Полицаи масово не си купуват винетки!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Re: Полицаи масово не си купуват винетки!

Мнение от © » 09 Дек 2010, 7:33

говорите така за винетките защото се от София и може с месеци да не ви потрябват
не знам как ви се сториха и много 67лв. за годишна, като в малките градчета и села абсолютно всеки е с винетка, то иначе няма къде да караш кола. Има няма пари щом ще кара кола трябва да има винетка

ukelichko написа:....

:yes: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 09 Дек 2010, 10:21

ти кво си мислиш че като са в софия са от софия ли? :mhihi: ела сега по празниците да видиш трафика :mhihi: ако застанеш на 23 на караулката на тракия и взимаш по левче на кола за 24ч ще си купиш м6

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 09 Дек 2010, 10:56

ukelichko написа:никога не са били отличници в училище, никога не са били първи в спортно мероприятие, никога не са водили най-красивата девойка в квартала. И през това време са събирали злоба и са се нахъсвали. И сега ето ти късмет-те са закона. Всички са бивши аутсайдери. Само болен мозък може да изпитва удовлетворение от това постоянно да демонстрира привилегиите, които по един или друг начин са му дадени.

:yes: :clap: :clap: :clap:

ukelichko написа:Лично аз( а предполагам, че и повечето от вас) не изпитвам никакво желание да минавам на червен светофар, да карам без винетка или да карам без гражданска. Или пък да имам син буркан. Просто нямам нужда да го правя.....
...
Иначе познавам и много полицаи дето имат винетки и се возят с колан. И даже чакат на опашка за регистрация на кола в КАТ :shock: Защо ли тези полицаи имат висше образование, родителите им също, нямат тумбаци и не си ходят на село през почивните дни. Оставм на вас да се сетите.

:yes: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Дано да има повече хора, на които "Местоположение:" под аватара да съвпада с твоя!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 09 Дек 2010, 11:48

Аз съм по- умерен в аплодисментите, защото нищо вярно и наполовина не прочетох, за голям ужас на колегата ukelichko дори мога да дам многобройни премери за точно обратното, но милосърдно ще ги спестя, за да не развалям със спам иначе прекрасната тема; явно някой е насъбрал доста злоба и завист, но разбира няма да сподели тук по каква причина, защото му е под достойнството (за разлика от изливането на помия по всички хора в една институция под общ знаменател по повод паркирани коли в Несебър без винетки, които там са нужни толкова, колкото стикер за "синя зона" на кола, паркирана в някой селски двор :bowdown: :bowdown: :bowdown: ).
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 09 Дек 2010, 12:38

saleen написа:... паркирани коли в Несебър без винетки, които там са нужни толкова, колкото стикер за "синя зона" на кола, паркирана в някой селски двор :bowdown: :bowdown: :bowdown: ).

Бе да ти кажа тия коли не изглеждат паркирани като тия в селските дворове :mhihi:
Айде да бяха с Бургаска регистрация да кажеш те са местни, ма то аз бургаска една не видях :mhihi:
Пък и винетките ги заеби, те 80% от паркираните коли нямат нито стикер за преглед нито за гражданска :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 09 Дек 2010, 13:07

VesoPesa написа:Пък и винетките ги заеби, те 80% от паркираните коли нямат нито стикер за преглед нито за гражданска :mhihi:

всичко е много просто - спестили са от тях, за да си позволят почивчица. криза е... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twin spark » 09 Дек 2010, 13:39

Ако, 50% от полицейският състав не купува винетки това са над 2 000 000лв. годишно несъбрани приходи от винетки, а реално процента е доста по-висок

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 09 Дек 2010, 14:13

ukelichko написа:никога не са били отличници в училище, никога не са били първи в спортно мероприятие, никога не са водили най-красивата девойка в квартала. И през това време са събирали злоба и са се нахъсвали. И сега ето ти късмет-те са закона. Всички са бивши аутсайдери. Само болен мозък може да изпитва удовлетворение от това постоянно да демонстрира привилегиите, които по един или друг начин са му дадени.

saleen написа:Аз съм по- умерен в аплодисментите, защото нищо вярно и наполовина не прочетох

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Това полицаите доколкото знам били най-големите отличници в училище! Давали им пълни стипеднии да Оксфорд, ама те решавали да останат тук и да служат на родината!
Те са били и първи спортисти! Абстрахирайте се от масово срещаните разплути шкембета на "старшинки"! Можели са олимпийски шампиони да са, но са предпочели пагона!
А какви брилянтни кавалери са, просто нямам думи! Такива секси рунтави гърди (и задници :lol: ) имат! Този неотразим одеколон (след крем "Каро" :mhihi: ), който ползват!...

Колега, сериозно - не могат да се сложат всички под един знаменател, но има един средностатистически образ, който са си изградили полицаите ;)
За моя радост младите полицаи са по-добре от старите кадри от комунизма. Виждам, че се подобрява положението, но има върху какво да се работи :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 09 Дек 2010, 15:06

saleen написа:Аз съм по- умерен в аплодисментите, защото нищо вярно и наполовина не прочетох, за голям ужас на колегата ukelichko дори мога да дам многобройни премери за точно обратното, но милосърдно ще ги спестя, за да не развалям със спам иначе прекрасната тема; явно някой е насъбрал доста злоба и завист, но разбира няма да сподели тук по каква причина, защото му е под достойнството (за разлика от изливането на помия по всички хора в една институция под общ знаменател по повод паркирани коли в Несебър без винетки, които там са нужни толкова, колкото стикер за "синя зона" на кола, паркирана в някой селски двор :bowdown: :bowdown: :bowdown: ).

Ади бе ??? сякаш баш не е така, да ти сканирам акт с правописни грешки тъпака не може да си напише името без да поправи.
От 80-те до сега полицай стават винаги утайката на СПТУ-та и техникуми, момчета идващи от малките градове, села и паланки с нисък успех, ниска интелегентност, ниска обща култура, липсващо възпитание и безкрайна арогантност. За да станеш полицай ти трябва просто едно прасе (независимо дали то или левовата му равностойност). Нема по-тъпо животно от униформен миризливко с кубинки. За съжаление описвам 80% от КАТ и Охранителна полиция.
Затова и при всеки открил ми се повод буквално се гавря с тях, цитирам закони заяждам се, оплаквам се от тях... дори и да ми замине един почивен ден в това да пиша оплаквания или молби срещу наш'та родна полиция брой ме - кеф ми прави.
:OT:
Добре ако те спре КАТ-аджия 180см около 70кг с ОБИЦА на веждата и педерастки пръстенчета на всички пръсти дори и палеца, кажи как ще реагираш? да не броим тъпият поглед и неуспешните опити да сглоби просто изречение без паразитни звуци, (Визирам КАТ-Търговище) и негов колега около 170см на 120-130кг тъп като продънена лейка който дори не спазва простото правило да ти се представи и тнт кво ще направиш, лично аз много се радвах на Лаурел и Харди
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 09 Дек 2010, 16:50

Coulthard написа:От 80-те до сега полицай стават винаги утайката на СПТУ-та и техникуми, момчета идващи от малките градове, села и паланки с нисък успех, ниска интелегентност, ниска обща култура, липсващо възпитание и безкрайна арогантност. За да станеш полицай ти трябва просто едно прасе (независимо дали то или левовата му равностойност). Нема по-тъпо животно от униформен миризливко с кубинки. За съжаление описвам 80% от КАТ и Охранителна полиция.

Не знам от къде ми хрумна, но имам чувството, че имаш нещо против родната полиция и Веселин Маринов не ти е любимия музикант :lol: :mhihi:
За едно време съм съгласен - тогава важеше поговорката "Тъп и упорит като милиционер" :mhihi:
Но сега си мисля, че определено е по-добре - въпреки, че има още какво да се желае ;)
По мои впечатления най-простите говеда като не ги вземат в полицията отиват в армията (щото там доколкото знам са закъсали за кадровици и вземата куцо, кьораво и сакато :mhihi: ).

Coulthard написа:Добре ако те спре КАТ-аджия 180см около 70кг с ОБИЦА на веждата и педерастки пръстенчета на всички пръсти дори и палеца, кажи как ще реагираш? да не броим тъпият поглед и неуспешните опити да сглоби просто изречение без паразитни звуци, (Визирам КАТ-Търговище) и негов колега около 170см на 120-130кг тъп като продънена лейка който дори не спазва простото правило да ти се представи и тнт кво ще направиш, лично аз много се радвах на Лаурел и Харди

Такива за щастие не се срещат често :mhihi:
Иначе съм имал удоволствието (по-точно забавлението) да имам вземане-даване с такива :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 09 Дек 2010, 21:48

VesoPesa написа:
saleen написа:... паркирани коли в Несебър без винетки, които там са нужни толкова, колкото стикер за "синя зона" на кола, паркирана в някой селски двор :bowdown: :bowdown: :bowdown: ).

Бе да ти кажа тия коли не изглеждат паркирани като тия в селските дворове :mhihi:
Айде да бяха с Бургаска регистрация да кажеш те са местни, ма то аз бургаска една не видях :mhihi:
Пък и винетките ги заеби, те 80% от паркираните коли нямат нито стикер за преглед нито за гражданска :mhihi:

Кофти е това, за винетката иди ела, но без преглед и гражданска или без оборудване :banghead: това не са неща от които може да се пести, пък и разбирам да са някакви бедняшки возила, а то :dunno:
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ir0n » 13 Дек 2010, 2:36

Sharo написа:Не стаа щото за разлика от в Германия тука като треснеш в дупка то ти не си се движил със съобразена скорост с пътните условия ...
там дупките се разглеждат като опасни ... а тука ти си шофирал ти си опасния с твойта невъобразена скорост за дупките

В Германия какво става като треснеш в дупка?

Предишна

Назад към Извън Темата