Истината за кондомите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Истината за кондомите

Мнение от jordanov » 20 Сеп 2010, 15:52

Малко черен хумур :OT: СПИН на сръбски УЗЗУ - умрем да го заврем, заврем ли го умрем

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 20 Сеп 2010, 18:00

///peter написа:Знаете ли кое е най-интересното и общо между всичките тези дисиденти?
Нито един от тях не иска да си прелее кръв от ХИВ позитивен :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Г-н Бешков, научно обоснована ли е хипотезата на руския вирусолог д-р Ирина Сазонова, че вирусът на СПИН е виртуален, а от мистификацията се печелят милиарди?

­ Подобна хипотеза на първо място е изключително вредна и опасна, защото минира всичко, което правят специалистите в тази област. Тя е толкова вредна, колкото и теорията, че някои хора били резистентни към вируса на СПИН. Категоричното ми мнение като вирусолог е, че тезата на Сазонова е и напълно несъстоятелна. Тя не е и нова. Още през 1988 година, по време на специализацията ми в САЩ тази тема се дискутираше, тъй като бе подета от вирусолога Питър Дюисбърг от Калифорния.За онова време той бе един безспорен авторитет. До сега не мога да разбера неговите мотиви, тъй като доказателствата за заболяването са безспорни. Имаше различни конспиративни теории, според които вирусът е създаден в тайни лаборатории на ЩАЗИ. Американците също бяха обвинени от африкански лидери, че са създали вируса, за да унищожат Африка. Съвременната наука достигна токова молекулярно ниво, че стана възможно да се докаже произхода на вируса. А именно, че той е от маймунските вируси и това е част от еволюцията на видовете. Вследствие на мутации се видоизменят характеристиките на вируса и той става патогенен. Доказателства могат да бъдат взети и от другаде ­ от т.нар.новопоявяващи се болести. Усилено се коментира птичия грип. Възможно е този вирус да мутира и да преминава от един животински вид на друг.

В тезите на Сазонова има много факти, които не са подкрепени с доказателства. Голяма част от тези факти са неверни. Люк Монтание и Робърт Гало никога не са казвали, че изолираният от тях вирус не съществува.

­ Познавате ли Ирина Сазонова?

­ Не съм я чувал. А работя над 20 години по проблема и смятам, че известните имена в света са ми познати. Познавам Вадим Покровски, директорът на Московския център за профилактика и борба със СПИН. Искам да уточня, че има някакво течение, което се подържа главно в Африка и това беше един от основните моменти на световната конференция по СПИН в Дърмън през 2000 г. Там група лекари участваха в подписка, че вирусът не е причина за СПИН. Тяхната теза бе, че мизерията в Африка, а не вирусът е виновен за епидемията там. И че са виновни и лошите страни от Запад, които не помагат за преодоляването на глада на черния континент. При закриването на конференцията, на която беше и Нелсън Мандела, президентът на ЮАР Табо Мбеки каза, че доказателствата за тази теза са повече от тези на привържениците на други теории за СПИН. Питам се защо тази неаргументирана теза периодично се вади на бял свят.

­ Сазонова твърди, че до този момент никой не е изолирал вирус на СПИН, което показва, че вирусната теория за болестта е несъстоятелна.

­ Вече казах, че вирус е изолиран за пръв път през 1983 г. Оттогава от всеки пациент може да се изолира вирус. Дори и в нашата лаборатория за първи път вирус е изолиран още през 1987 г. Нещо повече ­ сега в процеса на лечението на нашите пациенти ние следим ефективността на терапията чрез специален метод, с който определяме броя на вирусните частици в кубически милиметър периферна кръв. Намаляването на техния брой говори за успешна терапия. А спадането под 50 вирусни частици на куб мм означава отличен ефект. На хора, които не са лекувани, броя на вирусите може да достига 2-3 млн на куб мм. Съществуват редица тестове, които доказват както генома на вируса, така и белтъците, които образуват неговата обвивка.

­ Вярно ли е твърдението на д-р Сазонова, че всяко едно кожно заболяване може да даде положителна реакция при тест за СПИН?

­ Категорично не е вярно. Факт е, че в миналото се получаваха около 1 % фалшиво положителни резултати, но сега тестовете са доста прецизни. В момента на 1000 резултата само един може да е фалшиво положителен. Има и последваща диагноза, с която се отхвърлят тези резултати.

­ Наистина ли тестовете за СПИН, всъщност показват дали у човека има някакъв вирус, все едно какъв е той?

­ Съществуват два начина за доказване на инфекция у даден индивид. Единият е чрез откриване на причинителя, а другият на откриване на имунен отговор към него.

Вече е установено, че вирусът на СПИН е изключително изменчив, че има изключително много негови варианти. Знае се, че има две групи ­ ХИВ-1 и ХИВ-2. Че ХИВ-1 е отговорен за над 95% от пандемията в света. Има над девет субтипа, които освен в Африка вече са разпространени и в останалите части на света. Известни са и нови циркулиращи рекомбинантни форми, нещо което ние открихме и предстои да публикуваме.

­ Какво представляват тези рекомбинантни форми?

­ Това са форми, които се получават в организма на един индивид, когато той бъде заразен с два или повече вируса едновременно. Тогава е възможно да се образува нов вирус, който да включва части от генома на два или повече вируса.

­ Как едновременно организмът може да бъде заразен с повече от един вирус на СПИН?

­ Когато един човек се зарази с един вирус той го носи, а след време се заразява и с друг вирус. В процеса на репликация на вирусите в организма се получават форми, които взаимстват генетичния си материал. В Централна Африка тази циркулираща рекомбинантна форма между субтип А и G фактически е отговорна за епидемията. За Западна Европа и САЩ е характерен субтип В.

­ На какво се дължи това разнообразие?

­ На изменчивостта на вируса. Той се изменя дори когато се развива в организма и се размножава. За един ден в организма на заразения човек се образуват от един до десет милиарда нови вирусни частици.

­ Изменчивостта на вируса ли е причина за трудното откриване на ваксина срещу СПИН?

­ Това е една от причините. Срещу всяка една от тези форми, които са стабилни и могат да се пренасят от човек на човек би следвало да бъде изработена ваксина. Или пък да се намери такъв участък от вируса, който да изработва защитен имунитет и да е еднакъв за всички вируси. Това все още не може да се постигне.

Миналата седмица се върнах от Рим, където сключихме договор с Националния здравен институт. Нашият център по Заразни и паразитни болести ще се включи в темата "Молекулярна епидемиология и еволюция на ХИВ в Балканските страни". За разлика от страните в Западна Европа, където над 90% е субтип В, в България този субтип е около 52% . Останалата част от изследваните 86 души, които съставляват 13 % от болните са заразени с осем други субтипа. Интересното е, че около 30 на сто са заразени с рекомбинантната форма АЕ. Тази форма е разпространена в Идокитай. Известно ни е, че имаме внесена инфекция оттам преди 10 години.

­ Това резултат от секстуризма ли е?

­ Единият вариант е секстуризъм, другият е сини каски… Обясних на колегите в Италия, че винаги сме били на кръстопът с всички последствия от това.

­ Какво става с нашата ваксина срещу СПИН?

­ Екипът от наши учени, заедно с проф. Виторио Колици ще започнат работа по производството на ваксината. Идеята е българската ваксина срещу туберкулоза ­ БЦЖ на института БУЛБИО да бъде използвана като вектор, като носител на вирусни белтъци. Тя е предназначена да предпазва децата в Африка от последващо заразяване чрез кърменето от майките си. Известно е, че голяма част от децата там не се раждат заразени със СПИН, но поради продължителното кърмене и лошите условия се заразяват чрез кърмата. За разработката на този нов вид ваксина ще са необходими около три години. Белтъците, които са предназначени да образуват антитела и защита срещу вируса на СПИН са изготвени от екипа на проф. Колици, а в България тези белтъци ще бъдат вкарани с молекулярно-биологични техники в БЦЖ-ваксината. Презумпцията е че всяко новородено в Африка да се имунизира с новата комбинирана ваксина.
.
Визитка
Д-р Данаил Бешков завежда Националната лаборатория по СПИН към Националния център по заразни и паразитни болести. Д-р Бешков е първият ръководител на лабораторията при създаването й през 1987 г.

Има 18-годишен опит във вирусологичната диагностика на СПИН. Специализирал е в Харвард, в референтната лаборатория на СЗО в Антверпен при директора на глобалната програма по СПИН Петер Пиот и в университета "Джордж Вашингтон", окръг Колумбия.

Участва в междуведомствената комисия за СПИН-процеса срещу българите.

"Монитор" потирси д-р Бешков за коментар ден след като публикува скандалното интервю на д-р Ирина Сазонова. В него руският вирусолог твърди, че СПИН е мистификация в световен мащаб, че вирусът на болестта е мит, който се поддържа с много пари.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 22 Сеп 2010, 7:43

обясниха ми го научно и разказвам :winky:

невъзможно е нито един вирус да премине, експиремнта е, надувате един капут и съответно въздуха не излиза.
вируса е милиони пъти по-голям от въздушните молекули :mhihi:

дерзайте на спокойствие 8)

източник дискавъри чанел
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 22 Сеп 2010, 9:52

acer написа:обясниха ми го научно и разказвам :winky:

невъзможно е нито един вирус да премине, експиремнта е, надувате един капут и съответно въздуха не излиза.

източник дискавъри чанел

Просто и елементарно. Айде напред народе.

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 22 Сеп 2010, 10:27

acer написа:обясниха ми го научно и разказвам :winky:

източник дискавъри чанел

Я го остави по-дълго време надут, да видим дали няма да спадне :mhihi: Е са верно, че нема да си държиш оная работа една седмица в некоя спинозна %&%&^&^ :mhihi: Така че шанса да се заразиш е доста силно клонящ към нула
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 22 Сеп 2010, 18:40

абе не съм рубироса, ама аз ги късам супер много, май не се научих да ги слагам ли нз, по-хубаво по-малко ама и по-скъпо (цицоресто) нещо като емили диДонато :mhihi: че наще хубавелки много дразнят :ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 24 Сеп 2010, 6:47

spens_82 написа:ами ако се сложят две гуми,опастноста да се заразиш сигорно намалява :mhihi: :mrgreen: ,не че съм пробвал със два но просто питам :mhihi:

абе то с един лижеш меда през стаклото па камоли с два :mhihi: абе според мен това е пак някав тест от разни учени и пак ще си правят някви опити. До преди 1 година обясняваха как кондома бил ефектен как непропускал,сега вече почна да пропуска :mhihi: ако това е така Sex едва ли Just Кавали :mhihi:
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 24 Сеп 2010, 17:06

biem_w написа:До преди 1 година обясняваха как кондома бил ефектен

Абе да не е бил ефективен :mhihi: .
Бе слагайте куробраните, па нека си няма СПИН.

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 28 Сеп 2010, 9:30

Седя си тука и чета 4 листа тема за капутите и предимства и недостатъци. Аз лично през целия си еб---н живот съм ползвал няколко пъти капут. През другото време съм плякал без дори и девоика която за първи път плякам или която се пляка с целия квартал. Честно казано боли ме к--о щом пичоната няма против го правим. Все пак с тоя шушлек нема кеф и когато съм без него по- малко вероятно е да и напълня хралупата с безработни човечета. Така че колеги прекалено много го взимате навътре. Това че като се разболееш от хепатит, спин, хив и т.н. и живота спира. Това може да го каже човек, които няма сили да се бори и които се предава лесно. Един живот живеем и дори да сме болни допоследен дъх можем да си живеем нормално да се кефим на живото.Когато се разболеете не умирате веднага. Така че според мен прекалено много го взимате навътре. Тея капути в миналото ги е нямало тогава какво е ставало? Аз ще ви кажа живелиса си нормално хората и са си правели кефа. Така че всичко е много относително. Всичко което казах са си мои размисли и мои страсти. Аз съм човек които обича риска по всякакъв начин. По яко ми е да правя секс без капут с непозната и палава отколкото с позната и дървена и с шуплек. Имам познати които свирките им правят с капут! ТОВА Е БЕЗОБРАЗИЕ!
Лек ден на всички и всеки си живее живота, както му харесва!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 28 Сеп 2010, 9:49

Kregec написа: Имам познати които свирките им правят с капут! ТОВА Е БЕЗОБРАЗИЕ!

И аз не им давам да ми го лапат ако не са си мили зъбите. Първо тряя да ми дъхне :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 29 Сеп 2010, 14:33

jordanov написа:
Kregec написа: Имам познати които свирките им правят с капут! ТОВА Е БЕЗОБРАЗИЕ!

И аз не им давам да ми го лапат ако не са си мили зъбите. Първо тряя да ми дъхне :lol:

първо ти духа после иска да те целува по устата :mhihi: безобразие :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 29 Сеп 2010, 14:50

mnh написа:
jordanov написа:

първо ти духа после иска да те целува по устата :mhihi: безобразие :mhihi:

Че как какво пречи ако ди е духнала ти си я лизнал и след тва да се целувате! Тва е част от цялата игра и е много яко... Сега може някои да ме нахранi яко ама мене и дeвоиките с които съм бил се кефят и така...
Последна промяна Kregec на 30 Сеп 2010, 6:41, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 29 Сеп 2010, 15:11

Предлагам темата да се прекръсти на Нощен Магазин или нещо от сорта :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 29 Сеп 2010, 15:27

кой с кого ще спи - не го броиме :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

младши ентусиаст