''Нима това е най-важното?'' :)
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ''Нима това е най-важното?'' :)
Bogat-Beden написа:BMW_RIDER написа:boksioraE39 написа:Който слуша метЪл е грозен!
Който пък слуша чалгЪ е по голям гей от ментора му Азис.
айде бе ,моят духовен гуру е Милко![]()
![]()
я елате пиленца при батко.....

- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520 I 1998г
- Мечтае да кара: ///M5 2003 г
Национално ромско радио АУРЕА Пирдоп и Златица
пп Между другото тея там май имат заглушители-няма как да хванеш друго радио
пп Между другото тея там май имат заглушители-няма как да хванеш друго радио

boksioraE39 написа:Който слуша метЪл е грозен!
Глупости,защо си мислите,че като слушаш рок трябва да си с дълга коса и вериги по теб?Има много хора(да не кажа повечето) които си изглеждат съвсем нормално и слушат рок.Иначе аз съм музикално прасе,но пак не слушам чалга,освен когато съм на диско или сме се събрали някъде и само защото няма как да накарам 10 човека да се съобразяват с мен.И ми е много грозно като видя някоя хубава кола(без значение скъпа или не) и вътре да се возят някакво подобие на Пнайот(или както се казваше) от биг брадър и приятелката му приличаща на андреа,със свалени прозорци и носеща се наоколо бясна чалга.И най-потресаващото е,че такива хора се мислят за голяма работа.

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
И защо намесихте рока-метъла в темата, не мога да разбера? Освен чалгата, само твърдата музика ли остана? В къщи на уредбата слушам от джаз-рок , прогресив рок, до прогресив метъл, без дет метъл. Дет не слушам, щото ми е смешен като чалгата и заспивам, просто не ми вдига адреналина. В колата си пускам музика според настроението- когато съм спокоен, джаз фм, обземе ли ме агресията, превключвам на отбрани парчета в диска, предимно метъл от класическия NWBHM (New wave of british heavy metal).
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Къв тоя СПАМ, БЕ.... 

51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4