" и тъй се в този ред![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Детска му работа значи....
Странна раЛта: http://internationaltrade.suite101.com/ ... rmany_2009
.
Ама то си е така бе. "audi is growing faster then the bmw and mercedes". Те от дъното се доближиха до там където бмв и мередес са си били винаги ^_^ и където ще останат.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Много се кефя на рекламните ташаци, които двете компании си правят... забавляват ни
Тази с шах-мата най-много ми хареса
Но, колкото и да е тъжно, чичкото от Бентли обобщава всичко...

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- sexpodmosta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Оглежда се за някое сносно BMW
- Мечтае да кара: М3 Е90
BMWPetar написа:Много се кефя на рекламните ташаци, които двете компании си правят... забавляват ни
Да, ама Bentley не се занимават с широка гама от автомобили както го правят BMW и Audi, така, че имат цялото време да се фокусират върху луксозни модели с набутани V12 под капака, които трябва (и могат) да символизират статус, а не да гонят еко-стандарти, вграждане на всякакви технологии за намаляване на разход и дизайн, който да се харесва на масите.
"Шах-мата" е между американски представителства на двете марки и е от преди година и половина. Тия клипове на Audi, последните, сега се излъчват по време на олимписйките игри, отвъд голямата локва.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
vlad0 написа:BMW AUDI I MERCEDES са от един клас, няма да тръгна да се заяждат с опел дачия или някой от тези марки!

Audi истински конкурент на BMW и Mercedes, колкото Ферари е конкурент на Бентли

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Да, ама Bentley не се занимават с широка гама от автомобили както го правят BMW и Audi, така, че имат цялото време да се фокусират върху луксозни модели с набутани V12 под капака, които трябва (и могат) да символизират статус, а не да гонят еко-стандарти, вграждане на всякакви технологии за намаляване на разход и дизайн, който да се харесва на масите.
Искаш да кажеш ФВ могат да си позволят да правят автомобили с W12 би турбо под капак , без да им пука за еко норми

Дори правят W16 с четири турбини за Bugatti Veyron

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ахаха кой само ще предпочете R8 пред Ферари не знам
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Sharo написа:ахаха кой само ще предпочете R8 пред Ферари не знам
р8цата е доста по-евтина от ферарито, което при доста хора би наклонило везната =))
а и си има хардкор ауди фенове, които са почнали от а4ка и са стигнали до а8ца, според теб биха ли минали на ферари, при условие, че ауди предлага модел в горе-долу същия сегмент =)
No bling at the Ring
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
BadAngel написа:Sharo написа:ахаха кой само ще предпочете R8 пред Ферари не знам
р8цата е доста по-евтина от ферарито, което при доста хора би наклонило везната =))
а и си има хардкор ауди фенове, които са почнали от а4ка и са стигнали до а8ца, според теб биха ли минали на ферари, при условие, че ауди предлага модел в горе-долу същия сегмент =)
Е не биха ли минали на Ферари....
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
kriso85 написа: Е не биха ли минали на Ферари....
Ако БМВ изкарат модел в класа на Ферари и Ламбо ти ако си хардкор фен к'во ще си купиш

по-близко ми идва ламбото от колкото ферарито
не знам, за мен лично ферарито е малко плейбойска кола, докато ауди ми идват по-бизнес, според мен рядко някои би превключил от едната на другата марка =)))
не знам, за мен лично ферарито е малко плейбойска кола, докато ауди ми идват по-бизнес, според мен рядко някои би превключил от едната на другата марка =)))
No bling at the Ring
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
e то не е рекалмата за харкорфеновете ами гледай, че ти са били фенове на другите марки. Демек момчето дето се мичтаеше за ферари и там култ към него като видя р8 и айде ... Та не знам кой луд фен на ферари ще мине на R8
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Комплексари нещастни.Тази ер8-ца беше издухана от всяко М5 и старата Е63 амг.Голям срам браха за това.Истината е знае всеки човек карал мерцедес,бмв и ауди.Ауди доста се комплексират от постиженията на мерцедес и бмв и го показват доста явно.Имах възможността да тествам ауди А6 2.0ТДи.Та тругваме с една мацка(представител на ауди) по един баир със завои.Излизам на една права и настъпвам и в следващия момент виждам как една Ц-класа от 2005г. 220цди и бмв 525д ме изпреварват,гонкаха се.Онази до мен направо щеше да си изяде листовете с тех.данни,както и да е нищо неказа.Следва спускане,при което влизам в завоя,а колата продължава направо,спирачки.Тази започва да ми обяснява че ако било куатро нямало да стане така.И да ви казвам как возеше тази кола,направо голф 3-ка със спортно окачване,ужас.Случката с изпреварването стана като реклама направо,точно бмв и мерцедес
Тъй че,щом искат да си избиват комплексите,да го правят,тяхна си работа.Накрая истина излиза наяве.... 

абе те покрай тая криза от ферари на фиат стило минаха, ти за р8 ми говориш =)))
тва е в кръга на шегата, разбира се, че ферари с е по-добър имидж от ауди
тва е в кръга на шегата, разбира се, че ферари с е по-добър имидж от ауди
No bling at the Ring