Спортуване
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
X-citer написа:Alexi написа:...щафета 4х100 със салата ми е любимата дисциплина
Обади се някой път като идваш към София да те преслушам. Аз съм любител на малко по-дългите щафети, но ще ми е приятно да направя една разгрявка с теб
. Колкото до салатата
- мисля че ненужно заема място, което може да бъде напълнено с нещо друго много по-ценно - всяка течност над 40 градуса
![]()

иначе по темата - снегоборд

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
X-citer написа:Alexi написа:...щафета 4х100 със салата ми е любимата дисциплина
Обади се някой път като идваш към София да те преслушам. Аз съм любител на малко по-дългите щафети, но ще ми е приятно да направя една разгрявка с теб
. Колкото до салатата
- мисля че ненужно заема място, което може да бъде напълнено с нещо друго много по-ценно - всяка течност над 40 градуса
![]()
имах предвид една салата не 4

Alexi написа:X-citer написа:Alexi написа:...щафета 4х100 със салата ми е любимата дисциплина
. Колкото до салатата
![]()
имах предвид една салата не 4аз безтуй треволяк не обичам много да ям ,само с ракийка се пускам на нещо зелено ... ама стария напрайл едни ракии в бурета от по 200 литра ,кеф ти кайсиева ,сливова ,станаха на по 4-5 години
![]()
а ,забрайх да спомена че дядо ми е руснак
Амчи ,то ей гу де е Шумен

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Alexi написа:имах предвид една салата не 4
И аз говорех за една де

Alexi написа:... ама стария напрайл едни ракии в бурета от по 200 литра ,кеф ти кайсиева ,сливова ,станаха на по 4-5 години:
Къде точно в Шумен каза че живееш?

rado_rf написа: Ексайтър, скоро щти бъда спаринг-партньор... на "шах". Обещавам.
Аз с глупости не се занимавам

rado_rf написа: Бе нещо се позабраихме с тебе
Още реанимирам от снощи, но ако се пооправя до 2-3 часа може и да намина към Ел Пел да се смажеме подобаващо

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4