Мтел,Глобул или Виваком?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Мтел,Глобул или Виваком?

Мнение от grnka » 11 Апр 2010, 14:16

мтел имах през 1998 година..първите 3 месеца всичко беше наред..след като един ден не превиших сметката и направих 250 лв сметка. от тогава не е слезнала на 150..даже един път бях 3 седмици в Гърция, сим картата на мтел беше махната от телефона и се връщам и гледам че имах сметка 140 лв. дадох молба за прекратяване и кой откъде дойде. после с глобул се захванах досега не е направило една глупост. даже един път мислех че ме претовариха, поисках справка и се оказа че тъпите СМСи които пращаме ми превишиха сметката. досега няма проблем.
един път се случи да седим аз и един приятел на кафе, аз на глобул той на мтел. телефона му 3310, всмисъл без интернети, без глупости. по едно време ми звънни телефона и гледам на моя дисплей :shock: неговия номер ми звънни! а неговия телефон стои на стенд бай и той същото гледа като олигофрен. вдигам телефона, нищо не се говори и падна линията.
помня също през 99-2000 година как стояхме да мръзнем вън от бизнес центрове на мтел за да платим сметката вътре влизаха по един човек и една мутра-охрана незнайна ни гледаше строго и ние със сополите замръзнали да стоим да ги молим да ни вземат парите. после сим картата струвала 50 лв плюс възможността да приемаш СМс, след това да пращаш след това не знам си какво.платих тогава 300 лв за една сим карта. като помня че тогава бях взел 3210 безплатно с 25 лв месечна такса от Гърция..от тогава съм ги отписал като оператор. ако щат без пари да ти дават телефон, няма да ги предпочета. и в други държави е имало монопол, например в Кипър има CYTA mobile които са били монополисти но цените им бяха толкова ниски че новите оператори имат голям проблем да откъснат потребители. говорим за 10 стотинки на минута и жълти стотинки за смс.не помня точно цените....не че глобул са цвете за мирисане но досега не са ме подвели, нито с телефон на изплащане нито със услуга нито с нещо друго.
виваком са много мудни като организация. на предишната ми работа имахме 4 служебни мобилни телефони, трябва да замина за гърция, обаждам им се казвам тайни отговори и ЕИК на фирмата вдигат ми лимита..ужким. после звъня 2-3 телефона, още не бях стигнал до границата, и спряха телефоните. след това пак ги пуснаха. после с интернета. колко пъти беше спрял дсл-а и се беше пуснал. грешката ни е била че пуснахме ИСДН линия и според думите на момчето който направи инсталацията че сме щели да имаме много проблеми с нета и самата линия. ИСДН е само за софия и никъде другаде. изпитах го на свой гръб. постоянно на хелп деск обаждания, техника на телефонната централа да умува и да се чуди и да ми вика многократно че това е проблем на самата централа на БТК. абе...да не ти разправям повече.
вече има преносимост на номерата, пуснете се на глобул на тези ънлимитид программи и гледайте сеира на "първия български мобилен оператор" как се опитва с глупави реклами (много тъпа тая реклама с бабата) и да пуска цифрова телевизия или да рекламира обхвата.. :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 11 Апр 2010, 14:22

Пхахах и аз съм го изпитвал на свой гръб тоя х*й адсл през исдн линия :mhihi: Ма след неколкократни разкарвания на техниците до офиса на фирмата, накрая им писна и пуснаха безплатно една обикновена линия само за адсл-а и от тогава заспа. Просто с нахалство и тормоз всичко се постига :mhihi: Инак съм много доволен тоя месец от мтел - 5 лв имам разговори за 2 сим карти :yes:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 11 Апр 2010, 17:13

На Мтел бях преди повече от 2 години на ваучер нямал съм проблем с тях обаче после като си изгубих картата и става 2ра година съм на Глобул. Нямам проблеми и с тях сега втората година плащам 6,90 лв. за 3 номера 150 минути в началото бяха 250. Планирам скоро да си взема още карта на Виваком, че гледам изгодни тарифи имат, но ще видя какво ще правя :)
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 11 Апр 2010, 17:28

c7aH4eB написа:На Мтел бях преди повече от 2 години на ваучер нямал съм проблем с тях обаче после като си изгубих картата и става 2ра година съм на Глобул. Нямам проблеми и с тях сега втората година плащам 6,90 лв. за 3 номера 150 минути в началото бяха 250. Планирам скоро да си взема още карта на Виваком, че гледам изгодни тарифи имат, но ще видя какво ще правя :)

Mи преебали са те, са за 6.90 са 2000 минути :mhihi: Бе ебати шушумигите са всичките, бетер такситата ментета са :evil: Разровете са из разни сайтове като izlugan.com, bgizmama.com да ги видите що за стока са. А що ги сравнявам именно с бакшишите менте ? Оня ден един френд ми разправя (доста набит и здрав) опитва се да си хване такси от стоянката пред новия мол на ситняково. Пита бакша дали ще го закара до еди къде си а той най-очтиво му отговаря - ще те закарам ма тарифата ми е 3.90 на км :kuku: Ма ако се качи некоя жена и казват цената след като са я закарили и са и отрезали главата със сметка 50,100 и повече лева :evil: Та мобилните оператори са същите ей ви един пример

На 07-04-2010г. баща ми отива да си заплати сметката към GLOBUL и като лоялен и дългогодишен клиент му предложи карта с безплатни минути(общо взето това е била информацията която му е била подадена от служителката) без да му бъде обяснено че тази карта е с двугодишен договор с месечна сметка.Била му поискана личната карта за "Картата " според служителката и тои мислеки си,че трябва да се регистрира картата просто(Като такава за предплатени услуги)я предостая. Подават му се хартии и са му казали поросто подпишете тук.Тойе подписал. Подписал е без да може да разбере съдържанието на договора,тъи като в него не е опоменато никаде за дължими суми.Пише единствено,че е с програма Globul Smart или нещо подобно и че е за 24 месеца.В договора никаде няма информасия за вида и стойноста на тазиуслуга.В договора никаде не е опоменато също кой го сключва от страна на Глобул.А най-фрапиращото е че с букви 2 или 3 по-малки от другите е написано,че се съгласяваш с условията по договора които били опоменати в интернет.На баща ми не му е предложен достъп до интернет за да се запознае с клаузите по договора, а от служителката са му били разяснени само част от тях и то тази за безплатните минути като те му били"подарявали картата". Основният ми въпрос е може ли този договор да се прекрати или да се счете за невалиден при тези условия или в България големите фирми могат да ни мамят както си пожелаят!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://izlugan.com/index.php?go=signals ... nalId=1785

Ta като видят по-грамотен човек (каквите предполагам са повечето от нас тук, затова досега не видях никой да се е оплаквал, че са го прецакали по някакъв подобен начин) си траят и не те набутват. Инак непременно ти набутват най-дървената тарифа с най-дългия договор. И това го правят тъпите им служители нарочно, щото ще вземат 5 стинки бонус. Да им е*а майката :evil:
Н.Хайтов

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 11 Апр 2010, 20:04

dimithur написа:
c7aH4eB написа:На Мтел бях преди повече от 2 години на ваучер нямал съм проблем с тях обаче после като си изгубих картата и става 2ра година съм на Глобул. Нямам проблеми и с тях сега втората година плащам 6,90 лв. за 3 номера 150 минути в началото бяха 250. Планирам скоро да си взема още карта на Виваком, че гледам изгодни тарифи имат, но ще видя какво ще правя :)

Mи преебали са те, са за 6.90 са 2000 минути :mhihi: Бе ебати шушумигите са всичките, бетер такситата ментета са :evil: Разровете са из разни сайтове като izlugan.com, bgizmama.com да ги видите що за стока са. А що ги сравнявам именно с бакшишите менте ? Оня ден един френд ми разправя (доста набит и здрав) опитва се да си хване такси от стоянката пред новия мол на ситняково. Пита бакша дали ще го закара до еди къде си а той най-очтиво му отговаря - ще те закарам ма тарифата ми е 3.90 на км :kuku: Ма ако се качи некоя жена и казват цената след като са я закарили и са и отрезали главата със сметка 50,100 и повече лева :evil: Та мобилните оператори са същите ей ви един пример

На 07-04-2010г. баща ми отива да си заплати сметката към GLOBUL и като лоялен и дългогодишен клиент му предложи карта с безплатни минути(общо взето това е била информацията която му е била подадена от служителката) без да му бъде обяснено че тази карта е с двугодишен договор с месечна сметка.Била му поискана личната карта за "Картата " според служителката и тои мислеки си,че трябва да се регистрира картата просто(Като такава за предплатени услуги)я предостая. Подават му се хартии и са му казали поросто подпишете тук.Тойе подписал. Подписал е без да може да разбере съдържанието на договора,тъи като в него не е опоменато никаде за дължими суми.Пише единствено,че е с програма Globul Smart или нещо подобно и че е за 24 месеца.В договора никаде няма информасия за вида и стойноста на тазиуслуга.В договора никаде не е опоменато също кой го сключва от страна на Глобул.А най-фрапиращото е че с букви 2 или 3 по-малки от другите е написано,че се съгласяваш с условията по договора които били опоменати в интернет.На баща ми не му е предложен достъп до интернет за да се запознае с клаузите по договора, а от служителката са му били разяснени само част от тях и то тази за безплатните минути като те му били"подарявали картата". Основният ми въпрос е може ли този договор да се прекрати или да се счете за невалиден при тези условия или в България големите фирми могат да ни мамят както си пожелаят!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://izlugan.com/index.php?go=signals ... nalId=1785

Ta като видят по-грамотен човек (каквите предполагам са повечето от нас тук, затова досега не видях никой да се е оплаквал, че са го прецакали по някакъв подобен начин) си траят и не те набутват. Инак непременно ти набутват най-дървената тарифа с най-дългия договор. И това го правят тъпите им служители нарочно, щото ще вземат 5 стинки бонус. Да им е*а майката :evil:

Наще таксита взимат 2 лв от едно място до друго :D :D мисля, че може да се случи някой да вземе 2,50 но несме на километър :P
П.С.: Ма**а им кога пуснаха промоцията за 2000 минути да ги е*а и тях ....
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 11 Апр 2010, 20:30

Миналия месец са я пуснали :mhihi: И мен ми набутваха 150 мин и аз викам - неееее, мтел ми дават 2000 :mhihi: И си прехврълих номерата там :mhihi: Закъсня им промоцията, до последно гледаха да вържат колкото се може повече клиенти на куците промоции. Ма явно и доста им избягаха, та са се светнали най-накрая ;)
Н.Хайтов

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 18 Апр 2010, 19:10

Излиза ,че в този момент Виваком са с най-примамливите оферти? Аз се подлъгах с план UniCall M за 20лв на месец с ДДС.Но ако се загледа по-подробно човек в текста има едни звездички * .......и се оказва ,че всъщност не е толкова изгодно.А за да говориш безплатно с .../еди колко си /.......номера си плащаш допълнителна месечна такса според зависи колко номера ще включи човек в групата!!!
И накрая калкулацията излиза пак една и съща както с Мтел и Глобул!
За това ще си седя на Мтел :) не съм много доволен ...да се надявам ,че скоро ще пуснат повечко минутки на по-тънки цени! Но като цяло си губи смисъла от комбиниране и въртене насам натам.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 18 Апр 2010, 19:45

Недоволен си от Мтел, ама от кое точно :?: Че ми е интересно кой за какво ги псува тея :mhihi:
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 03 Юни 2010, 16:38

Абе тея мтел са големи .... евреи :mhihi: Пропуснах да си платя последната фактура, на огромната стойност 16лв и 08 стотинки и ми спреха и входящите обаждания :mhihi: И как може да немат един офис баш в центъра на софия ? :dunno:
Н.Хайтов

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 03 Юни 2010, 19:31

Ментел са уникални идиоти- спират ти и входящите... В момента съм прескочил датата за плащане с 10-на дена, имам сметка близо 150 кинта и спокойно си говоря по телефона ;)

Виваком просто в момента са най-стабилни и с добро отношение към клиента. Вчера след обяд (15-16 часа) се обаждам да си блокирам едната карта (изгубих апарата) и днес в 10 и нещо куриера от DHL отива да ми носи дубликата вкъщи :shock: :shock: :shock: Да, ама съм на работа- идва на указаният адрес и в 12:00 картата се ползваше отново, след има-няма 20 часа време... Добре е според мен- за вас не знам...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Два умрели форда и 28ца
Мечтае да кара: Танк
Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile

Мнение от FuRoRR » 04 Юни 2010, 9:48

Преди около 3 години излезна една тарифа на Виваком "Бонуси безкрай"
На ваучер съм но за всеки заредени -10 лева - 500 безплатни СМСа
-20 лева - 500 безплатни минути
-50 лева - 1000 минути и 1000 СМСа
Всико това за в мрежата на Вивател и засега единствените две места в които съм нямал обхват са в Пирин и Родопите. Без възможност за надписване и минутите се натрупват... На М тел бях от 2000 до 2002ра година и преки впечатления нямам...
Изображение

Аватар
Кара: е36 318ис М-пакет
Мечтае да кара: e30 V10

Мнение от angel_lalov » 07 Юни 2010, 20:54

според мен Виваком са номер 1 засега!
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 10 Юни 2010, 14:55

На М-Тел съм - 3 телефона :roll: Но мисля да ги сменям, такива сметки ми тряскат, чее... Като гледам от коментарите ви, явно ще се местя на Виваком :D
А днес ме викнаха в един от магазините си, за да ме уведомят, че имам договор за СИМ карта от 29.01.2009, която не съм използвал, т.е. ще ми начисляват глоби и ще ми спрат и 3-те телефона, ако не ги платя :roll: Погледнах си аз моя договор, който са ми дали, но в него никъде няма моето име и моят подпис, така че се чудя ще мога ли да оспорвам глобите пред тях :?: :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 10 Юни 2010, 15:22

e36_Fanatik написа:Най-доброто според мен е Виваком злато, за 40лв. на месец имам 180 безплатни минути към всички телефони по света, неизрасходените минути се натрупват за следващия месец също така имам и 1000мин. на месец към 5 номера :yes:

Няма го вече това условие и аз така си мислисх ама максимума който прехвърлят е 180 минути т.е за месеца ако не си говорил имаш 360мин. не 10000 както си мислиш прегледай си фактурите :mhihi:
Иначе аз се прехвърлих от мтел на виваком защото ми надписваха сметките... да не говорим че съм звалян на хора които не съм им звънял от години и като ми се появиха на последната фактура просто ги отвях...
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Кола и жена едновременно

Мнение от vlado_882 » 10 Юни 2010, 18:05

Бил съм и на трите оператора от м-тел и глобул съм много разочарован колкото до вивател скъсвам се да говоря и ми идват разпечатки мах. 30 лв
...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата