как се отказахте от цигарите?
Модератор: Общи модератори
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: как се отказахте от цигарите?
Намираш си друга краста-примерно риболов-помага много 

Никой не мое ма връне на селу!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
saleen написа:Намираш си друга краста-примерно риболов-помага много
да! и като си на брега и ти е тихо и спокойно, как да не запалиш една цигарка!

спират се, като кажеш СПИРАМ и повече не палиш! колкото просто, толкова и сложно

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Преди 2 години бях издържал 4 месеца без да пуша и най-голямата ми грешка беше да запаля цигара отново. Оттогава не мога да спра, но честно да си кажа - не правя и особени опити.
Като най-спокойния човек на света, по време на риболов ще пропуша три пъти повече вместо да спра...
saleen написа:Намираш си друга краста-примерно риболов-помага много
Като най-спокойния човек на света, по време на риболов ще пропуша три пъти повече вместо да спра...

- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
Re: как се отказахте од цигари?
Doberman_vas написа:Е.Димитров написа:Има спиране,като си направиш некакви гадни и силни цигари и всеки път като дръпнеш ти се пресира,организма ще си създаде настройка само като видиш цигари да ти се гади (само да не направиш и другата "психо-моторна " реакция да ти се присира)
Аз го правя с пурета. Дръпнеш 1 път и глътнеш по навик, пресере ти се зверски и айде пак 1 месец и не си помисляш за тия лайна.
И кубински пури навъре гълтам...не става...

- mitky
- Потребител
-
- Кара: e92 335i DCT
Аз лично ги спрях,като започнах да пуша още повече... Стигнах до около две и половина котий на ден и накрая започна да ми се повдига като запалих цигара... Вече две години не пуша и даже не ми минава праз ума за цигари,дори когато сам пиян 

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
Re: как се отказахте од цигари?
zlobicar написа:Воля му е майката,иначе нищо не става.
Така си е мойта воля беше 2 дена и пак

- nnniksannn
- Потребител
-
- Кара: 330d
17 години стаж като пушач имам, по 2 кутии на ден.Ама ако изляза вечерта повече.Не съм пил хапчета,лепенки ел. цигари.Формулата на успеха е ИНАТ и железни нерви,първите няколко седмици ми идваше да удуша някого
.Предупредих всички в къщи да не ми противоречат по никой начин за нищо даже и да не съм прав
Аа и най важното като ми се допуши -лицеви упори до припадък.Първите 2 месеца са много гадни,после всичко си идва на мястото,успокоява се нервата.Успех 

- vlatko_baba
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i
- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
Спрях ги от веднъж,две години не пуших и после пак от раз ги пропуших,не знам и аз защо 

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Амммеееее нямам никакво желание да ги спирам
Ставам си сутрин от легълцето,отивам пускам си ено кафенце.
Минавам през банята,после си сядам на компа взимам си пепелничето,кафенцето,цигарките - И в този момент НИЩО НИ НИКОЙ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!!!Този момент чакам цяла нощт докато спя,сънувам го - чакам го!В този момент светът сме само аз и ТЯ и никой друг!
Една вечер се напрайх на мармалад с някъв фълшив ром и издъних суматиму и цигари,в същото време се разболях нещо гърлото ме схвана и температура имах.Тогава ги спрях за около седмица две и това беше.Сега желанието ми е да се огранича само до момента който споменах в горните редове,през останалото време да не пуша.Работата ми е много динамична и напрегната,през цялото време карам,говоря по телефона и все се ядосвам и ми иди да запаля,но по някое време се осещам как съм се задръстил вече и примерно 2 3 4аса не паля но после пак.
Моето предложение е такова - взимаш си две кутии цигари,отиваш в някъф бардак без климатици и вентилации.Поръчваш си водка Савой и 4 5 бири и само една халба.
Пълниш до половината с бира и с водка до горе - пиеш до половината и доливаш с водка(ама през тва време пуфтиш яко) и така докато не стане чиста водка.
После обратното ама докато не стане чиста бира(Е АКО ИЗДЪРЖИШ) и ти гарантирам че поне една седмица нема да ти дойде на ъкъла да запалиш и през тази седмица ако ти дойде ъкъла и да не помислиш за цигариповече ти си човека
Минавам през банята,после си сядам на компа взимам си пепелничето,кафенцето,цигарките - И в този момент НИЩО НИ НИКОЙ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!!!Този момент чакам цяла нощт докато спя,сънувам го - чакам го!В този момент светът сме само аз и ТЯ и никой друг!
Една вечер се напрайх на мармалад с някъв фълшив ром и издъних суматиму и цигари,в същото време се разболях нещо гърлото ме схвана и температура имах.Тогава ги спрях за около седмица две и това беше.Сега желанието ми е да се огранича само до момента който споменах в горните редове,през останалото време да не пуша.Работата ми е много динамична и напрегната,през цялото време карам,говоря по телефона и все се ядосвам и ми иди да запаля,но по някое време се осещам как съм се задръстил вече и примерно 2 3 4аса не паля но после пак.
Моето предложение е такова - взимаш си две кутии цигари,отиваш в някъф бардак без климатици и вентилации.Поръчваш си водка Савой и 4 5 бири и само една халба.
Пълниш до половината с бира и с водка до горе - пиеш до половината и доливаш с водка(ама през тва време пуфтиш яко) и така докато не стане чиста водка.
После обратното ама докато не стане чиста бира(Е АКО ИЗДЪРЖИШ) и ти гарантирам че поне една седмица нема да ти дойде на ъкъла да запалиш и през тази седмица ако ти дойде ъкъла и да не помислиш за цигариповече ти си човека

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Binev_OuT написа:Амммеееее нямам никакво желание да ги спирам
Ееее,едвали някои ще издържи...
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Binev_OuT написа:...
Моето предложение е такова - взимаш си две кутии цигари,отиваш в някъф бардак без климатици и вентилации.Поръчваш си водка Савой и 4 5 бири и само една халба...
ама през тва време пуфтиш яко...
Проблемът е, че авторът на темата много трудно ще намери заведение, в което се пуши... може би и затова е пуснал тази тема...
То и ние ще дойдем на неговия хал след няколко месеца и да видим какво ще правим тогава

Поздрави,
Д

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
Най-важното е да искаш да ги спреш.
Миналата година и аз прочетох "Не пуша вече" на Алън Кар. Страхотнп представя истината без да ти натрапва в очите вредите от цялата тая гадост. Реших, че няма да пуша вече, обаааче си седях по цял ден вкъщи и на третия ден вече бях в истерия. Почнах отново и така карах два месеца. На 1 юни 2009 (вече работеща) вместо да си купя цигари, си купих Табекс. Знам, че хората смятат, че не върши работа, но на мен ми помогна. Може би защото наистина исках да ги спра, просто имах нужда от малко подкрепа. Може и да е било плацебо ефект, но ФАКТ - не ми се пушеше. Приемах го по схемата 25 дни, даже накрая забравях да го пия. Не казвам, че не ми се е допушвало, но в това се състои ролята на волята
Успех! Много по-добре е да си свободен от тая зависимост.
Миналата година и аз прочетох "Не пуша вече" на Алън Кар. Страхотнп представя истината без да ти натрапва в очите вредите от цялата тая гадост. Реших, че няма да пуша вече, обаааче си седях по цял ден вкъщи и на третия ден вече бях в истерия. Почнах отново и така карах два месеца. На 1 юни 2009 (вече работеща) вместо да си купя цигари, си купих Табекс. Знам, че хората смятат, че не върши работа, но на мен ми помогна. Може би защото наистина исках да ги спра, просто имах нужда от малко подкрепа. Може и да е било плацебо ефект, но ФАКТ - не ми се пушеше. Приемах го по схемата 25 дни, даже накрая забравях да го пия. Не казвам, че не ми се е допушвало, но в това се състои ролята на волята

Успех! Много по-добре е да си свободен от тая зависимост.
Жизъс, на мен ми е невъзможно да ги спра. Пуша по 2-3 кутии на ден и съм с хлабави нерви, мисия невъзможна. Ако тръгна да ги спирам, трябва да ме затворят в стая с меки стени и в пълна изолация.