Помогнете да популяризираме автомобилния спорт в България
Модератор: Общи модератори
Re: Помогнете да популяризираме автомобилния спорт в България
Мисля, че нито медиите са длъжни на някого, нито пък феновете, а най-малко спонсорите. Всеки си гледа интереса, така правите и вие(каращите). Така че щом не е по-популярен моторспорта, явно не му е дошло времето. Не мисля, че с точно такива дискусии правите нещо за популяризирането му. Като цяло отношението на повечето от пряко-засегнатите в спора е по-скоро отблъскващо, а не заинтригуващо за мен, фена.
In Ban We Trust!
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
gazzzar написа:xpl0d написа:
Рали-тата. За 5-те години докато бях в Русе на 2 успях да отида и да видя на живо. С две думи обобщено - ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ. То не бяха някво тъпи лади, вазове, мазове, то не бяха неможещи да вземат завоите пишман пилоти, то не бяха дърти, бучащи и невървящи коли. Въобще първото рали ме разочарова тотално, а след второто директно си казах на БГ автомобилно състезание - НЕ.
....яяяя научавам нещо ново тук....кво рали се провежда в Русе![]()
Пич очевидно си много далеч от автомобилния спорт...поне недей дава такива квалифицирани коментари като не можеш да различиш рали от писта![]()
![]()
![]()
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... a06e14f044
http://sport.ruse24.bg/44166.html
http://martinbyrdarov.blogspot.com/2008/05/2008.html
http://www.snimka.bg/?album%3Baid=129828%3Bold=1
http://forum.networx-bg.com/viewtopic.php?f=5&t=18506
http://www.album.bg/di4ko.en/albums/83678/
Щом викаш, че няма рали Русе, така да е. Русенци да продължават да се заблуждават, че и те рали гледат завалиите

- xpl0d
-
-
Sharo написа:И по света да не мислите, че тия дето карат си изкарват те парите и те си строят колите ?! Е в грешка сте, тяхната професия е да карат и да се грижат за подготовката си, а не да работят през седмицата, вечер да си правят колата и събота неделя да карат.
Сигурен си викаш?
Интересно защо единият от драйвърите в Д1ГП е едновременно собственик на тунинг компанията, направила колата му, пилотът на самата кола, а също и един от механиците на колата си. Има още 2-ма помощник механици. Сега не мога да се сетя за името, но следобяд като се прибера ще видя във ДВД-то филма и ще кажа как точно се казва. Същия този фен, независимо, че е собственик на цяла тунинг компания си бачка точно цяла седмица с колите на клиентите си, тест мест всичко им прави, точно вечерта и през уикендите си прави колата, а я кара не събота и неделя, а само на състезания.

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
xpl0d написа:Не си ме разбрал.
Не, не съм се опитвал да ставам пилот, нито да правя състезателен автомобил, нито съоръжение, тин и тем подобни. Нямам и намерение. В съвсем друга насока си се развивам. Колите и моторспорта - хоби и страст. Не знаех обаче, че темата е само за професионални пилоти със солиден стаж в бранша, ще ме прощавате, че си изказах любителското мнение.
Не, ти не си ме разбрал, аз те питах как от позицията на човек, който просто гледа критикуваш нивото на спорта ни? И то не на спорта като цяло а на пилотите и автомобилите, с които карат? Можеш да направиш нещо повече в нашата реалност ли? Само когато човек може да помогне или направо да направи нещо по-добро има право да критикува... И то когато знае как стоят нещата... А ти въобще нямаш представа как се прави такъв спорт у нас, а на всичкото отгоре съдиш тези които дават всичко за да можеш ти да застанеш на завоя и да си изхабиш семките...
xpl0d написа:Не мога да те разбера защо плюеш по другите спортове? Да и те са супер зле, но какво общо имат те с темата? Или викаш на принципа - аве ти що тъй прайш, ми шото те и другите тъй праят. Ся нали ние не можем, дай да хвърляме кал и на другите, да не сме сами.
Ти сравняваш автомобилния спорт у нас с този по света, а аз правя това с другите спортове, за да покажа че медииния и зрителския интерес не е оправдано да е насочен само към футбол, волейбол, тенис и т.н. при положение, че са на по-ниско ниво дори от автомобилния ни спорт...
xpl0d написа:Колкото до това, че нямало пари, нямало база и т.н. Честно да ти кажа за мене тва са само оправдания. Значи, който иска, ама наистина да иска да е номер1, ще си скъса г*за ама пак ще постигне тва за което мечтае. Я виж в Ф1 18-19 годишни пилоти има. Дали с подкрепата на спонсори, бати, тати или със собствените си таланти?
Ето това напълно доказва че въобще, ама въобще нямаш ни най-малка представа как се прави каквото и да било в автомобилния спорт...
xpl0d написа:Щом викаш, че няма рали Русе, така да е. Русенци да продължават да се заблуждават, че и те рали гледат завалиите
Не Русенците са заблудени, а медиите които отразяват нещата по този лаичен начин... Русе е кръг от БШТА (Български шампионат за туристически автомобили, който се провежда по затворени трасета на Калояново и няколко големи градове на импровизирани "писти" част от пътната мрежа). Ако между това и дисциплината рали не правиш разлика... Нямам какво да коментирам... Още едно доказателство, че нямаш представа за какво става въпрос... Да не говорим, че дори не си си направил труда да се поинтересуваш за какво аджеба говориш... Както и да е, още едно нещо за което са виновни медиите, никой не се е родил научен...
xpl0d написа:Сигурен си викаш?
Интересно защо единият от драйвърите в Д1ГП е едновременно собственик на тунинг компанията, направила колата му, пилотът на самата кола, а също и един от механиците на колата си. Има още 2-ма помощник механици. Сега не мога да се сетя за името, но следобяд като се прибера ще видя във ДВД-то филма и ще кажа как точно се казва. Същия този фен, независимо, че е собственик на цяла тунинг компания си бачка точно цяла седмица с колите на клиентите си, тест мест всичко им прави, точно вечерта и през уикендите си прави колата, а я кара не събота и неделя, а само на състезания.
Почваш да ме кефиш много... Явно си много в час с моторните спортове... Разликата е, че човека прави това, защото му е приятно, а не защото е длъжен да го прави

Ама какво съм седнал да си тровя нервите с глупостите на нашия народ... Нищо няма да се промени... Никога... Нямаме мисленето за да го направим...
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl

Четири страници вече се карате за глупости. Да ви дам ли жокер, що в България нищо не може да бъде популяризирано, освен нещо, което подтиква към простотия и ниски страсти 

- xpl0d
-
-
DrivinGGoD написа:Не, ти не си ме разбрал, аз те питах как от позицията на човек, който просто гледа критикуваш нивото на спорта ни? И то не на спорта като цяло а на пилотите и автомобилите, с които карат? Можеш да направиш нещо повече в нашата реалност ли? Само когато човек може да помогне или направо да направи нещо по-добро има право да критикува... И то когато знае как стоят нещата... А ти въобще нямаш представа как се прави такъв спорт у нас, а на всичкото отгоре съдиш тези които дават всичко за да можеш ти да застанеш на завоя и да си изхабиш семките...
Хах, ако не съм помагал или правел нещо съм нямал право да критикувам. По-тъпо изказване не бях чувал честно. Ми то по тази логика за какво медиийно отразяване ревете бре. Те медиийте нали ще коментират, а си нямат на идея за какво става въпрос. Спортните коментатори и прочие и тях тряаа да ги уволним на секундата, щото видиш ли те балъците не разбират за какво става въпрос, не правят нищо за спорта. Ми то като сте такива "разбирачи", рейсинг инженери и неоткрити таланти всичките оправяйте се сами бре, за какво ви е медийно отразяване, те и без тва не разбират от моторни спортове хората, само ще преиначат нещата и ние със семките пак няма да разберем нищо.
Междувременно ние със семките ще ви чакаме на завоя, ама не в Русе, Варна или София, ами на някой кръг от Ф1, ВРЦ, Д1ГП или някое подобно... ако някой някога се добере дотам де.
DrivinGGoD написа:xpl0d написа:Сигурен си викаш?
Почваш да ме кефиш много... Явно си много в час с моторните спортове... Разликата е, че човека прави това, защото му е приятно, а не защото е длъжен да го прави![]()
Ама какво съм седнал да си тровя нервите с глупостите на нашия народ... Нищо няма да се промени... Никога... Нямаме мисленето за да го направим...
Ами именно на човека му е приятно истински и го прави и не мрънка, като вас. Вие на лаф уж искате, уж знаете, ама... толкоз нищо повече. Какво ти е виновен народа... но всъщност и ти си прав нали все трябва друг да се обвини за собствените неволи.

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Хах между каране на затворен маршрут(писта) и на рали има балкан разликаxpl0d написа:gazzzar написа:xpl0d написа:
Рали-тата. За 5-те години докато бях в Русе на 2 успях да отида и да видя на живо. С две думи обобщено - ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ. То не бяха някво тъпи лади, вазове, мазове, то не бяха неможещи да вземат завоите пишман пилоти, то не бяха дърти, бучащи и невървящи коли. Въобще първото рали ме разочарова тотално, а след второто директно си казах на БГ автомобилно състезание - НЕ.
....яяяя научавам нещо ново тук....кво рали се провежда в Русе![]()
Пич очевидно си много далеч от автомобилния спорт...поне недей дава такива квалифицирани коментари като не можеш да различиш рали от писта![]()
![]()
![]()
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... a06e14f044
http://sport.ruse24.bg/44166.html
http://martinbyrdarov.blogspot.com/2008/05/2008.html
http://www.snimka.bg/?album%3Baid=129828%3Bold=1
http://forum.networx-bg.com/viewtopic.php?f=5&t=18506
http://www.album.bg/di4ko.en/albums/83678/
Щом викаш, че няма рали Русе, така да е. Русенци да продължават да се заблуждават, че и те рали гледат завалиите

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Теб те предопредиха нещо ама явно си нещо бавно развиващ 

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
xpl0d написа:DrivinGGoD написа:Не, ти не си ме разбрал, аз те питах как от позицията на човек, който просто гледа критикуваш нивото на спорта ни? И то не на спорта като цяло а на пилотите и автомобилите, с които карат? Можеш да направиш нещо повече в нашата реалност ли? Само когато човек може да помогне или направо да направи нещо по-добро има право да критикува... И то когато знае как стоят нещата... А ти въобще нямаш представа как се прави такъв спорт у нас, а на всичкото отгоре съдиш тези които дават всичко за да можеш ти да застанеш на завоя и да си изхабиш семките...
Хах, ако не съм помагал или правел нещо съм нямал право да критикувам. По-тъпо изказване не бях чувал честно. Ми то по тази логика за какво медиийно отразяване ревете бре. Те медиийте нали ще коментират, а си нямат на идея за какво става въпрос. Спортните коментатори и прочие и тях тряаа да ги уволним на секундата, щото видиш ли те балъците не разбират за какво става въпрос, не правят нищо за спорта. Ми то като сте такива "разбирачи", рейсинг инженери и неоткрити таланти всичките оправяйте се сами бре, за какво ви е медийно отразяване, те и без тва не разбират от моторни спортове хората, само ще преиначат нещата и ние със семките пак няма да разберем нищо.
Междувременно ние със семките ще ви чакаме на завоя, ама не в Русе, Варна или София, ами на някой кръг от Ф1, ВРЦ, Д1ГП или някое подобно... ако някой някога се добере дотам де.DrivinGGoD написа:xpl0d написа:Сигурен си викаш?
Почваш да ме кефиш много... Явно си много в час с моторните спортове... Разликата е, че човека прави това, защото му е приятно, а не защото е длъжен да го прави![]()
Ами именно на човека му е приятно истински и го прави и не мрънка, като вас. Вие на лаф уж искате, уж знаете, ама... толкоз нищо повече. Какво ти е виновен народа... но всъщност и ти си прав нали все трябва друг да се обвини за собствените неволи.
Ти или си извратен или възраста ти е не повече от 16 г. въпреки че познавам 16 годишни хлапета които размишляват доста по трезво от тебе... ти просто си се хванал да спориш не се опитваш да вникнеш в проблема... и ще ти кажа друго... ние не сме седнали да мрънкаме... ние си караме... не седим и не чакаме спонсори да завалят... просто искаме някой ден медиите да се сетят и за другите спортове... но на теб ти се е доспорило сега и реши да преобърнеш темата в Цирк...
ще те помоля да се въздържаш от коментари повече в тази тема... аз съм я пуснал и предполагам че имам това право... единственото което правиш е да обръщаш народ срещу нас ( тези които спорим с тебе ) така че лек ден ти пожелавам
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
1. никой не мразя-нека са си богати хората,да си харчат парите с кеф . казвам само ,че тва че са с парите си не ги прави най-добрите пилоти в страната.
- да.виждал съм как кара кралев,не ми е направил особено впечатление.на 40г едва ли ще стане уникален пилот,а не се е сетил да тръгне от малък-жалко.
-примерно денис от габрово ми е направил много повече впечатление ,момчето е още малко и има време да дръпне,да се научи и ако успее и пари да си намери за колите съвсем ще се получи...!
-не,оги! не може да кажеш кой ще пише в темата,нищо че ти си я пуснал.тука е форум и се обсъжда и има много и различни гледни точки-всеки ги изразява.
-пак повтарям -тва че някой не кара като пилот не го прави некомпетентен по темата и в крайна сметка щом искате повече отразяване и внимание -трябва да бъдат заинтересувани точно феновете.
-никой фен или медия не са длъжни на определен вид спорт.ако е интересен,задържа вниманието и се търси да се гледа -тогава и ще се отразява повече и ще му се обръща внимание и ще е в новините и предаванията.
-не,шаро . не си правят сами парите за колите пилотите по света ,но ги намират спонсорите за това ,че карат добре и влагат средства в тях,щото вярват ,че ще успеят и ще им възвърнат инвестициите. избират ги,влагат и после чакат да се случи.
-сашо,отношението ти към гледащите е грешно и неправилно-може би и за това няма толкова мераци да се гледа и отразява този спорт. точно заради всеки седнал на завой и излюпил семките си трябва да караш,да му направиш кефа/и на него не само на себе си от карането/ и тогава може би ако се промени виждането към феновете ще се случат някога и нещата с популяризирането на спорта.
-естествено ,че ще вземе отношение някой като гледа-на пистата има 20 човека -няма как всички да влезем там и да караме и после да си коментираме помежду си.
-и аз съм се състезавал/в друг спорт/ хвърлял съм усилия и съм се мъчил ,но не обвинявам гледащите или негледащите спорта ,нито феновете или не-протата,а просто му се кефя и правя всичко възможно да се случва като спорт....
- да.виждал съм как кара кралев,не ми е направил особено впечатление.на 40г едва ли ще стане уникален пилот,а не се е сетил да тръгне от малък-жалко.
-примерно денис от габрово ми е направил много повече впечатление ,момчето е още малко и има време да дръпне,да се научи и ако успее и пари да си намери за колите съвсем ще се получи...!
-не,оги! не може да кажеш кой ще пише в темата,нищо че ти си я пуснал.тука е форум и се обсъжда и има много и различни гледни точки-всеки ги изразява.
-пак повтарям -тва че някой не кара като пилот не го прави некомпетентен по темата и в крайна сметка щом искате повече отразяване и внимание -трябва да бъдат заинтересувани точно феновете.
-никой фен или медия не са длъжни на определен вид спорт.ако е интересен,задържа вниманието и се търси да се гледа -тогава и ще се отразява повече и ще му се обръща внимание и ще е в новините и предаванията.
-не,шаро . не си правят сами парите за колите пилотите по света ,но ги намират спонсорите за това ,че карат добре и влагат средства в тях,щото вярват ,че ще успеят и ще им възвърнат инвестициите. избират ги,влагат и после чакат да се случи.
-сашо,отношението ти към гледащите е грешно и неправилно-може би и за това няма толкова мераци да се гледа и отразява този спорт. точно заради всеки седнал на завой и излюпил семките си трябва да караш,да му направиш кефа/и на него не само на себе си от карането/ и тогава може би ако се промени виждането към феновете ще се случат някога и нещата с популяризирането на спорта.
-естествено ,че ще вземе отношение някой като гледа-на пистата има 20 човека -няма как всички да влезем там и да караме и после да си коментираме помежду си.
-и аз съм се състезавал/в друг спорт/ хвърлял съм усилия и съм се мъчил ,но не обвинявам гледащите или негледащите спорта ,нито феновете или не-протата,а просто му се кефя и правя всичко възможно да се случва като спорт....
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Напълно подкрепям мненията до тук на DrivinGGoD и оgi. Факт е че в нашата страна почти всичко е много объркано и сложно, като изключение от това не прави и автомобилния спорт, даже и спорта като цяло. И аз съм на мнение че не е правилно да има предавания по няколко часа, в които да се коментират мачове от рода "Пирин - Сливнишки герой" , "Хасково - Мездра" и други подобни, в които в повечето случай се разискват въпроси как футболистите са се сбили на терена, как пияните фенове са изпочупили и малко останалите седалки на стадиона, кой селски футболист какво казал за съдията и др.... Е нима за този "спорт", ако той може да се нарече така в България, трябва да се отделя толкова време и коментари...? Защо част от това време оползотвори за коментари относно автомобилния спорт? Автомобилен спорт в България нямало..... А футбол има ли? .... В тези футболни предавания освен пияни застаряващи мъже други не се обаждат, само измет.. , но въпреки това предаванията са по 5 часа...
Аз в никакъв случай не искам да пренебрегвам този спорт, щом на хората им е интересен българският футбол нека да се го гледат и следят, но това да не е за сметка на останалите спортове, защото всеки един спорт има нужда от това той да се покаже на народа, да му се даде гласност, да привлече спонсори и да се развива.
Смея да твърдя че в България има много момчета на които карането им се отдава, но както вече казаха хората преди мен , тези хора нямат пари, имат само мерак. А с мерак само не става и затова само тези, които разполагат с по-голям собствен бюджет успяват да се изявят на тези състезания, а останалите... седат и гледат. Затова е нужно по-голямо медийно разгласяване на този спорт, за да могат да се привлекат спонсори, респективно да участват и нови таланти, които в България има в изобилие. Така постепенно ще започне да се вдига летвата, както на уменията на състезателите, така и на състезателните автомобили.
Другият проблем е че няма писти! Каде да се научиш да караш..... еми на улицата естествено.. Ама било незаконно.., е като е незаконно направете писта да е законно! Пример с бужурище - откакто пистата се откри драг рейсинга в БГ започна да се развива мноого бързо. Въпреки че пистата беше неравна и и наклон, в течение на времето се развиха много сериозни автомобили.Пример ще дам с ладата на Жоро Карбуратора - доколкото знам е най- бързата атмосветна лада в европа. Е това не е ли успех??? Сега като я закриха пистата- драг рейсинга позамря, всичко се събират по Бояна и правят простотйй, няма каде да си замериш колата... Просто държавата те кара да си престъпник.
Не ми се пише повече.. надявам се ме разбрахте какво имам в предвид.
Аз в никакъв случай не искам да пренебрегвам този спорт, щом на хората им е интересен българският футбол нека да се го гледат и следят, но това да не е за сметка на останалите спортове, защото всеки един спорт има нужда от това той да се покаже на народа, да му се даде гласност, да привлече спонсори и да се развива.
Смея да твърдя че в България има много момчета на които карането им се отдава, но както вече казаха хората преди мен , тези хора нямат пари, имат само мерак. А с мерак само не става и затова само тези, които разполагат с по-голям собствен бюджет успяват да се изявят на тези състезания, а останалите... седат и гледат. Затова е нужно по-голямо медийно разгласяване на този спорт, за да могат да се привлекат спонсори, респективно да участват и нови таланти, които в България има в изобилие. Така постепенно ще започне да се вдига летвата, както на уменията на състезателите, така и на състезателните автомобили.
Другият проблем е че няма писти! Каде да се научиш да караш..... еми на улицата естествено.. Ама било незаконно.., е като е незаконно направете писта да е законно! Пример с бужурище - откакто пистата се откри драг рейсинга в БГ започна да се развива мноого бързо. Въпреки че пистата беше неравна и и наклон, в течение на времето се развиха много сериозни автомобили.Пример ще дам с ладата на Жоро Карбуратора - доколкото знам е най- бързата атмосветна лада в европа. Е това не е ли успех??? Сега като я закриха пистата- драг рейсинга позамря, всичко се събират по Бояна и правят простотйй, няма каде да си замериш колата... Просто държавата те кара да си престъпник.
Не ми се пише повече.. надявам се ме разбрахте какво имам в предвид.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Истината е,че колкото и да си добър и талантлив нямаш ли пари да се снабдиш със неоходимата техника,за да си конкурендно способен на останалите,нищо не правиш,аз съм участвал в тоя филм с пръдня боя,ми нестава.
Иначе автомобилния спорт съпоставен с другите спортове е доста напред в България,жалкото е,че парите се въртът в другите спортове (футбол) и само това се излъчва защото се плаща на който трябва
Иначе автомобилния спорт съпоставен с другите спортове е доста напред в България,жалкото е,че парите се въртът в другите спортове (футбол) и само това се излъчва защото се плаща на който трябва
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3