Berbatov vs. Blackburn
Модератор: Общи модератори
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Re: Berbatov vs. Blackburn

Алън Шиърър - Alan Shearer
Анди Коул - Andrew Cole
Джермайн Дефо - Jermain Defoe
Димитър Бербатов - Dimitar Berbatov
И четиримата са вкарали по 5 гола срещу опашкари - Блекбърн, Уиган, Ипсуич, Шефийлд Уенсдей.
Относно това колко е добър Бербатов Barclay Premier League има спортен индекс казва се Actim с който изчислява КПД-то на всеки играч, Бербатов откакто е в Англия винаги завършва сезона в ТОП 10 и само миналата година в ТОП 15.
Това че не е като Стоичков да псува и крещи по време на мач.... си е негов избор, лично мен ме кефи много повече играч който дава СМИСЛЕНИ интервюта на английски и си личи интелект отколкото поколението на ... нека ги наречем "ощетените" (Стоичков, Пенев, Трифон и тнт...)
Бербатов има треньор който обича да залепя за рез. скамейка или гони "звездите" които не го кефят, примери много - Бекъм, Роналдо, Тевес, Нистелрой, Верон, Фурлан...... всеки който се издъни си отива а Бербо си стои и явно си върши работата, щом взима и по 120 000 паунда на седмица.... нека му е лошо.
А за националният отбор всички сте големи националисти, ама ако ви се отдаде възможност да си биете шута от БГ за по-добра работа и живот, като условието е да не се връщате никога повече обратно ... я да ви видя колко ще останат в БГ или кат пръдня от гащи ша се изсулите (в това число и аз бих направил така).
P.S. http://www.premierleague.com/page/Playe ... manceIndex - кой сега е номер 1???
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
всеки си има вкус и предпочитания....
и аз харесвам повече бербо пред стоичков, но според мен не е такава звезда, каквато ни го представят медии и телевизии.... просто ни е единствената в момента. и е много далеч от други големи звезди в световният футбол.
а тва ,че са го сложили в играта на електроник артс е хубаво ,но не е някаква огромна атестация....
тва ,че напусна националния е смислен ход-не го упреквам за което....
и аз харесвам повече бербо пред стоичков, но според мен не е такава звезда, каквато ни го представят медии и телевизии.... просто ни е единствената в момента. и е много далеч от други големи звезди в световният футбол.
а тва ,че са го сложили в играта на електроник артс е хубаво ,но не е някаква огромна атестация....
тва ,че напусна националния е смислен ход-не го упреквам за което....
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
щом са го взели в един от наи-великите англииски отбори значи има защо 

bedrock city racing
Да колега щом са го зели има защо, но като видя заглавие като заглавието на темата и то по телевизията и ми става супер смешно.Защо няма заглавия пореден мач без гол за берба защо само го величаят ? Вчера и Мартин Петров беше вкарал, ама за него не благоволиха и да покажат гола а беше хубав даже много хубав.... И в крайна сметка на кой е вкарал на умрелите кучета що не вкара на челси или арсенал 5, ама па в големите мачове не го пускат, а защо ли? Съгласен съм с колегата че е мързелив, също съм съгласен, че е играч ама ми писна като гледам мач на манчестър и целия коментар да е колко е велик берба.
Всеки луд си има номер ....Казал фичо и се фралил у копривите.............
///ivanE30 написа:щом са го взели в един от наи-великите англииски отбори значи има защо
И щом получава най-ниските оценки в последните кръгове без да броим мача с Блекбърн има защо,и щом стойността му е паданала с близо 20мил. има защо,и щом си беше резерва в Ман има защо,и щом скоро хвърчи има защо,и щом вместо българите да се гордеят с него има защо

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
feel написа:///ivanE30 написа:щом са го взели в един от наи-великите англииски отбори значи има защо
И щом получава най-ниските оценки в последните кръгове без да броим мача с Блекбърн има защо,и щом стойността му е паданала с близо 20мил. има защо,и щом си беше резерва в Ман има защо,и щом скоро хвърчи има защо,и щом вместо българите да се гордеят с него има защо

Доста големи грандове хвърлят много пари като си мислят че ще направят бъдещи звезди, то това си е риска. Добрият спортист се доказва, още един пример, Кобрата пак победа преди колко дни игра. Добрите и нахъсани спортисти никой не може да ги отрече.
Coulthard написа:и щом е най-високоплатеният българин ... също има защо
Разбира се,че има защо.Аз не споря,че е много успял футболист спрямо другите българи дали заради късмет или качества няма значение....но просто не е за Ман,и ме дразни много факта,как сплашват нашите журналисти и ги натискат да го възхваляват......но всички знаем гафът по БНТ където се видя защо го правят

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
feel ти изгони гол маистора на ман хахаха ....а това ,че българите не се гордеем със звездите си е така...ти с кои се гордееш с Гунди ? Аз се гордея със Стоичков...сещаш ли се
та това е линията по която расъждават сички 

bedrock city racing
Третия гол в този мач показва усета му за игра! Гледа и следи играта! Играе хитро без излишни движения! Абсолютно правилно!
Задната ножица на ливърпул ... имате ли представа за какво спиране и повеждане на топката говорим. Той си я нагласи перфектно!
5 гола в един мач остава в историята!
Хеттрик срещу Ливърпул пак остава в историята!
Можете само да се учите от него. В този мач показа, че ако му я подават ще вкарва. Ама онова лакомо лайно Нани не иска да подава и това си е!
Ама много сте смешни като кажете националния отбор! Всички псуваха, че падаме заради него и че нищо не прави, а като си тръгна що си е тръгнал?! Хайде уточнете какво искате? Трън в очите ви е, защото пада много тежка отговорност върху него а тя е голямата трансферна сума! И говорите все едно той ги е взел и си ги е прибрал в джоба ... Платили са толкова, защото онея от тотнъм са искали толкова. Това си е бизнес! Той какво е виновен. Факт ли е, че вдига стадиона на крака?! Факт е! Да, играе красиво!
Другото което е направил фондация за децата и се бори ужасно много за нея! Дарява пари за младежта и спорта, а не да си купува само некви коли, к**ва и т.нат.
Той е един от най-великите българи в момента!
А кой колко и как щял да вкара ... нека бъдем реалисти - не ставайт смешни! Пийте си бирата и гледайте и се учете!
Задната ножица на ливърпул ... имате ли представа за какво спиране и повеждане на топката говорим. Той си я нагласи перфектно!
5 гола в един мач остава в историята!
Хеттрик срещу Ливърпул пак остава в историята!
Можете само да се учите от него. В този мач показа, че ако му я подават ще вкарва. Ама онова лакомо лайно Нани не иска да подава и това си е!
Ама много сте смешни като кажете националния отбор! Всички псуваха, че падаме заради него и че нищо не прави, а като си тръгна що си е тръгнал?! Хайде уточнете какво искате? Трън в очите ви е, защото пада много тежка отговорност върху него а тя е голямата трансферна сума! И говорите все едно той ги е взел и си ги е прибрал в джоба ... Платили са толкова, защото онея от тотнъм са искали толкова. Това си е бизнес! Той какво е виновен. Факт ли е, че вдига стадиона на крака?! Факт е! Да, играе красиво!
Другото което е направил фондация за децата и се бори ужасно много за нея! Дарява пари за младежта и спорта, а не да си купува само некви коли, к**ва и т.нат.
Той е един от най-великите българи в момента!
А кой колко и как щял да вкара ... нека бъдем реалисти - не ставайт смешни! Пийте си бирата и гледайте и се учете!
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
не ми се коментират дребните нашенски душици, които коментират играч, способен да вдигне на крака цял стадион на манчестър, и милиони пред тв екрана... не и у нас де, ние все нещо трябва да мразим, за да осмисляме съществуването си... то не е нужно да обичаш де, достатъчно е да признаваш поне малко трудът и на другите...
едно нещо ми се иска да отбележа, и това е разликата м/у мъдрево и блекбърн... спомням си дебело едно изказване на сашо тунчев, един определено не лош футболист, след първия му мач за лестър... знаете къде е/беше лестър тогава... та сашо просто си призна : "... идеше ми в 30-тата минута да си излезна"
толкова за футбола тук и там
едно нещо ми се иска да отбележа, и това е разликата м/у мъдрево и блекбърн... спомням си дебело едно изказване на сашо тунчев, един определено не лош футболист, след първия му мач за лестър... знаете къде е/беше лестър тогава... та сашо просто си призна : "... идеше ми в 30-тата минута да си излезна"

толкова за футбола тук и там

- SKISA
-
-
аз определено не знаех, че трябва да си осмисля живота като припадам по играта на бербатов и съм безкритичен към неговите изяви ,но щом тва е смисъла на живота на земята ще се поправя...
и всички ще гласуваме и пляскаме.

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Добрият актьор, майстор или спортист никой не може да го отрече, щом се говореше във англия за неговото махане от отбора и медите коментираха слаба игра, има нещо гнило. Не става въпрос за омраза, не можеш да мразиш някой който не го познаваш, даже по изражението на лицето си личи, че е душа човек. 

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
SKISA написа:аз определено не знаех, че трябва да си осмисля живота като припадам по играта на бербатов и съм безкритичен към неговите изяви ,но щом тва е смисъла на живота на земята ще се поправя...и всички ще гласуваме и пляскаме.
друг важен момент е и да можеш да четеш... но това в твоя случай е трудно постижимо, и не е цел... късмет...
- SKISA
-
-
ми ние сме дребни душици ,а буквите са едри и ни е трудно...
късмет и на богословците...
късмет и на богословците...