ЗА или ПРОТИВ свалянето на президента
Модератор: Общи модератори
- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d G11 2018
Re: ЗА или ПРОТИВ свалянето на президента
Toneloker написа:Е аз явно съм тъп, но не виждам причина за свалянето на президента? На негово място да дойде някой смехуранко от Герб или направо СИдеров.Още една причина да се имигрира в чужбина.
Колега 100 % си прав и Бат Бойко Дедниро иска да става президент според мен това е Замислено от ГЕРБ
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Е.Димитров написа:LiTtLeRoCk написа:Е.Димитров написа:Аз гласувах "Против" защото има излъчване,има стойка и говори добре,по-добър е като президент от зелката,ония кон предишния президент и тн.
То кой пък не е бил агент от политическата върхушка,боли ме дали е агент или не,освен това има други проблеми за решаване,това сегашното е фарс...
Това да подкрепя някой защото е красив,а не умен и способен според мен е много неуместно.То май защото през тия години ги избираха по красота и дар слово,сега сме на тоя хал.
Къде пък казах че бил красив-да говориш добре означава и да си умен,а не като коня мааше ръце като вентилатор=липса на култура на изказа=тъп!!!(то и жена му го зареза и се щракаше още като беше президент)
Специално при президента да говориш добре означава,че му пишат речите добре.
Пак ще събере бабите с тенджерите и ще има "Не на Бойко"!
No time like the present.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
nedkoo написа:Toneloker написа:Е аз явно съм тъп, но не виждам причина за свалянето на президента? На негово място да дойде някой смехуранко от Герб или направо СИдеров.Още една причина да се имигрира в чужбина.
Колега 100 % си прав и Бат Бойко Дедниро иска да става президент според мен това е Замислено от ГЕРБ
глупости на търкалета, Премиера има много повече правомощия от президента

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Е.Димитров написа:Манете го президента-той е никой,я вижте другите смешници,излезна ББ и каза че ако още го пресират шъ си подаде оставката-изсра се и ся заплашва че ше се мане,малко спасител си пада-аре нема нужда,сидеров-този малоумен незнам как да го нарека,защото именно той ще се кандитатира за президент.
Просто се отделя вниманието от народа за незначителни неща но уж с голямо значение,и кат махнат един агент какво точно ще се промени,ще спре кризата ли,няма да се дигне гената на газта с 26 % (и то по време на криза),няма да се вдигнат всички цени???
Увеличиха и здравните,сега ще плащам 100 лева и като отида пак няма да има направление когато ми трябва,парното дето майка ми и баща ми го цедат и не смеят да си го пуснат а на месец плащат по 150 лева ,а ако си махнат радиаторите пак ще са длъжници,щото по некакъв начин се топлят от комшиите,се едно комшията като готви нещо и аз го помириша съм се наял...
Що не направят като в англия и щатите да обложат с 50% бонусите на банките,те нито ДДС внасят нито нещо друго...
Това се теми за балъци ,боли ме фара,факта си е факт и с ББ стана закономерност-който и да дойде на власт в тая държава-Народа го яде

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
vicho написа:nedkoo написа:Toneloker написа:Е аз явно съм тъп, но не виждам причина за свалянето на президента? На негово място да дойде някой смехуранко от Герб или направо СИдеров.Още една причина да се имигрира в чужбина.
Така, но нищо не пречи Бойко президент пък някой негов човек премиер. Герб трябва да са навсякъде.

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
LiTtLeRoCk написа:Понеже темата стана много актуална,и като гледам нещата отиват към сваляне на президента(не,че ще стане според мен) да видим какви са настроенията във форума.
Аз мисля,че президента взе да прекалява,8 години докато управлява тройната коалиция един път не се обади да удари по масата за това което ставаше в държавата,един набеден цар си взе това което искаше,оправи ни за 800дни,а единственото което чувахме беше "като му дойде времето",и през тези осем години се крадеше от държавата безмилостно,и си правеха каквото си искат без да им пука от никой и от нищо.Мълчеше като п...а,а сега тръгнал да се прави на мъж.
И ще помоля тези които няма какво смислено да кажат,просто да замълчат.
По спомен и при старото и при новото правителство президента имаше неща с който не беше съгласен ,но никой не го ебаваше

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
През к.ра ми е кой ще е следващия дупедавец, аз даже не знам кой е президент в момента 

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Сценарият е много ясен.Яне се извъртя на 180 градуса,от цялото му пискане остана искането за промени в конституцията.Евентуалния импийчмънт /както модерно се нарича културното сваляне на действащ президент от ръководния му пост/,ще бъде успешен.ББ е подготвил терена за смяна на конституцията и превръщане на Булгариа в президентска република.След като самия той стане президент,най-вероятно ще наложи авторитарен режим на управление и ще ликвидира политическите кариери на всички ,благодарение на които ще постигне всичко това.
Не ми се иска да е така,но така ги виждам нещата.ББ леко ми напомня на един друг държавник,вече бивш,с болни амбиции.Мразя изказванията му в стил "Аз ще направя пътищата,аз това,аз онова...",не го ли усещате ,не ви ли дразни всичко това.А цялата парвенющина около него,всички медии,телевизии не спират да му правят федероси,е то бива медиен к у р валък ама това е вече прекалено.
Само в едно вече станало допотопно шоу на некъв си Славчо се опитват да го шаржират и подиграят,но една птичка пролет не прави.
Който може да си хваща дърмите и да бяга от тук,аз не можах,ама който има годините и все още желанието да не се замисля.
Не ми се иска да е така,но така ги виждам нещата.ББ леко ми напомня на един друг държавник,вече бивш,с болни амбиции.Мразя изказванията му в стил "Аз ще направя пътищата,аз това,аз онова...",не го ли усещате ,не ви ли дразни всичко това.А цялата парвенющина около него,всички медии,телевизии не спират да му правят федероси,е то бива медиен к у р валък ама това е вече прекалено.
Само в едно вече станало допотопно шоу на некъв си Славчо се опитват да го шаржират и подиграят,но една птичка пролет не прави.
Който може да си хваща дърмите и да бяга от тук,аз не можах,ама който има годините и все още желанието да не се замисля.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
jordanpar написа:Сценарият е много ясен.Яне се извъртя на 180 градуса,от цялото му пискане остана искането за промени в конституцията.Евентуалния импийчмънт /както модерно се нарича културното сваляне на действащ президент от ръководния му пост/,ще бъде успешен.ББ е подготвил терена за смяна на конституцията и превръщане на Булгариа в президентска република.След като самия той стане президент,най-вероятно ще наложи авторитарен режим на управление и ще ликвидира политическите кариери на всички ,благодарение на които ще постигне всичко това.
+1

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Гоце е виновен за много неща:
1. Тройната коалиция.
2. Енергийните договорки под масата с Русия.
3. Не отрича, че е застрелял защитено животно, което си е нарушение на закона, което се наказва с до 5 години.
4. Записите, които е правил в стил ДС показват, че все още принадлежи към миналото на България, отколкото към европейското й бъдеще.
Това е, което се сетих набързо. Има още много като се замисля.
1. Тройната коалиция.
3. Не отрича, че е застрелял защитено животно, което си е нарушение на закона, което се наказва с до 5 години.
4. Записите, които е правил в стил ДС показват, че все още принадлежи към миналото на България, отколкото към европейското й бъдеще.
Touring & windsurf club
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Georgieff написа:Гоце е виновен за много неща:
1. Тройната коалиция.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Toneloker написа:vicho написа:nedkoo написа:Toneloker написа:Е аз явно съм тъп, но не виждам причина за свалянето на президента? На негово място да дойде някой смехуранко от Герб или направо СИдеров.Още една причина да се имигрира в чужбина.
Така, но нищо не пречи Бойко президент пък някой негов човек премиер. Герб трябва да са навсякъде.![]()
А може и Сидеров премиер пък Бойко президент или обратното.
Борисов не би оставил изпълнителна власт, за да бъде президент, освен ако България не стане президенска република, за да я управлява Борисов.

В България всеки разбира от политика, футбол и затова по двете сме в последните редици
Естествено, гласувах против!

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Club BMW написа:В България всеки разбира от политика, футбол и затова по двете сме в последните редици![]()
А от това което никой не разбира в БГ сме на първи редици ???