kakvi GSM ili Mobifoni pritejavate
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
do ati
ati neka sledvashtiq ti telefon da bude NOKIA 5210 imam go ve4e 5ti mesec tolkova padania e vidql 4e ne go znam kak e zdrav a i e naistena vodoustoi4ev rabotih na qhta i nosih esenta edni dujdobrani i djoba s telefona mi be6e pulen s voda ne znam kakvo po dobro izpitanie za nego ostava mi da go probvam pod voda da go skivam kak e ama tova ste stane lqtoto
a ako iskash naistena ne6to zdravo i izdurjlivo imashe edno ericsoni r**** zabraih go nomera golqma tuhla e ama e mn zdrav hem e evtin okolo 100lv za 300grama telefon

zdr
sega vzimam Nokia 6100.imal sam motorola startac,samsung a 200,nokia 8850,nokia 8210 e ne si gi spomnyam ve4e ot 96g dosega sam smenil mnogo
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Lubo,10x za predlojenieto
da,towa zwu4i kato GSM za moq wkus,da pada,da se kupe i ni6to da mu nqma
mislq,4e telefona na ericsson,za koito gowori6 e R310 ili ne6to takowa,ama e MNOOOOOO golqm,4ak puk tolkowa
dosega mejdu drugoto nqmah dobro wpe4atlenie ot nokia,oba4e tolkowa hora ne mogat da gre6at,taka 4e izbora mi na sledwa6t telefon 6te wliu4wa i nokia

da,towa zwu4i kato GSM za moq wkus,da pada,da se kupe i ni6to da mu nqma

mislq,4e telefona na ericsson,za koito gowori6 e R310 ili ne6to takowa,ama e MNOOOOOO golqm,4ak puk tolkowa

dosega mejdu drugoto nqmah dobro wpe4atlenie ot nokia,oba4e tolkowa hora ne mogat da gre6at,taka 4e izbora mi na sledwa6t telefon 6te wliu4wa i nokia

siemens me45, veroiatno skoro me45i (kato nabaram flasher cable)
i
visor prizm w\ visor phone
za nikakva nokia ne si zmeniam mashinata ... govoril sum v baniata dokato sum pod dusha ... durakoustoi4ava e i ednovremenno telefon ot biznes klas ot predposlednoto pokolenie
i
visor prizm w\ visor phone
za nikakva nokia ne si zmeniam mashinata ... govoril sum v baniata dokato sum pod dusha ... durakoustoi4ava e i ednovremenno telefon ot biznes klas ot predposlednoto pokolenie
"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Ericsson R320sc, ама искам един Siemens ME45! Ех мечти-и...
Btw от моя телефон по-здрав не съм виждал! Падал е около 40 пъти за 1 година (взех си го чистак бърсак януари '02) и сега няма почти никакви проблеми... освен пукнатото стъкло на дисплейя, ама то това се сменя. А съм играл и хек с тоз телефон... абе с 2 думи МНОГО ЗДРАВ!

Btw от моя телефон по-здрав не съм виждал! Падал е около 40 пъти за 1 година (взех си го чистак бърсак януари '02) и сега няма почти никакви проблеми... освен пукнатото стъкло на дисплейя, ама то това се сменя. А съм играл и хек с тоз телефон... абе с 2 думи МНОГО ЗДРАВ!

err0r написа:Ericsson R320sc, ама искам един Siemens ME45! Ех мечти-и...![]()
според мен единственият телефон, който бие МЕ45 по здравина е r310s ... голям, тежък, грозен и с ограничена функционалност, но неразрушим ...
"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди
V momenta imam T68i koito pozvam v Kanada
Sashto taka imam r320 (sled smiana na kraino stapalo), T39 (smeniane na kraino stapalo vednaz sled tova zalivane s voda i do tam),imam i edin T10.
Inache sam imal:Simens SL10d (ili neshto takova), C25, Philips Savvy, Nokia 5120 (tova e TDMA versiata), Nokia 210 (amps), motorola 7089 (tia tribandovite, taman tri takiva imah i trite izgoriaha), Nokia 3310, Ericsson 688....Mitshibushi Trium i oshte edno.
Do tyka priznavam samo philipsa i mitshobishito, tova sa edinstvenite s koito sam niamal problemi.
Ericsson T39 i T68i sa mnogo xybavi telefoni, no sled kato im navartish okolo 500-600 chasa govorene (predimno GPRS che s nego se vkluchvam v neta ot tyka) dava fira kraino stapalo. V momenta T68i ty moze da zvanni ty ne, taka che krainoto stapalo e tragnalo ili neshto takova e stanalo. Ste go smenia otnovo s T68i che ima oshte garanchia pak i za mene po dobar telefon ot tozi niama. Za sravnenie polzvah Nokia 7210, palna skrab, v montreal Nokia-ta e 200$can bez dogovor. T68i e 400$can. Ne znam ot kade e tazi mania za Nokia v BG, Sonny Ericssona sa dosta po dobri ot tiah,a Motorolla kato kachestvo sa nenadminati govoria za biznes modelite. Ne gledaite koi modeli sa mi dali fira, vsichkite marki praviat niakav zivot na telefona i sled tova "izgaria"
Vaznoto e telefona da vi varsi rabota pak kakav e niama znachenie, ako ne mi triabvashe tri-bandov sygorno oste s Philipsa ili sas Mitshybishito stiah da si bada
Sashto taka imam r320 (sled smiana na kraino stapalo), T39 (smeniane na kraino stapalo vednaz sled tova zalivane s voda i do tam),imam i edin T10.
Inache sam imal:Simens SL10d (ili neshto takova), C25, Philips Savvy, Nokia 5120 (tova e TDMA versiata), Nokia 210 (amps), motorola 7089 (tia tribandovite, taman tri takiva imah i trite izgoriaha), Nokia 3310, Ericsson 688....Mitshibushi Trium i oshte edno.
Do tyka priznavam samo philipsa i mitshobishito, tova sa edinstvenite s koito sam niamal problemi.
Ericsson T39 i T68i sa mnogo xybavi telefoni, no sled kato im navartish okolo 500-600 chasa govorene (predimno GPRS che s nego se vkluchvam v neta ot tyka) dava fira kraino stapalo. V momenta T68i ty moze da zvanni ty ne, taka che krainoto stapalo e tragnalo ili neshto takova e stanalo. Ste go smenia otnovo s T68i che ima oshte garanchia pak i za mene po dobar telefon ot tozi niama. Za sravnenie polzvah Nokia 7210, palna skrab, v montreal Nokia-ta e 200$can bez dogovor. T68i e 400$can. Ne znam ot kade e tazi mania za Nokia v BG, Sonny Ericssona sa dosta po dobri ot tiah,a Motorolla kato kachestvo sa nenadminati govoria za biznes modelite. Ne gledaite koi modeli sa mi dali fira, vsichkite marki praviat niakav zivot na telefona i sled tova "izgaria"
Vaznoto e telefona da vi varsi rabota pak kakav e niama znachenie, ako ne mi triabvashe tri-bandov sygorno oste s Philipsa ili sas Mitshybishito stiah da si bada

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
v momenta sum v process na mislene poradi pri4inata 4e nikoi osven men ne e bil abonat na Mobikom samo az li sum bil kum tqh mn mi e 4udno te bqha 1vite i kak nikoi ne e bil kum tqh 

57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4