Закопчаха Николай Цонев

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Закопчаха Николай Цонев

Мнение от dimithur » 02 Апр 2010, 16:00

saleen написа:Защитата на Цонев ще заведе дело за нарушаване на човешките права му в Страсбург, познайте после кой ще го плаща обезщетението - цяла България :clap:

Хахах да заведе и 15 дела ако иска. Нали се сещате, по чие нареждане най-вече са тея арести ;) От кога Европа ни натиска прогнилата правосъдна система, най-после да осъди некой за корупция ? Щото открадните пари от разни цоневци поневци, освен, че са пари от нашите данъци, са и пари по европейски програми демек, на европейския данъкоплатец, а те за разлика от нас, не обичат да ги правят на маймуни ;)

SKISA, аз не видях от видеото някой да са били ? Хората си имат стандартна процедура при арест, щото как сам каза, може да е некой по-еребап и да е скрил некой калашник под палтото. А относно изказването на прокурора - ми малко се пообърка човека :lol: Според мен даваше нареждане на баретите да се отнасят с него като към истински престъпник, ама малко обърка местоименията :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 02 Апр 2010, 16:14

dimithur написа:От кога Европа ни натиска прогнилата правосъдна система, най-после да осъди некой за корупция

Koлега, не става с натискане, трябва и акъл ;) И да се докаже вината, иначе утре може някой друг да набедят без съд и присъда.
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар

Мнение от dimithur » 02 Апр 2010, 16:32

"Защитата на обществения интерес може да бъде поставена над презумцията за невинност" - това е уж според европейското законодателство за правата на човека. На мен ми се струва логично, но не знам до колко е вярно :yes:
Н.Хайтов

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 02 Апр 2010, 16:43

Опааа, много настрани отиваш- внимателно с такива отклонения, че става лошо после...

От обществен интерес е и един крадец да бъде вкаран в пандиза, нали :?: Дай тогава да махнем съда и всеки за който има и зрънце съмнение, че е извършил кражба да го тикаме директно в панделата, а :?: Все пак е в интерес на обществото тая измет да е зад решетките, за да няма възможност да открадне и една дъвка дори...

Ако случайно не знаеш дори и самопризнанията за убийство (примерно) НЕ са достатъчни да те осъдят- трябва да се ДОКАЖЕ извършването на престъплението... Тоест- "Невинен до доказване на противното" и толкова...

Това "Защитата на обществения интерес може да бъде поставена над презумпцията за невинност" може и да се прилага спрямо хора за които има доказателства, че са примерно терористи и подготвят атентат, но е НЕприложимо за някой дето е обвинен в даване на подкуп... Понеже точно затова ги арестуваха- за опит за корупция...
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 02 Апр 2010, 16:49

Цонев и дружина с обвинения в подкуп

Бившият военен министър Николай Цонев, Петър Сантиров и Тенчо Попов вече са обвинени за подкуп, съобщи БТА.

Обвиненията са били повдигнати много късно снощи в сградата на Националната следствена служба /НСлС/.

http://www.dnes.bg/crime/2010/04/02/con ... dkup.88762

Айде спете спокойни, вече имат повдигнати обвинения и основания да са на топло ;) Мен ми прави впечатление, как като са на топло корумпираните съдии, съда действа много експедитивно и светкавично :lol:
Н.Хайтов

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 02 Апр 2010, 16:54

ми по тая логика щом ни натискат за осъден -аз предлагам димитхур да дадаме свидна жертва!? кво ше каете!? слагаме му некъв етикет,ше му напишеме доказателства и готово! и петрун за поддържаща роля и ше имаме вкарани в ареста и съдени/за осъдени сигурно трудно,ма да се мъчат в съда/.
не-няма такава процедура,процедурата е :дават ти заповедта за арест и ако се съпротивляваш те респектират,ползват помощни средства и прочие. такава процедура с лягане на земята няма. а прокурора като не знае български и местоименията и толкова е възбуден ,че ше целуне нечий пожарникарски задник -да прати друг на ареста,за да не стават грешки.
и не познавам право от понятните ни,каквото е римското,френското и американското,в което да не съществува презумпцията за невинност. дори и за терористи-доказва се виновност,а не се доказва невинност-не се бъркайте с правото за арест-тва е друго.

Аватар

Мнение от ms » 02 Апр 2010, 17:02

Петрун няма да закачаш сега- ще ми трябва май...

За другото- съгласен съм :yes:
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 02 Апр 2010, 17:20

SKISA написа:ми по тая логика щом ни натискат за осъден -аз предлагам димитхур да дадаме свидна жертва!? кво ше каете!? слагаме му некъв етикет,ше му напишеме доказателства и готово!

Аз съм навит, ма първо искам 10млн в зелено и 10 години да си ги харча, тъкмо нема да ви се налага да скалъпвате обвинения :ok:
Н.Хайтов

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 02 Апр 2010, 17:54

Българските служби явно имат двоен стандарт за арестите.... ето този http://vbox7.com/play:427aebc3 да не е по-малко опасен, на него защо не му крещят истерично ? Да не говорим, че това истерично крякане не е никак професионално и имат много голям късмет, че няма истински брутални и организирани престъпници в тая държава....
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Аватар

Мнение от dimithur » 02 Апр 2010, 17:56

enigma написа:Българските служби явно имат двоен стандарт за арестите.... ето този http://vbox7.com/play:427aebc3 да не е по-малко опасен, на него защо не му крещят истерично ? Да не говорим, че това истерично крякане не е никак професионално и имат много голям късмет, че няма истински брутални и организирани престъпници в тая държава....

Баретата си е техен човек все пак ;) А инак прав си, голям късмет имат, щото съм сигурен, че ако некой им извади железо и почне да ги гърми, ще се насерат на момента :mhihi:
Н.Хайтов

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 02 Апр 2010, 18:01

dimithur написа:ако некой им извади железо и почне да ги гърми, ще се насерат на момента

:mhihi: :bowdown: Ти си моят герой колега
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар

Мнение от dimithur » 02 Апр 2010, 18:07

saleen написа:
dimithur написа:ако некой им извади железо и почне да ги гърми, ще се насерат на момента

:mhihi: :bowdown: Ти си моят герой колега

Това сарказъм ли беше ? :mhihi: Мисля, че колегата SKISA даде много точен пример със случката в Белите Брези преди години ;)
Н.Хайтов

Аватар

Мнение от ms » 02 Апр 2010, 18:13

А стига бе- това с ареста на Баретата (наркобос беше май :mhihi: ) сигурно е монтаж... Няма начин качулатите идиоти да действат както си му е реда- без да викат, псуват и унижават арестувания :roll: А сега помислете къде риска за полицаите е по-голям- като арестуваш някой, който е сочен за наркобос или при ареста на бивш министър за подкуп :winky:

Неее, това с Цонев не беше калпава пиар акция- да не си помислите нещо такова :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ама да вземе мухобойко да си смени пиарите- и чеп за зеле не става от тях явно ;)
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 02 Апр 2010, 18:18

Абе вие от де го па знаете какъв е цонев ? Ми ако е шизофреник като филчев ? :mhihi: Май наскоро имаше един заклан полицай, дето отишли да разтървават някакви в някакво село, при битов скандал ;) Баретите си имат устав и строги правила как трябва да се действа, айде ние некомпетентните да не им се месим в работата :yes:
Н.Хайтов

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 02 Апр 2010, 18:28

ами ако ти си некомпетентен може пък други да не са. не съм длъжен да знам дали е наред цонев и те не са длъжни ,но ти казвам ,че няма процедура за арест с изваден и опрян в тила пистолет само ,щото ти си с пистолета и качулката.
и да-на златко не му се правят на мъже,щото сигурно с малкото си мозък са премислили ,че може да научи по някакви си негови п ътища кои са били с качулките тоя ден и да им се случат много неприятни неща ако са се държали лошичко с лошия батко. и точно за това говорим тука ,а не за тва дали златко или цонев са виновни или не.
и ,моля те кажи ми ,че си на 16 ...!? даже на 15 и половина! за атаката вече ясно...!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата