Подкрепяте ли суходолци?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Подкрепяте ли суходолци?

Да
35
41%
Не
50
59%

Общо гласове : 85
младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 08 Юли 2005, 22:12

Действително форумът на БМВ се е превърнал в "котило" на лумпени, простаци и бушмени. Как никой не спомена главният виновник Софиянски - аз такова наказание съм му измислил, че всички от нас ще забравят да се хилят поне за 5 години напред - ще го обеся на кабел марка ВКШ, за да не лъже и не се подиграва с хорицата горнооряховският му евреин. Който е бил свързочник знае за какво става въпрос. :D :mhihi: :twisted:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 08 Юли 2005, 22:29

Фидел Кастро написа:Действително форумът на БМВ се е превърнал в "котило" на лумпени, простаци и бушмени. Как никой не спомена главният виновник Софиянски - аз такова наказание съм му измислил, че всички от нас ще забравят да се хилят поне за 5 години напред - ще го обеся на кабел марка ВКШ, за да не лъже и не се подиграва с хорицата горнооряховският му евреин. Който е бил свързочник знае за какво става въпрос. :D :mhihi: :twisted:
Аз ще ти помогна брато, да не се мъчиш сам ,само трябва да се разберем как ще го организираме .Като го обесим аз ще открадна голямата му дъщеря ,поне да има някаква далавера в цялата тая работа :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 330d
Мечтае да кара: F80 M3

Мнение от ivo098 » 09 Юли 2005, 9:56

главните виновници са софиянски и управляващите :arrow: ок така е, суходолци имат право да протестират за сметището, но определено нямат право да застрашават град с население над 1 милион, има и други начини за протест, нека да блокират парламента, кметството....ама там ше ги изгонят и не смеят, по-лесно е сметището да блокират та да мога аз да се разболея и да влеза в болница примерно (да не дава Господ) понеже ония не знаят как се прави законен протест

като са загрижени за квартала си да заминават на жълтите павета и да блокират целия парламент и кметсвтото (аз ше си минавам по сливница за университета), ама да блокират сметището и да застрашават милиони човешки животи ше имат да зимат!!!!!
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.

Your Sh!ttiness may vary.

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 09 Юли 2005, 9:57

Eva* написа:Гледам резултатите от анкетата и изумявам, как толкова млади хора решиха, че това на живущите в Суходол е своеволие. Да излезнеш и да протестираш срещу бездействието на стотици администратори в Общини и Министерства не мисля, че е просто своеволие, а право на лично мнение!

Ей, големи демократи станахте всичките... Само някакви права се разхвърлят, всеки защитава правата, без да е знае точно за какво става въпрос :roll:
Ти наясно ли си как се стачкува? Общината дава РАЗРЕШЕНИЕ за този протест... Всичко друго е незаконно... Какво е протест? Ми да седнат на Московска и да си протестират колкото искат... Това е протест, не да оставиш столицата зарината в боклуци... Миналата нощ се разхождах по Витошка и умрях от срам като видях едн англичани да снимат като откачени контейнерите на търговската улица в столицата ни :uups:
Протест... Всеки може да си протестира, но не по този начин... Ти представяш ли си протест за цените на бензина? Даже тук във форума се чуха подобни идеи :shock: Срещу кой точно ще се протестира? Ще блокираме магистралата и какво? Арабетата ще се трогнат и ще пуснат нефта по 2 долара на барел? Съмнявам се. Тук положението не е баш същото, но: Ели каза по-горе - изграждането на сметище не е проста работа... Ние сме участвани в 2 търга за такива депа в страната. Нямаш представа колко сериозна инсталация е това. Не става за 2 дни. ОК, не са спазили сроковете... Ми каква да правим сега? Да се зарине София и да плъзнат всевъзможни гадости насред лято ли? Това е несериозно, все едно един пациент да отиде умиращ при лекар и той да не го приеме, защото не си е платил вниската към здравната каса. Просто с някои неща трябва да се прави компромис, докато се намери решение... Можете да сте сигурни, че решение се търси :!:
А за Софиянски - че е голям играч спор няма... Обаче слабо ме интересува евреин ли е или не :!:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 535dA LCI

Мнение от simeon » 09 Юли 2005, 10:15

СОФИЯНСКИ НА САПУН!!!!
Изображение

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 10 Юли 2005, 18:13

Когато нещо е законно никой няма право да показва своеволия! Софиянски може да е всякакъв, само че истината е ЧЕ СМЕТИЩЕТО Е ЗАКОННО И ТО ДО 02.10.2005г. И ЗА ТОВА ИМА ВСЕВЪЗМОЖНИ ДОКУМЕНТИ!!!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deliveryman » 10 Юли 2005, 18:42

[quote="Eva

Та в една демократична държава не може ли да излезнеш и да протестираш срещу нечий наложен закон или решение?! Или се върнахме във времената, когато всичко се говореше под сурдинка, сакън, да не ни чуят, щото чуят ли ни и ще пратят силите на реда ?!

[/quote]
само да те просветля както каза Nasti,че сметището засега е законно,и в този ред на мисли ако в някоя демократична(и законна) държава стане това което се случва тук можеш да бъдеш сигурна че на 2-ят час протестиращите ще бъдат жестоко разчорлени от силите на реда и всички ще го приемат като най нормалното нещо на света....щото българина най му изнася да бърка демокрацията със свободията....

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 10 Юли 2005, 19:11

deliveryman само забрави да кажеш че БГ не е нито закона нито демократична и тоз проблем там да стане е шанс можеби 1/ххххххххххх .. така че шанс тфа да стане няма ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 12 Юли 2005, 11:28

що не подкрепихте бе хора значи хем не ви е хубаво да се сте в мръсно хем не влизате в положение
Е това му викам българщина седяхте 8 дена на тяхния хал и пак ругаете каточели са те виновни нали са ни братя бре хора нали са българи що скачате срещу тях ААААААА
аз съм далече и нямам нищо общо със съходол и аз ги псивах и суходолци и общинари ама се поинтересувах и съм от страната на народа

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 12 Юли 2005, 14:32

от много акъл си на страната на народа.

не говорим за това дали е кофти там или не, говорим дали сметището е законно или не, при положение че е законно да се сърдят на себе си че са се настанили да живеят там
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 14 Юли 2005, 1:03

Nasti написа:от много акъл си на страната на народа.

не говорим за това дали е кофти там или не, говорим дали сметището е законно или не, при положение че е законно да се сърдят на себе си че са се настанили да живеят там

Точно в тая държава законните неща са много малко. Утре ако поискат ще направят сметището в хола ти и пак ще бъде толкова законно, колкото и това. Просто там им е удобно. А както каза някой боклуците би трябвало да се зариват, а не в тях да се ровят кучета, котки, клошари и секви други същества. Продължавайте да защитавате скапаните престъпници -> депутатите... Да, може да не са съвсем прави суходолците спрямо това какво биха могли да причинят, но да не забравяме, че това нямаше да се случи ако всичко ставаше, както би трябвало да става. Обикновените хора плащат данъци и всевъзможни такси, за да могат управляващите да прибират парите чрез малките си частни фирмички и в крайна сметка работата не е свършена, а пари вече няма.
Изображение
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Юли 2005, 13:01

не вееееееее суходолци са виновните дайте тех ше иб...м
ония ден маи гледах интересен частен случаи как некфо планинско село плаща данаци смет и ся му ги дигнали и им писнало на ората и питат кои им дига смета .. нямат кофи нямат нищо фърлят сичко в едно дере иначе си плащат таксата .. и кмета на общината казва .. няма никакав абсурд в това нещо навсякъде се плаща и те ще си плащат ... ама стига с тфа черногледство пак ще каже некои ще се опраим и то скоро само да влезем в ЕС и на другия ден като се събудим всички ще сме весели щастливи ще пляснем с ръце и ще се прегърнем братски .... бомба ни трябва бомба и то атомна да изчисти сичко и да се почне на 0 само тогава ше се опраим :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 14 Юли 2005, 13:37

На мене вече ми писна все някой да иска нещо! И като не го получи :arrow: виновен е някой друг...
Мръсно му било - обаче като му сменят контейнерите за смет от ЛОШАТА ОБЩИНА и първата му работа е да ги опожари и надраска...Като му се боядиса входа пак трябва да се отбележи по стените. Като го домързи да ходи до кофата, хвърля през балкона-няма проблем нали си плащал данъците. Като не му изнася нещо - отива да блокира нещо, защото това било демокрацията, ама дали има право :arrow: не го ебе особено, защото има и медии и ако го докосне някой ще ревне пред камерите и хората ще си кажат: "Бреййй горкичкия....".
Като остане без пари - пак държавата е виновна, но иначе всеки месец е пред пощата за помощи, които в последствие инвестира в каварталното кръчме. Как един път не видях да се оплаква някой, който работи на две места за да си докара приличен доход???
В резултат на такива и много други размисли, които ме мързи да пиша няма как да съм на страната на тази сбирщина :!:

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 15 Юли 2005, 0:35

:shock: Ромите от "Захарна фабрика" да се изселят в Суходол, обсъди вчера Столична община. Хората от циганското гето можели да се преселят в освободени казарми на строителни войски в квартала :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Суходолци ЧЕСТИТО :lol: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 15 Юли 2005, 21:37

На този, дето е дал идеята, трябва да му услужат вежливо с един 45-ти калибър :mhihi: :mhihi: :mhihi: да се гръмне
Да караш Peugeot е страст!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата