Контраст

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 10 Юли 2005, 21:58

Нека се включа и аз малко от Париж :mhihi: Който е бил тук поне за малко знае,че улиците се мият всяка сутрин задължително,даже и вечер :idea: Мързи ме да ида да ви щракна някоя снимчица от близките предградия или от малко крайните квартали,да видете наистина за ко става въпрос :evil: И ся като ходих до Германия и нея я видях дори и за ден :confused: Видях и и магисталките и някои други "прекасни" нещица :help: Айде идето в по-малките градчета в БГ и тогава сравнявайте,въпреки че и дума не мое да става сравнение между общинските пари отпускане за почистване :idea: Така че всичко си опира пак до кинти и самосъзнание :winky: Положението не е толкова трагично,но все пак наистина трябва да се понапънем малко,за да живеем по-добре ;)
One passion,one car,one life...

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 12 Юли 2005, 17:37

:bowdown: :bowdown: :bowdown: F14

Аз стоя на 100% зад мнението на F14 . Аз си обичам хипер много родината , както и F14 сигурен съм . Снощи гледах за пореден път как Люси от NoAngels като спечели едно състезание по скокове във вода (с благотворителна цел , само за звезди) и после и пуснаха някакъв друг химн и тя дръпна микрофона и каза сори ама тва не е нашия химн , всички замръзнаха и се омълчаха , тя дръпна микрофона и каза " нашия химн звучи така : - Горда стара планина , до ней Дунава синей . . . . " и го изпя и аз се просълзих . . .
всички който сме извън страната (поради една или друга причина) искаме да се върнем , сигурен съм и в другите , без изключение . Има моменти в които се напълно полудяваш когато си далеч от родното си място , колкото и приятели чужденци да имаш колкото и добре да се слееш с обществото , завинаги си оставаш чужденец и това е и те боли и те тегли и искаш дасе върнеш .
И двамата и Azrail и F14 са много прави виновни сме си ние хората , а не държавата , не законите , не полицията , не Царя и т.н. Ние си правим мизерията ние сме некултурните , ние сме крадливите , ние сме циганите . Да велики сме да разбираме от всичко , дай най-красивите сме , да най-добрите в леглото . Да ама не . И другаде посвета има красиви жени и разбирачи и шофьори и гъзари и т.н.
Най - простия пример . Боклуците незнам кво , хехееее ма нали е в софето и от Витоша по-високо нема . . . . Може да ме намразите може всичко но това е моето мнение , първо че ако беше в провинцията изооообщо нямаше да разберете какво е станало , но сега цялата страна ви съчувства както е редно както винаги става .
Та отплеснах се и да се върна на примера . Нали всички сте шофьори , карате бясно късате гуми и т.н.
Тук в Гер. карам интензивно и смея да кажа че научих много от тях за движението по пътищата . Като се прибера в БГ , карам си аз и гледам един човечец иска да пресича аз не бързам преценявам и спирам да пресече , е дааа ама не докато в Гер. тва е абсолютно нормално тука не . Абе аз съм се подавал през прозореца и сам молил хората да пресекат бе , да не говорим че дори и на пешеходна пътека не смеят да пресичат като има кола . Давам предимство на друга кола , абе ние ще се избием то настана смут на кръстовището той неиска да тръгва и на него мигам му моля му се и не и не . Такива сме хуни , говеда , свине и т.н. и това си е истината всичките проблеми си ги правим ние сами и до ден днешен българин в чужбина се държи досущ като Бай Ганьо , халтура нулева .
П.С.Съжалявам за острия тон и се надявам никой да не съм засегнал лично.
П.С.Нямам нищо против Софянци , имам много приятели от софия дори приятелката ми е от софия , но наистина правителството се старае да направи софия град-държава . . .
Последна промяна bravo на 13 Юли 2005, 11:51, променена общо 1 път
Най-мразя да съм прав!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90LCI и E30 Cabrio

Мнение от Dr.Schnaps » 12 Юли 2005, 18:59

bravo написа::bowdown: :bowdown: :bowdown: F14

Аз стоя на 100% зад мнението на F14 . .

абе колега мисля 4е нещо сесията те измъчва за да си толкова черноглед :roll:
А по въпоса 4е има какв да се нау4и от движението в ДЕ си прав, особено за "диваци" като нас. Аз съм наравил хибрид между тяхното теле6ко каране и нашенското :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 12 Юли 2005, 21:37

bmwdriver написа:та чак и историята ни забъркахте :dunno:

Аз, сори че пак се намесвам,... миналия месец бях в Охрид, разхождахме се заедно с едно маце 83 набор и каква беше моята огромна изненада, тя на хабер си нямаше, че Охрид е била Столица на България, дори и за кратко време, и беше изумена, че над града (Охрид) крепостта е наистина на цар Самуил, не на негов двойник. На въпроса ми, история на България не е ли учила, тя отговори кратко, "играхме белот в часа по история"...

За църквата Св.Наум, да не говорим. Най-много я впечатлиха перата на пауните в двора, ама кой е св.Наум?!?... некой си, живял приживе. За Самуил гледах да не я питам... кой е? :D Явно поне за него беше чувала.

Та, тази мацка не обича България. За нея висшето и тук е просто трамплин да хване и да изчезне завинаги, някъде по света. Дали тя би направила нещо за родината си - съмнявам се ...

Та, аз живея на принципа - Българино, знай своя род, бит и култура. От там може и да ти дойде самочувствие да направиш нещо велико!

Далеч съм от мисълта да обидя някого.
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 12 Юли 2005, 23:14

Eva* написа:

....Та, аз живея на принципа - Българино, знай своя род, бит и култура. От там може и да ти дойде самочувствие да направиш нещо велико!.....

Да , права си и аз съм на същото мнение , но си чувала за
" Криворазбраната цивилизация " нали ? А за криворазбрана демокрация , а за криворазбрана европеизация ?

то си личи че повече хора от колкото си мислиш са на твоето мнение , само че малко преиначено " Българино , без да те е*е за своя род , бит и култура имай самочувствието , че си най-великия , ам Най-Най !....
П.С. Нищо ми няма на сесията , много си е добре даже . И държа да кажа че аз се чувствам Българин и се гордея безкрайно много с това . Може би и затова ме боли толкова като гледам сънародниците си . . .
Последна промяна bravo на 13 Юли 2005, 11:47, променена общо 1 път
Най-мразя да съм прав!!!

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 13 Юли 2005, 10:43

bmwdriver написа:Абе що спорите за глупости,та чак и историята ни забъркахте :dunno:
Много е просто:който му харесва-остава,който не му харесва-пали джапанките.
Мийте си там чиниите,косете тревата и ни оставете да си живеем в гадната България :!:

Те човека ви го каза, айдеееееееее кой не му изнася да пали джапанкитееееееее :twisted:
И стига с тоя черноглед поглед, баси хора кво ви има бе бам-бам, F14 и другите застъпници че България е най-черното нещо на този свят а спрете се, ма къде се губи Тано ... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
May the BMW force be with you!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 13 Юли 2005, 13:43

Vasilen ....

васко ми кое е по добре да се залъгваме и да се лъжем или да погледнем истината в очите ???
не че не искам да се опраи щото ми писна да живея скапано но не виждам светлинна в тунела .. нали все пак треа да си говорим истини иначе ставаме като тея горе ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 13 Юли 2005, 20:12

ОФФ: Васко е името на Азис,а Василен всъщност се казва Евгени :mhihi:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Юли 2005, 0:35

драйверче чети между редовете .. ако не можеш пусни си матрицата ;) :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата