питайте алх нещо...
Модератор: Общи модератори
alx написа:BadAngel написа:...да се знаят от по-младите шофьори (като мен примерно) и един вид да служат за урок. Винаги ще си спомням
винаги се помни след това- идеята е да има след това. оцелееш ли- влизаш във час бързо. проблема е че за някои няма жълт картон- направо червен. затова превантивно трябва да се говори, обяснява и тн. затова и някои ден ще напиша. ма трябва да ми дойде щото иначе е невъзможно
напълно си прав, ще чакам с нетърпение да прочета

и така да продължим с въпросите: женати какво мисли за страстта ти към автомобилите?

No bling at the Ring
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
как успяваш да се организираш така, че да ползваш и малкото си свободно време пълноценно?
чел съм много твои мнения и си мисля, че си от хората, които освен, че са с голям потенциал, са успели да го развият пълноценно, за което си трябва време.
А точно в този ми период от живота, времето ми е голям проблем, не се надявам на вълшебен съвет, а поне на нещо малко и практично :>
чел съм много твои мнения и си мисля, че си от хората, които освен, че са с голям потенциал, са успели да го развият пълноценно, за което си трябва време.
А точно в този ми период от живота, времето ми е голям проблем, не се надявам на вълшебен съвет, а поне на нещо малко и практично :>
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
какво те провoкира да пуснеш подобна тема
от както се помня в публичното пространство отговаряш уклончиво на въпроси насочени пряко към теб ?
защо реши точно сега да дадеш инфо за себе си ( макар, че пак нежно подминаваш дълбоките въпроси;) )?

от както се помня в публичното пространство отговаряш уклончиво на въпроси насочени пряко към теб ?
защо реши точно сега да дадеш инфо за себе си ( макар, че пак нежно подминаваш дълбоките въпроси;) )?
Последна промяна Engi на 12 Май 2005, 8:26, променена общо 1 път

alx , според теб кое е най-добре хобито да ти е професия или напротив .
Защо те питам ? Аз мисля 24 часа на ден на авто теми , говоря за това и т.н , независимо дали съм на лекция , работа , с приятели , с приятелката ми , по телефона . . . ако съм сам чета книга или списание за коли . Имам чувството че всичко това ми пречи да се концентрирам на лекцийте , да уча и т.н. Аз съм абсолютно убеден че без коли немога да живея и секунда . И въпреки това уча икономика и всеки ден се чудя дали е правилно или не .
Защо те питам ? Аз мисля 24 часа на ден на авто теми , говоря за това и т.н , независимо дали съм на лекция , работа , с приятели , с приятелката ми , по телефона . . . ако съм сам чета книга или списание за коли . Имам чувството че всичко това ми пречи да се концентрирам на лекцийте , да уча и т.н. Аз съм абсолютно убеден че без коли немога да живея и секунда . И въпреки това уча икономика и всеки ден се чудя дали е правилно или не .
Най-мразя да съм прав!!!
...Санде, кой уби Кенеди ????? .... :-)
- Шумахер отпада в Монако след като води убедително, след което потрошва бокса на ферари;
- Шумахер се блъска във Вилньов и отпада;
- на Шумахер му цопва метеор на главата и го сплесква на пистата.
цитирам:
- Шумахер се натриса на Култард в дъжда на Белгия. след това отива в бокса на макларън за да бъде боксова круша;
- Шумахер се троши още в загряващата обиколка;
- Шумахер отпада в Монако след като води убедително, след което потрошва бокса на ферари;
- Шумахер се блъска във Вилньов и отпада;
- на Шумахер му цопва метеор на главата и го сплесква на пистата.
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Long overdue thread!
- Ако беше на 20 години, какъв съвет би дал на себе си?
- Мислиш ли, че наближава края на световната доминация на Чичо Сам?
- Ако бензина стане безбожно скъп, как ще се превозваш?
- Кое дойде първо - мениджмънта или компютрите? Двете едновременно?
- Ферари или Ламборгини?
- Зонда или СЛР?
- БМВ C1 или Веспа?
- Какво те запали по автомобилите? Байковете?
- Фитнес или тичане?
- Какъв процент от съзнателния си живот е прекаран в БГ? А детските години?
- Колко континента си посетил? А държави? Къде искаш да отидеш, а не си бил още?
- (Задължителния въпрос) Брюнетки или блондинки? А червенокоси?
Стига ти за сега

- Ако беше на 20 години, какъв съвет би дал на себе си?
- Мислиш ли, че наближава края на световната доминация на Чичо Сам?
- Ако бензина стане безбожно скъп, как ще се превозваш?
- Кое дойде първо - мениджмънта или компютрите? Двете едновременно?
- Ферари или Ламборгини?
- Зонда или СЛР?
- БМВ C1 или Веспа?

- Какво те запали по автомобилите? Байковете?
- Фитнес или тичане?
- Какъв процент от съзнателния си живот е прекаран в БГ? А детските години?
- Колко континента си посетил? А държави? Къде искаш да отидеш, а не си бил още?
- (Задължителния въпрос) Брюнетки или блондинки? А червенокоси?
Стига ти за сега

АЛХ темата ти е интересна наистина, но според мен трябваше щом си решил да я пускаш да отговориш наистина всичките ти зададени въпроси директно
Едва ли е толкова секретно всичко
Моят въпрос е в какво семейство си изразъл, братя и сестри? Материално положение, от нулата ли си започнал 

Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!