Клиент ли съм или банкомат....!??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Клиент ли съм или банкомат....!??

Мнение от penio » 29 Ное 2010, 2:30

((:BuKcu:)) написа:М-тел бая време проточват фактурите и накая ще има едни голям бум и немасово плащане...

Ааааа, коуежке, веднага се познава, че идвате от "Кой колко държи" темата :)
Съжалявам за оффа.
Иначе по темата, едва ли има какво да се добави. Просто все още не сме се научили всички да работим, само седим и чакаме нешто да падне от небето. Тея доводи, видиш ли понеже не се плаща добре, заради това и човека не работи съвестно, некакси не са много верни. Това го казвам от личен опит. На мене колко и да ми плащат, все ще работя така, както съм си свикнал. Слава богу плащат, не се скъпят, но и повече да ми дават аз пак толкова ще работя. Това е, манталитет.
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 29 Ное 2010, 10:28

vlad0 написа:Това, което ме дразни е, че всичките мобилни оператори изобщо не са гъвкави и само те ебават. Обаче те като имат проблем ние трябва да сме разбрани.

А тази проста селянка нещо се е объркала жестоко. Изпонаеба всички майки и незнам какво, а от момчето не зависи абсолютно нищо и нищо не може да направи!

Ти па ще кажеш, че не били гъвкави :mhihi: Знаеш ли с каква "гъвкавост" ще ти набутат 5 сим карти , щото така нали ще ти е най-евтино :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 30 Ное 2010, 15:40

Пресен случай- гледам сутринта айфон 4, че го има в Ментел. Слизам в офиса им под нашия офис който е точно и след 30 мин чакане (повече,отколкото ми е отнело решението за покупка) сядам при некъв чичка и с втората приказка се разбира,че го нямат в магазина. Имали 16-ки и да съм си помислил дали не искам 16-ка.. Аз кво искам съм го измислил преди да ида в магазина още. Питам го кога ще го имат- "утре". След като го пратих да пита някой по в час каза "до 2-3 дни". Което за мен е седмица. Излизам от магазина и звъня на *88 да питам къде в София го има. Казват ми в Надежда. Ловя такси и отивам в Надежда.. там ми казват,че нямат такъв, имало само 16-ки и дали съм сигурен,че не искам 16-ка?
Деба ваща майка! На тая криза ще обикалям града като луд да ви дам една торба пари за телефон ли?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Ное 2010, 15:45

Абе верно много странно,нали грабул са представители,а гледам рекламите и при ментел
Колко пари са,некой знае ли?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 30 Ное 2010, 15:53

Ментел ползват лиценза на компанията-майка.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 30 Ное 2010, 16:22

Е.Димитров написа:Абе верно много странно,нали грабул са представители,а гледам рекламите и при ментел
Колко пари са,некой знае ли?

http://www.mtel.bg/iphone4/cash_prices_iphone.php?
Малко са се поосрали с цените и със звездичките :bang: :bang:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 30 Ное 2010, 16:30

Безплатни минути към номера от мрежата на М-Тел 30 - 1000 2000
Безплатни минути към всички мрежи в страната - 30 100 200

и после -> Първо се изразходват безплатните минути към всички мрежи в страната, а след това – и безплатните минути в мрежата на М-Тел.
Демек първо ти теглят от 100- те мин,които са за останалите оператори като говориш и с ментел,а после ментел си имаш 1000 безплатни, но за останалите си плащаш като изчерпиш 100-те минути.
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 30 Ное 2010, 16:36

точно последният пост на иво ми прозвуча като на унгарски!!! ако па разбрах нещо ,не че ме интересува де ,ма точно така звучат обясненията им като иде човек... :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 30 Ное 2010, 17:13

bum_bum написа:Безплатни минути към номера от мрежата на М-Тел 30 - 1000 2000
Безплатни минути към всички мрежи в страната - 30 100 200

и после -> Първо се изразходват безплатните минути към всички мрежи в страната, а след това – и безплатните минути в мрежата на М-Тел.
Демек първо ти теглят от 100- те мин,които са за останалите оператори като говориш и с ментел,а после ментел си имаш 1000 безплатни, но за останалите си плащаш като изчерпиш 100-те минути.

Викам си ... най-накрая някакъв читав план на мтел, с много минути към мтел и другите оператори, ама и аз като прочетох цитираното от теб ми стана лошо ... може ли бе, може ли така тъпо да го направят. Все пак оставам с надеждата, че след половин до 1 година ще излезе и моя план :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 01 Дек 2010, 0:10

Все пак си взех телефона,напук на тва,че не искаха да ми го продадат и ги накарах да звънят по всичките си офиси,докато се разбере къде го има :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 01 Дек 2010, 0:54

И накрая к'во излиза- че масови ни третират като банкомати... Което е не само лошо- то си е отвратително и скоро май оправия няма да има...

След описаното с търсенето на Айфон се сетих как си взех моята Нокиа от Виваком... Отивам и питам има ли- НЕ, 2-ри, 3-ти магазин- все няма... Оказа се, че Виваком нямат модела наличен в момента и чакат доставка до седмица. Получиха ги и от магазините където питах за модела (бях оставил телефонен номер ако се появи да ми звъннат) ми звъннаха почти едновременно- от 5 магазина се обадиха в рамките на половин час един след друг... Е, взех го разбира се от най-хубавата кака :mhihi: но това май е единственият случай когато се почувствах клиент и бях доволен от обслужването от много време насам...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от penio » 01 Дек 2010, 1:01

и за какво ти е????? Е**х ти и консуматоркото общество сме станали. С извинение.
Знам, какво като си навиеш нещо на пръста, особено ако можеш да си го позволиш. Веднага се купува. Но струва ли си, точно след един месец ще ти се струва безполезна играчка в която си набутал некви илядо лева. За някои това не са пари, за други са цяло състояние. Купува се само това от което имаш нужда наистина, а не това с което са ти промили мозъка. Много е трудно да се устои, аз самия не успявам, но все пак нека всеки да се замисли, преди да даде пет лева за нещо - аджеба треа ли ми това чудо наистина и струва ли си парите?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 01 Дек 2010, 1:15

penio написа:За някои това не са пари, за други са цяло състояние

penio написа:аджеба треа ли ми това чудо наистина и струва ли си парите?

;)
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 01 Дек 2010, 1:18

В темата с телефоните - харесах си един Сони Ериксон и най-удобно ми беше да го взема от Германос, без абонамент - кеш. Отивам аз, гледам телефона, пише си отдолу цена с малък шрифт (с голям е с програма на глобул) и викам ще го взема. Те тръгват да ми сменят абонамента? В крайна сметка се оказа, че няма как да ми го продадат без абонамент, нищо, че пише цена под апарата. "Ама може да го вземете с програма, по-евтино излиза" :mhihi:
Влязох в още 3 Германоса, ситуацията същата..нямали бройки за свободна продажба, ама много бързо и удобно щели да ми сменят тарифата по найсе лева на месец.. :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 01 Дек 2010, 1:26

Най-вероятно не си струва. Няма да ми свърши повече работа от стария ми телефон или от всеки един друг,който струва 50лв. Просто не ми е проблем да си го позволя и за това не го мисля струва ли си или не.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата