искам да си купя БМВ моля ви помогнете ми

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: искам да си купя БМВ моля ви помогнете ми

Мнение от Божил|Божилов » 11 Ное 2010, 0:55

Е,те тъкмо дотогава ще са пуснали 1-ва серия-електрички бе.Хем ще може да си плати първата вноска,ще си изплаща,докато е жив и хем ще му харчи малко...ток :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 11 Ное 2010, 1:16

Пич, хубаво си се насочил към БМВ :yes:
За съжаление има много подводни камъни. Трябва доста неща да прегледаш като го взимаш. Вземи някой с теб, който наистина поназнайва БМВ-тата и знае къде да гледа, иначе може да дадеш и още половин кола пари за ремонти :roll: . Аз винаги съм бил скептичен към колите от автокъщите, особено БМВ-тата. До сега винаги съм предпочитал да си взимам колите от частно лице. За предпочитане човека от когото взимам да е маниак. Такива отдалеч се познават ;)
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 11 Ное 2010, 10:03

почвай да събираш пари в касичката от сега така или иначе няма да караш докато не станеш на 18, а като станеш с каквото има в касичката отиваш и купуваш, до тогава може да паднат с едно хиляда лева тия дето ся ги гледаш

Потребител
Аватар
Кара: e36 320i coupe
Мечтае да кара: бмв е46 М3Csl

Мнение от DJMartoO » 11 Ное 2010, 12:47

притеснява ме климатроника на едно бмв е46 318и модел 2001 г седан .проблема е че когато е включен не духа а свети и работи сичко иначе .2 проблем дали в следствие на това че нямаше ток защото и лампите по таблото като дам на контакт не светеха .3 проблем като се свали шофиорското стъкло не може да се дигне само .много ли са тези проблеми заслужава ли си да се прави и колко пари ще излезне горе долу

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 11 Ное 2010, 18:49

DJMartoO написа:притеснява ме климатроника на едно бмв е46 318и модел 2001 г седан .проблема е че когато е включен не духа а свети и работи сичко иначе .2 проблем дали в следствие на това че нямаше ток защото и лампите по таблото като дам на контакт не светеха .3 проблем като се свали шофиорското стъкло не може да се дигне само .много ли са тези проблеми заслужава ли си да се прави и колко пари ще излезне горе долу

точно това, че климатроника не работи, е най- големия повод за притеснение. един познат взе такова, и беше голямо притеснение, докато блокира мотора. после спря да се притеснява за климатроника. та вземи някой дето поразбира, да не стане : БМВто е боклук. марто, майтапа настрана: земи некоя е30ка да обръгнеш малко, не се фърляй веднага на скъпи коли. е30 е страшен автомобил и е по лесен за подръжка. не се обиждай, ама щом нямаш книжка още, и не бачкаш още е46 не е за теб.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 11 Ное 2010, 19:45

направо ми е чудно,как толкова мн хора откликнаха на тази пародия :mhihi: момчето още няма 18,не може да кара още и вече мисли за бмв...нека 1во да си навърши пълнолетие,да си изкара книжка и ако си е събрал дотогава парички да вземе да си купи някой таралясник.това да се учиш да караш на хубава кола е най-голямата простотия...с 600лв месечно тръгнал отсега да си купува кола,пак камоли 46ца :kuku:

пп. и тази кола,която я гледаш не е 318ка,а 16ка.даже отзад си пише :mhihi:

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 11 Ное 2010, 20:02

азззз написа:направо ми е чудно,как толкова мн хора откликнаха на тази пародия :mhihi: момчето още няма 18,не може да кара още и вече мисли за бмв...

Пич, важна е идеята, а в бъдещия колега тя присъства :winky: а и все пак към правилния автомобил се е ориентирал :smoke:
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 11 Ное 2010, 21:15

азззз написа:направо ми е чудно,как толкова мн хора откликнаха на тази пародия :mhihi: момчето още няма 18,не може да кара още и вече мисли за бмв...нека 1во да си навърши пълнолетие,да си изкара книжка и ако си е събрал дотогава парички да вземе да си купи някой таралясник.това да се учиш да караш на хубава кола е най-голямата простотия...с 600лв месечно тръгнал отсега да си купува кола,пак камоли 46ца :kuku:

'Що бре, моята 46ца ме чакаше един месец до 'де си взема книжката, къв е проблема ?! :kuku: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 11 Ное 2010, 21:24

uCnaHeTcA написа:
азззз написа:направо ми е чудно,как толкова мн хора откликнаха на тази пародия :mhihi: момчето още няма 18,не може да кара още и вече мисли за бмв...нека 1во да си навърши пълнолетие,да си изкара книжка и ако си е събрал дотогава парички да вземе да си купи някой таралясник.това да се учиш да караш на хубава кола е най-голямата простотия...с 600лв месечно тръгнал отсега да си купува кола,пак камоли 46ца :kuku:

'Що бре, моята 46ца ме чакаше един месец до 'де си взема книжката, къв е проблема ?! :kuku: :mhihi:

Няма проблем,но можеше вместо да те дочака още един месец и щеше да броиш поне 100 лв. разлика по-малко или пък да влезеш навътре с пейстет от дискотеки и кръчми примерно...еле пък 1 година да си ги събираш всеки месец тия пейстетте = 6000 абсурд :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 11 Ное 2010, 22:07

ясно :mhihi:
Последна промяна uCnaHeTcA на 11 Ное 2010, 22:38, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 11 Ное 2010, 22:11

Става въпрос за автора на темата... :wave: ;)
500 лв всеки месец в касичката и 1 година клошар... :mhihi: а и вместо сега 7000+ 1 година празни разходи, след година цената пада с 1000 и даваш чисто 6000 от събраните = пич с БМВ :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 12 Ное 2010, 12:27

Не казвам,че е проблем или че грешно се е ориентирал към Бмв и особено към е46.Но за мен лично,човек който не може да кара да си вземе като 1ва кола бмв и то не какво да е,а 46ца е пълна кретения.Макар и 100коня,това нещо си върви.Недай си боже,ще подкара някоя ограда и после,ще четем поредното заглавие в "извън темата" ..."Поредната катастрофа с бмв".Да не говорим,че никому не е приятно като видя някоя бима,дето не прилича на нищо-цялата одрана,ожулена,с вдлъбнати детайли и прочее.Камо ли пък на вас,ще ви е приятно 46 сектантите :mhihi: За мен лично най-добре би било,да си вземе една колица от началото на 90те(рено,пежо и т.н.),без екстри,без хидравлика,да разбере какво е усещането да види колата пред себе си на 2см,тъй като неговата не спира,да се научи как се върти волана с 2ръце при паркиране и чак след това вече да си се качи в 46цата :yes: но всеки сам си знае,да няма после "олеле новаата ми колица" :banghead:

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 12 Ное 2010, 15:22

...колега , изчислил си го както трябва с изключение на една малка подробност , но много важна : колата няма да се движи цяла година и ще стои на открито :!: и в момента в който се сбъдне мечтата ти , ще бъдеш лошо изненадан с разни бъдещи проблеми възникнали поради малката подробност :!:
уважавам ентусиазма ти , но по-разумното е да си събираш парите в продължение на една година и тогава ако все още държиш на същия модел , може да го вземеш и доста по-евтино , така и така волана няма да го видиш в продължение на една година :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 16 Ное 2010, 15:29

Пич със тея пари вземи си изкарай курсовете вместо да ги събираш за кола... Аз съм на 18 и баща ми има BMW което стои като паметник пред блока заради разхода и един друг малък проблем. След като взема книжка (когато завърша) ше се мъчим да го трампим за нещо, каквото и да е, било то и BMW, но не мисля че за първа кола е46 е удачен вариант. Ти нямаш никакъв доход, имаш 600 лева и си се хвърлил в облаците. Е46 без забележки не ще намериш за по малко от 8-9000 лв. Мечтай си, щото скоро и мечтите ше почнат да се плащат :) Между другото прегледай секцията Продава Автомобили/мотоциклети и виж за 7000 лв каква Е36-ца ше караш ! :yes:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 16 Ное 2010, 16:47

обаче ме кефи как тука всички мислят как Е46 е няква невероятна скъпа, луксозна и недостъпна кола :mhihi:

..... я се огледайте малко по улиците бе алоо :mhihi:

като кажете "е камо ли пък Е46 да си купи" и си падам :winky:

Он топик:

Пич земи се стегни малко и си купи кола, когато имаш право да караш такава, абе ти родители нямаш ли си :shock:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата