свалка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niko_first » 29 Юни 2005, 19:03

otka4ena написа:
niko_first написа:
айде ,айде, аз съм сигурен че само като си свалиш джамовете на баварката пичовете скачат вътре :winky:

А бе то и това не е далеч от истината, но...

ми тогава к'во мръмкаш :shock:
ко да кажем ния бедните и скромни типове :roll:
Изображение.
само гасссс на ИС-ката

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 29 Юни 2005, 19:53

OTKA4ENA, номерът с колите е че са от три различни каси и като ги омешаш придобиваш поглед madness, а на сутринта се питаш: "Къде сбърках?" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 29 Юни 2005, 21:36

otka4ena написа:
SlipKnoT написа:....
Aaaaa само Еванс не ги харесва.. така, че говори в единствено число.. аз все хубави спомени имам от варненки. ;)

Прав си :arrow: ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО НЯКОЙ СЕ Е ПОЧУВСТВАЛ ЗАСЕГНАТ- НЕ БЕШЕ НАРОЧНО
Ех този evans само глупости ръси :mhihi: от къде му дойде на идея да се регистрира тук и да обижда така варненките :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 30 Юни 2005, 8:41

И хубава, и скромна, и тия три неща :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

...Пичовете-пиячи, също.

Мнение от 5етко 5етицата » 30 Юни 2005, 10:33

Valio23 написа:В заведение :arrow: сядаш на бара, поръчваш си бутилка собиески зелен етикет + кутия нат. сок ябълка + няколко чаши повече, и пичоците сами накацват покрай тебе :P

...Пичовете-пиячи, също.
:mhihi: Ти какво правиш :?:
Мерцедес е БМВ-то на пенсионера! http://www.blitz.bg/news/article/183677
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."

ентусиаст
Аватар
Кара: E34

Мнение от Breyton » 30 Юни 2005, 11:12

otka4ena написа:
GaD написа:
otka4ena написа:
Малкия написа:Аз като ударя три коли и незнам ко правя ма рожбите не ма уставят по две три ми се мятат :lol: :shock: :mhihi: :lol:

С какво я разреждаш тая кола бе, че ти се лепят така :?: Кажи, че и аз искам да ми се лепят пичовете, ама нещо не става :mhihi:

то при жените с алкохол нестава... :mhihi:

Е добре де, поне дайте идея как да ми вържат :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ми като пишеш в авто форумите :mhihi: :mhihi:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 01 Юли 2005, 0:57

evans написа:мммдааааа ,вас ще ви поканя на сватбата за да видя колко хора ще издържат на три-дневна сватба

Аз ще дойда, но ти колко ще издържиш??? И защо само три дни - много си негостоприемен :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 01 Юли 2005, 21:33

otka4ena написа:
GaD написа:
otka4ena написа:
Малкия написа:Аз като ударя три коли и незнам ко правя ма рожбите не ма уставят по две три ми се мятат :lol: :shock: :mhihi: :lol:

С какво я разреждаш тая кола бе, че ти се лепят така :?: Кажи, че и аз искам да ми се лепят пичовете, ама нещо не става :mhihi:

то при жените с алкохол нестава... :mhihi:

Е добре де, поне дайте идея как да ми вържат :mhihi: :mhihi: :mhihi:

добре де, аз шти вържа

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 02 Юли 2005, 12:36

X-citer написа:
evans написа:мммдааааа ,вас ще ви поканя на сватбата за да видя колко хора ще издържат на три-дневна сватба

Аз ще дойда, но ти колко ще издържиш??? И защо само три дни - много си негостоприемен :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не ме ли познаваш Роналдиньо, приятно ми е
Чшшшшш... Кажи бе Пияна Свиньо...

Любо ти си признат от всички за световен рекордьор по смазване в продължение на 72 часа (Продължителността на един събор ;))
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 02 Юли 2005, 12:56

АПЕЛ........... Любо X-citer не го кането по подобни мероприятия кадето има алкохол ТОЙ ще го изпие всичкия нямада остави на никой дори и капка бира :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
сори за :OT:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 02 Юли 2005, 15:44

Scott написа:АПЕЛ........... Любо X-citer не го кането по подобни мероприятия кадето има алкохол ТОЙ ще го изпие всичкия нямада остави на никой дори и капка бира :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
сори за :OT:
Маааааааалеееееееееее че сте голяма алкохолна бригада ,омитате всичко що се пие.Само ми кажете като ходите на сбирки оставяте ли витрините празни

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 02 Юли 2005, 15:48

абе те от персонала на ЕКО то вече знаят и имат доста алкохол и постоянно зареждат ама и ние не се предавам без бой :mhihi: :mhihi: :mhihi: доста ни е силен отбора по пиене :mhihi:
и капитан си имаме ама аз няма да му кажа името 8) 8)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 02 Юли 2005, 16:08

А правите състезание ,кой най -много бира ще испие за една минута .Защото по рокерските събори това си е класика ,аз като ходих преди направо съм си умирал от смях .Това препиване ,повръщане дори и мелета стават .Вие все пак сте по цивилизовани,като ходите някъде поне спите по хотели .Там няма такова нещо ,спи се по поляните и по кръчмите ,но едно ме кефи има много хипарки като се напият винаги могат да ти извътят една с....а

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата