"БРАВО" на нещастника с пазарджишката Е46-ца!!!!
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Re: "БРАВО" на нещастника с пазарджишката Е46-ца!!!!
Е аз па набивам спирачки! Ама на такива дето много светкат и много бързат, действа мнооого възпитателно особено на тези във възрастовата група 16-20
, така че баща ти ако беше последвал този пример човечеца може би нямаше да е в канавката, което между другото не говори много за неговите шоферски умения без да го обиждам, но и не оправдава никак даже "шефа" с яката бърза турбо гъзарска уникална маниакална Е46-ца! Баси що се ядосвам рано сутринта......

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
На Хемус е така един дядо с пасат излезе пред мен със 100 и чукна спирачките, след като идвах зад него със 190 и му светнах има няма 7-8 пъти и верно действа възпитателно, ама си е нож с 2 остриета. Можеше от 2 коли да направим една ...
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Мисля, че колегата не може да направи нищо в конкретния случай от законова гледна точка. Няма контакт с другата кола, няма свидетели на деянието, дори и квалифицирано като опит за убийство. От тази гледна точка решението е един як бой, ако се намери човека и това да е удовлетворението евентуално. Мен ми е странно друго, как баща ти колега не е спрял и се е обърнала колата. Моя опит в това отношение, стабилността на Е39 по спец. Гоня се с една Октавия на магистрала Хемус към Варна, слизам към гр. Девня и там има ляв завой с някакъв мост, мястото е леко повдигнато. Колата мина през това място със около 225 км/ч, бая се бах засили по баира и мисля се отлепи за момент от земята, светна DSC-то и това беше, продължих напред и требаше да скоча на спирачките, щото отпред прав участък ТИР изпреварваше какво, Жигула. Докато карах зад ТИР-а, видех 80 км/ч на моя километраж. Още двама имаша с мене и бая се уплашихме какво можеше да стане Ако тук говорим за 140 км/ч и набити спирачки, колата е намалила сигурно под 100, но явно бабуната е била достатъчно голяма за да обърне колата, при иначе не толквоа голяма скорост. Незнам, просто разсъждавам.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Колата се е обърнала от рязкото намаляване на скоростта с едновременното рязко променяне на посоката на движение. Ако сте гледали имаше едно бг предаване "живот на скорост" май беше ... та в него Иван(от Иван и Андрей) как обърна една дачия логан така. Ако е било само намаляване на скоростта набиване на спирачки нямаше да се обърне. И аз в горния си пример намалих от 190 на 90 за отрицателно време ... ама без навиване на волана. То това си е неписано правило.
Едит: ето за това говоря
http://www.clubford.org/portal/content/view/327/115/
Едит: ето за това говоря
http://www.clubford.org/portal/content/view/327/115/
Шофьорските умения на баща ми нямам намерение да ги коментирам,мисля че са достатъчно добри.А колата не се е обърнала когато е минал през бабуната,след нея колата е полетяла(буквално) и когато предницата се е забучила в полето колата се преобръща.И при скорост от 140(преди да натисне спирачка) са малко колите които остават контролируеми,след спирачките и промяната на посоката.Просто е нямало как да избегне бабуната и да остане на пътя.
ПП.БМВ-то е било тъмно синьо.А за Пазарджик ще тръгна само,ако го знам кой е(защото не мога да ангажирам хора за нищо).Иначе на баща ми не му се занимава,но аз ако го знаех кои е бих отишъл.
ПП.БМВ-то е било тъмно синьо.А за Пазарджик ще тръгна само,ако го знам кой е(защото не мога да ангажирам хора за нищо).Иначе на баща ми не му се занимава,но аз ако го знаех кои е бих отишъл.

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
liloff написа:E колко бавно да караш в лявата лента?Feanor написа:Точно това щях да кажа и аз. Мен също ме дразнят шофьори, които карат бавно в лявата лента, но най-много да им светна с дългите за подсещане. Какъв човек трябва да си, че да засечеш някого при 100+ км/ч?! Че и спирачки да набиеш??Вчера с един колега от форума се засякохме на Цариградско, аз карах със 100 (20 над ограничението), и той ми светкаше отзад да изпреварва. В смисъл ясно, че ми е познал колата и си правеше майтап, ама... ако не беше познат?
Какво да ти кажа... случвало ми се е на "Хемус" да излезе пред мен кола при 145 км/ч по километраж моя скорост... след като успешно намалих без да я ударя се оказа, че се движех с около 80... та има и такива непредумишлени убийци. Ама пак не върви да ги претрепеш за отмъщение.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- _BlinG_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G-Power BMW M3 E46
BalBosA написа:ПП.БМВ-то е било тъмно синьо.А за Пазарджик ще тръгна само,ако го знам кой е(защото не мога да ангажирам хора за нищо).Иначе на баща ми не му се занимава,но аз ако го знаех кои е бих отишъл.
При такава ситуация не вярвам да питам баща ми какво да правя а ставам събирам приятелите и тръгвам за пазарджик след време търсене съм го намерил оправил съм се с него и съм се пребрал града не е голям и тъмно сини бмв-та незнам дали има много по добре действаите ако трябва ще дойда и аз

преди време пътувах с автобус София - Пловдив и по същият начин едно паджеро се направи на интересен като мина отпред и наби спирачки. Много ми се искаше шофьора на автобуса да не беше реагирал така добре ...
Това си е абсолютно малоумна постъпка, защото с тази скорост ако те блъснат отзад не се знае кой ще оцелее. Но явно не се мисли за това.
А това може да бъде криминална постъпка само в САЩ, в БГ си е най-обиковена случка на пътя ... за съжаление. То колко по-явни случаи има, които полицаите те изкарват виновен без да си, та представям си за това какво ще отсъдят. Имах подобен случай скоро и полицаите дошли на местопроизшествието вместо да помогнат по някакъв начин и да влязат в положение разкарваха баща ми от болницата да се връща да подписва акта (15-20км). Излишно е да преразказвам диалога с тях, но от тогава съм ги намразил страшно много. Рядко тъпи същества

Това си е абсолютно малоумна постъпка, защото с тази скорост ако те блъснат отзад не се знае кой ще оцелее. Но явно не се мисли за това.
А това може да бъде криминална постъпка само в САЩ, в БГ си е най-обиковена случка на пътя ... за съжаление. То колко по-явни случаи има, които полицаите те изкарват виновен без да си, та представям си за това какво ще отсъдят. Имах подобен случай скоро и полицаите дошли на местопроизшествието вместо да помогнат по някакъв начин и да влязат в положение разкарваха баща ми от болницата да се връща да подписва акта (15-20км). Излишно е да преразказвам диалога с тях, но от тогава съм ги намразил страшно много. Рядко тъпи същества
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
и с 50 да тръгне някой да изпреварва на магистралата ,щом е подал мигач,изнесъл се е в ляво и е тръгнал-идващият отзад трябва да намали и да изчака....! да-неприятно е ,но тва е положението! и със 145 да летиш ,и той да тръгне с 50 щом се е изнесъл и е в лентата - длъжен си да намалиш отзад....! това казва закона ,това е и правото...!! всичко останало са некви интерпретации....
© написа:Това си е абсолютно малоумна постъпка, защото с тази скорост ако те блъснат отзад не се знае кой ще оцелее. Но явно не се мисли за това.
А това може да бъде криминална постъпка само в САЩ, в БГ си е най-обиковена случка на пътя ... за съжаление.
Ей т'ва са според мен най-верните думи!
Вчера писах в Лада-форума(пет мнения за половин година я имам, я не), та там ми обясниха как съм потенциален убиец с това, че нямам книжка.
А дали е потенциален убиец тоя, който по обяд пресече с трактор четирите платна на пътя Хасково-Димитровград, като трактора си имаше и плуг, да не си помислите, че се изнесе за секунди! Няма такова нещо, пет-шест коли правиха упражнението 100+ до нула(друг е въпроса за ограничението тук, при 90 ситуацията е същата).
Проблема е в това,че не мога да ангажирам хора да дойдат с мен до Пазарджик,след като няма нищо сигурно.Не е проблем да се отиде,обаче я го намерим я не(по скоро второто),пък и дали е от там или от някъде другаде в областта също не е ясно.Ако някой колега е чул нещо на тамошните сбирки може,но иначе е просто безсмислено.

BalBosA написа:Проблема е в това,че не мога да ангажирам хора да дойдат с мен до Пазарджик,след като няма нищо сигурно.Не е проблем да се отиде,обаче я го намерим я не(по скоро второто),пък и дали е от там или от някъде другаде в областта също не е ясно.Ако някой колега е чул нещо на тамошните сбирки може,но иначе е просто безсмислено.
аз ти казах- вземи се вдигни един уикенд и седни да изпиеш по едно-две кафета в местните кръчми и разпитай кой кара такава кола.
тука съм сигурен че имаме съмишленици от пз- нека да те упътят (на лс) по кои заведения да ходиш да питаш.
аз лично се надявам стригания младеж да чете тука и бавно да му попива акъла какво е направил.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- zxsport
-
alx написа: ..
Днес по бул. България (гр. София) един друг късо стриган младеж с с500 (последната S class, с USA регистрейшън) постъпи по идентичен на този с Е46-та, опита се да предизвика катастофа, засичайки многократно един Нисан Терано?!?! Свидетел съм от къде започна всичко - адско задръстване по България, С500 реши да се престрои в друга лента без мигач, така, че все едно е сам на булеварда ... Тераното не го пусна ... и след това последваха 10 - 15 засичания и опити за игра на "блъскащи колички" ... от стана на Бенца.!.!.
Ебаси, аз ако дам 200 000 лв. за кола (с класа) ще я гледам като "писано яйце" ... и през ум не би ми минавало да я засилвам към стар Нисан с цел да респектирам шофера му и да разчитам на шубето му да се мръдне в страни ...
Последна промяна zxsport на 24 Ное 2010, 1:22, променена общо 2 пъти
An4oOo, милиони пъти съм попадала на некадърници, които се влачат и пречат, но тръгнеш ли да ги изпреварваш - газ до дупка. Когато ти се откажеш отново започва бавното каране. Важното е да не ги подмине някой.
Мен вчера в София щеше направо да ме убие едно лайно. Отне ми предимството (не само че бях навлезнала - почти бях минала кръстовището) и мина пред мен с поне 80 км/ч. Спирачки и свиркане - не успях да спра (нямаше как), но успях да намаля и късмет, че карах бавничко (с около 50 км, но беше мокро, а разстоянието малко) . Разминахме се буквално на ръка разстояние. Иначе щеше да ме удари странично и щяха да ме търкат от паважа. Гаранция.
Искрено се надявам автора да намери това ЛАЙНО и да му даде един добър урок!
Мен вчера в София щеше направо да ме убие едно лайно. Отне ми предимството (не само че бях навлезнала - почти бях минала кръстовището) и мина пред мен с поне 80 км/ч. Спирачки и свиркане - не успях да спра (нямаше как), но успях да намаля и късмет, че карах бавничко (с около 50 км, но беше мокро, а разстоянието малко) . Разминахме се буквално на ръка разстояние. Иначе щеше да ме удари странично и щяха да ме търкат от паважа. Гаранция.
Искрено се надявам автора да намери това ЛАЙНО и да му даде един добър урок!
zxsport написа:alx написа: ..
Днес по бул. България (гр. София) един друг късо стриган младеж с с500 (последната S class, с USA регистрейшън)
w221 с500 в америка няма... всъщност има, но носи с550 табелки.. та ако е пишело с500- или не е бил читав или не е бил американец...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5