ЦСКА-Ливърпул!!!
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
- BoLiViV
- Red Fanatic
-
- Кара: Е34 М50B20
- Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
- Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
520 FOGLIGHTS
529 MICRO FILTER
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
562 MAP READING LIGHT
571 BOOSTED POWER SUPPLY
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
687 RADIO PREPARATION
708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
899 EXPORT-FAHRZEUG
И аз ама няма как?!? Не сам гледал мача но разнбрах че сме играли много достоино и това ме радва много!! ЦСКА Завинаги!!!

BoLiViV написа:И аз ама няма как?!? Не сам гледал мача но разнбрах че сме играли много достоино и това ме радва много!! ЦСКА Завинаги!!!![]()
Достойно? Как не! Добре, че Ливърпул спряха да играят и се видя на какво ниво е БГ футбола

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Ей аз бях на стадиона ама когато говедчовците извадят такава агитка някой да ми клипне да отвора бира за техно здраве
Агитката е номер еднооооооооооооооооооооооооооо!!!! Един е стойкооооооооооооо, един е стойкооооооооооо, един е стойко, стойко сакалиеееееееееееееееееееееееев
Имам много неща да кажа ама утре на ЕКО не са 

- Новини
-
Мама му стара има мачове на ЦСКА, след които съм кисел по една седмица напред, въпреки, че не съм кой знае колко запален футболен фен. Обаче мача с Ливърпул .... Да, загубихме ама на това му викам аз ИГРА и на това му казвам аз най-великата публика. Горд съм, че съм привърженик точно на този клуб!
Най-великия български отбор, най-великата публика.

- BoLiViV
- Red Fanatic
-
- Кара: Е34 М50B20
- Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
- Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
520 FOGLIGHTS
529 MICRO FILTER
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
562 MAP READING LIGHT
571 BOOSTED POWER SUPPLY
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
687 RADIO PREPARATION
708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
899 EXPORT-FAHRZEUG
rado_rf написа:BoLiViV написа:И аз ама няма как?!? Не сам гледал мача но разнбрах че сме играли много достоино и това ме радва много!! ЦСКА Завинаги!!!![]()
Достойно? Как не! Добре, че Ливърпул спряха да играят и се видя на какво ниво е БГ футбола
Не знам какво имаш против ЦСКА??

- Новини
-
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
!!Asen_X написа:Мама му стара има мачове на ЦСКА, след които съм кисел по една седмица напред, въпреки, че не съм кой знае колко запален футболен фен. Обаче мача с Ливърпул .... Да, загубихме ама на това му викам аз ИГРА и на това му казвам аз най-великата публика. Горд съм, че съм привърженик точно на този клуб!

Наистина загубихме, но ЦСКА показа много сърцата игра, раздаде се до последно и единствено съжалявам, че не успяхме да намалим до 2:3 в края на мача. Но все пак ние играхме с европейския клубен шампион, така че БРАВО на наште момчета, ей тва е игра!

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Ебаси шита, много ме е яд...
А тоя къв беше русия Сесил ли какъв там беше, само хулеше и такова...
Бе на реванша ще си скапеме....

Бе на реванша ще си скапеме....

Последна промяна alpina-ma6inata на 11 Авг 2005, 14:42, променена общо 1 път
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
А са ще ни накажат заради тая маймуна Джибрето Сисе. След една негова неуспешна атака се ядоса, че не успя да отиграе положението и при вече спряна игра изрита токата нейде. След, което естествено беше мощно освиркан от към сектор "Г', а отегляйки се към центъра, с гръб към сектора вдигна високо среден пръст за доста време
След, което щом пипнеше топката вече, публиката скандираше тия маймунските звуци. Беше много забавно, но сега ние сме щели да бъдем наказани, а неговата чиста провокация незабелязана
А Ефенберг едно време му разказаха играта за подобна ситуцация 

- niki fire
- младши ентусиаст
-
Аз съм от ЦСКА ама истина за играта на ЦСКА е доста по различна от това което се говори.ЦСКА вчера показа как не трябва да се играе ,играта на ЦСКА беше не ефективна и за това говори резултата ,за каква сърцата игра говорим ,като грешните пасове са повече от точните отигравания, системата на игра не се промени нито за миг както излезнаха така се прибраха играха играта на незнаещите и неможещите ,докато Ливерпул отборът който знае и може да играе постояно си преобразуваше схемата на игра ,който е гледал мача внимателно и знае какво да гледа ще разбера за какво говоря, играеха със 5 защитници после нападаха със четирима и така постояно се преобразуваха а това че не играеха на 100% си личеше, та те не се измориха, ако играеха както играят във Англия нямаше да можем да си намерим място и на терена и на трибуните.Просто БГ футбола няма нищо бощо със истинската игра.ЦСКА наистина е №1 но само във БГ срещу селските отборчета като:Левски ,Локомотив (Сф) ,Родопа ,Нафтекс абе вие ги знаете останалите ,отбори който са на светлини години от истинският футбол.Според мен това е реалноста за футбола във БГ ,и без значение дали е ЦСКА или Левсик Българските отбори нямат място във ЕВРОПА.Дури и някой отбор да влезе във групите ,какво следва ??????? нищо ,някои хора ще забогатеят повече и само толкова а футбола в БГ няма да се промени.
Така мисля аз, а вие какво мислите????
Така мисля аз, а вие какво мислите????

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Иво написа:Ей аз бях на стадиона ама когато говедчовците извадят такава агитка някой да ми клипне да отвора бира за техно здраве![]()
![]()
Агитката е номер еднооооооооооооооооооооооооооо!!!! Един е стойкооооооооооооо, един е стойкооооооооооо, един е стойко, стойко сакалиеееееееееееееееееееееееев
![]()
![]()
Имам много неща да кажа ама утре на ЕКО не са

ПОНЕ СИ ПЪЛНИМЕ СТАДИОНА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ГРУУУУУУУУУУУУУУУХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ... СМЕШНИЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ..
футболисттите на Л'поол даже и не се изпотиха беееее... не като загрявка, а като разходка в парка ви биха като маче у дирек..

73 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5