Закопчаха Николай Цонев
Модератор: Общи модератори
Re: Закопчаха Николай Цонев
saleen написа:Защитата на Цонев ще заведе дело за нарушаване на човешките права му в Страсбург, познайте после кой ще го плаща обезщетението - цяла България
Хахах да заведе и 15 дела ако иска. Нали се сещате, по чие нареждане най-вече са тея арести

SKISA, аз не видях от видеото някой да са били ? Хората си имат стандартна процедура при арест, щото как сам каза, може да е некой по-еребап и да е скрил некой калашник под палтото. А относно изказването на прокурора - ми малко се пообърка човека

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
dimithur написа:От кога Европа ни натиска прогнилата правосъдна система, най-после да осъди некой за корупция
Koлега, не става с натискане, трябва и акъл

Никой не мое ма връне на селу!
"Защитата на обществения интерес може да бъде поставена над презумцията за невинност" - това е уж според европейското законодателство за правата на човека. На мен ми се струва логично, но не знам до колко е вярно 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Опааа, много настрани отиваш- внимателно с такива отклонения, че става лошо после...
От обществен интерес е и един крадец да бъде вкаран в пандиза, нали
Дай тогава да махнем съда и всеки за който има и зрънце съмнение, че е извършил кражба да го тикаме директно в панделата, а
Все пак е в интерес на обществото тая измет да е зад решетките, за да няма възможност да открадне и една дъвка дори...
Ако случайно не знаеш дори и самопризнанията за убийство (примерно) НЕ са достатъчни да те осъдят- трябва да се ДОКАЖЕ извършването на престъплението... Тоест- "Невинен до доказване на противното" и толкова...
Това "Защитата на обществения интерес може да бъде поставена над презумпцията за невинност" може и да се прилага спрямо хора за които има доказателства, че са примерно терористи и подготвят атентат, но е НЕприложимо за някой дето е обвинен в даване на подкуп... Понеже точно затова ги арестуваха- за опит за корупция...
От обществен интерес е и един крадец да бъде вкаран в пандиза, нали

Ако случайно не знаеш дори и самопризнанията за убийство (примерно) НЕ са достатъчни да те осъдят- трябва да се ДОКАЖЕ извършването на престъплението... Тоест- "Невинен до доказване на противното" и толкова...
Това "Защитата на обществения интерес може да бъде поставена над презумпцията за невинност" може и да се прилага спрямо хора за които има доказателства, че са примерно терористи и подготвят атентат, но е НЕприложимо за някой дето е обвинен в даване на подкуп... Понеже точно затова ги арестуваха- за опит за корупция...
Цонев и дружина с обвинения в подкуп
Бившият военен министър Николай Цонев, Петър Сантиров и Тенчо Попов вече са обвинени за подкуп, съобщи БТА.
Обвиненията са били повдигнати много късно снощи в сградата на Националната следствена служба /НСлС/.
http://www.dnes.bg/crime/2010/04/02/con ... dkup.88762
Айде спете спокойни, вече имат повдигнати обвинения и основания да са на топло

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми по тая логика щом ни натискат за осъден -аз предлагам димитхур да дадаме свидна жертва!? кво ше каете!? слагаме му некъв етикет,ше му напишеме доказателства и готово! и петрун за поддържаща роля и ше имаме вкарани в ареста и съдени/за осъдени сигурно трудно,ма да се мъчат в съда/.
не-няма такава процедура,процедурата е :дават ти заповедта за арест и ако се съпротивляваш те респектират,ползват помощни средства и прочие. такава процедура с лягане на земята няма. а прокурора като не знае български и местоименията и толкова е възбуден ,че ше целуне нечий пожарникарски задник -да прати друг на ареста,за да не стават грешки.
и не познавам право от понятните ни,каквото е римското,френското и американското,в което да не съществува презумпцията за невинност. дори и за терористи-доказва се виновност,а не се доказва невинност-не се бъркайте с правото за арест-тва е друго.
не-няма такава процедура,процедурата е :дават ти заповедта за арест и ако се съпротивляваш те респектират,ползват помощни средства и прочие. такава процедура с лягане на земята няма. а прокурора като не знае български и местоименията и толкова е възбуден ,че ше целуне нечий пожарникарски задник -да прати друг на ареста,за да не стават грешки.
и не познавам право от понятните ни,каквото е римското,френското и американското,в което да не съществува презумпцията за невинност. дори и за терористи-доказва се виновност,а не се доказва невинност-не се бъркайте с правото за арест-тва е друго.
- ms
-
-
Петрун няма да закачаш сега- ще ми трябва май...
За другото- съгласен съм
За другото- съгласен съм

SKISA написа:ми по тая логика щом ни натискат за осъден -аз предлагам димитхур да дадаме свидна жертва!? кво ше каете!? слагаме му некъв етикет,ше му напишеме доказателства и готово!
Аз съм навит, ма първо искам 10млн в зелено и 10 години да си ги харча, тъкмо нема да ви се налага да скалъпвате обвинения

Българските служби явно имат двоен стандарт за арестите.... ето този http://vbox7.com/play:427aebc3 да не е по-малко опасен, на него защо не му крещят истерично ? Да не говорим, че това истерично крякане не е никак професионално и имат много голям късмет, че няма истински брутални и организирани престъпници в тая държава....
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
enigma написа:Българските служби явно имат двоен стандарт за арестите.... ето този http://vbox7.com/play:427aebc3 да не е по-малко опасен, на него защо не му крещят истерично ? Да не говорим, че това истерично крякане не е никак професионално и имат много голям късмет, че няма истински брутални и организирани престъпници в тая държава....
Баретата си е техен човек все пак

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
dimithur написа:ако некой им извади железо и почне да ги гърми, ще се насерат на момента

Никой не мое ма връне на селу!
saleen написа:dimithur написа:ако некой им извади железо и почне да ги гърми, ще се насерат на момента
![]()
Ти си моят герой колега
Това сарказъм ли беше ?

- ms
-
-
А стига бе- това с ареста на Баретата (наркобос беше май
) сигурно е монтаж... Няма начин качулатите идиоти да действат както си му е реда- без да викат, псуват и унижават арестувания
А сега помислете къде риска за полицаите е по-голям- като арестуваш някой, който е сочен за наркобос или при ареста на бивш министър за подкуп
Неее, това с Цонев не беше калпава пиар акция- да не си помислите нещо такова
Ама да вземе мухобойко да си смени пиарите- и чеп за зеле не става от тях явно 

Неее, това с Цонев не беше калпава пиар акция- да не си помислите нещо такова

Абе вие от де го па знаете какъв е цонев ? Ми ако е шизофреник като филчев ?
Май наскоро имаше един заклан полицай, дето отишли да разтървават някакви в някакво село, при битов скандал
Баретите си имат устав и строги правила как трябва да се действа, айде ние некомпетентните да не им се месим в работата 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ами ако ти си некомпетентен може пък други да не са. не съм длъжен да знам дали е наред цонев и те не са длъжни ,но ти казвам ,че няма процедура за арест с изваден и опрян в тила пистолет само ,щото ти си с пистолета и качулката.
и да-на златко не му се правят на мъже,щото сигурно с малкото си мозък са премислили ,че може да научи по някакви си негови п ътища кои са били с качулките тоя ден и да им се случат много неприятни неща ако са се държали лошичко с лошия батко. и точно за това говорим тука ,а не за тва дали златко или цонев са виновни или не.
и ,моля те кажи ми ,че си на 16 ...!? даже на 15 и половина! за атаката вече ясно...!
и да-на златко не му се правят на мъже,щото сигурно с малкото си мозък са премислили ,че може да научи по някакви си негови п ътища кои са били с качулките тоя ден и да им се случат много неприятни неща ако са се държали лошичко с лошия батко. и точно за това говорим тука ,а не за тва дали златко или цонев са виновни или не.
и ,моля те кажи ми ,че си на 16 ...!? даже на 15 и половина! за атаката вече ясно...!