Мислите ли че американците са тъпи?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Re: Мислите ли че американците са тъпи?

Мнение от FaceOff » 04 Май 2010, 10:38

dimithur написа:
kokobm написа:И което ми е най-интересно от твоя пост - кой по дяволите ти даде 1К Евро заплата да висиш по цял ден пред компютъра (разбирай в БМВ форума)????????????????????????????? И ако е така, то наистина бъди доволен, че си в БГ, защото в Щатите щеше да умреш от глад!!!!!!!!!!!!!

А и къде съм написал , че са от заплата. Що всички тука седите и чакате ЗАПЛАТА :dunno: Това че в 17 часа като ми свърши работното време търча по други места да доработвам до 8-10 часа, никой не го отчита ;) А си вися тука , щото така и така съм на компютър и си върша експедитивно работата , после да гледам в една точка в тавана ли :mhihi: Пък и ако това са много пари аз съм трамвай :shock: Ни се разкарвам малоумно по молове или заведения и пак едвам стигат ;)

Е, от какво да са, казваш, че работиш (дори на две места). Както и да е, ако не са от 'заплата' , а от собствен бизнес (предполагам такъв може да се развива и пред компютъра), то повярвай ми нямаше и минута да седиш във форума, защото тогава това време щеше да го използваш за да направиш 2К Евро, не 1. И преди всичко съдя по броя на мненията ти (главно в 'извън темата'), защото и аз съм доста он-лайн, но това е просто защото ми седи отворен прозореца на операта. Иначе заплата НЕ чакам! Не знам какво е заплата от 8-9 години насам, занимавам се с поне 3 различни дейности, като допреди кризата беше една и бях доволен, и предполагам това е и причината американските пилоти да разнасят пици.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 04 Май 2010, 10:51

Какъв е смисъла да гледаме на другите, освен да им подражаваме или да се поучим от техните грешки? Да, американците са тръгнали към затъпяване, както и останалия свят, от който ние на правим изключение. Аз пък съм говорил с ученици, които не знаят кой и какъв е Ботев, е и?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 04 Май 2010, 11:26

kokobm написа:
Е, от какво да са, казваш, че работиш (дори на две места). Както и да е, ако не са от 'заплата' , а от собствен бизнес (предполагам такъв може да се развива и пред компютъра), то повярвай ми нямаше и минута да седиш във форума, защото тогава това време щеше да го използваш за да направиш 2К Евро, не 1. И преди всичко съдя по броя на мненията ти (главно в 'извън темата'), защото и аз съм доста он-лайн, но това е просто защото ми седи отворен прозореца на операта. Иначе заплата НЕ чакам! Не знам какво е заплата от 8-9 години насам, занимавам се с поне 3 различни дейности, като допреди кризата беше една и бях доволен, и предполагам това е и причината американските пилоти да разнасят пици.....

Ако бях такъв сребролюбец отдавна да съм се изнесал в САЩ или Европа . Защо само пари са ви в главите :dunno: Мен тук си ми харесва - и приятелите ми са тук и прекрасна природа си имаме и ако не сме толкова черногледи, се оказва че в тая държава имало и хубави неща ;)

А в България понятието "частен бизнес" се превърна в мръсна дума през последните 20 години. Явно толкова много идеи сме имали насъбрани в главите си за 45 години, че като го разрешиха накрая "частното" всички се юрнаха на маслините и сега резултатите са налице - и са плачевни :mhihi: Сещам се за филма "Господин за един ден" с Тодор Колев, как беше решил да прави всякакви бизнеси с яйца, кози и прасета и във всички начинания се проваляше изключително бързо. Та в момента положението е същото - некакво свинарче (Гергов) ще ми се прави на шеф/собственик/едноличен феодал на Пловдивския панаир :kuku: И после как да има бизнес и производство в България, като въпросното свиневъдче дебело мазно червено ти иска наем от 6366456456456$ за някакъв щанд метър на два :evil:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 04 Май 2010, 13:10

:mhihi: :mhihi: :banghead: :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 04 Май 2010, 22:18

Аз мисля, че щом американците са построили такава държава, с такова влияние в световен мащаб, днес, най-малкото което са, е да са тъпи. За разлика от нас, американците имат някакви ценности (християнски) и приоритети, цели и отговорности, общество, което в световен мащаб се води като най-вярващата в Бога нация. Разбира се, това, не изключва провалите и недостатъците им. Кои сме ние обаче, да търсим сметка на тия хора. В тази връзка аз мога да попитам, какво от всичко това го има в България и в българите? У нас има едно голямо нещо, което ни характеризира като нация и то е: големи думи, празни приказки и несериозно отношение във всяка област на нашия живот. От най-малкия, до най-големия. Ето и един друг поглед: http://frognews.bg/news_22926/Bananova_republika_ole!/
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 04 Май 2010, 22:35

мисля, че точно знаят това което им трябва и не се занимават да добиват ненужни познания.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 04 Май 2010, 22:50

Е.Димитров написа:Чета тука нек'ви мнения...
Ако пуснели американец некаде щял да умре от глад-надали,ако го пуснат с парашут-всички знаем резултата,а иначе човека си има пара-се ще си купи нещо за ядене,нашите познания стигат до там как да го преджобим и оберем-щото сме Ентелегентни,знаем поне 32 начина да го уайдучин без да разбере , .........

Като им показах как се отваря бутилка червено вино, с хавлия в стената...си изпонарязъха ръцете :mhihi:

Американците са пичове, само може да си мечтаем да сме като тях. Може да са коне с капаци, но поне знаят на къде отиват.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 04 Май 2010, 22:59

Сондьора написа:
Е.Димитров написа:Чета тука нек'ви мнения...
Ако пуснели американец некаде щял да умре от глад-надали,ако го пуснат с парашут-всички знаем резултата,а иначе човека си има пара-се ще си купи нещо за ядене,нашите познания стигат до там как да го преджобим и оберем-щото сме Ентелегентни,знаем поне 32 начина да го уайдучин без да разбере , .........

Като им показах как се отваря бутилка червено вино, с хавлия в стената...си изпонарязъха ръцете :mhihi:

Американците са пичове, само може да си мечтаем да сме като тях. Може да са коне с капаци, но поне знаят на къде отиват.

Ти като не си им показал нещо друго,да земат се обесят :mhihi:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 04 Май 2010, 23:27

alx написа:мисля, че точно знаят това което им трябва и не се занимават да добиват ненужни познания.

Е, да! И тук стои въпроса дали живота и разума ни е даден, за да живеем като мравчици - имат си изключително добри мравки-войници, имат изключително добри мравки - събирачи на храна, имат изключително добри мравки-строители на мравуняци, имат изключително добри водачи - царици, отдадени само и единствено на колонията, но отвъд кравешкото лайно до мравуняка - не знаят нищо за света...
Без страх, без спирачка!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 04 Май 2010, 23:40

MatriX_Fucked написа:
alx написа:мисля, че точно знаят това което им трябва и не се занимават да добиват ненужни познания.

Е, да! И тук стои въпроса дали живота и разума ни е даден, за да живеем като мравчици - имат си изключително добри мравки-войници, имат изключително добри мравки - събирачи на храна, имат изключително добри мравки-строители на мравуняци, имат изключително добри водачи - царици, отдадени само и единствено на колонията, но отвъд кравешкото лайно до мравуняка - не знаят нищо за света...

да... съгласен... и защо им е да знаят?

няма връзка между това да си ходеща енциклопедия и да живееш добре.

а това за какво ни е даден живота и разума- остави.. бездънна тема е ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 04 Май 2010, 23:49

Да Американците не са много умни,крушката не може да си завие,но защо е така,защото не му е нужно да го може съседа само с това се занимава,а нашия човек завива тръбии друго не може,те не могат да прават "всичко" щото не им се налага,пък и так има работа за всички и всеки си разбира от работата.
Това че са доста зле и не знаят къде е Париж или Рим ми не им рябва,карат си В8-ците,знае,че няма да е гладен,че ещ учат децата му в уиверситет и че ще плаща за това докато е жив ама не се притеснява,щото там така е направила държавата,на държавата не и трябва да са умни поданниците,а им трябва да си плащат големите данъци и да им остават пари да живеят добре да не задават въпроси и да се интересуват кои кво прави по горе,както са и направили,тук е момента да се запитме дали не са по добре от нас,дето разбираме от кво ли не ама се чудим как да вържеме 2 та края на въжето,и ше фа ти може да е гаври с тебе без да може да му направиш каквото и да е
Дали не са по добре а ??
Аз обаче не им се кефа,обичам си БГ и си седа тук,щото искам да си изживея живота,а не да мине в некъв добре подготвен филм
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 04 Май 2010, 23:51

ми донякъде да! тъпи са! ма зависи от гледната точка. със сигурност знам много повече от всеки среден, та и не много среден американец,но тва /както показва стандарта , в който живея/ не допринася да живея по-добре,ерго-те са по-умни!
а като казвам стандарт -не говоря за суми и пари ,а за тва ,че техният среден мениджър,да не говорим за високо ниво не си цапа обувките в лайна и кал,не диша кремиковски въздух ,може да се качи в колата от къщата си бос и да слезне от асансьора в офиса си без да оцапа бели,пернишки ,официални чорапи....,може да си запази хотел за по-другото лято,щото може да планира и още някои дребни неща! а аз това тука не мога да си го позволя ако ще и 100к евра на месец да взимам. та не е само до пари и кой е по-учен....

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 05 Май 2010, 0:11

Европа е Държава няя проблем :mhihi: :mhihi: За тях сиг е United States of Europe
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 05 Май 2010, 18:58

EcLipSeR написа:Европа е Държава няя проблем :mhihi: :mhihi: За тях сиг е United States of Europe

Ами ако не ме лъже паметта , това беше целта на ЕС :winky:
И за крушката , да ви кажа един случай - отивам в една приятелка и тя ме помоли да и оправя бравата (хаха как звучи) , аз викам - ок . Отивам до вратата и почвам да гледам , като луд . Момичето ме попита - как може една брава , да не можеш да поправиш - ами просто , до сега всички брави , които съм ползвал си бяха ОК , чай сега да видим , развиваме това , то е падне онова и докато умувах , тя взе и си я разглоби :mhihi: Та мисълта ми е - ако всичко ти е ок , за какво ти е нужно да знаеш всичко . Не знаят за Европа и ние не знам , къде е границата между Таджикистан и Туркменистан :idea:

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 05 Май 2010, 22:15

Не знаят за Европа и ние не знам , къде е границата между Таджикистан и Туркменистан

много правилно
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата