Mtel и срива им?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Re: Mtel и срива им?

Мнение от ///MapTo » 06 Окт 2010, 0:03

Venko написа:Чакай малко, колега! Да не би да искаш да кажеш, че в почти едномесечният им срив услугата "Семейство и Приятели" не е била активна? Т.е. всички разговори към тези номера си се заплащат по стандартната тарифа? :shock: :shock: :shock:

Гутен морген :mhihi: :mhihi: :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 06 Окт 2010, 7:33

This is madness!!! :banghead:
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 06 Окт 2010, 7:39

///MapTo написа:
Venko написа:Чакай малко, колега! Да не би да искаш да кажеш, че в почти едномесечният им срив услугата "Семейство и Приятели" не е била активна? Т.е. всички разговори към тези номера си се заплащат по стандартната тарифа? :shock: :shock: :shock:

Ако това е верно да се готвят за масово подпалени офиси :mhihi: Досега от половин година с тях инак не съм имал проблеми, все ми пристигат някакви смешни сметки по 20лв за 2 сим карти и като цяло съм си доволен :yes:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 06 Окт 2010, 7:49

Sega se chuh s rodnina, poluchila se e smetka na abonat s "fam & friends" - smetkata e korektna.

Sorry za latinicata, no pisha ot ipoda.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 06 Окт 2010, 10:02

///MapTo написа:

Хахаха ... Много ясно че сем. и приятели е активна :yes:
Ма то тука от експерти не можеш да се разминеш :ok:
R6 - Was sonst?

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 06 Окт 2010, 10:11

В момента разговорите към "семейство и приятели" ги отчита на стандартна тарифа... когато ви излезе фактурата ще бъдат приспаднати разликите от "семейство и приятели" така че не се безпокойте...

Бах вие големи филми си вкарахте в тая тема... за Мтел най-важното е да не губи абонати и клиентите им да са доволни... колкото повече доволни абонати толкова повече пари за Мтел... четох някаде че служителите на Мтел се прикрепяли към разни бизнес абонати и говорели от техните сметки и така големите бизнес абонати имали по 10-15 лв. сметка отгоре само от служителите на мтел :mhihi: :mhihi: :mhihi: Е ПО ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ ОТ ТАЯ НЕМА!!! Всеки един служител на Мтел който има как евентуално да се прикрепи към тия "бизнес абонати" има служебна сим карта с абсолютно фрий разговори, смс-и, интернет и квот още се сетите към всички мрежи в България, тия карти седят денонощно в тях и просто няма за какво да провеждат разговори от вашата сметка като имат безплатни карти... мислете малко по реално и стига с тия конспирации... спрете си малко филмите

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 06 Окт 2010, 14:23

rdvr_burgas написа:
///MapTo написа:

Хахаха ... Много ясно че сем. и приятели е активна :yes:
Ма то тука от експерти не можеш да се разминеш :ok:

Не бе колега - не можеше да добавяш номера , не че не е била активна :)

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 06 Окт 2010, 15:13

dimithur написа:Те преди нали даваха 88 поло-та, пък глобул "отвърнаха на удара" със 100 А-класи :mhihi: Как па не видех у един форум, некой некога да се похвали, че е спечелил барем една :mhihi: Най-интересното беше, че от Балканстар, не бяха и чували за поръчка на 100 бр А-класи, вероятно глобулци са си ги внесли специално от Занзибар, или пък от Северна Патагония :mhihi: :mhihi: :mhihi: И Боби Цанков (мир на праха му) в прав текст ви каза в очите, че ви лъжат с тея игри ... и пак продължава да има балъци :dunno:

Един приятел спечели А-класа от Глобул. И аз не му повярвах, като ми каза, ама човека си я кара вече втора година. И не е връзкар. Просто 600 лв сметка на телефона за СМС-и и късмет. Не знам от къде са внесени, ама са си нови. Е, верно най-нисък клас на оборудване са, ама на харизан кон зъбите не се гледат :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 06 Окт 2010, 15:26

acho.rs написа:- всичко ще се подмине , сякаш не се е случвало , нещастните медии

Добре бе, приятел, защо не мислиш първо преди да пишеш? Знаеш ли какво означава БиТиВи - Нова тв или Про.бг да съобщят негативна новина за М Тел?
Как да ти го обесня по-просто? Да съобщят реално какво става с Мтел медиите е все едно да си отрежеш една ръка!!!

Само виж по колко минути от 19 до 22 часа по трите големи частни канала: Би Ти Ви - Нова тв...Про.бг вървят реклами на М тел!!!
Същото важи и за най-тиражните ежедневници 24 Часа и Дневен Труд!

М ТЕЛ ги храни!!! Как искаш тези медии да си забият сами нож в сърцето???
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 06 Окт 2010, 16:46

^ Като да натопиш шефа, че те осигурява на 300 кинта, а реално взимаш 3000, хайде да видим колко си смел : )))

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 06 Окт 2010, 17:35

Демирев написа:
acho.rs написа:- всичко ще се подмине , сякаш не се е случвало , нещастните медии

Добре бе, приятел, защо не мислиш първо преди да пишеш? Знаеш ли какво означава БиТиВи - Нова тв или Про.бг да съобщят негативна новина за М Тел?
Как да ти го обесня по-просто? Да съобщят реално какво става с Мтел медиите е все едно да си отрежеш една ръка!!!

Само виж по колко минути от 19 до 22 часа по трите големи частни канала: Би Ти Ви - Нова тв...Про.бг вървят реклами на М тел!!!

Добре Демирев , знам че е така , но тези медии се водят НЕЗАВИСИМИ и не трябва да зависят от тоя дето черпи най-много , за това говорех ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 06 Окт 2010, 18:15

Е истината никога няма да я разберем така или иначе, то е ясно, сметките си се бавят - доста хора и в момента не могат да си платят (мен ме засичат на 14-ти, преди минути проверих в офиса им - нямам сметка още излязла), стискайте палци после сметките да са ниски само, въпреки, че много ме съмнява :roll:
Think. Believe. Dream. Dare...

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 06 Окт 2010, 19:06

acho.rs написа:
Демирев написа:

Добре Демирев , знам че е така , но тези медии се водят НЕЗАВИСИМИ и не трябва да зависят от тоя дето черпи най-много , за това говорех ...

Няма как медии, които се издържат от реклама, да са независими ;) (еле па в Абсурдистан :mhihi: ) Затова чинно и почтено си плащаме 60млн лева на БНТ да си имаме уж независима медия :mhihi: Аз понеже си нямам телевизор и гледам много рядко, оня ден гледах по случайност малко новини по Кенеф 1. Е 15 мин от тях бяха - четки по ББ , направо да си го отделят това време от новините и да си го кръстят часът на Бойко примерно :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 12 Окт 2010, 17:10

Малко да живне темата!
Изображение
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
Мечтае да кара: E46 M3 Csl
Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)

Мнение от Akyosev » 13 Окт 2010, 10:29

Целият този срив се дължи на манталитета на простия българин. По системата трябваше да се роботи от няколко години и като дойдоха специалисти от Австрия(познавам въпросната), се оказа, че всеки е отчитал дейност.
В един момент решават, че спешно трябва да тръгне новата система, а пък евреите от старата разбират, че ще бъдат пренебрегнати и поставят непреодолими цени за поддръжка. Всичко трябва да стане със срок вчера и така вече месец и повече няколко милиона страдат.
И на всичките да им хвръкнат главите, мързеливият българин си остава мързелив. :banghead:

p.s. А пък народното творчество как се засили от тогава ... ЦРУ, ФБР, хакерски атаки и естествено цяла тумба hater-и дето дори и нямат телефон ама цялата каша им внася такъв дисбаланс в живота, че създават по цял ден нови теми във фейсбука.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата