Избор - е21 вс е30

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какво бихте избрали?

Дрътата 3ка - 21цата
22
22%
"Новата 3ка" - е30ката
77
78%

Общо гласове : 99
ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Re: Избор - е21 вс е30

Мнение от Pitbull_Germany » 27 Сеп 2010, 1:47

Някои хора едно нещо не разбраха - каквато и колко да вземеш, опиташ ли се да изхитрееш с цената...не става. Е30 били боклуци. Еми, взимате 30-ки за по 800 лв., дето цял живот са тънали у сняг и кал и после мрънкате, че се чупела. Англичаните имат един лаф "Не съм толкова богат, че да си купувам евтини неща"...и са много прави. Извади едни 5-6 хилки за една 30-ка и ще вземеш 30-ка в прекрасно състояние, с шукарийки и мотор, годен за щуротии. Като искаш повече...ще кихаш повече! Така че Binev...ти Out от тая тема :mhihi:

По темата...много ясно, че е30. 21-цата е хубава колица, но щом искаш кола за извращения - 30-ката. Има бая повече части и като я занитиш някъде, няма да трябва да търсиш като откачен!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 27 Сеп 2010, 14:58

Явор написа:а ве ТАНО....верно ли го мислиш това :mhihi: ....

Според зависи
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 27 Сеп 2010, 16:09

абе предложения дадохте колеги, ама ... май не и конкретен отговор , та ще се опитам аз да помогана.
'начи излизаме от там, че момчето иска кола за мания, а не за всекидневно каране. сега зависи дали я иска да се вози просто за кеф или да джигитства с вратите напред, ама все пак : е21 твърдо
особено щом е запазена, дава много повече мания, много по- ефектна е. малко на принципа "ако е гарга , да е рошава". проблем е донякъде с частите- ама не е чак толкоз голям. после това си е малко дългосрочна инвестиция-тая кола от тук на сетне цената и е само нагоре, особено щом е на малко км. и е запазена., на е30- само на долу, поне в близките 10 години. добър модел, 1.8и, ако беше някой 6естак още по- добре, ама карай. и на е21 може да се сложи каквото щеш като мотор, стига да ти се занимава.
е 30... печели ме конмкретно тоя, че е м20, ама пак бих предпочел е21. вярно , по- лесно е с частите, ама ако е много амортизе, пак си губи смисъла.
ПП- и аз имам е21, на 132к, така че що тая да не е на толкоз.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 27 Сеп 2010, 17:28

Може ли да кажеш цената на двете, че ми стана интересно.
Относно фън-а на двете, ако 18-та инжекция е с правилния диф, а 20-та с грешния, първия ще трепе особено от малки обороти и то доста, така поне съм чувал :mhihi:
А относно питанката за по-доброто, разбира се е30, това е най-евтиния вариант да се почувстваш ЕНТУСИАСТ, в тази графа не влизат онези, които ползват само капаците и стъклата на оригиналното си е30.
Да не говорим, че голяма част от маниаците с е30 никога не са чували за модели на БМВ с означение по-малко от 30, а са вперили жаден поглед в е36, само да падне някой лев.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: На бензин
Мечтае да кара: На газ, мас и оцет

Мнение от koky_1 » 27 Сеп 2010, 19:04

Понеже колегата Lenco пита за цена на 30ката... еми тя е около 2200-2500, зависи дали е с 2 комлекта джанти или един... А тая прословута 21ца още немога да намеря собственика...(още си бил на село :conf:) апък да ходя по селата да го търся като Сиганин малко не ми се вързва :mhihi:
21цата е с тунинг решетка от хелла - 2големи (bosch) и два малки (hella) и отзаде има споилер, можеби и той е хелла?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 28 Сеп 2010, 17:29

koky_1 написа:Понеже колегата Lenco пита за цена на 30ката... еми тя е около 2200-2500, зависи дали е с 2 комлекта джанти или един... А тая прословута 21ца още немога да намеря собственика...(още си бил на село :conf:) апък да ходя по селата да го търся като Сиганин малко не ми се вързва :mhihi:
21цата е с тунинг решетка от хелла - 2големи (bosch) и два малки (hella) и отзаде има споилер, можеби и той е хелла?

по- скоро на зендер може би.
бе мен ако питаш си заслужава да се направиш на сиганин, ама... ти си знаеш.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

Предишна

Назад към Извън Темата