Кой колко държи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Re: Кой колко държи

Мнение от klintan66 » 28 Ное 2010, 20:28

Ненавиждам пияни хора .
Повече от циганите даже .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 28 Ное 2010, 20:45

най-много 6-7 бири и съм аут или припадам или заспивам :mhihi:
твърд до няколко чашки водка и съм в зоната на здрача :ok:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 28 Ное 2010, 22:41

Аз за съжаление доста години бях барман,и придобих имунитет към алкохола,след 1.5л уиски е моментът когато спирам с пиенето.Принципно бих се радвал да съм като едно време от 200мл аут,но такова е положението...За това пък рядко пия ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 29 Ное 2010, 1:18

klintan66 написа:Ненавиждам пияни хора .
Повече от циганите даже .

Зависи от пиянството - човек като се напие , показва какъв е всъщност . За съжаление картинката е жалка , при огромен брой хора :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e34 Renaut Megane Lada 2106
Мечтае да кара: Kawasaki zx14r

Мнение от Vikenso » 29 Ное 2010, 1:24

Еми 4-5 ракии после спирам да ги броя, по някой път се случва да обърна на водка, а преди това промием с 2-3 бири и такам, това почти всеки петък, съботата не я пропускам :bchug:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 29 Ное 2010, 1:47

Най-много мразим, кога' сме изпили половин (а няколко пъти и едно :mhihi: ) кило ракия на домашно и в задимената дискотека затапя с бира... Лелееее... Както нищо ми е нямало и изведнъж така ми омекват колената, че няма накъде... После не мога да си оцеля крачката ... 'Ма то т'ва си беше пълно омазване с тая ракия :mhihi: Инъче преди време (мисля беше 9ти, 10ти клас) , доста носех на пиене... Колкото и глупаво да звучи... Какви ли не бъркочи сме си правили с аверите... Даже бях измислил и "испански облак" :mhihi: , който се различава от тройния облак (мастика, мента и водка) по това, че има и уиски :mhihi: Еле пък като са маркови, филма става страшен :mhihi: Едно аверче алкохолик, реши да се прави на мъж и му предложих от моя специалитет... Е после аз го носих из заведенията :mhihi: и го дърпах из тротоарите, да не бяга на другия :mhihi: :have one: Или пък друг, пак от онова време... С друг авер, дет' уж много пиел там дет' живее... Е хуу' , ай да те пробвам, като толкова говориш :mhihi: Взехме една бутилка Собиески ли, Смирнофф ли, онаА' водка... + кола + бирени фъстъци (най-голямата грешка)... Поделихме си шишето и резултата - оповръщан в оранжево мой апартамент , носене до спирката и на следващия ден ми разправя, как се е държал за завесата, до 'де стигне :mhihi: :mhihi: А аз бях готов за още :(
Сега пък студентски живот... Бях се поспрял малко, ама на... За отскок по 1 галонче си шморам (почти съм го привършил в момента :mhihi: , че на Биллата имаше промо за галонка Шуменско Премиално за 1.99, как да откаже човек :mhihi: )
Пия, колкото да ми е весело, а не да се наливам и оливам... Е на, според предните дни по кръчми - голяма ракия + 3-4 бири , са ми достатъчни горе-долу :dunno: :yes:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kusho » 29 Ное 2010, 1:53

Толкова рекорди с недеждата някой да каже БРАВО.....еееееееееееее....БРАВО пичове :clap:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 29 Ное 2010, 1:55

ко беше то "съжелявам черно дробче но аз така се забавлявам"
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: "пъргава" 316-ка
Мечтае да кара: IS-ka

Мнение от 6per40 » 29 Ное 2010, 1:56

Аз както италианеца, когато бях 10 клас преди 5 години доста държах, но тази седмица бях на механа и от 2 големи ракии вече усетих, че нещата тръгват на зле. Честно казано предпочитам да изпия няколко капи или фанта порткокал, отколкото да се наливам с алкохол :no:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 29 Ное 2010, 1:59

6per40 написа:Аз както италианеца, когато бях 10 клас преди 5 години доста държах, но тази седмица бях на механа и от 2 големи ракии вече усетих, че нещата тръгват на зле. Честно казано предпочитам да изпия няколко капи или фанта порткокал, отколкото да се наливам с алкохол :no:

Испанец, не италианец :lol:

kusho написа:Толкова рекорди с недеждата някой да каже БРАВО.....еееееееееееее....БРАВО пичове :clap:

:mhihi: :mhihi: Аз само уиски пия, чисто, гарнирано с фъстъчки, удрям 2-3 големи, става ми веселко и ми падат задръжките :oops:, и 4-то за колкото да стигна нивото на другите авери и приключвам :D Но откакто съм шофьорче, рядко пия, най-много 2 пъти на 1 месец :D

Предишна

Назад към Извън Темата