нерационална омраза? всеки си има поне една
Модератор: Общи модератори
- zxsport
-
Re: нерационална омраза? всеки си има поне една
SKISA написа:.....също мразя подводници!!!
От чисто любопитство ... "качвал" ли си се на подводница?
По темата ...
Мразя: "Дързост и красота" + "Листопад"; за "висене" в трафик и по опашки е ясно; постоянно "шаване" от лента в лента без мигач; и др.
- BumTrqs
- Потребител
-
- Кара: ше Е30, ся го возят
- Мечтае да кара: E39,ама от онези бързите..М5 ли как бяха?
Мразя когато някое състезателче на сфетофара спре на 1 косъм растояние зад мене и ксенона му ми избожда очите
Мразя и когато не ми се отблагодарят когато пусна някого или направя път (не ,че този някой е длъжен но все пак)
А най-обичаммм когато видя някое бмв със стикери на форума - Веднага се залепям и карам след него докато не ни се разделят пътищата!

Мразя и когато не ми се отблагодарят когато пусна някого или направя път (не ,че този някой е длъжен но все пак)
А най-обичаммм когато видя някое бмв със стикери на форума - Веднага се залепям и карам след него докато не ни се разделят пътищата!

Мразя бутилките с оцет на които на капачката пише open и има стрелка на дясно, а капачката се отваря на ляво.
Не че не мога да си отворя оцета без инструкции, ама може ли тоя производител да е толкова прост.

Не че не мога да си отворя оцета без инструкции, ама може ли тоя производител да е толкова прост.

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Мразя когато хората не уважават труда ми. И още нещо- не ме е яд, че ме лъжат, а че си мислят, че им вярвам. Всичките ми омрази са производни на тези, двете неща.
Последна промяна ktv на 21 Ное 2010, 9:59, променена общо 1 път
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Мразя звука от люпене на семки
просто откачам!
Има и други неща,но нямам време да пиша сега

Има и други неща,но нямам време да пиша сега

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
zxsport написа:SKISA написа:.....също мразя подводници!!!
От чисто любопитство ... "качвал" ли си се на подводница?
По темата ...
Мразя: "Дързост и красота" + "Листопад"; за "висене" в трафик и по опашки е ясно; постоянно "шаване" от лента в лента без мигач; и др.
качвал съм се в Слава и е ужасно-хем без потапяне.
иначе съм се качвал и в батискаф и тва мразя! от секъф друг превоз ,включително самолет или ракета ако ще не ме е толко шубе ,но подводницата ми е адски гадна и я мразя! не страдам от клаустрофобия,плувам добре,гмуркам се доста ,но просто мразя подводници....!
подсети ме ,че мразя тая бабичката от Глистопад! тая като и чуя гадното гласче и откачам и също мразя Веско Маринов...
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Одеве забравих две типични за българина неща:
1. Мразя хвалбата с(за), значението и употребата на думата "далавера".
2. Много мразя значението и употребата на "мързи ме".
1. Мразя хвалбата с(за), значението и употребата на думата "далавера".
2. Много мразя значението и употребата на "мързи ме".

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Забелязвам нещо странно, много хора мразят като не им благодарят, когато дават път на някого на пътя. Аз непрекъснато давам път, но никога не чакам някой да ми благодари по някакъв начин. Какво толкова сте направили, че мразите така като някой не ви е благодарил?

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Човешката глупост е способна да ме изкара извън релси.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
от преди 5мин....!!
мразя да излизам десностоящ на Т-образно без знаци и на всичко отгоре да ми се карат ,че съм без предимството ,щото били направо....!
винаги се разправям и не оставям нещата така.... мразя го тва! 
мразя да излизам десностоящ на Т-образно без знаци и на всичко отгоре да ми се карат ,че съм без предимството ,щото били направо....!

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Мда, нека и аз се включа, всъщност нещата, които мразя са като на повечето колеги.
1. НЕцеленасочените разговори по телефона с момчета, ако е момиче някак си съм по-склонен да изтрая 5 до 10 минути.
2. Когато някой направи пътно нарушение засягащо ме пряко, когато му се разбуча или свирна за да се усети и прекрати маневрата, да ми се набира. Сбъркал... сбъркал, поне да се извини (аварийки, махване) не ме дразни чак толкова, като пусна някой и не ми махне, пусне аварийки, ама за другото...
3. Звука от чоплене на семки наистина ме побърква, когато аз не чопля...Буквално ми бърка в мозъка, направо ми трепват клепачите
4. Незнам колко е рационално или не, ма как мразим мазни и дебели "италиянци" с Е60ки и Е70ки
5. И измежду тея най-много мразя някой да ме прекъсне два пъти в рамките на един разговор... просто пощурявам.
1. НЕцеленасочените разговори по телефона с момчета, ако е момиче някак си съм по-склонен да изтрая 5 до 10 минути.
2. Когато някой направи пътно нарушение засягащо ме пряко, когато му се разбуча или свирна за да се усети и прекрати маневрата, да ми се набира. Сбъркал... сбъркал, поне да се извини (аварийки, махване) не ме дразни чак толкова, като пусна някой и не ми махне, пусне аварийки, ама за другото...
3. Звука от чоплене на семки наистина ме побърква, когато аз не чопля...Буквално ми бърка в мозъка, направо ми трепват клепачите

4. Незнам колко е рационално или не, ма как мразим мазни и дебели "италиянци" с Е60ки и Е70ки
5. И измежду тея най-много мразя някой да ме прекъсне два пъти в рамките на един разговор... просто пощурявам.

E34, E38
- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36
Хейт ис грейт !!! 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Мразя в наща тъпа и тясна София някой да паркира така, че да попречи на двама трезвомислещи шофьори да паркират колите си. Или звучащо малко по-просто и по-просташко: мразя някой да си издриска бричката на 2 места.

Мразя наглите хора ... Също и хората , които не си знаят мястото и си врът носа навсякъде ... Мразя също така и дебелоочието на хората .. случвало ми се е посред нощ да помагам на закъсали хора .. и след това няколко дена след като сме се видяли отново .. можеха да махнат за "Здравей " просто ...... Мразя и когато някой се помисли за Бог и кара сякаш е сам на пътя общо взето това ...

Ако трябва да напиша най-нетипичното нещо, което да не повярва човек, че ме вади от кожата ми, това е да си суша косата