Пак ли БМВ?
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Пак ли БМВ?
saleen написа:bioz написа:изпил е едно кило ракия няма как да е бил предпазлив.. следователно 3 години за непрепазливост така се тълкува закона от наще съдии
Ами то излиза, че според нашите закони е по- изгодно за водача да кара пиян...колкото по- пиян, толкова по- "непредпазлив"...
Все еднаква мижава присъда ще получи

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
dimithur написа:saleen написа:bioz написа:изпил е едно кило ракия няма как да е бил предпазлив.. следователно 3 години за непрепазливост така се тълкува закона от наще съдии
Ами то излиза, че според нашите закони е по- изгодно за водача да кара пиян...колкото по- пиян, толкова по- "непредпазлив"...
Все еднаква мижава присъда ще получиМен ми е интересно друго. Ако се напиеш на казак, влезеш с едно АК в парламента и ги свитнеш половината, дали пак можеш да минеш по тоя член за непредпазливост в пияно състояние. Бил си много нафиркан, случайно си се облегнал на спусъка и станала белята
Mда, на фризурата на Хер Дянков примерно е кацнал комар и ти искал да го отстреляш с АК-то, преди да ухапал и пийнал от нинята кръв на геният по икономическите проблеми

Никой не мое ма връне на селу!
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
DirtySouth написа:Абе хора вие добре ли сте ... кво и беше уникалното ? че е по изгнила от е30ка двоен стоп 83та ? Кола 91ва година и то през целия си живот в БГ няма как да е друго яче ... Ники я лустроса отгоре де , но отдолу беше дроб и бумбетата бяха тръгнали даже

Maverick_VS написа:DirtySouth написа:Абе хора вие добре ли сте ... кво и беше уникалното ? че е по изгнила от е30ка двоен стоп 83та ? Кола 91ва година и то през целия си живот в БГ няма как да е друго яче ... Ники я лустроса отгоре де , но отдолу беше дроб и бумбетата бяха тръгнали даже
А по едно време се продаваше за 17к лв.
![]()
![]()

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
00Cool написа:Maverick_VS написа:DirtySouth написа:Абе хора вие добре ли сте ... кво и беше уникалното ? че е по изгнила от е30ка двоен стоп 83та ? Кола 91ва година и то през целия си живот в БГ няма как да е друго яче ... Ники я лустроса отгоре де , но отдолу беше дроб и бумбетата бяха тръгнали даже
А по едно време се продаваше за 17к лв.
![]()
![]()
![]()
Те ся са модерни - RAT rod

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Общо взето се е получило нещо като на MadVanio с Е28цата.Въпреки тогава че не беше виновен купувачът-Tano ,но и тогава се изписаха много страници,че разни келеши карат бързи коли.Та колкото и да си пишем нищо няма да променим.
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
DAEL написа:http://dnes.dir.bg/news/katastrofa-trotoar-7246790?nt=4
Дали колегата е карал с нормална скорост?
А нормално ли е да се кротнеш с 30-40 км/час във всички ленти по "В. Левски"? Нали ти е ясно каква ще бъде реакцията на всеки нормален шофьор, уважаващ себе си и принуден да се влачи след някой идиот, който е решил че бавното шофиране било безопасно

ПП: Не се считам за нормален шофьор, аз съм в другата крайност, при това мога да бъда такъв когато 50% от участниците станат такива

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ивчо3 написа:... Моята реакция като видя такъв пенсионер да се влачи пред колата ми е да настъпя газта до дупка и възможно най близо до неговата кола да го мина, та да го стресна малко. ...
гледай да стреснеш някой по-здрав така, че като се "довлачи" до светофара с 40 и ти все още чакаш една минута на червено, да слезе и да ти нашока репата...
само състезатели сте се събрали ...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
И като извади ютията на "по-здравия,такъв" ще му се загладят релефите.Боя не е начина.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
DanielzZz написа:И като извади ютията на "по-здравия,такъв" ще му се загладят релефите.Боя не е начина.
минаването на 2см от огледалото ли е начина...
може да си кара детето човека, аман начи...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4

- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
ивчо3 написа:DAEL написа:http://dnes.dir.bg/news/katastrofa-trotoar-7246790?nt=4
Дали колегата е карал с нормална скорост?
А нормално ли е да се кротнеш с 30-40 км/час във всички ленти по "В. Левски"? Нали ти е ясно каква ще бъде реакцията на всеки нормален шофьор, уважаващ себе си и принуден да се влачи след някой идиот, който е решил че бавното шофиране било безопасно? Не безопасно дами и господа, бавното и неадекватно каране е предпоставка за катастрофи от нормалните участници в движението. Моята реакция като видя такъв пенсионер да се влачи пред колата ми е да настъпя газта до дупка и възможно най близо до неговата кола да го мина, та да го стресна малко. По темата не мога нищо на кажа, има много въпросителни и в случая не може изобщо да се коментира фактора скорост.
ПП: Не се считам за нормален шофьор, аз съм в другата крайност, при това мога да бъда такъв когато 50% от участниците станат такива.
Тук не става въпрос за БАВНО каране, а за шофиране с нормална за градските и съобразена с пътната обстановка и трафик скорост!

ПП. Аз пък като видя, че някой настъпва газта до дупка и ми се лепи отляво или от дясно..........

DanielzZz написа::oops: Това не съм го прочел.И все пак ще слезеш да биеш някой,щото ти е минал близко до колата ли ?
Мдам, в предишната ми работа имах един колега дето работеше като охрана, 120кг стероидно животно, като се назоби и му избият чивиите, пребиваше хора с палка само щото са спрели по рязко за него

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Кво значи "влачи се с 40"? В града колко беше ограничението 50? Това че има хора които спазват ограничнията не значи, че трябва да ги избием, особено ако пък са и пенсионери. Що не минеш на няколко S класа на 2 см от нея? И аз се изнервям като някой кара бавно пред мен но си намирам пролука и минавам от някъде. Започвам да мигам с дългите ако ми карат двама един до друг с 40 и няма от къде да мина. Мигавам няколко пъти ако се мръдне мръдне, ако не чакам...
73 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5