Дупки,дупки,дупки
Модератор: Общи модератори
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Re: Дупки,дупки,дупки
Е после ходете си купете винетки (истински), платете си данъка на колите и всички малоумни такси и данъци за невероятния лукс да притежавате превозно средство и да го управлявате по улиците на българистан!!! Честито на собствениците на фирми за пътно строителство....ма те винаги са си ОК всъщност.....Викате пара нема-има, но се краде така че не остава и санитарен минимум и така ще си продължава......Иначе винетките-менте са хит-ше си купя.....май......дали.......

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
аз затова не си купувам,ебал сам им майката 

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Работи се по въпроса с дупките във Варна и Велико Търново, гледам на 1000 дупки 15 са запълнени вече
не знам на какъв принцип така избирателно запълват и защо казват, че чакат трайно задържане на топло време, като все пак 5% от дупките успяха да запълнят за 5 дена....

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Aз какво да кажа като за две седмици пътувах до Варна , после до Бургас и Царево а вчера до Благоевград.В цяла България положението е трагично колеги , жална ни майка
Едно от най-фрапиращите неща ,което видях бе пътя от Бургас за към кв.меден рудник , там дето се пътува покрай Бургаското езеро , което нали беше попреляло
и в моето платно в посока Созопол водата се бе оттекла в другото ,което е посока Бургас , автомобилите газеха като джипове на Кемъл трофи и един Форд в дълбоката вода как се изтряска в дълбока дупа 'щото форовете му влязоха под водата и в слесващия момент подскочи нагоре толкова силно ,че му се видя цялата броня над нивото на водата
Е*ати говедата , е*ати олигофрените дето ни държат на тоя хал
Човечеца неминуемо си строши колицата ...
Аз ще карам със зимните 15-ски докато не позакърпят
Георги Пенчев

Аз ще карам със зимните 15-ски докато не позакърпят

Георги Пенчев
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Дано поне Форда да е бил Ескорт или Фиеста 90г. 

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
хората зимата сняг нямат на апад,щото с химии го топят а и асвалта е асвалт

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
За съжаление БМВ-то остава паметник в двора, защото просто не мога да го карам, ниско е. И се търси Паджеро. И на сватба или на бал може и да се изкара и колата. Явно не съм взел подходящото БМВ. Трябваше Х5 да си купя, ама ми е доста скъпо.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
ms написа:Zubcho написа:А пък във Варна да видите какво е. Тук в Сф сме си рахат. Там е като след бомбардировка. Трябва да се преасфалтира целия град. Просто няма улица по която да минеш и през 2 метра да няма трапове. Трябваше да направя филмче като ходих и да видите за какво става въпрос.
Мдааа, Варна е ужас- ако не забравя ще щракна някоя дупка... Тука казаха, че тази седмица ще почват да ги правят дупките, ама докато не видя не им вярвам... И не е вярно, че няма здрава улица- моята пред блока е идеална![]()
![]()
![]()
Забелязвам друго- асфалта дето е от на бай ви Тошо времето почти не е мръднал, но където е кърпено или изцяло асфалтирано скоро има дупки в изобилие. То да бяха "дупки" бива, ама то си е направо лунни кратери
Почнали ги били във Варна

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
ms написа:Zubcho написа:А пък във Варна да видите какво е. Тук в Сф сме си рахат. Там е като след бомбардировка. Трябва да се преасфалтира целия град. Просто няма улица по която да минеш и през 2 метра да няма трапове. Трябваше да направя филмче като ходих и да видите за какво става въпрос.
Мдааа, Варна е ужас- ако не забравя ще щракна някоя дупка... Тука казаха, че тази седмица ще почват да ги правят дупките, ама докато не видя не им вярвам... И не е вярно, че няма здрава улица- моята пред блока е идеална![]()
![]()
![]()
Забелязвам друго- асфалта дето е от на бай ви Тошо времето почти не е мръднал, но където е кърпено или изцяло асфалтирано скоро има дупки в изобилие. То да бяха "дупки" бива, ама то си е направо лунни кратери
От техномаркета, който е на кръстовището преди магистралата продължи надолу и после направи ляв завой на онзи път на, който ти си с предимство. Долу на светофара завиваш на ляво ей баш там е перфектно за снимане. Но по-добре остави колата горе, че ще удариш бронята..
Ако не забравя тези дни ще ги снимам да се порадвате

Но иначе е интересно караш по малките улички на зигзаг, от приблизително 2 ленти се получава 1...
intention, че то май там има 1-2 дупки, но малки.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Ако продължават така нещата ще почна да се оглеждам за бартер за Субару форестер или импреца. Иначе в Сф не е чак толкова зле, сравнено с Варна и Търнаво. А там където колегите са снимали, докато имаше сняг със служебната кола минах напряко. Точно където е разкопано вече от 4 месеца и преди това има кръгово. От шела в съседство бяха така
като ме видяха как минах със служебната кола - шкода румстър, даже някаква Лада нива се беше отказала преди мен и се виждаха следите от гуми в снега. 

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Toneloker написа:........
Е там не съм минавал много отдавна- там "пътя" и преди беше с дупки от по 15+ см. на места, сега сигурно са кратери по половин метър дълбоки, но за сметка на това са и широки

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
ms написа:Toneloker написа:........
Е там не съм минавал много отдавна- там "пътя" и преди беше с дупки от по 15+ см. на места, сега сигурно са кратери по половин метър дълбоки, но за сметка на това са и широки
2 ленти се движат по един и същ път. Тези дни ще намина да направя някоя друга снимка....

- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Аз съм ок.Прибрах се в родината за 2 мес. и успях да си потроша предницата(отделно всичко в автомобила скърца и хлопа вече).С един приятел като бяхме нацепих поредната дупка извън града и я закарах колата на майстор да я позакрепи да се прибера.Бях счупил биалетка и майстора я махна и торсиона остана аут,та авера вика ей баси тея БМВ-та колко неща махна майстора а то пак върви
После в сервиза ми сервираха,че бомбето над амортисьора се е деформирало
кефът е пълен.
Страшно си харесвам колата ама наесен мисля да я бартеросвам за джип

Страшно си харесвам колата ама наесен мисля да я бартеросвам за джип

M/у другото за успокоение просто... в Щутгарт бяха осрали също пътищата...
Но нашето е за награда
Имам чувството че с кофите на багери е ринато... а като знам, че са обикновени камиончета с гумен накрайник на кофата ми се плаче. Асфалта е яката работа, 1во качество някакво 
Но нашето е за награда

- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Бе то и тук на острова където живея бяха направили "мазало",все едно Данчо къртицата(кмета на Сливен Йордан Лечков) е бил тук
Ама хората работят по европейски програми и спазват срокове,т.е. за няколко месеца си имаме нови пешеходни и велосипедни алеи+канализация.Много добра организация,а де не говорим,че народа дупка не оставя да зейне на пътя.Спомням си за един комичен момент.Беше се образувала дупка на един булевард и младежи през ноща нарисували със спрей около нея череп с два кръстосани кокала,а дупката стоеше като уста на черепа
Голям смях беше сутринта и телевизията дойде да снима,а кмета бесен изпрати екип да я запълни.Гледам тези дни пича където спечели търга по изграждането на пътната инфраструктура се е обзавел с Е92М3
(най накрая му дойде акъла,след 5,6 имрези и ево-та)и тук покрадват от общински проекти 

Голям смях беше сутринта и телевизията дойде да снима,а кмета бесен изпрати екип да я запълни.Гледам тези дни пича където спечели търга по изграждането на пътната инфраструктура се е обзавел с Е92М3