България излезе от кризата
Модератор: Общи модератори
Re: България излезе от кризата
Doberman_vas написа:но в моловете има много полезни неща които за мен за голям плюс, като човек мразещ да обикаля като гламав.
Има място да си пиеш кафето, да отидеш да си напазаруваш за ядене, да си платиш я ток, я вода я телефон, има си банки, и кино.
За 1 ходене до мола ще си спестя цял ден разкарване и мотаене.
Погледнете на мола освен на скъпарски магазани и на място където са ти съсредоточени много полезни неща на 1 място, включително и фитнес щало да има в мола.
А за скапарските магазините си имам нет![]()
![]()
Пич ти откри топлата вода

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
dimithur написа:Doberman_vas написа:
Пич ти откри топлата водаЗа електронно банкиране не си ли чувал. Къде ще си правя труда да ходим до некакъв пробит МОЛ като с 2 кликания на мишката и сметките ще си платим и пица ще си поръчам, че и филм ще си гледам , даже на аванта
Абе ти откъде се поЯви такъв специалист по всичко бе

В извън темата не се трупат мнения!!!
Във всяка тема имаш по 50 мнения, и по всичко си компетентен.
Ти си ринеймнът ачо-рс признай си

И пак казвам - моловете са хубаво.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Doberman_vas написа:И пак казвам - моловете са хубаво.
Моловете са хубаво нещо, да. Но както всичко в наш'та държава са лошо. Защо? Щото се сторят на центъра, от там задръствания, от там нерви. Всеки реве като вдовица за к.р, че нема пари, а има кинта да си купи некоя дрешка от молот? Да кажем турски кецове, "маркови" естествено, за 100-тина лева?!? Верно, че в мола има и хубави неща, но като цяло точно сега според мен не е момента да се откриват нови и нови. Все пак сега е кризата, щото преди много хора живееха на кредит...
Doberman_vas написа:
Абе ти откъде се поЯви такъв специалист по всичко бе![]()
![]()
.
В извън темата не се трупат мнения!!!
Във всяка тема имаш по 50 мнения, и по всичко си компетентен.
Ти си ринеймнът ачо-рс признай си![]()
.
И пак казвам - моловете са хубаво.
Нъц, ни позна , автомонем бот съм си

Мнения за какво ми е да събирам, да не би да се осребряват в нещо и аз да не съм разбрал

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Абе аз ли съм от друга планета, или нещо са се бъгнали всички?
Сумати писане, сумати нещо, щото имало нов мол и имало задръстване. Ми задръстване има постоянно.
Сериозно немога да разбера какво ви пречат моловете. Който ги е построил си е направил сметката.
Аз лично много ги харесвам.
Има паркинг, пази се горе долу чисто, не се пуши.
Има ресторанти и кино и може да прекараш хубаво с приятелката/приятели.
Това ,че е пълно е само временно докато е ново.
И в крайна сметка никой ни ви кара да влизате още по малко да купувате от там.
Сумати писане, сумати нещо, щото имало нов мол и имало задръстване. Ми задръстване има постоянно.
Сериозно немога да разбера какво ви пречат моловете. Който ги е построил си е направил сметката.
Това ,че е пълно е само временно докато е ново.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
Относно кризата няма лошо, време и това да стане.
А относно мола, разходих се до него в събота, като изключим, че не си купих нищо заради навалицата бих казал, че е мол като мол:
кино арена вместо синема сити
кар фур вместо пикадили
и пак същите магазини за дрешки
А относно мола, разходих се до него в събота, като изключим, че не си купих нищо заради навалицата бих казал, че е мол като мол:
кино арена вместо синема сити
кар фур вместо пикадили
и пак същите магазини за дрешки
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
MОЛ-овете са хубаво нещо, кошмарът идва ако изтървеш жена си и чакаш да разгледа всичките витрини, може да ти скъси живота неимоверно 

Никой не мое ма връне на селу!
saleen написа:MОЛ-овете са хубаво нещо, кошмарът идва ако изтървеш жена си и чакаш да разгледа всичките витрини, може да ти скъси живота неимоверно
Добре че и мойта жена страда от МОЛо фобия , инак досега да съм превъртял

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Ехее, преди 12 строяхме бензиностанции на поразия - на 10 километра, 5 безиностанции, сега се строят молове...Както и бензиностанциите бяха построени по предазначение, така и молчетата. Сега, разбира се, повечето от тези ембаргови безиностанции не съществуват, да видим какво ще стане с моловете...
Без страх, без спирачка!
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Аз пък се чудя защо във всеки МОЛ от 100 магазина в него 92 са изцяло пълни само със стока за дами??!!!!!
Отива един млад мъж 28/30г. в МОЛ да си вземе хубави обувки и първо търси като гламав 1 час магазин за мъжки обувки.
Ай ще им еба майката без извинение! 

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
BMW_RIDER написа:задръстване има постоянно.
...
Който ги е построил си е направил сметката.
...
...

saleen написа:MОЛ-овете са хубаво нещо, кошмарът идва ако изтървеш жена си и чакаш да разгледа всичките витрини, може да ти скъси живота неимоверно

MatriX_Fucked написа:Ехее, преди 12 строяхме бензиностанции на поразия - на 10 километра, 5 безиностанции, сега се строят молове...Както и бензиностанциите бяха построени по предазначение, така и молчетата. Сега, разбира се, повечето от тези ембаргови безиностанции не съществуват, да видим какво ще стане с моловете...
Ще поживеем и ще видим!

Много е яко в молчето, първо се опитваш около 1 час да влезнеш от задръстения булевард до паркинга, после се опитваш още 35 минутки да си намериш местенце да паркираш, щото към 94% от колите с регистрация различна от С, СА спират като за по 3 паркоместа и е невъзможно да се навреш. След което ти отнема около 15 минутки да се добереш до заветния вход на молчето.
Оттам воала, вече сме европеици и кършим снаги по магазинчетата, ама подбираме и магазинчетата, за да ни видят, че сме шик, после обикалайки към 4.5 часа, се връщаме в първото магазинче и си купуваш набелязания парцал, разбира се ако си си взел аванса или заплатката. През цялото това време си луднал и капнал от умора и отиваш да хапнеш, нооооо какв осе случва, има към 32 павилиона за ядене и хората са като не видели банани и ананас в цума по коледа през 86г. и естествено за един дръглив сандвич и минерална вода даваш некви никви 5.80лв, за кино не говоря, щото опашката започва от 3ти подземен. Затова като ти се ходи на кино, си отиваш в аРената, там одавна няма навалица и спокойно можеш да хапнеш нещо вкусно, да си дочакаш филма без гъчканица. Или както правя аз , отивам в първия мол, щото вече не е интересен, има абсолютно същото каквото и в последния мол, с разликата, че вече липсва навалицата и задръстването
Оттам воала, вече сме европеици и кършим снаги по магазинчетата, ама подбираме и магазинчетата, за да ни видят, че сме шик, после обикалайки към 4.5 часа, се връщаме в първото магазинче и си купуваш набелязания парцал, разбира се ако си си взел аванса или заплатката. През цялото това време си луднал и капнал от умора и отиваш да хапнеш, нооооо какв осе случва, има към 32 павилиона за ядене и хората са като не видели банани и ананас в цума по коледа през 86г. и естествено за един дръглив сандвич и минерална вода даваш некви никви 5.80лв, за кино не говоря, щото опашката започва от 3ти подземен. Затова като ти се ходи на кино, си отиваш в аРената, там одавна няма навалица и спокойно можеш да хапнеш нещо вкусно, да си дочакаш филма без гъчканица. Или както правя аз , отивам в първия мол, щото вече не е интересен, има абсолютно същото каквото и в последния мол, с разликата, че вече липсва навалицата и задръстването

Демирев написа:Аз пък се чудя защо във всеки МОЛ от 100 магазина в него 92 са изцяло пълни само със стока за дами??!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отива един млад мъж 28/30г. в МОЛ да си вземе хубави обувки и първо търси като гламав 1 час магазин за мъжки обувки.
![]()
![]()
Ай ще им еба майката без извинение!
Хахах пробвай на Пиротска , магазини за мъжки обувки бол

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
В моловето ходели само селяни -
От къде знаете като вие не ходите там ?
Ми оставете лепенка на входа "Аз съм вътре ,никой да не влиза да не ми се пречка "
Криза има и то от много години в България .
Това ,че шепа хора карат лъскави коли нищо не означава . Те не са цялата държава .
По села и градове много други мизерстват ....
Димитров ,като искаш спокойно да се возиш и пазаруваш иди в Перник ,Добрич , Панагрище ....
Там хората не са второ качество , нищо , че постоянно в този велик форум се толерира идеята ,че софиянци са богове ,супер възпитани и интелигентни а всичко друго е втора категория и само се пречка на батко софиянеца ....
Отдавна е ясно ,че тези на които нещо в личен план не им е кеф ,обвиняват обществото за това ...
А на набор 1959 ....комунизма спинка не си е отишъл ,нали ?
От къде знаете като вие не ходите там ?
Ми оставете лепенка на входа "Аз съм вътре ,никой да не влиза да не ми се пречка "
Криза има и то от много години в България .
Това ,че шепа хора карат лъскави коли нищо не означава . Те не са цялата държава .
По села и градове много други мизерстват ....
Димитров ,като искаш спокойно да се возиш и пазаруваш иди в Перник ,Добрич , Панагрище ....
Там хората не са второ качество , нищо , че постоянно в този велик форум се толерира идеята ,че софиянци са богове ,супер възпитани и интелигентни а всичко друго е втора категория и само се пречка на батко софиянеца ....
Отдавна е ясно ,че тези на които нещо в личен план не им е кеф ,обвиняват обществото за това ...
А на набор 1959 ....комунизма спинка не си е отишъл ,нали ?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !