Искам мини купър
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Re: Искам мини купър
georgymk написа:Е30 е твоята кола,дори сега да не го осъзнаеш,след време ще плачкаш за 30-ска![]()

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
DanielzZz написа:georgymk написа:Е30 е твоята кола,дори сега да не го осъзнаеш,след време ще плачкаш за 30-ска![]()
майтап си права бе-кво толкоа
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
Винаги има изключения, които са както казва всеки продавач "уникални"
и заслужено струват над пазарната цена. Но някой да ми каже че пазарната цена на хубаво е36 е 8к или на е46 е 20к е меко казано смешно. За 8к може спокойно да се вземе читаво и запазена Z3 от чужбина, на малко км, не е никакъв проблем.Макар и с малък мотор 18-ка да речем и без всички екстри за модела, ама на нея не и трябва мощност до колкото разбрах.Така че на авторката, ако и харесва модела, може да се поразтърси малко и ще намери, но като гледам е по-добре да възложи задачата на неин приятел който ги разбира нещата, че иначе лесно ще я метнат 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
DiMIcha84 написа:bum_bum написа:Питай Наско 325ТД той ще ти обясни какво
Няма лошо да си вземеш евтина кола, но да търсиш нещо 30, 40, 50% под пазарната му цена и да се надяваш, че е ОК си е жив тъпизъм.
А то като дадеш една шапка с пари е гаранция, че ще случиш на перфектна кола ли????????
Не е гаранция, но когато я купиш на 50% от стойността и гаранция има нещо нередно...
Виж и в Е46 подфорума почнаха да реват яко - тоя двигател бил скапан, ония не палел на газ и т.н.
А същите тези господа обясняваха как да дадеш повече от 8к за Е46 си е кощунство, защото за 9к имало Е90

Според мен за бюджет около 8-9к за женска кола е или някой супер запазен и натъпкан
с екстри компакт от последни Е36 или някой 316ти Е46 , но постен от към оборудване.
Даже имаше един златист почти за тия пари, който доста хващаше окото.
Мини-то е доста интересна кола, но според мен за тези пари няма как

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

georgymk написа:...
майтап си права бе-кво толкоа
и той ще осъзнае
иначе колежке, като каза колегата alx за маздата се сетих, за тази мазда MX-5(нещо като Z4)
тя е готина с малък двигател и задно предаване!
Поздрави
- Anfiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: In the 90's
DanielzZz написа:Що да не е евридейка минито ?
Минито е добра кола, дори много добра. Имам конкретни наблюдения от Mini Cooper S - 1.6 литров, 175 понита и 1205кг - е, нема такъв fun от шофирането на тая кола. Страшен хендлинг! Страшен! Ускорението се усеща по един уникален начин. Вътре е широк, харесвам и идеята със скоростомера в средата, материалите също са на ниво. Но - цената е доста солена, т'ва първо. Второ - коснумативите и те не са от най-евтините. Трето - в колко сервиза в България можеш да си оставиш Минито и да знаеш, че ще го вземеш fix-нато? И накрая - окачването и съединителя не са за нашите пътища - 100%! За мен Минито е един отличен performance автомобил, но в никакъв случай не е за everyday car по нашите ширини.

- Bъ3eLa_csl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e12 525
Колега тея мазди са уникално здрави коли, обаче за сметка на това са бавни, противни(много) и най- лошото според мен нямат никакъв характер. 

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Колега,имаш много предразсъдъци.Цената не е определящ фактор в това дали един автомобил става за всекидневно ползване или не.Консумативите не са с цените на Опел,но не са и много скъпи (главината на едната ми кола струва над 800лв,а лагера в нея не може да се смени,щото е капсулована).Трето - Минито нито е екзотика,нито е много по-различна.Има доста сервизи,в които бих го оставил.С мнението ти за пътищата ни ще се съглася,но това,че е по-твърдо окачването не означава,че е по-крехко.На съединителя какво му е ? Задръстванията по българските ширини не са особено големи.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
при S работата е много рискова.при каране не се траят тея пластмаси,просто са от най-евтините като на френски автомобил.при мокро на 3-та почва ти бяга предницата,скоростите и те странно се включват,спирачките бързо прегряват..
тази долу е в гаранция
тази долу е в гаранция
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
много интересно да опитате да накарате човек да си промени мнението и вкуса си. ако не друго покрай докарване на коли съм се убедил, че посмъртно не можеш да убедиш клиента да иска нещо, което според вас е правилно.
момичето си е харесало мини ! точка. и ако тва и е вкуса и мерака ще си купи мини. ние тука може да се опитаме да я накараме и волга да си хареса и да и извадиме от 12 кладенеца вода колко правилно е да направи правилния евро избор, но тва просто няма да се случи. друг е въпросът дали за тия пари ще и се изпълни желанието....
момичето си е харесало мини ! точка. и ако тва и е вкуса и мерака ще си купи мини. ние тука може да се опитаме да я накараме и волга да си хареса и да и извадиме от 12 кладенеца вода колко правилно е да направи правилния евро избор, но тва просто няма да се случи. друг е въпросът дали за тия пари ще и се изпълни желанието....
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
- Anfiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: In the 90's
DanielzZz написа:Колега,имаш много предразсъдъци.Цената не е определящ фактор в това дали един автомобил става за всекидневно ползване или не.Консумативите не са с цените на Опел,но не са и много скъпи (главината на едната ми кола струва над 800лв,а лагера в нея не може да се смени,щото е капсулована).Трето - Минито нито е екзотика,нито е много по-различна.Има доста сервизи,в които бих го оставил.С мнението ти за пътищата ни ще се съглася,но това,че е по-твърдо окачването не означава,че е по-крехко.На съединителя какво му е ? Задръстванията по българските ширини не са особено големи.
Съгласен съм с теб. Говорех конкретно за S-a, а той си е доста чуплив, факт. Не са екзотика в никакъв случай, да. Цената не е определящ фактор за това дали една кола ще се кара всеки ден или уикендите, но просто аз не бих дал толкова пари за тази кола. Това разбира се си е моето мнение и както са казали колегите по-горе, ако момичето иска да си купи Мини ще си го купи.

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
INNESSA, отиди и разгледай/покарай някое Мини, без значение от цена, година, състояние, просто отиди и виж колата...
Жена ми се влюби в Мини, ей така гледайки го по улиците, та реши че и тя иска Мини, ... за Коледа например
наду ми главата, та чак проучи с к'ъв мотор го иска
Винаги съм бил меко казано, скептичен към Мини, ма нищо не й казах,
просто я заведох на първия авто салон, ей така да го види и покара ........
Та сега вече сме на друга вълна, няма да казвам 'що не й хареса, всеки си преценя.
Минито вече категорично е извън списъка, отложихме леко покупката, ... докато съберем за Z4.
Дали Z4-ката ще остане нейна .... не знам, май не
Та отиди, виж, покарай, преди да си дадеш всичко за тая кола.
Жена ми се влюби в Мини, ей така гледайки го по улиците, та реши че и тя иска Мини, ... за Коледа например

наду ми главата, та чак проучи с к'ъв мотор го иска

Винаги съм бил меко казано, скептичен към Мини, ма нищо не й казах,
просто я заведох на първия авто салон, ей така да го види и покара ........
Та сега вече сме на друга вълна, няма да казвам 'що не й хареса, всеки си преценя.
Минито вече категорично е извън списъка, отложихме леко покупката, ... докато съберем за Z4.
Дали Z4-ката ще остане нейна .... не знам, май не

Та отиди, виж, покарай, преди да си дадеш всичко за тая кола.
- BlackManz
- младши ентусиаст
-
- Кара: М57
- Мечтае да кара: E31
колежке, щом си нагласила 8000лв, значи реално разполагаш с ~7000лв за автомобила + обслужването
търсиш, малка, икономична, екстравагантна количка, няма смисъл да се повтарям с колегите по-горе, че купър за тия пари....
затова ще те насоча към Vw New beetle 1,9TDI
другия вариант, караш "тати" да те вози докато събираш за нещо такова
SKISA незнам защо се палиш все пак и името на темата е такава момичето иска КУПЪР
спор няма тя си е решила и неможе да и променим мнението, но няма как да предложиш нещо което не струва толкова, с други думи яде ти се луканка, но си събрал за кренвирши

търсиш, малка, икономична, екстравагантна количка, няма смисъл да се повтарям с колегите по-горе, че купър за тия пари....

SKISA незнам защо се палиш все пак и името на темата е такава момичето иска КУПЪР

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
BlackManz написа:колежке, щом си нагласила 8000лв, значи реално разполагаш с ~7000лв за автомобила + обслужването
търсиш, малка, икономична, екстравагантна количка, няма смисъл да се повтарям с колегите по-горе, че купър за тия пари....затова ще те насоча към Vw New beetle 1,9TDI
![]()
SKISA незнам защо се палиш все пак и името на темата е такава момичето иска КУПЪРспор няма тя си е решила и неможе да и променим мнението, но няма как да предложиш нещо което не струва толкова, с други думи яде ти се луканка, но си събрал за кренвирши
![]()
И луканката да е развалена, а да продължаваш да искаш да я ядеш!!!!

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
68 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5