Помощ-Кражба на ток!!!
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Re: Помощ-Кражба на ток!!!
Колеги, много благодаря на всички за мненията и предложенията!
Оказа се, че ЧЕЗ надписват зверски сметките от доста време, понеже "нямали достъп до таблото с електромера"!? Домоуправителят каза, че им е предложил ключ и от входа и от таблото, но не искали.....Има поне 4 домакинства със старчоци, които е можело да им отворят, ако въобще някой е идвал!Казаха ми при несъответствие да си казвам уникалния номер от фактурата и моментните данни от електромера и щяли да направят корекции!Е, на майка Ви пу.ката, ако нямах 330 лв.щяхте да ми спрете тока, нали!???
Другия месец, ако пак има разминаване, пак ли да звъня да декламирам данните да правят корекции, що не пишат 40 лв. несъответсвие, а + "някакви си"1000 и кусур киловата!???
Аз си мисля, че въобще не идват, или поне не всеки месец, както следва!Показанията са ми с 1500 киловата, (или там какви единици са)по-малко от на фактурата за 330 лв, която ми пристигна едва днес!Тоест, когато не са взели показанията от електромера ми си пишат каквото им падне, а аз трябва да плащам като поп!
На комшийката отляво на моя електромер си стоят от поне 3 дни същите показания дневна- 3.2 ;нощна-2.0 !???
Не е да не си стои вкъщи, даже снощи имаше джамборе, аху-ихи!
Не знам вече какво става, но поне се убедих, че ЧЕЗ лъжат зверски и пак не отчитат всеки месец!
Специални благодарности на колегата plradevза проверката и за това, че ще ми монтира резервен електромер до бушоните за сравнение!

Оказа се, че ЧЕЗ надписват зверски сметките от доста време, понеже "нямали достъп до таблото с електромера"!? Домоуправителят каза, че им е предложил ключ и от входа и от таблото, но не искали.....Има поне 4 домакинства със старчоци, които е можело да им отворят, ако въобще някой е идвал!Казаха ми при несъответствие да си казвам уникалния номер от фактурата и моментните данни от електромера и щяли да направят корекции!Е, на майка Ви пу.ката, ако нямах 330 лв.щяхте да ми спрете тока, нали!???

На комшийката отляво на моя електромер си стоят от поне 3 дни същите показания дневна- 3.2 ;нощна-2.0 !???

Не знам вече какво става, но поне се убедих, че ЧЕЗ лъжат зверски и пак не отчитат всеки месец!
Специални благодарности на колегата plradevза проверката и за това, че ще ми монтира резервен електромер до бушоните за сравнение!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- titto
- старши ентусиаст
-
Zagy написа:titto, прегледах снимките на таблото, които ми прати - всичко си е наред.

--------------------------------------------------------------------------------------------
изкарай си ключ и почвай да пишеш аз така си ги засичах преди когато ги пишеха на едни тетрадки и инкасаторката изобщо не си правише труда да минава и пишеше някви стойности осреднени които предните месеци съм консумирал и откривах винаги несъответствия... ама ся ги гледам вървят по 2-ма с палм единия чете другия въвежда... пък и задължително трябва да сканира баркода на електромера иначе един вид не е минал.
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- titto
- старши ентусиаст
-
Сега направихме някакъв договор и вече мога да им давам данните всеки месец като си ги записвам сам.Поне няма да ми надписват сметки вече!
Друг е въпросът, че и да не надписват, ми идват големи суми.На комшийския електромер данните не мърдат въобще от много време!???Ако съм имал съмнения в него, трябвало да пусна молба за "прозвъняване"(преглед на табло, ревизионни кутии по етажите и т.н)!Довечера по-късно мисля да си отвия бушона от ел.таблото долу и да видя дали ще му загаснат прозорците!Ако се прикачва преди бушоните ми в апартамента, няма смисъл да ги изключвам докато ме няма и после пак да проверявам дали се е начислило нещо, нали!?Какво да правя вече, не знам!?

Друг е въпросът, че и да не надписват, ми идват големи суми.На комшийския електромер данните не мърдат въобще от много време!???Ако съм имал съмнения в него, трябвало да пусна молба за "прозвъняване"(преглед на табло, ревизионни кутии по етажите и т.н)!Довечера по-късно мисля да си отвия бушона от ел.таблото долу и да видя дали ще му загаснат прозорците!Ако се прикачва преди бушоните ми в апартамента, няма смисъл да ги изключвам докато ме няма и после пак да проверявам дали се е начислило нещо, нали!?Какво да правя вече, не знам!?

49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4