Въпрос за момиче..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: Въпрос за момиче..

Мнение от saleen » 18 Окт 2010, 18:51

Radoslav318i написа:сега си мисля дали да и призная чуствата си

В никакъв случай, на жените не трябва много да им надигаме въшките, че да не се вземат много насериозно....
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Мнение от DjFace » 18 Окт 2010, 18:58

Radoslav318i написа:Там е работата, че не искам да ме реже щото мисля , че тва е моето момиче :oops: :lol:

Абе, какво твое момиче... на колко години си!? Знаеш ли колко "твои" момичета ще имаш още! Рано ти е да мислиш за сватби, брадви и пр.
А, дали ще те отреже... има някои белези, по които можеш да се ориентираш. Докосва ли те докато си говорите, как реагира на твоите докосвания, гледа ли те в устата, по-лични неща ли споделя в разговорите, или темита са по-неангажиращи, сексът присъства ли като тема (не сексът между вас, а ин дженерал), заиграва ли се с косата си, често ли седи (стои) с кръстосани ръце пред теб, тя търси ли те, или само ти си активният, когато я оставяш пред тях, веднага ли слиза от колата... обърни внимание на тези неща, те ИМАТ значение!
Хайде със здраве и успех!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B20, M57D30
Мечтае да кара: MKA
Детайли за колата: ниска и бърза

Мнение от BMWdrivers » 18 Окт 2010, 18:58

Amitival написа:Това е Бмв форум.....не любовен сайт мисля че такива като теб работа тук нямат

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 18 Окт 2010, 19:15

накарай колегите от форума да и пуснат по един СМС :mhihi: те са много отзивчиви, пък и путето може да се впечатли :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 18 Окт 2010, 19:16

Наздраве от Хасково!
Така да се каже, при мен беше същото. Беше! 'Ма верно, колега, като ти каже, че иска да е с теб, маратонките нема да докосват земята... две педи 8) . Най-важното - нема се плашиш, к'во толкова, ако иска, ако не - не. Знам как се чувстваш, надявам се да си по-голям от мене, та ше ти е по-лесно да не се... вдървяваш, което има разлика от надървяш, да отбележа, да не стане грешка :mhihi: . 'Ма и т'ва се опра'я. Виж къде ходи, ходи и ти там! Виж к'во прави, к'ви хобита има, бе следи я ако така го разбираш(аз имам в предвид да питаш хора от обкръжението й), започни да се виждаш с нея случайно, ако имате общи интереси ще е перфектно. Сега се усетих, че ходиш по кафета с нея, та ще ти е по-лесно. Ми наведи темата към любовта, към истинската, как ти е омръзнало от к**ва, на другия ден кажи как тя ти е направила много добро впечатление, как била различна, на третия и подари цветя... и така. Сега се усетих и че имаш книжка, така че си по-голям, по-горе има едно изречение, дето трябва да отпадне. Между другото, не се впрягай толкова, аз виж колко страници в страхотните изписах...

http://www.youtube.com/watch?v=flfZAY-FrwE - поздрав за всички к**ва :mhihi: :mhihi: :mhihi:

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 18 Окт 2010, 19:51

меткаш я у БМВ-то, качваш я на Витоша , ама някъде на височко така с гледчица, а-у .. по пътя и говориш спокойно, гледаш да я разсмееш, така да я предразположиш към ласки и весело, като стигнете обръщаш колата с предния прозорец към софия, гасиш, спираш музиката и с най-сериозният поглед й прошепваш в тъмницата:
"или ше те еба, или ше си ходиш пеш!.."
действува почти безотказно :yes:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 18 Окт 2010, 20:11

bigmurzi написа:меткаш я у БМВ-то, качваш я на Витоша , ама някъде на височко така с гледчица, а-у .. по пътя и говориш спокойно, гледаш да я разсмееш, така да я предразположиш към ласки и весело, като стигнете обръщаш колата с предния прозорец към софия, гасиш, спираш музиката и с най-сериозният поглед й прошепваш в тъмницата:
"или ше те еба, или ше си ходиш пеш!.."
действува почти безотказно :yes:

БУАХАХАХАХАХАХА :ahah: :ahah: :ahah: :mhihi: :mhihi: :mhihi: и после следващата тема - БМВ шофьорите са най-галантни :mhihi:
Он: Колега не се чуди толкова, трябва да подходиш хем нежно и внимателно, хем не чак толкова - че после почват да ти се качват на главата... Не го мисли толкова, нещо малко само че от сърце и с правилните думи върши страОтна работа, опитай няма да ти навреди :yes:
:OT: ХАХАХАХАХАХА мнението отгоре ме разби ахХАХАХахахаххх :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 18 Окт 2010, 21:06

Такива Теми винаги са ме радвали и отчасти забавлявали :lol: Със задоволство обаче забелязвам, че голяма част от колегите тук знаят КАК ...
Ако авторът на Темата има нещо в главата, ще пресее съветите и ще избере най-поддходящите за него и ситуацията... А само искам да му кажа: Не насилвай нещата, остави ги да се случват сами, гледай реакциите й, както каза един колега, за чувства още не говори, виждайте се, говворете си, опознавайте се, забавлявайте се, бъди себе си, може би малко по-самоуверен и забавен, с фантазия...хубави изненади и.... моментът сам ще си дойде ;)
....и никъв СПЕЧ. Знам, че е трудно когато си влюбен, но не е невъзможно!
Успех! :) :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 18 Окт 2010, 21:39

Мерси на всички който все пак доста ми помогнаха, :bchug: но си мисля, че няма смисъл да се занимавам с момиче от класа и така.. поне за сега пък на хората дето само гледаха сеир и се чудиха кво да се е****т :1: :1:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 18 Окт 2010, 22:23

Radoslav318i написа: но си мисля, че няма смисъл да се занимавам с момиче от класа и така..

Надявам се само да не си взел решение да се занимаваш с момче от класа ;)
Иначе тия проблеми не се решават с писане по форумите, а с общуване на живо.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата