Тежка катастрофа 23.04.2010 Автомагистрала Хемус
Модератор: Общи модератори
Re: Тежка катастрофа 23.04.2010 Автомагистрала Хемус
За да пречиш умишлено на такъв малоумник, трябва да си по-малоумен и от него!
Нямах това предвид.
Това, което исках да кажа е, че всеки може съвсем без да иска да му "попречи" на такъв, просто защото онзи кара като олигофрен, без да се съобразява с каквото и да било.
П.П.
ms много хубаво го е написал.

Нямах това предвид.
Това, което исках да кажа е, че всеки може съвсем без да иска да му "попречи" на такъв, просто защото онзи кара като олигофрен, без да се съобразява с каквото и да било.

П.П.
ms много хубаво го е написал.

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
99,99% Вината е на шофьора!
На магистралните включвания и извънградски пътища в САЩ се слагат пластмасови бидони с вода!!!!!!!!!
На магистралните включвания и извънградски пътища в САЩ се слагат пластмасови бидони с вода!!!!!!!!!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
ивчо написа:http://www.youtube.com/watch?v=5cIYOiFeTOM
Погледнете колко пъти ще засекът и Поршето и БМВ-то!?
Да ги засекът ли, болшиствотот си бяха в лява лента и те си изпреварват вярно с смешните 130-140

Тва клипче как ми прилича на едно друго подобно с ендо Е30 touring

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
едно бело е30!?!? със среща с един много голям камион и един бенц190 участва! ми за съжаление такива тъпанари обикновено повличат със себе си и некой невинен,дето си е карал с 130 или 150 и не е знаел, че на пътя има откаченяци с него!!
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Е не да им се кланяте ... Пак не разбрахте ....
Пускате ги да си заминават и това е!
Аз имах впредвид че никой не си караше вляво,а болшинството изпреварва пред такива!
Е малумен да съм няма да го направя!
Какво им доставя кеф да засичат не мога да разбера?!
Или трябва да ви покажа продажбите с накладки .... Дето масово всеки търси евтинкото!?!
Не е 190 а 124!!!
Пускате ги да си заминават и това е!
Аз имах впредвид че никой не си караше вляво,а болшинството изпреварва пред такива!
Е малумен да съм няма да го направя!
Какво им доставя кеф да засичат не мога да разбера?!

Или трябва да ви покажа продажбите с накладки .... Дето масово всеки търси евтинкото!?!
Не е 190 а 124!!!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

Стига се карайте. Не е нито водача-камикадзе виновен, нито калпвата мантинела. Виновен е Костов. Както винаги .
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Т.нар. cable barriers.. Дай Боже след 50-тина години и ние да си имаме такива.

- SKISA
-
-
в случая да се фанеме ли на бас, че тоя щеше да се е мушнал под изпънатите кабеляци и да е напраил полет над кукувиче гнездо в дерето!?!?!!!!
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
По законите на Мърфи,така е щяло да стане ....
Просто скоростта е била висока,убийствено висока!
Там няма камери за да се разбере какво е станало точно ...
Мен и друго ме терзае,дали е спрял някой да се разбере жив ли е тоз човек или не!?
Нямаше да питам ама преди седмица пред блока се запали една кола,и всите мишоци седнали зад една стена подали си главата,и докато аз с едно мизерно пожарогасителче се мъча да спася една кола поне,те подвикват " бягай че ще гръмне" ...
Дали един е спрял поне?!?!?!
Какво бихте направили Вие?!
Просто скоростта е била висока,убийствено висока!
Там няма камери за да се разбере какво е станало точно ...
Мен и друго ме терзае,дали е спрял някой да се разбере жив ли е тоз човек или не!?
Нямаше да питам ама преди седмица пред блока се запали една кола,и всите мишоци седнали зад една стена подали си главата,и докато аз с едно мизерно пожарогасителче се мъча да спася една кола поне,те подвикват " бягай че ще гръмне" ...
Дали един е спрял поне?!?!?!
Какво бихте направили Вие?!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- BMario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 тд
- Мечтае да кара: самолет
- Детайли за колата: невзрачна
Да бих спрял,ако това се случи пред мен.Бих отишъл и съм давал първа помощ на пострадали.Не бих спрял за да гледам сеир,както повечето правят,защото по този начин се създават допълнителни условия за ПТП.
Искаш ли да направиш нещо,намираш начин.Не искаш ли-намираш причина и то важна!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
BMario написа:Да бих спрял,ако това се случи пред мен.Бих отишъл и съм давал първа помощ на пострадали.Не бих спрял за да гледам сеир,както повечето правят,защото по този начин се създават допълнителни условия за ПТП.
... и задръствания

- SKISA
-
-
човека е загинал на място-мой шофьор с камион е минал пред мен минути след удара и е имало спрял рейс ,но хората не са го пипали ,щото е било ясно ,че е приключил жизненият си път!
и аз съм спирал ,но ако няма други коли-ако има вече спрели -няма смисъл да правя калабалък...
и аз съм спирал ,но ако няма други коли-ако има вече спрели -няма смисъл да правя калабалък...
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
SKISA написа:човека е загинал на място-мой шофьор с камион е минал пред мен минути след удара и е имало спрял рейс ,но хората не са го пипали ,щото е било ясно ,че е приключил жизненият си път!
Шофьора на спрелия рейс се е обадил на полицията.
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
лека му пръст на момчето
много ме кефите как коментирате за скороста че била висока , а съм сигурен че вие всички сте карали с 200 км/ч поне веднъж ,някъде ........ама съм 100% сигурен ,но иначе се правите на много уставни тука

много ме кефите как коментирате за скороста че била висока , а съм сигурен че вие всички сте карали с 200 км/ч поне веднъж ,някъде ........ама съм 100% сигурен ,но иначе се правите на много уставни тука

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
GEORGIEV написа:лека му пръст на момчето![]()
![]()
Много точно казано поне веднъж някъде(обстоятелствено пояснение за място) ... където позволява що да не се кара. Точно на този участък където е станало това дори със 130 не бих минал както и да е. И не всички, лично максимум със 180 съм карал