свалка
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- niko_first
- младши ентусиаст
-
otka4ena написа:niko_first написа:
айде ,айде, аз съм сигурен че само като си свалиш джамовете на баварката пичовете скачат вътре
А бе то и това не е далеч от истината, но...
ми тогава к'во мръмкаш

ко да кажем ния бедните и скромни типове

само гасссс на ИС-ката
Ех този evans само глупости ръсиotka4ena написа:SlipKnoT написа:....
Aaaaa само Еванс не ги харесва.. така, че говори в единствено число.. аз все хубави спомени имам от варненки.
Прав сиИЗВИНЯВАМ СЕ АКО НЯКОЙ СЕ Е ПОЧУВСТВАЛ ЗАСЕГНАТ- НЕ БЕШЕ НАРОЧНО

- 5етко 5етицата
- кандидат ентусиаст
-
...Пичовете-пиячи, също.
Valio23 написа:В заведениесядаш на бара, поръчваш си бутилка собиески зелен етикет + кутия нат. сок ябълка + няколко чаши повече, и пичоците сами накацват покрай тебе
...Пичовете-пиячи, също.

Мерцедес е БМВ-то на пенсионера! http://www.blitz.bg/news/article/183677
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
otka4ena написа:GaD написа:otka4ena написа:Малкия написа:Аз като ударя три коли и незнам ко правя ма рожбите не ма уставят по две три ми се мятат![]()
![]()
![]()
С какво я разреждаш тая кола бе, че ти се лепят такаКажи, че и аз искам да ми се лепят пичовете, ама нещо не става
то при жените с алкохол нестава...
Е добре де, поне дайте идея как да ми вържат![]()
![]()
Ми като пишеш в авто форумите

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
evans написа:мммдааааа ,вас ще ви поканя на сватбата за да видя колко хора ще издържат на три-дневна сватба
Аз ще дойда, но ти колко ще издържиш??? И защо само три дни - много си негостоприемен

otka4ena написа:GaD написа:otka4ena написа:Малкия написа:Аз като ударя три коли и незнам ко правя ма рожбите не ма уставят по две три ми се мятат![]()
![]()
![]()
С какво я разреждаш тая кола бе, че ти се лепят такаКажи, че и аз искам да ми се лепят пичовете, ама нещо не става
то при жените с алкохол нестава...
Е добре де, поне дайте идея как да ми вържат![]()
![]()
добре де, аз шти вържа
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
X-citer написа:evans написа:мммдааааа ,вас ще ви поканя на сватбата за да видя колко хора ще издържат на три-дневна сватба
Аз ще дойда, но ти колко ще издържиш??? И защо само три дни - много си негостоприемен![]()
![]()
Не ме ли познаваш Роналдиньо, приятно ми е
Чшшшшш... Кажи бе Пияна Свиньо...
Любо ти си признат от всички за световен рекордьор по смазване в продължение на 72 часа (Продължителността на един събор

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
АПЕЛ........... Любо X-citer не го кането по подобни мероприятия кадето има алкохол ТОЙ ще го изпие всичкия нямада остави на никой дори и капка бира
сори за

сори за

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Маааааааалеееееееееее че сте голяма алкохолна бригада ,омитате всичко що се пие.Само ми кажете като ходите на сбирки оставяте ли витрините празниScott написа:АПЕЛ........... Любо X-citer не го кането по подобни мероприятия кадето има алкохол ТОЙ ще го изпие всичкия нямада остави на никой дори и капка бира![]()
![]()
![]()
![]()
сори за
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
абе те от персонала на ЕКО то вече знаят и имат доста алкохол и постоянно зареждат ама и ние не се предавам без бой
доста ни е силен отбора по пиене
и капитан си имаме ама аз няма да му кажа името

и капитан си имаме ама аз няма да му кажа името

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
А правите състезание ,кой най -много бира ще испие за една минута .Защото по рокерските събори това си е класика ,аз като ходих преди направо съм си умирал от смях .Това препиване ,повръщане дори и мелета стават .Вие все пак сте по цивилизовани,като ходите някъде поне спите по хотели .Там няма такова нещо ,спи се по поляните и по кръчмите ,но едно ме кефи има много хипарки като се напият винаги могат да ти извътят една с....а
61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5