14-годишен с BMW удари двама на пешеходна пътека
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Re: 14-годишен с BMW удари двама на пешеходна пътека
Хубавото на последните две мнения е, че са на хора, които още нямат 18 и мислят така трезво - Евала, момчета.
Аз лично за първи път карах кола на 18 години + 3 месеца, а баща ми никога не ме е качвал преди това да ме "учи".
Качих си се при инструктора - книжката от първия път и до златния талон ми остават няколко месеца.
Бъдете разумни - нека стигнем 20 години по-късно, вместо 20 години по-рано. Нека не бързаме да станем "мъже", преди да можем да поемаме отговорността за постъпките си.

Аз лично за първи път карах кола на 18 години + 3 месеца, а баща ми никога не ме е качвал преди това да ме "учи".
Качих си се при инструктора - книжката от първия път и до златния талон ми остават няколко месеца.
Бъдете разумни - нека стигнем 20 години по-късно, вместо 20 години по-рано. Нека не бързаме да станем "мъже", преди да можем да поемаме отговорността за постъпките си.

Re: 14-годишен с BMW удари двама на пешеходна пътека
Аа, аз си поемам отговорността и затова в града не карам, нито на село... То ако сега не поемам отговорност, на 20 надали ще го правя...
47 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4