Подкрепяте ли полицаите в протеста им?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Подкрепяте ли полицаите в протеста им?

Да.
54
48%
Не.
58
52%

Общо гласове : 112
младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Re: Подкрепяте ли полицаите в протеста им?

Мнение от Binev_OuT » 27 Окт 2010, 0:41

© написа:какво са държали ...изпити ли ... знам цели родове, които са полицаи или работят в полицията :mhihi:
било им трудно - да има някой който може да каже, че му е лесно?
доста време трябва да мине, че да ми спечелят доверието, то чак сега в последните години малко ги стегнаха иначе "наглите" др. подобни буквално се подиграваха с тях ...
това пък с услугата за 20-те лева беше най-абсурдното изказване в цялата тема :kuku:
аз плащам всички и всякакви данъци, а те са едни от хората, които трябва да следят всички да ги плащат ... а то какво излиза - прибират ги в своя джоб.

Ами наистина няма такъв който може да каже че му е лесно.Всеки човек в тая държава потънал в заеми и бъхти като луд извънредно - не щот му плащат извънредни,а щот да не го изгонят. - Аз съм такъв пример - бъхтя денонощтно правя по 1000км на ден спя 2 часа звънва телефона и пак.Еми кво да са прай такова е.Ама кой как си го напрай.Единствения начин да живееш нормално и да храниш спокойно семейство е да преебеш някой - няма друг начин!
А за услугата - кви данъци кви 5 лева - ти кат искаш не си ги плащай.Става на въпрос,че куката не ти е виновна ако си карал със 50км/ч горница - той те спира щот си нарушил правилника.И в общи линий ти казва - дай 30 40 лева или пиша акт.
Еми аз ще му напълня гушата - то все някоя гуша трябва да се напълни,що да не е неговата.
Друг е въпроса ако не си в нарушение и ти се правят на интересни.
А аз иначе имам един случай,в Казънлък - Всичките ми документи останали в служебната кола и аз пътувам с моята.
В града ограничение 40км/ч аз карам със 60км/ч спират ме!
Тъй тъй прочетохами правилника питаха ме за документи,обясних с възможно най-ниския тон къде са що са и така.
После ги чух как ме обсъдиха нещо и единия дойде при мене и ми вика - Бегай момче бегай неискам да ти създавам проблеми.
Еми да са живи и здрави,макарче това също не е правилно и не е според закона
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 27 Окт 2010, 20:22

M3-CSL написа:мерите с двоен аршин. Те като го правят са грешни, а вие като го правите сте тарикати.

:clap: :clap: :clap:
:bowdown: :bowdown: :bowdown:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 27 Окт 2010, 20:37

Подкрепям ги! Нека им се вдигне малко статуса та поне с по 100лв да се минава, а не с 10 или 20. Така поне мнозинството ще се понаучат да карат!
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 28 Окт 2010, 7:40

Binev_OuT написа:Еми аз ще му напълня гушата - то все някоя гуша трябва да се напълни,що да не е неговата.

По принцип трябва да се напълни гушата на държавата и от там да се разпределят справедливо парите, но това малко хора в тази държава го разбират, а какво остава за обикновения полицай, нищо че това му е част от работата
Като ги подкрепяте за по-високи заплати поне кажете колко от вашата заплата сте готови да им дадете, защото парите така или иначе трябва да дойдат от някъде

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 28 Окт 2010, 10:34

да! тва е препъни камъка...! всики подкрепят ,но ако дойдат лично при тях -примерно шефа им ,или от счетоводството и кажат: от другия месец ще ви удържаме по 50лв на месец, щото се дигат осигуровките или данъците / а от там ще се вдигнат заплатите на държавните служители/ да видим тогава бройката на подкрепящите каква ще е в проучването....?

Потребител
Аватар
Кара: 323 E-46

Мнение от SokOtPraskova » 28 Окт 2010, 10:47

Аз подкрепям. Нека има малко протести, де... :dunno:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 28 Окт 2010, 13:02

SokOtPraskova написа:Аз подкрепям. Нека има малко протести, де... :dunno:

Че то всеки ден има протести :mhihi: Днеска са студентите 200-300 човека. То с такива мижави протести нищо нема да постигнем. Въобще и протестите ни са като цялата държава - абсурднистански
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Потребител
Аватар
Кара: 323 E-46

Мнение от SokOtPraskova » 28 Окт 2010, 15:54

dimithur написа:
SokOtPraskova написа:Аз подкрепям. Нека има малко протести, де... :dunno:

Че то всеки ден има протести :mhihi: Днеска са студентите 200-300 човека. То с такива мижави протести нищо нема да постигнем. Въобще и протестите ни са като цялата държава - абсурднистански

Ами, такива сме тук ние...един протест не може, да осъществим, както трябва! Поне с малките, да се понаучим, че някой ден, да се роди нещо друго. Макар, че се съмнявам - синдикатите са продажници.
Спомням си стачката на учителите, преди няколко години - доста се гласеше, но когато заплашиха с лишаване от заплати, всички се върнаха по училищата...
В Гърция, когато има протест става международна новина, тук при нас - 5 минутки репортаж във вечерните новини. Или много протестираме, или не знаем как... :dunno: :bchug:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 28 Окт 2010, 19:33

SokOtPraskova написа:В Гърция, когато има протест става международна новина, тук при нас - 5 минутки репортаж във вечерните новини. Или много протестираме, или не знаем как... :dunno: :bchug:

Бе то и за приятелските мачове на националния ни отбор по футбол дават 5-минутни репортажи докато сърбежите като играят приятелски мач става международна новина - ама тва да ти кажа некак си хич не е повод за гордост (освен ако не си от Тигрите на Аркан или некой муджахидин) :winky: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от emil_shumanov » 28 Окт 2010, 20:45

BMW-744 написа:За какво да ги подрепям?Че са 60 000 а не вършат работа и за 6.Че им гласуваха 900 000 000 лева бюджет за 2011г.и от тях 100 000 000 ще са само за подслушване и следене в Интернет.Че правят само показни акции при които бият и пребиват невинни граждани и после се оправдават че е станало грешка а в повечето случаи дори и не си признават ако е станало такава.Че катаджиите се крият и дебнат и искат само пари пък дори и да не си направил никакво нарушение.Че са замесени в кантрабандата на цигари алкохол и наркотици.Че повечето са на втора заплата при някой бизнесмен и му снасят информация събрана от подслушванията на телефоните и комп.осъществено с нашите пари(100 000 000лв)И ако се замисля ще намеря още толкова причини да не ги подкрепя.В края на краищата на който не му харесва да напуска и да се пробва в частния сектор там където няма държавна гарантирана заплата и където няма държавата да му плаща осигуровките и няма да се пенсионира на 45год.и при пенсионирането си да му дадът накуп 20заплати.

:yes: Много добре казано.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E61 07'
Мечтае да кара: самолет

Мнение от aston_mm » 28 Окт 2010, 21:14

Само веднъж съм виждал полицаи да бият, в повечето случаи нищо не правят, и този един път биха студенти, не посмяха да бият футболните хулигани, когато трябваше. Отношението им към обикновенните граждани е крайно невъзпитано, по това което аз съм виждал стигам до извода че нищо не правят, против техните стачки съм :no:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 29 Окт 2010, 1:31

aston_mm написа:. Отношението им към обикновенните граждани е крайно невъзпитано...

това "не" е вярно :mhihi:

при видна моя нагла маневра --> качих задницата на тротоара за да мога да обърна (можех и без да го правя но с повече маневри) и от приближаваща патрулка слиза униформен идиот около 195 и 100на кг (голям мъж, добре сложен за разлика от другите мекотели) и ми нарежда

полицай: Слез от колата! (слизам) КАКВО ПРАВИШ БЕ? (без да се представи, без нищо) Искаш ли да ти ударя един шамар?
аз: Не!
полицай: Кой е баща ти?
аз: **** *******
той: ааааа... ще ни става спонсор! дай си документите! (изряден съм) Момче внимавай к'во прайш и да не се повтаря!

не искам да коментирам възпитание, морал и прочее! :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 29 Окт 2010, 1:34

не е по-възпитано да ти иска 10лв
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 29 Окт 2010, 8:25

SKISA написа:да! тва е препъни камъка...! всики подкрепят ,но ако дойдат лично при тях -примерно шефа им ,или от счетоводството и кажат: от другия месец ще ви удържаме по 50лв на месец, щото се дигат осигуровките или данъците / а от там ще се вдигнат заплатите на държавните служители/ да видим тогава бройката на подкрепящите каква ще е в проучването....?

Е хубу де,то се от някъде трябва да се почне.Къде не ги даваме тея 50 лева за кви ли не глупости ни ги одържат от нам къде си за нам кво си.Щом ще има ефект да ми ги земат от заплатата.Ако куките са доволни от заплащането ще работят както трябва.
Я вижте пожарникарите - бачкат си земат си стъбилни заплатки и си карат живота.Аз поне не съм чул някой да се е оплакал от тях или те да са се оплакали от нещо - не съм и чул някой да е напуснал пожарната или пожарната да има недостиг на хора.
Да ги направят като тях - Ще си отписват на актове.От там като намалее безпорядъка ще се намалят разходите,кат се намалят разходите Бойко ша е доволен и моята заплата ша се качи със 100лв.
Тъче тея 50 кинта са си инвестиция,от която може да се спечели :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 29 Окт 2010, 10:25

кво ли си мисли куката в тоа момент!?!?
"-Тоа ако го спрем са с тая скорост ,че си оженим и гърбавата щерка и ше изучим сина за ветеринар с едно махване....."

Изображение

аре да почнеме от некъде другаде,а!? да не е баш от полицаите!?!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата