Треньорът на Северна Корея в концлагер

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Треньорът на Северна Корея в концлагер

Мнение от GRIPEN » 09 Авг 2010, 1:01

MatriX_Fucked написа:Правиш ми вятър, бе, приятелю! 8)

Ако ще да са смешни в твоите очи, въпроса беше дали имат футболни традиции! Имат! Точка! 8)

Вие сте най-голямите комунисти, които съм виждал през живота си...Няма падане по гръб...Ще се извъртите всякак си! :bowdown: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :lol:

Навремето имаше едни длъжности, като: " Комсомолски секретар" , ЗКПЧ - "Заместник командир по политическата част" (и др.). Ей как не си се родил по-ранко....просто са измислени за теб.... :bowdown:
Щеше да защитаваш с чест "традициите" на братските народи !

Кажи сега - колко са избягалите от САЩ в Куба и от Япония в Северна Корея с лоДки или по друг начин???

А за падането по гръб, к'ви комунисти к'ви пет лева ? Ти лично КОЛКО СЪЗНАТЕЛНИ години имаш изживяни по време на тази система ???
Колко пъти си чакал за банани по коледа ? Колко пъти си се записвал за кола, телевизор ....маслини ?? Колко пъти си пил Колка Кола а не Алтай или Кооп кола както обикновенно??? Да продължавам ли да изброявам ?....Да не говорим ,че ако бяха още на власт твоите нямаше да видиш ЖиСиЕм, като твоите братя кубинци, на чието простолюдие наскоро май разрешиха да ползват "върховата технология" ..... щеше да си цъкаш на правеца и да гледаш дали в светлото пиво не плуват "парцали" ....ако си успял да се вредиш за зелена бутилка от многото кафяви в касата...
Последна промяна GRIPEN на 09 Авг 2010, 1:25, променена общо 3 пъти

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 09 Авг 2010, 1:24

С "лотка" досега никой, ама никъде не е избягал! :mhihi: :mhihi: (В кръга на шегата, разбира се, и аз допускам неволни грешки).

Пичове, не знам какво се опитвате да направите! Да ме накарате да се откажа от думите си, от вижданията си? Ако ще целия форум, ако ще и целия свят да се съберете да ме убеждавате колко пропаднал комуняга или профан съм, няма да си загърбя думите (по темата разбира се, с уважение към г-да модераторите :lol: ), особено пред подобни пошли опити за изопачаване и преиначаване!

:wave: :D
Без страх, без спирачка!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 09 Авг 2010, 1:27

MatriX_Fucked написа:С "лотка" досега никой, ама никъде не е избягал! :mhihi: :mhihi: (В кръга на шегата, разбира се, и аз допускам неволни грешки).

Пичове, не знам какво се опитвате да направите! Да ме накарате да се откажа от думите си, от вижданията си? Ако ще целия форум, ако ще и целия свят да се съберете да ме убеждавате колко пропаднал комуняга или профан съм, няма да си загърбя думите (по темата разбира се, с уважение към г-да модераторите :lol: ), особено пред подобни пошли опити за изопачаване и преиначаване!

:wave: :D

Да беше живял тогава, да беше видял, друга песен щеше да пееш ! То и фенчета на фашистката идея са се навъдили доста ама ако бяха живяли тогава и Ханс да ги беше сръчкал със шмайзера да отиват към газовата камера бързо щяха да си преосмислят убежденията... щото те може да са му фенчета ама той имал друго в предвид за тях.... :mhihi:
И не ми се хващай за Д-то, което е объркано на 5 бири (такива без парцали вътре :mhihi: ) в бързината да не ти изровя поне 3 грешки някъде из писанията тук или в някой друг форум. :winky:
Последна промяна GRIPEN на 09 Авг 2010, 1:29, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 09 Авг 2010, 1:29

Е, живял съм по време на комунизма, страдал съм от глупостите на комунизма, продължавам да страдам и до ден днешен, и к'во?

Северна Корея се класира за Световното по Футбол, което е и важното тук... :D :D :mhihi:
Без страх, без спирачка!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 09 Авг 2010, 1:30

MatriX_Fucked написа:Е, живял съм по време на комунизма, страдал съм от глупостите на комунизма, продължавам да страдам и до ден днешен, и к'во?

Северна Корея се класира за Световното по Футбол, което е и важното тук... :D :D :mhihi:

Буахах..както се казва-So What ? Класирали се и к'во? Мерси такова класиране, предпочитам да си кютаме в нас отколкото да оправяме на някой головата разлика... и още по-лошо, като отиваме с титлата "winners" на еди к'ва си "яка" купа еквивалент на една друга купа, която е притежаните и на настоящия световен шампион......:mhihi: Надявам се вече долавяш разликата между въпросните две купи? :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 09 Авг 2010, 1:33

Еми, класирали са се и треньорът не е в конц-лагер...Това е... Може и да няма много смисъл в цялата работа, ама те... :lol:
Без страх, без спирачка!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 09 Авг 2010, 8:14

па темата се води за човека в лагера. имаше друга за футболните им подвизи.
и потвърдена или непотвърдена аз повече вярвам на тезата ,че са му пинали сока,отколкото че вее байрак на техният ТянНанМън... поради редицата изброени причини. ясно е че си продухан и ние тебе не се опитваме да ти сипеме подобрител-то е ясно ,че нема да стане. ама се оптитваме да даваме представа за смехотворната идея ,че КъНъДъРъ-то е читава държава ,щото четат млади хора,някои незапознати с принципите на пропаганда на комунизма и ще земе да повярват. и за тва и даваме примери,говориме ,губиме си времето да ти отговаряме ,щото тва че на тебе няма да ти се промени мнението ми е през къртичината,но некакси ми е важно друг да не земе да приеме твоето мнение. щото кат станете много и ми е гадно. 45г гадно става. а тва ми пречи. и кат ми пречи гледам да правя така ,че да не става. щото пак ше турите огради и ще ни заградите да ни обяснявате колко е хубаво ,а хората да бягат през глава от хубавото. и ми е през дедовия и за кореята ти ,ма като има мераци да обогатява уран и да става ядрена сила вече не ми е през него ,щото утре главният им секретар може да се събуди с огромен комунистически цирей на гъза и да ми бутне планетката.така че вече ми става проблем.
тя историята показва кой крив ,кой прав -останали са там 5-6 още заблудени страни ,дето народа им все още не е успял да нареди величията си до стената и да им пръсне гнусните диктаторски мозъчета ,ма за целта требва да има история. а тия-твойте с 2те световни и гоооооолеееемите си постижения във футбола може да спрат историята на половината земно кълбо ако се докопат до технология и за тва не е лошо останалата част от кълбото да ги спре първа....
и полечка с обидите! и ти не си ми приятен ,ма споря само по същество...засега!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 09 Авг 2010, 11:55

SKISA написа:жорка ,то бивш комунист и бивш тъпак нема. тва не се променя. тва е като да се родиш с пъпка на гъза-винаги си те боли....!

"Няма значение метода"...А? :D :D :D Нека младите се учат на капиталистическата пропагадна, фанатичен шовинизъм, бе зоглед на факти, на истина и на каквото и да било!

Имал мераци да обогатява уран...Оня ден беше честването от бомбардировката над Хирошима, ако това ти говори нещо... :wave: :lol:

ПП. Никой не се е литнал да ги спира, Иран също...Само вие четримцата в нета! :lol:

Ти пък на мен си ми приятен, не страдам от предрасъдъци! :D
Без страх, без спирачка!

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 09 Авг 2010, 11:57

MatriX_Fucked написа:
SKISA написа:жорка ,то бивш комунист и бивш тъпак нема. тва не се променя. тва е като да се родиш с пъпка на гъза-винаги си те боли....!

"Няма значение метода"...А? :D :D :D Нека младите се учат на капиталистическата пропагадна, фанатичен шовинизъм, бе зоглед на факти, на истина и на каквото и да било!

Имал мераци да обогатява уран...Оня ден беше честването от бомбардировката над Хирошима, ако това ти говори нещо... :wave: :lol:

ПП. Никой не се е литнал да ги спира, Иран също...Само вие четримцата в нета! :lol:

Ти пък на мен си ми приятен, не страдам от предрасъдъци! :D

Ти на всички си неприятен, само се чудиш с кой да се заядеш
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 09 Авг 2010, 12:05

Е? :D :D :D Не знаех, че това е конкурс за популярност! 8)

Заяждам се с лъжата, неистиността, изопачаването и т.н. Който се чувства засегнат, да се вгледа в писанията си! :lol:
Без страх, без спирачка!

Аватар

Мнение от SKISA » 09 Авг 2010, 12:10

скоро беше и годишнина от пърл харбър.... при подписан договор за ненападение японците са се изсипали с камикадзетата в базата и са затрили маса невинен народ. предполагам,че достатъчно много ,за да им се отвърне подобаващо. кой с квото може. не че оправдавам бомбардировките над хирошима и нагазаки. една такава ,обаче може да помогне на северна корея да стане развита държава като япония например....щото явно други методи не им влияат. ако те преди това не мъцнат некоя бомба да съсипят южнокорейците....

Аватар

Мнение от SKISA » 09 Авг 2010, 12:17

MatriX_Fucked написа:53-ма цивилни... Срещу 100 000 цивилни в Хирошима и Нагазаки...

А иначе е доста кръвожадно да се надяваш на "ударна" смяна на режима... 8)

20млн ,избити от фашистите викаш малко са....!?!? за комунистическите режими не знам статистика...
най-много се надявам да ги осени и корейците и да си свалят сами откаченият комунистически режим. както в другите страни....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 09 Авг 2010, 12:50

Дано!
Без страх, без спирачка!

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 09 Авг 2010, 13:18

Гнилия капитализъм никога нама да покълне на плодородната севернокорейска комунистическа почва! :mhihi:

Да живее "пледседателя Мао" и неговите последователи!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 09 Авг 2010, 14:49

Ще ме прощавате колеги, ама нищо не казвате по темата. Аджеба, тоя в концлагер ли е? К'ъв комунизъм, к'ви пет лева? Ко ви бърка в носа вас Северна Корея? Както и USA?! За ко нападате човека и епитетите пък хич не ви правят чест. Не става така. И тая тема отиде на майната си.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата