Полицейски произвол

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: Полицейски произвол

Мнение от SKISA » 24 Апр 2010, 8:56

емо,процентното съотношение е важно. под шапка акъл не вирее и тва е факт. има специални отношения там и в армията ,и където има чинове и старшинство и нещата хич,ама хич не са интелигентни...! няма мисъл,няма разсъждаване-всичко опира до заповеди и изпълнение. и твоя приятел като е толкова начетен и интелигентен не ми е ясно кво търси сред тия среди.ако излезе на друго поприще сигурно ще изкарва добри пари и ще се развива. ма не! там е сигурно,заплатката си идва,донатамъняват се и бонусчета,власт има,можеш да респектираш....! кеф! и темата не е ,че сред шапките има адски много тъпи и неинтелигентни парчета ,а че поради някои особености на системата им са комплексирани и си избиват комплексите и ядовете от несгодите върху гражданите.
а как точно цецо -милицията влияе върху решения на съд -който и да е той е много лесно за разбиране: "искам до две седмици да има арестуван магистрат!" а да ви вида сега кви решения ше вземате!!?!?

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 24 Апр 2010, 10:03

SKISA написа:
а как точно цецо -милицията влияе върху решения на съд -който и да е той е много лесно за разбиране: "искам до две седмици да има арестуван магистрат!" а да ви вида сега кви решения ше вземате!!?!?

Eми как, влизаме в съда и олепваме първия срещнат магистрат. То е ясно, че всичките са маскари, така че и който и да хванат, нема да направат голема грешка :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 330 xd , 2003
Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL

Мнение от Bella » 24 Апр 2010, 17:47

SKISA написа:емо,процентното съотношение е важно. под шапка акъл не вирее и тва е факт. има специални отношения там и в армията ,и където има чинове и старшинство и нещата хич,ама хич не са интелигентни...! няма мисъл,няма разсъждаване-всичко опира до заповеди и изпълнение. и твоя приятел като е толкова начетен и интелигентен не ми е ясно кво търси сред тия среди.ако излезе на друго поприще сигурно ще изкарва добри пари и ще се развива. ма не! там е сигурно,заплатката си идва,донатамъняват се и бонусчета,власт има,можеш да респектираш....! кеф! и темата не е ,че сред шапките има адски много тъпи и неинтелигентни парчета ,а че поради някои особености на системата им са комплексирани и си избиват комплексите и ядовете от несгодите върху гражданите.

Доста несериозно изказване - да слагаш под общ знаменател група хора само заради професията им .За едни е професия ,за други призвание ,за трети са ги наместили там с връзки,четвърти -започват и след няколко месеца се махат . Изказването ми звучи субективно ,но за мен е недопустимо да слагам под общ знаменател и да слагам етикети - като комплексиран ,глупав ,елементарен ,злобен и т.н на хора които не познавам само заради расова ,верска принадлежност ,пол ,цвят на коса или професия .Ма ти си знаеш ...
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват :kuku:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Апр 2010, 20:28

ми некакси всяка професия или сектор си имат лице! примерно бакшишите са нагли,военните са тъпи,ченгетата са тъпи и корумпирани,адвокатите са умни и безскрупулни ..... и т.н.! всяка професия си има лице. лицето на ченгетата за мен и за голяма част от обществото е такова и изключенията само потвърждават правилото.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 24 Апр 2010, 21:04

пасстта на врагът :bang: http://www.police.ba4ka.com/viewforum.php
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Предишна

Назад към Извън Темата