Спортуване

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 29 Юли 2005, 19:18

X-citer написа:
Alexi написа:...щафета 4х100 със салата ми е любимата дисциплина :mhihi:

Обади се някой път като идваш към София да те преслушам :winky: . Аз съм любител на малко по-дългите щафети, но ще ми е приятно да направя една разгрявка с теб :have one: . Колкото до салатата :confused: - мисля че ненужно заема място, което може да бъде напълнено с нещо друго много по-ценно - всяка течност над 40 градуса :drink: :drinking:
:drink: :drink: :drinking: отговарям и аз!
иначе по темата - снегоборд :mhihi: и тенис на маса
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 29 Юли 2005, 20:52

X-citer написа:

Обади се някой път като идваш към София да те преслушам :winky: . Аз съм любител на малко по-дългите щафети, но ще ми е приятно да направя една разгрявка с теб :have one: . Колкото до салатата :confused: - мисля че ненужно заема място, което може да бъде напълнено с нещо друго много по-ценно - всяка течност над 40 градуса :drink: :drinking:

имах предвид една салата не 4 :mhihi: аз безтуй треволяк не обичам много да ям ,само с ракийка се пускам на нещо зелено ... ама стария напрайл едни ракии в бурета от по 200 литра ,кеф ти кайсиева ,сливова ,станаха на по 4-5 години :drinking: :have one: а ,забрайх да спомена че дядо ми е руснак :mhihi:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 29 Юли 2005, 22:07

Alexi написа:
X-citer написа:

имах предвид една салата не 4 :mhihi: аз безтуй треволяк не обичам много да ям ,само с ракийка се пускам на нещо зелено ... ама стария напрайл едни ракии в бурета от по 200 литра ,кеф ти кайсиева ,сливова ,станаха на по 4-5 години :drinking: :have one: а ,забрайх да спомена че дядо ми е руснак :mhihi:

Амчи ,то ей гу де е Шумен :mhihi: Ексайтър, скоро щти бъда спаринг-партньор... на "шах". Обещавам. Бе нещо се позабраихме с тебе :have one:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 30 Юли 2005, 17:09

Alexi написа:имах предвид една салата не 4

И аз говорех за една де ;) кой е луд да си дава парите за салати, като може да си поръча още 5 ракии :mhihi:

Alexi написа:... ама стария напрайл едни ракии в бурета от по 200 литра ,кеф ти кайсиева ,сливова ,станаха на по 4-5 години :drinking::

Къде точно в Шумен каза че живееш? :mhihi: Колкото до отлежалите ракии - трябва да ги започваме бързо, че в тая жега може да се развалят :drink:

rado_rf написа: Ексайтър, скоро щти бъда спаринг-партньор... на "шах". Обещавам.

Аз с глупости не се занимавам :mhihi: :bchug:

rado_rf написа: Бе нещо се позабраихме с тебе :have one:

Още реанимирам от снощи, но ако се пооправя до 2-3 часа може и да намина към Ел Пел да се смажеме подобаващо :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 30 Юли 2005, 21:28

Предлагам следващия събора да е в шумен.
ама 4-5 бурета ще са малко.

Предишна

Назад към Извън Темата