Кола за 5 - 6 бона
Модератор: Общи модератори
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Re: Кола за 5 - 6 бона
на първо четене джантите, ама то ако следваме пътя на логиката, след като е сложил тези джанти мога да се досетя колко още изгъзици е накичил...
и много се дразня на хората, които просто си мислят как с голямата джанта колата изглежда уникално, да изглежда, ама трябва да се гътне, че тия щъркелови изпълнения пребиват...
и много се дразня на хората, които просто си мислят как с голямата джанта колата изглежда уникално, да изглежда, ама трябва да се гътне, че тия щъркелови изпълнения пребиват...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Стига с тия праисторически мерцедеси де . Къде , къде по-хубави коли има за тия пари , вместо някой умреляк 100ина коня с дизайн от 79та година . . .
Автора - ако си събрал парите , погледни Пасатите - за 6 ще намериш добър , За А6 Ц5 няма да ти стигнат , освен ако не удариш късмет . Добър избор е и А4 Б5 Куатро , избор на двигатели - бол . За френските - Лагуна и Пежо 406 съм малко скептик , но последното не е за изхвърляне . Аз бих се замислил и за Е39 , все пак няма при покупка няма да даваш 1000 лева за ангренаж , но пак си е скъпа кола . Като цена-динамика-разход мисля че 523и е най-добре .
Автора - ако си събрал парите , погледни Пасатите - за 6 ще намериш добър , За А6 Ц5 няма да ти стигнат , освен ако не удариш късмет . Добър избор е и А4 Б5 Куатро , избор на двигатели - бол . За френските - Лагуна и Пежо 406 съм малко скептик , но последното не е за изхвърляне . Аз бих се замислил и за Е39 , все пак няма при покупка няма да даваш 1000 лева за ангренаж , но пак си е скъпа кола . Като цена-динамика-разход мисля че 523и е най-добре .
- hoolie
- Потребител
-
- Кара: служебни кошници
- Projektzwo
-
-
acho.rs написа:Стига с тия праисторически мерцедеси де . Къде , къде по-хубави коли има за тия пари , вместо някой умреляк 100ина коня с дизайн от 79та година . . .
Младеж, селски, само правилата във форума ме ограничават да те напсувам по балкански, я ми кажи дизайна на твоето ауди от коя година е веееее?!
А и още нещо, знаеш ли въобще какъв а-л се води W124 - "an overengineered Mercedes"...
Прочети образовай се малко, а за дизайна, ти си педалче, разбирам те... ама се изцепвай в някакви граници, че дразниш...
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Projektzwo написа:acho.rs написа:Стига с тия праисторически мерцедеси де . Къде , къде по-хубави коли има за тия пари , вместо някой умреляк 100ина коня с дизайн от 79та година . . .
Младеж, селски, само правилата във форума ме ограничават да те напсувам по балкански, я ми кажи дизайна на твоето ауди от коя година е веееее?!
А и още нещо, знаеш ли въобще какъв а-л се води W124 - "an overengineered Mercedes"...
Прочети образовай се малко, а за дизайна, ти си педалче, разбирам те... ама се изцепвай в някакви граници, че дразниш...
ти освен да се заяждаш и обиждаш наред из форума друго правиш ли?

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Projektzwo
-
-
и теб това те тормози, така ли да разбирам...
иначе да - друга работа в този форум нямам, освен да чета глупостите на повечето от вас и т'ва проблем ли ти е на теб специално?
иначе да - друга работа в този форум нямам, освен да чета глупостите на повечето от вас и т'ва проблем ли ти е на теб специално?
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
дразнещо е определено да четеш разни обиди в иначе проста темичка ..
а и да влизаш тук само за да храниш, щото разбириш ли си си купил мерц на години, ама е оувъринджиниъред и виж нали .. пък вие с тия БМВ-та стари, дето не са оувърблабла да го духате некакси не върви ..
аз така си мисля
а и да влизаш тук само за да храниш, щото разбириш ли си си купил мерц на години, ама е оувъринджиниъред и виж нали .. пък вие с тия БМВ-та стари, дето не са оувърблабла да го духате некакси не върви ..
аз така си мисля

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bigmurzi написа:дразнещо е определено да четеш разни обиди в иначе проста темичка ..
аз така си мисля
мани го Прожекта, ще изяде банана накрая и те така, то не може само да плюеш за щяло и нещяло...

по темата: купи си 190-тка, че тя е 2но оверенджинееред

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Projektzwo
-
-
vicho написа:bigmurzi написа:дразнещо е определено да четеш разни обиди в иначе проста темичка ..
аз така си мисля
мани го Прожекта, ще изяде банана накрая и те така, то не може само да плюеш за щяло и нещяло...![]()
по темата: купи си 190-тка, че тя е 2но оверенджинееред![]()
пичове, въпреки че не сте такива, къде и кога съм написал АЗ, че имам еди какво си и то е не знам си какво?
и колкото и да ви е яд, наистина си се води overengineered (трудно ви е да го прочетете, нали?)...
А вичо, специално пък към теб, абе моето момче, точно твоята 36-ка, скъпа, хубава и т.н., ми тя сега струва 2 (ДВА) пъти по-малко от един такъв старомоден бенц, да не говорим, че тази разлика ще се увеличава, така че не виждам ти като какъв ми се изтъкваш в случая. И какво ще изям предполагам също не е твой проблем...

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Projektzwo написа:пичове, въпреки че не сте такива, къде и кога съм написал АЗ, че имам еди какво си и то е не знам си какво?
и колкото и да ви е яд, наистина си се води overengineered (трудно ви е да го прочетете, нали?)...
А вичо, специално пък към теб, абе моето момче, точно твоята 36-ка, скъпа, хубава и т.н., ми тя сега струва 2 (ДВА) пъти по-малко от един такъв старомоден бенц, да не говорим, че тази разлика ще се увеличава, така че не виждам ти като какъв ми се изтъкваш в случая. И какво ще изям предполагам също не е твой проблем...
Какво значение има кое колко струва и къде видя аз да се самоизтъквам и да говоря, че МОЯТА е36 е най-яката и няма по-хубави коли, били те и Бенц

не ми слагай думи в устата (клавиатурата), не е културно, ако искаш да си простак, моля -> заповядай!
А на теб каква ти е мисията, да пропагандираш амерници в БМВ форум, доста оптимистично от твоя страна ...
за яденето, ако продължаваш да наричаш този и онзи "тъпак" и прочее, наистина ще има за ядене

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Projektzwo бива ли да си толкова агресивен
124ката наистина е един прекрасен автомобил,но все пак повечето хора търсят по-новото.Иначе и аз харесвам класически автомобили и съм готов да дам доста пари за 560SEC (C128),но никога не бих си го купил за евридейка.Не,че не е практичен.Ако не смятаме разхода си е една нормално практична кола,ама да се чудиш кога ще ти го надерат,ще ти откраднат нещо от него или кога някой ще те блъсне си е излишен стрес.
Както и да е - аз все пак си държа на А6 (C5),вече се намират и за тия пари.

124ката наистина е един прекрасен автомобил,но все пак повечето хора търсят по-новото.Иначе и аз харесвам класически автомобили и съм готов да дам доста пари за 560SEC (C128),но никога не бих си го купил за евридейка.Не,че не е практичен.Ако не смятаме разхода си е една нормално практична кола,ама да се чудиш кога ще ти го надерат,ще ти откраднат нещо от него или кога някой ще те блъсне си е излишен стрес.
Както и да е - аз все пак си държа на А6 (C5),вече се намират и за тия пари.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Projektzwo написа:acho.rs написа:Стига с тия праисторически мерцедеси де . Къде , къде по-хубави коли има за тия пари , вместо някой умреляк 100ина коня с дизайн от 79та година . . .
Виждам , че доста зле с общуването като цяло . Недей така да псуваш по балкански , защото съм казал ,че катафалката ти е пенсионерска кола - това го знаят всички . Не знам колко малко мозък трябва да имаш в главата за да влезеш в БМВ форум и да се опитваш да псуваш всеки , казал ти за колата нещо което не ти изнася .
А ако наистина си мислиш , че колата ти е оувъренджииниърд (само да ти кажа как се произнася , че то не е само да копваш от гугъл) - занчи си по-зле от колко си мислех . Момчето няма да си вземе урмял горб - споко . А моята кола , не знам с какъв дизайн или качество е но по средна преценка изглежда 25 години по-съвременна от прословутия тракалник . И недей да го имаш за класически Мерцедес - каласиките на Мерц са от преди това , твоята е точно на прехода между ретрото и новото - демек точно никъде .
Айде да те помоля и без обиждаш повече

Последна промяна acho.rs на 14 Окт 2010, 14:26, променена общо 1 път
- Projektzwo
-
-
vicho написа:Projektzwo написа:пичове, въпреки че не сте такива, къде и кога съм написал АЗ, че имам еди какво си и то е не знам си какво?
Какво значение има кое колко струва и къде видя аз да се самоизтъквам и да говоря, че МОЯТА е36 е най-яката и няма по-хубави коли, били те и Бенц![]()
не ми слагай думи в устата (клавиатурата), не е културно, ако искаш да си простак, моля -> заповядай!
А на теб каква ти е мисията, да пропагандираш амерници в БМВ форум, доста оптимистично от твоя страна ...
за яденето, ако продължаваш да наричаш този и онзи "тъпак" и прочее, наистина ще има за ядене
а къде видя аз да се изтъквам бе ееее?
каква мисия те преследва бе омбре, покажи ми едно мнение, което да пропагандира каквото и да било, още повече пък мерници, бенцове и т.н.
кои са тези обидените на тъпак, този, онзи, изреди ми ги...
- Projektzwo
-
-
аче мойто момче, това са ЛС-та, специално за теб и твоята рода и съм ти го написал много правилно...
мдааа, обичам по-умните от мен да ме поучават...
мдааа, обичам по-умните от мен да ме поучават...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Заради тия простотии ще почиваш 2 седмици.... малко да ти се уталожи агресията...