Как се става модератор във форума?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Как се става модератор според вас?

С яка работа и помощ във форума
32
23%
С връзки
27
19%
С финансово подпомагане (разбирай: рушвет)
4
3%
С мазнене
22
16%
Не знам как, но със сигурно не с тъпи анкети :~~
56
40%

Общо гласове : 141

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Как се става модератор във форума?

Мнение от ms » 20 Юни 2010, 18:21

Нищо против срещу никой нямам, ама се хванете малко в ръце... Това мод/админ да каже "Ти пък кой беше" когато го критикуват (основателно или не) е най-голямата простотия...

Колегата (според него разбира се) има основания да пита "Що пък тоя е мод, като нищо не върши и само продава коли :?: " Е, може да не ви харесва как е казано, но всеки има право на мнение (вярно или не) и да го напише, нали... Ама да му се отговори "Ти пък кой беше" е недопустимо- лесният отговор е "Питай админите- те решават кой да е модератор" и толкова... Те пък ще се убият да дават отчет на всеки :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 20 Юни 2010, 18:42

Някои от вас гледат на понятието "модератор" в този форум като на модератор в търговските секции.... да, ама не само там има модератори и в същият ред на мисли - не всички модератори са предназначени за търговските секции... има някои раздели, в които "трафика" е малък и съответно модератора там има много по-малко работа... да, той отново е в зелен цвят и не се набива на очи като основно действащо лице, но това не значи, че не си върши неговата си работа... така че гледайте малко по обективно на нещата, а не "тоя ме кефи, а тоя - не"...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 20 Юни 2010, 18:43

Аз пък викам, що юзъра @SKISA не го направят орган на реда :mhihi: :winky:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 20 Юни 2010, 18:50

УС се избира от членовете на клуба..УС,избира администраторите,администраторите си избират модератори и така..нещо не ясно :winky:..дори днес се събрахме УС и админския екип да направим малко промени..всеки е добре дошъл,ако прави нещо за благото на клуба и форума
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 20 Юни 2010, 18:52

Хорейшио написа:Аз пък викам, що юзъра @SKISA не го направят орган на реда :mhihi: :winky:

мани таа раота...! твърде свободолюбив съм ,за да се карам на други хора.

моллов,не е важно кой -кого кефи или не-обсъждаме начина на модериране,отношенията на някои /повечето/ модове към останалите пишещи във форума...! да-неприятно е и се губи време ,но и от такива теми има нужда ,както и от нещо като отчет от управляващите ,както и от обсъждане на определени правила,промени и друго.....

Аватар

Мнение от SKISA » 20 Юни 2010, 18:54

Явор написа:УС се избира от членовете на клуба..УС,избира администраторите,администраторите си избират модератори и така..нещо не ясно :winky:..дори днес се събрахме УС и админския екип да направим малко промени..всеки е добре дошъл,ако прави нещо за благото на клуба и форума

и що требва така да се отнасяте към хората не мога да ви разбера...!??? нужно ли е да има такава ирония и гледане от високо,дори и некой да не е прав......

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 20 Юни 2010, 18:56

ква ирония ве мой...темата е как се става модератор..и аз съм обяснил това :winky:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Аватар

Мнение от SKISA » 20 Юни 2010, 19:03

Явор написа:ква ирония ве мой...темата е как се става модератор..и аз съм обяснил това :winky:

живи и здрави,мой! но отношението към юзърите не трябва да е от високо или иронично ,както и с пренебрежение.
отделно от прочетеното съм сигурен,че въпроса в заглавието е риторичен и темата е ,че всички знаят самата техника за избор, а коментираме самият начин,начина на модериране и изискванията за мод...!
нма би трябвало да си го усетил като мод.... :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 20 Юни 2010, 19:21

подкрепям ироничните мнения... отговарям със същите :mhihi:
иначе по стар български обичай, все нещо ни е криво, все ще намерим кусур... но да подкрепиш някого в борбата му с постоянния и устойчив кретенизъм не е добра идея, нито е привлекателно, щото те /зелените човечета :mhihi: / са от другата страна, и борбата срещу тях е свещенна и перманентна :mhihi: ...
обикновенно /но не винаги тук/ всяка тема има цел, радващо е че е споделена... така че зелените, зарадвайте човека, направете го :mrgreen:

Аватар

Мнение от SKISA » 20 Юни 2010, 19:34

тцъ...! направете някой ,който ви брани,който е на вашто и застава от вашата страна на барикадата! щото явно барикада има....! и тва ,че питаме или коментираме е българският обичай да търсиме кусури. оставете нас-плебса да се гърчиме в невежеството и неблагодарността ни...... :bowdown: о ,велики...

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 20 Юни 2010, 20:48

никоа за нищо на света не бих станал модератор! това е ебати хамалската работа и е за ония където духа ...

Колкото по-добре си вършиш работата толкоав по-крив си на всички непрочели мъзеливци! ....

Уважавам хората, които имат времето и желанието да се занимават с това нещо!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 20 Юни 2010, 21:14

към модератора Kashalota :winky:

кои съм аз ли :mhihi: .
тук виждаме ти какъв модератор си -точно за тея 6 години ,които ти споменаваш ,ми батко погледни си ти темите и отговорите -как си станал ти модератор - сигорно имаш някоя важна тема или :?:
кои те предложи теб .

свободно време за мод... нямам(това за мен е безмислено) - имам си други задължения -успокои се .

а между другото имаш правописни грешки в отговора ти.
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 20 Юни 2010, 21:27

Колега, щом си недоволен или не ти харесва даден мод.- оплачи се на администраторите, няколко пъти се спомена, че те избират модераторите... Ама знам какво ще ти кажат, ако изобщо ти обърнат внимание де- все пак са достатъчно заети хората...

И ако за теб е безсмислена модераторската работа, за други не е... Е, винаги се намира някой да се вземе насериозно и да го раздава на Господ, ама те са рядко...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 27 Юни 2010, 6:41

Що се занимавате с тия работи: как се става такъв или онакъв. Работата на модератора е доста отговорна. Навремето бях такъв на торент тракер на ланка, и 1 админ имаше, ама "БАТКО Б.Б." си каза тежката дума и край. Нямате си на идея каква работа има и как се върши. Не виждам смисъл да се обясняват подробности. Живо, здраво.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 27 Юни 2010, 8:29

Дооооста интересна тема. Честно казано, искрено се позабавлявах още с прочитането на 1вият пост ... не.. даже по-скоро първо с прочитането на отговорите в анкетата... В тоя ред на мисли, доста добре се справяш в заместването на един от форумните герои и пускането на анкети :lol: И няма как да не се включа, просто защото от адски много време го чета този форум, въпреки, че напоследък пооооочтии не пиша.

От сега държа да подчертая, че съм съгласна с доста от постовете, но за да не разтягам прекаелно много! локуми, ще наблегна на нещата с-у които имам нещо против.

Та, да се върна първо на отговорите :
Първата и втората опция са що-годе адекватни на фона на другите 3. Защо!? Защото : 3/ рушвет !? Човек, готов да даде ...определена сума, само за да ....позеленее (приемрно!) би бил меко казано малоумен, ограничен и тотално комплексиран индивид :dunno: (А и искрено вярвам, че едва ли би му минал номера; От друга страна пък има една приказка, че "Което не става с пари, става с много пари" но в случая тук, това би било загубена кауза и чиста проба безразсъдство ;)
4/ Мазненето е присъщо на безхарактерни същества, които най-често нямат собствено мнение по въпроса; та с тази опция.. (лично мое мнение) освен да си изпросиш някои друг бан (доколкото има останали нормални хора, които да го сметнат за натрапващо и неприятно); друго.. няма да постигнеш ;) /е, сега нали пък е друг въпроса, ако в екипа има някои тотален комплексар, който да умира за придворни от горепосочения тип, но аз в този форум такъв човек, още не съм видяла)
5/ Да, анкетата ти е смешна, и с нея, както и с цялата тема, определено изграждаш у хората една (може би грешна) представа за теб - дребнава душица, търсеща внимание, посредством различен цвят на ника в един от най-големите български автомобилни форуми ;) Поправи ме, ако греша, нооо, ако има за какво да те забелязват хората, ще те забележат и без да си "зелен", "червен", "с Порше", ако щеш и с трабант - все тая е!

liloff написа:С връзки мноо ясно ;) Щяхте да имате модератор с Мерцедес :mhihi:

Лилов, сега без да ми се обиждаш, само искам да те попитам, настъпи ли момента в който е време да сложа " :bowdown: :bowdown: :bowdown: " и да започне масовия поклон!?!?!? :mhihi: Та, какво е можело да стане, пък не е станало - остави го за себе си ;)

:OT:
Нено Б. написа:...

За пореден път го изтъкваш този въпросен мод от опел-форума. Защо, аджеба, мрънколясваш тук, и го пишеш във всяка тема; а не напишеш едно ЛС до админ там, като си толкова възмутен!?!?!?!

fedoracore написа:към модератора Kashalota :winky:

кои съм аз ли :mhihi: .
тук виждаме ти какъв модератор си -точно за тея 6 години ,които ти споменаваш ,ми батко погледни си ти темите и отговорите -как си станал ти модератор - сигорно имаш някоя важна тема или :?:
кои те предложи теб .

свободно време за мод... нямам(това за мен е безмислено) - имам си други задължения -успокои се .

а между другото имаш правописни грешки в отговора ти.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

В конкретния случай, не бих заела страна, обаче колега, и 2та ти поста тук са тотално лишени от всякаква мисъл :mhihi: Единственото, което се набива на очи е твоето откровено, безпочвено заяждане и злобеене. Лично теб, бих те помолила, винаги преди да правиш забележка на някой как пише и какъв му е правописа - просто първо да поглеждаш своя, защото отправяйки такива критики звучиш несериозно :mhihi:

SKISA написа:тцъ...! направете някой ,който ви брани,който е на вашто и застава от вашата страна на барикадата! щото явно барикада има....! и тва ,че питаме или коментираме е българският обичай да търсиме кусури. оставете нас-плебса да се гърчиме в невежеството и неблагодарността ни...... :bowdown: о ,велики...

Ми не си прав, Скис. За мен, в модераторския екип трябва да има поне 1 човек, който да е наопаки на по-голямата част от модераторския екип, точно за да ги сваля на земята, когато много си повярват ;) Трябва да има опозиция ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата