НедОразумението "Дянков"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: НедОразумението "Дянков"

Мнение от ///peter » 06 Мар 2010, 14:26

liloff написа:
pesho написа:Пичове нещо много бързо забравихте биографията на пернишкия ..... тип.
Всеки има биография бе пич. Факт е, че президентът ни е добър. Не мога да се сетя за нито една изцепка. Имиджът му е железен. А президентската институция има основно имиджова функция.

Ъъъъ, добър? :shock:
Ще се радвам да ми кажеш една наистина важна международна среща на първано :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 06 Мар 2010, 14:41

преди 89та сички работеха държавно,клинтън!
комунистите избиха ,а не те бяха избити-тва за певеца -емил димитров!
а па сравнение комунизъм и Швейцария е......хахахахаххаахахахахах!!!!

има много истини в другите постове за търговете и прочие....! само едно не ми е ясно!
говорим за средностатистическия служител,работник или мениджър-средно ниво,собственик на малка фирма и да не изреждам! искам да чуя някой от изброените:сега ,откакто тва правителство е на власт съм по-добре! по-богат съм,живея по-хубаво и съм по-доволен!! просто изкам да чуя такъв....! и момента с:"изчакайте ,ше стане!" ша ма извинявате ,ма малко ми се губи! чакам 21г ,в началото не чаках ,а спях на палатки,ходех по митинги ,биех се и правех всичко възможно да се случат мечтите ни! така че ,моля не ми казвайте да изчакам,щото такива като ББ съм ги чакал и чаках и живота си минава......! ако някой не е забелязал 21г минаха ......

на мене хич,ама хич не ми пука как се казва мин.пред. или президента! ако ще бен ладен да се казва! интересува ме като е там, да ръководи партията си така и управлението ,че аз да ес чуствам и да живея по-добре от вчера! тва ме интересува! и приятелите ми да живеят по-добре ,и близките ми ......!

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 06 Мар 2010, 14:48

SKISA написа:на мене хич,ама хич не ми пука как се казва мин.пред. или президента! ако ще бен ладен да се казва! интересува ме като е там, да ръководи партията си така и управлението ,че аз да ес чуствам и да живея по-добре от вчера! тва ме интересува! и приятелите ми да живеят по-добре ,и близките ми ......!

:clap: :yes: Кратко и ясно :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 06 Мар 2010, 15:04

Скиса , и на мен не ми се чака но кажи какво предлагаш ?
Митинги , стачки ,бутаме Бойко и ...?
После следващия !

Освен Дейвид Копърфилд не виждам кой ще е по-добър !

Чисто теоретически ако дойда Меркел с 10 вагона златни дойч марки ще трябват минимум 10 години за да заприличаме поне малко на нормална държава .
Улици ,магистрали , социални ,здравни и образователни служби правораздаване ,мвр и т.н. И то при положение ,че народа прегърне единодушно идеята .

Йордане , точно идеята всички са маскари е най -вредна !
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 06 Мар 2010, 15:54

Хахах ето пак опряхме до бутане, сваляне, махане :twisted: Аз като казвам, че живеем само за да правим напук, да разваляме нещо направено преди нас, май не ми вярвате :twisted:

Към SKISA :

Замислял ли си се, защо изведнъж така се оказа, че хората нямат пари, пък преди са имали ? Е истината, е че никога не са имали ! Просто управлението на предишното правителство, по една или друга случайност съвпадна с кредитния балон, който застигна и нашата мила татковина. Всички натеглиха кредити, кой за 15 годишна кола на старо, кой за почивки някъде на майна си райна, кой за започването на някакъв частен бизнес, от който и хабер си няма. Е сега пари от небето няма, а трябва да се връщат и тея дето преди бяха взимани. Но затова разбира се е виновен Дянков, виновен е Бойко, а разбира се и Костов е виновен, щото той по дефоулт за всичко е виновен ! И в крайна сметка не виновен нито ББ, нито ЦЦ, нито даже и Гоце ако щете. Щото аз лично съм сигурен, че който и от нас тука да седне на техните места, ще се облажи по същите схеми като тях. Просто такъв ни е манталитета - Бай Ганьовски . Бай ви Ганя няма отиде на село да копа, да не е луд, на него все лесните пари са му в главата. Бай Ганьо ще продаде Кремиковци за скрап вместо да седне да помисли какви полезни и смислени дивиденти може да извлече от там. Бай Ганьо ще си извозва боклука на 700 км, щото транспортната фирма е приближена на някой, пък тоя някой взима парички на километър. Бай Ганя ще си назнаничи 2но повече полицай отколкото е редовната армия, щото то нали отвънка никой не се е засилил за местенцето му, ама другите бай ганьовци само това чакат. Айде стига съм изреждал, тея неща на всички са ни ясни, а ни е още по ясно, че и няма да се променят ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 06 Мар 2010, 16:10

Гърците имат около 300 милиарда дълг,ние около 37 милиарда.Трябва ли да ги настигнем в тая черна хроника,за да се събуди гражданското самосъзнание у всеки един у нас????Даже да не е тоя вид реакция,тъй като тя все пак е висша форма на изблик,нямате ли поне останал малко инстинкт за самосъхранение за да осъзнаете,че нещата са от зле по-зле????Криза е,ша стане ама по-късно,трябват икономии,старите са виновни--това са кръчмарски лафове и те не топлят.
Никой не иска за две седмици да се почуства по-богат,желанието на малкия и среден частен бизнес е да се разхлаби бримката около врата,която така услужливо беше сложена последните месеци.Тея главочи се чудят от къде да изсмучат пари още за да си скалъпят бюджета,аз не желая да ни сполетява гръцката съдба,но натам се отива май.
СКИСА,и да им говориш,когато у един човек е надделяло политическото мислене над икономическото,той няма да те разбере никога.А математиката,парите,процентите и числата нямат цвят и аромат.

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 06 Мар 2010, 16:27

Е,айде съкън, Първанов да не е стока?! Ако някой е чел стенограмата от срещата им, ще е забелязал, че трима притискат и мачкат Дянков по унизителен начин. Големи мЪже са тия тримата ............. глупаци :evil: Предпочитам директните и искрените хора като Дянков, а не лицемери като гусдин президента, който е срам за институцията.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 06 Мар 2010, 16:37

Евала на Дянков.
Първо, защото елегантно излезе от положението, в което го поставиха двамата идиоти от Нова и второ защото направи всичко възможно да се държи достойно, а не като някаква истеричка, както Първанов и шайката му в президентството. Президентът, ако е човек на място, не би говорил по този начин дори с подчинените си, а министрите не са сред тях.
И за обичащите да разделят хората на сини/червени/гербери и подобни - не съм гласувал за герб и смятам че Бойко и екипът му са порядъчно некомпетентни, само че в конкретната ситуация (която даже не съществуваше докато Първанов не реши да се прави на госпожица) съм изцяло на тяхна страна.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 06 Мар 2010, 16:47

AGD написа:защото направи всичко възможно да се държи достойно

Но рядко му се удава в интерес на истината :mhihi: Помня как в момент на афект от неудобни въпроси пред цяла България излъга, че журналистът от Дарик радио- Кирил Вълчев укривал осигуровки и човека после си показа документи, че е изряден :mhihi: Голям резил беше http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=436814
Положението в страната, че е тежко-факт, но никой не ги е карал да обещават невъзможни неща и да дават напразни надежди на хората в крайна сметка.
Последна промяна saleen на 06 Мар 2010, 16:57, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 06 Мар 2010, 16:51

saleen написа:

Но рядко му се удава в интерес на истината :mhihi: Помня как в момент на афект от неудобни въпроси пред цяла България излъга, че журналистът от Дарик радио- Кирил Вълчев укривал осигуровки и човека после си показа документи, че е изряден :mhihi: Голям резил беше http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=436814

Прав си - тогава този, който се държа неадекватно беше Дянков, но сегашният случай ми показва, че човекът се учи.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 06 Мар 2010, 16:56

AGD написа:
saleen написа:

Прав си - тогава този, който се държа неадекватно беше Дянков, но сегашният случай ми показва, че човекът се учи.

И тогава Дянков се извини на журналиста. Първанов не заслужава извинение, защото за сметка на институцията трупа лични дивиденти. Пък може и милионер/милиардер да е :dunno:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

Аватар

Мнение от dimithur » 06 Мар 2010, 16:59

Както е известно от един стар виц, крокодилът е по-дълъг, отколкото - зелен.
След два президентски мандата, през първия от които Първанов определено стоеше добре на фона на Симеоновото фиаско (макар и двамата да обраха лаврите от приемането ни в НАТО и ЕС), а през втория започна да губи не толкова от понякога дирижирания си рейтинг, колкото авторитет с агентурното си минало (колкото и незначително да му се струва на него самия), с ченгеджийския проект "тройна коалиция" и с финансирането на втората му предизборна кампания от крадци на еврофондове, то сега, на края на втория мандат и със заявката си за някакво ново участие в политиката, Гоце определено взема надмощие над Първанов.
И той добре го разбира. Затова си изпуска толкова лесно нервите, затова тръгва "регъл" - с рогата напред, затова все по-ясно излиза на преден план партийната му принадлежност, която той ловко успяваше да замазва през годините с възхвала на европейските и евроатлантическите ценности, здраво стъпил с единия си крак в азиатския двор на руския империализъм.
От стенограмата на "разговора" му със Симеон Дянков (доста пресилено сравняван впрочем с хер Флик от "Ало, ало!") става ясно едно: вече имаме работа само с Гоце. От Първанов няма и следа!
Парадирайки неуморно с ролята си на "социален" президент, Първанов лека-полека се превръщаше в Гоце, т. е. рзкриваше истинската си същност; това само по себе си подсказва, че не е устоял на възможностите да се облажи от властта. Дали е милиардер, или милионер, или поне полумилионер, не е толкова важно. Важното е, че не е млад и че е Гоце.
С други думи, той е повече Гоце, отколкото президент.
Затова - понеже в монолога си пред Дянков го е призовал да се извинява на кой ли не, включително и на колегите си министри, и за какво ли не - е редно да кажем на Гоце:
Гоце, извини се на Гоце Делчев, че си окепазил името на великия революционер, като си си го присвоил за своите агентурни малки и големи нужди;
Гоце, извини се на българските граждани за проекта "тройна коалиция", създадена под предлог, че няма друга алтернатива и че в началния етап на членството ни в ЕС не бивало да се стига до политическа криза;
Гоце, извини се на ЕС, че прикриваш крадци на еврофондове, които са те "спонсорирали";
Гоце, извини се на НАТО и ЕС, че уж поддържаш техните ценности, а зад гърба им си превърнал България в пета колона на Путинова Русь;
Гоце, извини се на всички, паднали за свободата и обединението на България, задето си раздал на толкова ченгета, мутри и борци гордия орден "Стара планина";
Гоце, извини се на съселяните си, на перничани и на цялото общество, че мислиш едно, говориш друго, правиш трето, а накрая излиза четвърто, каквото те не са и сънували.
И си иди с мир, Гоце!

Взето от тук
Н.Хайтов

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 06 Мар 2010, 17:02

ktv написа:И тогава Дянков се извини на журналиста. Първанов не заслужава извинение, защото за сметка на институцията трупа лични дивиденти. Пък може и милионер/милиардер да е

Дори и така да е-има си държавни органи, които да проверят дали това е така. Не мисля, че във финансовото министерство всичко е цъфнало и вързало, та министъра тръгнал да се занимава с президента, който народа демократично го е избирал и преизбирал за този пост -нещо с което сегашните управляващи не се знае дали изобщо ще могат да се похвалят.
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар

Мнение от dimithur » 06 Мар 2010, 17:11

saleen написа:
ktv написа:И тогава Дянков се извини на журналиста. Първанов не заслужава извинение, защото за сметка на институцията трупа лични дивиденти. Пък може и милионер/милиардер да е

Дори и така да е-има си държавни органи, които да проверят дали това е така. Не мисля, че във финансовото министерство всичко е цъфнало и вързало, та министъра тръгнал да се занимава с президента, който народа демократично го е избирал и преизбирал за този пост -нещо с което сегашните управляващи не се знае дали изобщо ще могат да се похвалят.

Да е това сме ние българите, 2 050 488 гласували за Гоце на втория тур на изборите през 2006. 2 050 488 селяни, бабички, турци и цигани, и как после ББ да не се изкаже за лошия човешки матри'ал . Чудя се всички останали извън тея 2 050 488 какво още правим тука в тая държава :kuku:
Н.Хайтов

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 06 Мар 2010, 17:16

1 година наближава!! а нищо съществено не са направили!!! повишаване на кредитния статут ли?! то е щот банките са на печалба! :mrgreen: един френд щяша да фалират с обществена поръчка, ако не взеха пари извън бг - пицата, не е само постна, а и от черен хляб!
да го духат всичките, плащаме по-високи осигуровки, а здравната книжка ми дава 14 лв от 60 лв за пломба :dummy:

Държавният глава - дразни
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата