А сега ... да съдим или да не съдим
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
simeon написа:moto написа:Пич май не си много запознат!Не се изказвай толко "компетентно",когато не си запознат със случая ОК!
На прочети тук какво ще става и как.Всички я прочетет тая тема!
http://moto.zonebg.com/forum/viewtopic. ... sc&start=0
Мисля че е от значение в такива моменти да се действа веткавично и да се покаже че сме БЪЛГАРИ,а не неква СГАН!Било то моторджийка или БМВджийка!Прав ли съм?Така че пич...недей да ми казваш некаква си мотористка,щото тая некаква си мотористка е приятелка,на колега моторист...можеше да е и твойта приятелка блънсната о този СОПОЛ неадекватен,който не е дипломат---за тва пак ти казвам рочети и тогава говори баце!Можеше да е секи един от нас бе него ли осъзнавате?
виж сега момче, ти не си ме разбрал правилно: казах, че няма значение какъв е по народност този който е блъснал някого, в този случай момичето. ако бях я блъснал аз? какво ще ми се случи? най-много 1 акт за 30-40лв. и това е. не мога да разбера какво се дървиш на чужденеца? защо за него да има по-строги закони отколкото за нас? Като отидете в австрия или германия като гастарбайтери и паднете със стълбата, с която сменяте крушки на уличното осветление, върху някой минувач? Какво да ви направят? да ви убият с камъни? а стегнете се малко и стига с този расизъм!
simeon,
докато има такива идиоти като теб, редовно ще четем по вестниците как някакъв си тъп ПЕДЕР** е отнесъл няколко деца, стоящи на някоя спирка и опитвал се да избяга, или друг завъртял се на таван и отнесал мйка с дете!
Всичко което съм казал до тук са реални, не измислени случки, и за ваше и мое нещастие тези случки са станали с така любимите на мен и на др. хора BMW-та, затова такива като теб, и като това мамино синче трябва да се линчуват.
Не казвам че и аз съм света вода не напита, но поне като тръгна да правя простотии ги правя или на полигон, или някъде кадето няма хора.
А по случая, вземи и се качи на мотор (без значение какъв),
и пресечи София от единият край до другия, и пак влез да си поговорим........
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
абе какво искаш от мен бе селянино мръсен? не съм те нападал смотан идиот, за да ми се репчиш по този начин! пиши си по темата и не се занимавай с мен.
А по случая, вземи и се качи на мотор (без значение какъв),
и пресечи София от единият край до другия, и пак влез да си поговорим........
много си прав и аз се качвам отвреме не време на мотора и просто не е възможно да минеш и 500м и някой да не те стисне или "не те видях"

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Аз пък предлагам да се намеси мод/админа че се отплеснахте в обиди един към друг !!!
Стоп машина...
Стоп машина...
May the BMW force be with you!
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Опа май някой си мерят пишлетата....
ПС
MAUSS от аватара ти получавам кисилини.. много мраза тази зган
нищо лично де
ако може поне да е по малък
лелелелел настръхнах 
ПС

52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4