Полицейски произвол
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Полицейски произвол
емо,процентното съотношение е важно. под шапка акъл не вирее и тва е факт. има специални отношения там и в армията ,и където има чинове и старшинство и нещата хич,ама хич не са интелигентни...! няма мисъл,няма разсъждаване-всичко опира до заповеди и изпълнение. и твоя приятел като е толкова начетен и интелигентен не ми е ясно кво търси сред тия среди.ако излезе на друго поприще сигурно ще изкарва добри пари и ще се развива. ма не! там е сигурно,заплатката си идва,донатамъняват се и бонусчета,власт има,можеш да респектираш....! кеф! и темата не е ,че сред шапките има адски много тъпи и неинтелигентни парчета ,а че поради някои особености на системата им са комплексирани и си избиват комплексите и ядовете от несгодите върху гражданите.
а как точно цецо -милицията влияе върху решения на съд -който и да е той е много лесно за разбиране: "искам до две седмици да има арестуван магистрат!" а да ви вида сега кви решения ше вземате!!?!?
а как точно цецо -милицията влияе върху решения на съд -който и да е той е много лесно за разбиране: "искам до две седмици да има арестуван магистрат!" а да ви вида сега кви решения ше вземате!!?!?
SKISA написа:
Eми как, влизаме в съда и олепваме първия срещнат магистрат. То е ясно, че всичките са маскари, така че и който и да хванат, нема да направат голема грешка

- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
SKISA написа:емо,процентното съотношение е важно. под шапка акъл не вирее и тва е факт. има специални отношения там и в армията ,и където има чинове и старшинство и нещата хич,ама хич не са интелигентни...! няма мисъл,няма разсъждаване-всичко опира до заповеди и изпълнение. и твоя приятел като е толкова начетен и интелигентен не ми е ясно кво търси сред тия среди.ако излезе на друго поприще сигурно ще изкарва добри пари и ще се развива. ма не! там е сигурно,заплатката си идва,донатамъняват се и бонусчета,власт има,можеш да респектираш....! кеф! и темата не е ,че сред шапките има адски много тъпи и неинтелигентни парчета ,а че поради някои особености на системата им са комплексирани и си избиват комплексите и ядовете от несгодите върху гражданите.
Доста несериозно изказване - да слагаш под общ знаменател група хора само заради професията им .За едни е професия ,за други призвание ,за трети са ги наместили там с връзки,четвърти -започват и след няколко месеца се махат . Изказването ми звучи субективно ,но за мен е недопустимо да слагам под общ знаменател и да слагам етикети - като комплексиран ,глупав ,елементарен ,злобен и т.н на хора които не познавам само заради расова ,верска принадлежност ,пол ,цвят на коса или професия .Ма ти си знаеш ...
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми некакси всяка професия или сектор си имат лице! примерно бакшишите са нагли,военните са тъпи,ченгетата са тъпи и корумпирани,адвокатите са умни и безскрупулни ..... и т.н.! всяка професия си има лице. лицето на ченгетата за мен и за голяма част от обществото е такова и изключенията само потвърждават правилото.
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
пасстта на врагът
http://www.police.ba4ka.com/viewforum.php

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4