Пак ли БМВ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Пак ли БМВ?

Мнение от dimithur » 13 Окт 2010, 12:16

saleen написа:
bioz написа:изпил е едно кило ракия няма как да е бил предпазлив.. следователно 3 години за непрепазливост така се тълкува закона от наще съдии

Ами то излиза, че според нашите закони е по- изгодно за водача да кара пиян...колкото по- пиян, толкова по- "непредпазлив"...

Все еднаква мижава присъда ще получи ;) Мен ми е интересно друго. Ако се напиеш на казак, влезеш с едно АК в парламента и ги свитнеш половината, дали пак можеш да минеш по тоя член за непредпазливост в пияно състояние. Бил си много нафиркан, случайно си се облегнал на спусъка и станала белята :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 13 Окт 2010, 12:26

dimithur написа:
saleen написа:
bioz написа:изпил е едно кило ракия няма как да е бил предпазлив.. следователно 3 години за непрепазливост така се тълкува закона от наще съдии

Ами то излиза, че според нашите закони е по- изгодно за водача да кара пиян...колкото по- пиян, толкова по- "непредпазлив"...

Все еднаква мижава присъда ще получи ;) Мен ми е интересно друго. Ако се напиеш на казак, влезеш с едно АК в парламента и ги свитнеш половината, дали пак можеш да минеш по тоя член за непредпазливост в пияно състояние. Бил си много нафиркан, случайно си се облегнал на спусъка и станала белята :mhihi:

Mда, на фризурата на Хер Дянков примерно е кацнал комар и ти искал да го отстреляш с АК-то, преди да ухапал и пийнал от нинята кръв на геният по икономическите проблеми :mhihi: Ще мине за оправдание, що да не мине :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 13 Окт 2010, 13:05

DirtySouth написа:Абе хора вие добре ли сте ... кво и беше уникалното ? че е по изгнила от е30ка двоен стоп 83та ? Кола 91ва година и то през целия си живот в БГ няма как да е друго яче ... Ники я лустроса отгоре де , но отдолу беше дроб и бумбетата бяха тръгнали даже

:OT: А по едно време се продаваше за 17к лв. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 13 Окт 2010, 15:38

Maverick_VS написа:
DirtySouth написа:Абе хора вие добре ли сте ... кво и беше уникалното ? че е по изгнила от е30ка двоен стоп 83та ? Кола 91ва година и то през целия си живот в БГ няма как да е друго яче ... Ники я лустроса отгоре де , но отдолу беше дроб и бумбетата бяха тръгнали даже

:mhihi: :winky:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 13 Окт 2010, 15:41

00Cool написа:
Maverick_VS написа:

:mhihi: :winky:

Те ся са модерни - RAT rod :winky:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 13 Окт 2010, 16:10

Общо взето се е получило нещо като на MadVanio с Е28цата.Въпреки тогава че не беше виновен купувачът-Tano ,но и тогава се изписаха много страници,че разни келеши карат бързи коли.Та колкото и да си пишем нищо няма да променим.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 14 Окт 2010, 12:28

DAEL написа:http://dnes.dir.bg/news/katastrofa-trotoar-7246790?nt=4
Дали колегата е карал с нормална скорост?

А нормално ли е да се кротнеш с 30-40 км/час във всички ленти по "В. Левски"? Нали ти е ясно каква ще бъде реакцията на всеки нормален шофьор, уважаващ себе си и принуден да се влачи след някой идиот, който е решил че бавното шофиране било безопасно :mhihi: ? Не безопасно дами и господа, бавното и неадекватно каране е предпоставка за катастрофи от нормалните участници в движението. Моята реакция като видя такъв пенсионер да се влачи пред колата ми е да настъпя газта до дупка и възможно най близо до неговата кола да го мина, та да го стресна малко. По темата не мога нищо на кажа, има много въпросителни и в случая не може изобщо да се коментира фактора скорост.
ПП: Не се считам за нормален шофьор, аз съм в другата крайност, при това мога да бъда такъв когато 50% от участниците станат такива :winky: .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 14 Окт 2010, 13:56

ивчо3 написа:... Моята реакция като видя такъв пенсионер да се влачи пред колата ми е да настъпя газта до дупка и възможно най близо до неговата кола да го мина, та да го стресна малко. ...

гледай да стреснеш някой по-здрав така, че като се "довлачи" до светофара с 40 и ти все още чакаш една минута на червено, да слезе и да ти нашока репата...

само състезатели сте се събрали ... :bowdown:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 14 Окт 2010, 14:01

И като извади ютията на "по-здравия,такъв" ще му се загладят релефите.Боя не е начина.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 14 Окт 2010, 14:04

DanielzZz написа:И като извади ютията на "по-здравия,такъв" ще му се загладят релефите.Боя не е начина.

минаването на 2см от огледалото ли е начина...

може да си кара детето човека, аман начи... :banghead:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 14 Окт 2010, 14:06

:oops: Това не съм го прочел.И все пак ще слезеш да биеш някой,щото ти е минал близко до колата ли ?

Дакела
Аватар
Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
Мечтае да кара: F-22 Raptor
Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.

Мнение от DAEL » 14 Окт 2010, 14:09

ивчо3 написа:
DAEL написа:http://dnes.dir.bg/news/katastrofa-trotoar-7246790?nt=4
Дали колегата е карал с нормална скорост?

А нормално ли е да се кротнеш с 30-40 км/час във всички ленти по "В. Левски"? Нали ти е ясно каква ще бъде реакцията на всеки нормален шофьор, уважаващ себе си и принуден да се влачи след някой идиот, който е решил че бавното шофиране било безопасно :mhihi: ? Не безопасно дами и господа, бавното и неадекватно каране е предпоставка за катастрофи от нормалните участници в движението. Моята реакция като видя такъв пенсионер да се влачи пред колата ми е да настъпя газта до дупка и възможно най близо до неговата кола да го мина, та да го стресна малко. По темата не мога нищо на кажа, има много въпросителни и в случая не може изобщо да се коментира фактора скорост.
ПП: Не се считам за нормален шофьор, аз съм в другата крайност, при това мога да бъда такъв когато 50% от участниците станат такива :winky: .

Тук не става въпрос за БАВНО каране, а за шофиране с нормална за градските и съобразена с пътната обстановка и трафик скорост! :wave:
ПП. Аз пък като видя, че някой настъпва газта до дупка и ми се лепи отляво или от дясно.......... :censored: !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 14 Окт 2010, 14:19

.
Последна промяна Valentin_Peev на 06 Юли 2020, 1:42, променена общо 1 път

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 14 Окт 2010, 14:48

DanielzZz написа::oops: Това не съм го прочел.И все пак ще слезеш да биеш някой,щото ти е минал близко до колата ли ?

Мдам, в предишната ми работа имах един колега дето работеше като охрана, 120кг стероидно животно, като се назоби и му избият чивиите, пребиваше хора с палка само щото са спрели по рязко за него :mhihi: Отделно че ходеше запасан и с един Глог. Така че си опичайте акъла, щото всекакви луди ги има в тая държава
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 14 Окт 2010, 15:03

Кво значи "влачи се с 40"? В града колко беше ограничението 50? Това че има хора които спазват ограничнията не значи, че трябва да ги избием, особено ако пък са и пенсионери. Що не минеш на няколко S класа на 2 см от нея? И аз се изнервям като някой кара бавно пред мен но си намирам пролука и минавам от някъде. Започвам да мигам с дългите ако ми карат двама един до друг с 40 и няма от къде да мина. Мигавам няколко пъти ако се мръдне мръдне, ако не чакам...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата