нисан гтр става по-силен...
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: нисан гтр става по-силен...
аре да не ми давате акъл кво да ползвам и кво да гледам?!?
идеята на темата беше: как неква кола наказала нисана! после стана как нисана не става! ми не става, ма става! аз не плюя по вайпърите ,корветите и прочие ,но не мога да приема ,че нисана бил калпава кола и кой как го хване го маризи. щото просто не е истина тва. американските коли ,дето още ги правят със зависимо окачване отзад и греди като релса ан руски влак са едно,японските бегачки са друго. ако требва да говоря за предпочитяния без да ме интересуват парите си зимам едно порше и не се занимавам с ни една от сопменатите в темата марки, ма кефа има и цена и тя е важна и не е едно и също дали ше дам 300бона за порше или ше си купя 3 нисана и ше ги чакам секи един от трите да му се счупят скоростите..... и през тва време ше си ги карам.... та така. въпрос на преценка и вкус. аз за тва и не карам опел или форд...
идеята на темата беше: как неква кола наказала нисана! после стана как нисана не става! ми не става, ма става! аз не плюя по вайпърите ,корветите и прочие ,но не мога да приема ,че нисана бил калпава кола и кой как го хване го маризи. щото просто не е истина тва. американските коли ,дето още ги правят със зависимо окачване отзад и греди като релса ан руски влак са едно,японските бегачки са друго. ако требва да говоря за предпочитяния без да ме интересуват парите си зимам едно порше и не се занимавам с ни една от сопменатите в темата марки, ма кефа има и цена и тя е важна и не е едно и също дали ше дам 300бона за порше или ше си купя 3 нисана и ше ги чакам секи един от трите да му се счупят скоростите..... и през тва време ше си ги карам.... та така. въпрос на преценка и вкус. аз за тва и не карам опел или форд...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
как неква кола наказала нисана! после стана как нисана не става! ми не става, ма става!
Темата започна с неправилно заглавие и една статия на английски . После се пусна майтапчийско клипче и веднага след това ГТ-Р бе обявен за кола без конкуренция като цена и динамика

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
SKISA написа:аре да не ми давате акъл кво да ползвам и кво да гледам?!?
ни са изказвай неподготвен - Вайпърът и Корветът са с независимо окачване, и на двата моста. Нисанът е "Уан лап уондър" - този "рекорд" на Ринга беше поставен с Тойо Р888 / Бриджстоун РЕ054 специално разработени за колата. Колата беше карана от мега про-състезател и тн.т. Какво стана после - излезе Корвет ЗР1 и наистина му нашока канчето, имайки се напредвид, че колата беше със стрийт гуми. Виждал съм я с очите си в музея в Боулинг Грийн.
Не искам да те плаша, но и М5/М6 му скъсва ританките на Нисана от 200 нагоре... Наистина е много добра кола, но не е краят на Автомобилостроенето, както много хора тук обясняват.
Power is Nothing Without Insanity
- SKISA
-
-
аз не обяснявам нищо-казвам ,че ми харесва и за парите си е супер! тва ,че неква наточена ланча я била минала на неква права не ми е критерий. предполагам ,че корветите и другите американски пикапи не са ги карали баба гицка и бай спас от сусурлево ,да дадат времена на ринга.
говорех принципно за американските коли-примерно мустанга не точно за супер-спортистите им.
то на тех им липсва и един ред седалки де...
с гтр нисан направиха голям удар и с тая цена па съвсем утепаха сичко детско в мен. колата е убийствена ,евтина за такава машина и е прекрасна за каране....! некакси не е нормално да я оплюете....
от 200 нагоре ,от 300 надолу-просто е добра и то много.
то не сичко е максимална скорост или донабиране от 100 до 200. управлението е стабилно , 4х4то държи колата и мощността е предостатъчна...
нещо не ви схващам мисълта...
говорех принципно за американските коли-примерно мустанга не точно за супер-спортистите им.
с гтр нисан направиха голям удар и с тая цена па съвсем утепаха сичко детско в мен. колата е убийствена ,евтина за такава машина и е прекрасна за каране....! некакси не е нормално да я оплюете....
то не сичко е максимална скорост или донабиране от 100 до 200. управлението е стабилно , 4х4то държи колата и мощността е предостатъчна...
[FF]GODFLESH написа:всичко ще свърши като излезе новия вайпър
Новият Viper ще е творение на FIAT, така че нищо не е ясно!

http://www.automedia.bg/read/10648.html
Що се отнася до Nissan GT-R, за него мнението ми е като това за Audi R8 - убийствени автомобили от техническа гледна точка и що се отнася до "performance", но въпреки това им липсва чара и ако щете, грубостта на "истинските" зверове.

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
SKISA написа:аз не обяснявам нищо-казвам ,че ми харесва и за парите си е супер! тва ,че неква наточена ланча я била минала на неква права не ми е критерий. предполагам ,че корветите и другите американски пикапи не са ги карали баба гицка и бай спас от сусурлево ,да дадат времена на ринга.
мисълта ни е, че някои неща не са точно така. Годзилата е евтина да я купиш, но цената на сервизното обслужването може да накара врели и кипели собственици на Порше и Ферари да заплачат. Годзилата прави две обиколки на мах на Ринга и след това кутията минава в авариен режим на работа, и после си за смяна на маслото на кутията, което пак е яки кинти. Само гумите му са около £2000 и не може да му сложиш други, защото нямаш гаранция след това. Колата трябва да се сервизира на всеки 10,000км. Мога да ти изредя още един милион други неща заради които не съм си я купил, защото не е като да ги нямам парите за една такава... Цената да ти я дадат от автосалона е само началото - много познати, които минаха на ГТР от 911 Турбо/ГТ3 казват, че 911-ките са с пъти по-евтини за търкаляне. Страхотна кола, но истинската и цена е много по-висока от това което хората си мислят. Факторирайки всички разходи, има доста по-интересни коли за същите пари или дори и по-малко ако си готов да си купиш 2-3 годишна кола с гаранция от дилър на марката...
- SKISA
-
-
за да сме точни сервизните километри са 20хил не 10.
и отделно колко точно масла и гуми трябва да смени човек ,за да стане колата от 130хл лв до 350хил лв ,за да настигне поршето!? говорим за порше ,което може да и се опъне.
ясно ,че не всичко при нея е цветя и рози и аз се отказах да мисля за нея ,а се бях замислил доста ,но за 911ка ,дето прави същото ми е даже трудно да мисля....!! та така....а и без гаранция като я вземеш на 80к лева съвсем излиза сметката....и за гумите излиза.
и отделно колко точно масла и гуми трябва да смени човек ,за да стане колата от 130хл лв до 350хил лв ,за да настигне поршето!? говорим за порше ,което може да и се опъне.
ясно ,че не всичко при нея е цветя и рози и аз се отказах да мисля за нея ,а се бях замислил доста ,но за 911ка ,дето прави същото ми е даже трудно да мисля....!! та така....а и без гаранция като я вземеш на 80к лева съвсем излиза сметката....и за гумите излиза.
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
SKISA написа:за да сме точни сервизните километри са 20хил не 10.
Вярвай ми, такава кола не се кара без гаранция... Порше Турбо на 3 години с 2 години гаранция от Порше УК е около £60к - дали ще се опъне на Нисана? Стига спорове...
П.П. Интервалът е 10к а не 20к - провери пак...
az moga da vi postna i listata na priem4ika kato dojde nisan GTR
za tova kakvo trqbva da se pravi na vseki 10hil.km
stava grozno i skupo
p.p.sry za latinicata pi6a ot edno novo lap top4e deto si vzeh dneska

za tova kakvo trqbva da se pravi na vseki 10hil.km
stava grozno i skupo

p.p.sry za latinicata pi6a ot edno novo lap top4e deto si vzeh dneska
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- Alex_GT3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T
Ето тук се развенчава мита с тунинингования Нисан на Switzer срещу Поршето на 9ff ----> http://www.youtube.com/watch?v=zoiPDEBc34U. Многоооо ама многооооо автовози 
П.С. След 1:40 става много интерестно

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- SKISA
-
-
Alex_GT3 написа:Ето тук се развенчава мита с тунинингования Нисан на Switzer срещу Поршето на 9ff ----> http://www.youtube.com/watch?v=zoiPDEBc34U. Многоооо ама многооооо автовози
а тука кво се овенчава като там се развенчава!? че ми стана интересно!?!?
същият нисан срещу кьонигзага.....!!! след 2,30. или може би кьонигзага е по-слаб от поршето!?!?
http://www.youtube.com/watch?v=NIRrfyTo ... re=channel
не гледайте клипчета само . поинтересувайте се и от други информации ,а и най-добре да се пробва.....ако може!
SKISA написа:а и най-добре да се пробва.....ако може!
да де... пробването му е майката

аз съм карал "стария" доста пъти... ето ти какво съм писал пролета на 2008-ма за първата ми среща с колата...

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=84&t=90387
за новия - не знам. като се приземи ще литнеме и с него

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
SKISA написа:
а тука кво се овенчава като там се развенчава!? че ми стана интересно!?!?
същият нисан срещу кьонигзага.....!!! след 2,30. или може би кьонигзага е по-слаб от поршето!?!?
http://www.youtube.com/watch?v=NIRrfyTo ... re=channel
Стандартния CCR Evolution е 806 коня.