Колите със "спортни" гърнета какво мислите за тях?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какво мислите за тях?

Кефят ме, аз съм с такова
76
37%
Кефят ме, но не бих си сложил
22
11%
Не ми правят впечатление
32
16%
Дразня се на такива
76
37%

Общо гласове : 206
младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Re: Колите със "спортни" гърнета какво мислите за тях?

Мнение от ME4KY » 25 Фев 2010, 23:58

:mhihi: :mhihi: Са по случайност докато бех в центъра имаше едно спряло 320 (не на газ) и минаващ голф...голфа мина..тва кат тръгна ..малее :mhihi: :mhihi: изводите ги оставям на вас (голфу беше брутално заглушен баце) :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 26 Фев 2010, 8:44

:mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Никой не мое ма връне на селу!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 26 Фев 2010, 9:14

Мисля че съм ЗА ако генерацята е истинска и дава допълнително пауър, но ако някой с е турнал задно гърне за 50лв от илиенци или си е допавил няколко дупки с пирон за да може да го чуват през 10 преки щот така е модерно на село, тогава ТВЪРДО ПРОТИВ.
Изображение

член на клуба
Аватар
Кара: само 2 вратки

Мнение от Stoicho » 26 Фев 2010, 11:42

Аз съм за когато генерацията е хубава...а не ментак тип кюнец за 30лв,който да надува главите хората!
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 26 Фев 2010, 13:32

ME4KY написа:Такива коли и да ме събудят няма да ме е яд,ама да мине некой ладичка с прави тръби.. :ranting: Гадно е.

веднъж ме събуди някакъв невероятен звук... :D направо се изкефих че ме е събудило... след това разбрах че е било порш гт3 рс...

Потребител
Аватар
Кара: E36 325i Cabriolet, 106 Rallye

Мнение от goshomir » 26 Фев 2010, 15:03

Когато е направено качествено е радост за ухото! :D Не Пежлето ми съм със Суперспринт генерация и бек бокс Суперспринт Магнум, звука е много приличен, като за четири цилиндъра. ;)
May the Force be with you.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06

Мнение от Нено Б. » 26 Фев 2010, 18:58

Аз доскоро карах 2.0 с права тръба.
На шофера му харесва, проблемът е за околните. На мен лично не ми пречи че реват, стига да не е вечер по булевардите и малките улички между блоковете. Аз винаги се съобразявах.
rwd фен

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 26 Фев 2010, 22:58

Колите със "спортни" гърнета какво мислите за тях?

Мислим, че на 80-90 % от возилата движещи се по нашите пътища, със "спортни" гърнета използват нищо повече от нЕкой пазаро-биташко-илиенски артикул... :mhihi: Мислим, че на 80-90% колите, които издават "свръхзвуков" шум и са накичени с въпросните "спортни" артикули, повече издават неистови звуци (отколкото да ускоряват наистина, просто колите им си могат толкова, пък ако ще и кюнец през предния капак да им изведат :mhihi: ), и задействат де що има аларма по дадената улица са СМЕШНИ и собствениците им живеят в някакъв техен свят, в който важното нещо е "якият" звук, пък колата, че ускорява по календар е нещо дребно и маловажно.....:mhihi: Мислим, че собствениците им изпитват някаква душевна ч _ _ _ я, като видят, че хората по тротоарите се обръщат след тях (затова и не пропускат да натиснат педала колкото могат на места където има тротоарна аудитория) и са в невероятната заблуда, че всеки обърнал се ги гледа в екстаз, богоговеене...и изпълнен с възхита и не отчитат, че на 60% от зрителите споменават роднините им до девето коляно ..... други 20%, тези който знаят техническитите данни на въпросната "резачка" просто гледат и се смеят на глас.... 10% са зашеметените блондинки и пъпчиви тийнове....който веднага, след като подминат "бегачките" възкликват : "Еб@си тоя' пич к'ва яка кола има".... :mhihi: Оставих 10% за истинските, вървящите коли с маркови изпускателни системи. ;)
Между другото като видя/чуя повечето от тези "резачки" винаги се питам: "абе тези как пътуват извънградско, шлемофони ли използват? " :mhihi:
За моя лична, винаги съм предпочитал максимално вървяща (доколкото ми позволяват финансите) и тиха кола, пък, че никой не ме забелязал по дадената улица голямо важно ! :mhihi:
Последна промяна GRIPEN на 27 Фев 2010, 1:25, променена общо 3 пъти

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 27 Фев 2010, 1:21

За мен си е чиста проба селяния.Целта е да се обърнат след теб и да зяпат,че видиш ли големо гъзе съм,жалкото обаче е че даже децата и жените вече не се заглеждат по 15 годишни коли,ко останало да си кажат "бахти бегачката",а им се смеят че им е пробит ауспуха :mhihi: Истински мощните коли,над 300 коня пак като се изрежат вадят силен звук,ама нямащ нищо общо с тоя от "спортните гърнета" :mhihi:

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 27 Фев 2010, 1:30

Мирен Рокооо :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 27 Фев 2010, 23:35

Ogi написа:
ME4KY написа:Такива коли и да ме събудят няма да ме е яд,ама да мине некой ладичка с прави тръби.. :ranting: Гадно е.

веднъж ме събуди някакъв невероятен звук... :D направо се изкефих че ме е събудило... след това разбрах че е било порш гт3 рс...

:mhihi: :mhihi: Не знам.Има тука едно порше дето минава,ма то не се чува.Чудно ми е що има хора с хубави,скъпи коли който нямат хубав звук :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 27 Фев 2010, 23:38

Защото колите им и без да бучат събират погледите на хората. :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Фев 2010, 23:38

Чуйте Каррера ГТ каква селения е с тва илиенско гърне :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: BMW 320I Coupe M50B20

Мнение от Noctis » 01 Май 2013, 2:21

Не зная защо се подиграваш на 320 аз карам такова м50б20 с някакво чип че с гърне Yed Performance и да ти кажа вади доста плътен и брутален звук доста ме радва твърдо съм за Спортните Гърнета :bchug: а да и няма газ :mrgreen:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата