Да поговорим за покер

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Да поговорим за покер

Мнение от nandrolon » 03 Яну 2011, 13:03

Играя по някое фриролче :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 03 Яну 2011, 13:09

nandrolon написа:Играя по някое фриролче :mhihi:

къде ?
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Печка
Детайли за колата: Малка печка

Мнение от weedminer » 03 Яну 2011, 13:11

Аз играя във venice star фрийроли. За 2 месеца някъде към 250-300 евро. Кеш преди съм играл както и в други сайтове турнири, но каквото съм взел, взел. Не съм толкова богат, че да играя на повече от 5/10 цента, така че каквото мога взимам от покера и тва е :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 03 Яну 2011, 13:11

georgymk написа:кажи в коя зала искаш ? на реални или виртуални пари ? и на какъв лимит ?

Не ги разбирам тия работи колега :ok: Предложи ти къде и как, а на истински пари не мисля да играя, затова писах приятелски. Просто някъде да ни раздадът чипове и накрая който с най много печели. Така ,че ти предложи и по късно да пробваме ,че трябва сега да изляза малко за работа.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 03 Яну 2011, 13:16

@georgymk, може ли да споделиш ти на какви лимити си почнал и с какъв банкролл?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от georgymk » 03 Яну 2011, 13:30

ами аз играя от 9 годинеш (тогава се научих) на 11 вече обирах "познати" а на 16 вече бях в он-лайн,почнах със 50$ на 0,01/0,02$ играех по СГС (стратегията на големият стак) за 1 месец удвойх тия 50$,и бях на NL6 (0,03/0,06) и така и сега си играя по СГС (само че в много напреднала фаза) в момента играя 50$/100$ в покер сметката си имам 160К лв. (за да мога да играя на лимита) всеки месец си тегля определена сума,но мисля да не тегля няколко месеца за да кача лимит.И така,за две години в он-лайн покера много бързо дръпнах благодарение на едни от най-добрите играчи в БГ защото те ми помогнаха да стана такъв,научиха ме на много неща,имам адски много прекарани часове във сесии с тях.
Преди играех по 11/12 часа на ден,сега различно но по-малко от 6 часа не падам.
Разбира се,когато ми бяха тренери взимаха процент и така.Но се радвам,че усвойх толкова бързо нещата.Прочел съм над 22 книги за покер,къде на БГ къде на Англ. ез.
Изгледал съм безброй видеота.Пускал съм хиляди ръце за анализ от проф. анализатори (за да мога да си видя грешките) и така,но зад това което имам сега,толкова много нерви и какво ли още не имам че....
Но вече свикнах и бед биит-овете не ми правят впечетление (бед бийт е когато имаш по-добрата ръка преди флопа а те вземата пример но аз съм със АА преди флопа пича със 6 и 9,и двамата влизаме олл ин,но на него му върже да си направи стрейт/флъш ... и така)
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от georgymk » 03 Яну 2011, 13:35

BMW_RIDER написа:
georgymk написа:кажи в коя зала искаш ? на реални или виртуални пари ? и на какъв лимит ?

Не ги разбирам тия работи колега :ok: Предложи ти къде и как, а на истински пари не мисля да играя, затова писах приятелски. Просто някъде да ни раздадът чипове и накрая който с най много печели. Така ,че ти предложи и по късно да пробваме ,че трябва сега да изляза малко за работа.

ами изтегли си софтуера на fulltilt или pokerstars и ми пиши ЛС да ти обадя след т'ва на коя маса ше седнем
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 03 Яну 2011, 13:46

georgymk написа:ами аз играя от 9 годинеш (тогава се научих) на 11 вече обирах "познати" а на 16 вече бях в он-лайн,почнах със 50$ на 0,01/0,02$ играех по СГС (стратегията на големият стак) за 1 месец удвойх тия 50$,и бях на NL6 (0,03/0,06) и така и сега си играя по СГС (само че в много напреднала фаза) в момента играя 50$/100$ в покер сметката си имам 160К лв. (за да мога да играя на лимита) всеки месец си тегля определена сума,но мисля да не тегля няколко месеца за да кача лимит.И така,за две години в он-лайн покера много бързо дръпнах благодарение на едни от най-добрите играчи в БГ защото те ми помогнаха да стана такъв,научиха ме на много неща,имам адски много прекарани часове във сесии с тях.
Разбира се,когато ми бяха тренери взимаха процент и така.Но се радвам,че усвойх толкова бързо нещата.Прочел съм над 22 книги за покер,къде на БГ къде на Англ. ез.
Изгледал съм безброй видеота.Пускал съм хиляди ръце за анализ от проф. анализатори (за да мога да си видя грешките) и така,но зад това което имам сега,толкова много нерви и какво ли още не имам че....
Но вече свикнах и бед биит-овете не ми правят впечетление (бед бийт е когато имаш по-добрата ръка преди флопа а те вземата пример но аз съм със АА преди флопа пича със 6 и 9,и двамата влизаме олл ин,но на него му върже да си направи стрейт/флъш ... и така)

Браво за упорството. Пожелавам ти успех и да те видим някой ден на финалните маси на Световните или Европейските серии. Ще е супер да имаме още гривни в българи :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от georgymk » 03 Яну 2011, 13:51

Jim Beam написа:
georgymk написа:ами аз играя от 9 годинеш (тогава се научих) на 11 вече обирах "познати" а на 16 вече бях в он-лайн,почнах със 50$ на 0,01/0,02$ играех по СГС (стратегията на големият стак) за 1 месец удвойх тия 50$,и бях на NL6 (0,03/0,06) и така и сега си играя по СГС (само че в много напреднала фаза) в момента играя 50$/100$ в покер сметката си имам 160К лв. (за да мога да играя на лимита) всеки месец си тегля определена сума,но мисля да не тегля няколко месеца за да кача лимит.И така,за две години в он-лайн покера много бързо дръпнах благодарение на едни от най-добрите играчи в БГ защото те ми помогнаха да стана такъв,научиха ме на много неща,имам адски много прекарани часове във сесии с тях.

Браво за упорството. Пожелавам ти успех и да те видим някой ден на финалните маси на Световните или Европейските серии. Ще е супер да имаме още гривни в българи :yes:

Ами аз на световните серии по он-лайн покер щях да участвам но някак си не бях така уверен,че съм за там.Защото там се събира елита на он-лайн покера.
Дано и аз искам да отида и да седна с някой от най-големите имена в покера,па макар и на живо.
Между другото един път когато играх Sunday Million във pokerstars бях на една маса със Alex Kravchenko и го отстраних много яко защото се заприказвахме в чата,и той си помисли че съм някой от скоро във тая игра и опита много кофти блъф за което си плати.
За отстраняването му получих 100$ бонус :mhihi:
Във fulltilt играх на MiniFTOPS и на FTOPS на няколко пъти кешнах но малки суми по 2 бона мисля,че беше
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 03 Яну 2011, 13:56

georgymk написа:,но зад това което имам сега,толкова много нерви и какво ли още не имам че....

Добре, шанса при АА не е ли около 50те процента/малко отгоре/ ? В смисъл, защо в действителност са толкова прехвалени?

Колкото до другото, Не ми говорете каква математика е тая игра. Като цяло е доста ангажираща и изисква огромно търпение и самоконтрол! Остава на страна да следиш знаците на играчите и маниерите им. Математиката е най-лесната част!

Има хора, които вадят пари от това, но въобще не са много и другото извинявай ама да седиш 7 часа на маса ... Това си е "работа" колкото и смешно да Ви звучи!

Имам приятел, който се занимаваше 2-3 години професионално из казината, но при него важи правилото, че "Лесните пари се харчат бързо!". В крайна сметка се преориентира към бизнес ;)

Идвал е с нас на домашните сбирки с приятели и ще бъда честен, че в дългосрочен план на вечерта ни е побеждавал всичките накуп :)

georgymk, ти на кеш маса мислиш ли, че ще се справяш също така блестящо без този помощен софтуер? И също така, ще имаш ли търпението да чакаш, защото там е 1 маса, а не 12! ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от georgymk » 03 Яну 2011, 14:01

търпението ми е в излишък даже,а помощният софтуер го ползват всички играчи който си вадят от това парите.
Не е за друго,а да ми е по-лесно,когато седна на масата да ми показва колко ръце е играл играча (където оценявам дали е тайт/лууз/тайт-агресив/маняк/риба и т.н.) и още работи,използвам софтуера защото на 12 маси при фулл ринга това прави ако не се лъжа (120 ) играча,не мога да следя всичките и за това го ползвам.
И съм сигурен,че ще ги разбия,просто не ми се занимава защото в БГ в казината няма маси със високи залози,и когато играя на някоя маса примерно 3/6 просто губя пари,защото за един час на 3/6 при 10 човека ще изкарам 15-20 пъти по-малко от колкото във интернет.Другото удобство е,че си ям/пия и т.н. пред компа.
А парите когато си ги дърпам ми идат за по малко от 24 часа.За това не виждам смисъл да играя на живо.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 03 Яну 2011, 14:50

georgymk написа:...в покер сметката си имам 160К лв...

За реални пари ли приказваме ?

ентусиаст
Аватар
Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
Мечтае да кара: ///M

Мнение от mitrax » 03 Яну 2011, 14:54

това някаква сложнотия :paranoid: един път за 100$ , друг път за 100К $ . Явно не съм дорастнал и за риба :mhihi:
ще разясните ли ? с 50$ си почнал , ама реални , сега имаш 160К , ама не толкова реални може би ?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 03 Яну 2011, 15:01

Тези,които си мислят,че покера е хазарт или пък не е нужно ъкъл за да се ограе - СА В ОГРОМНА ГРЕШКА!
Точно ъкъла играе основна роля в тази игра.дори повече отколкото самите карти.
Всичко в покера е психология и математика - което категорично изключва,че е вид хазард.
А дали е хазард или не,зависи единствено от играча.Който умее да пресмята вероятности и да играе умно играе покер,който не ги умее тези неща играе хазарт.
Темата е толкова дълга и сложна,че просто неможе да се разбере от човек който не се е докосвал до играта.
Колкото и да се обеснява и разсъждава много трудно би се възприела от някой предобеден.
Има и друго - математиката винаги апсолютно винаги е в сила в играта - дори и да имате силна начална ръка и да загубите няколко пъти от по-слаби начални ръце в дългосрочен план и редовна игра винаги ще се напред.
Просто неможе да се вадят изводи от едно ръздаване,един турнир или една сесия,изисква се време и много игра.
Поздрави!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 03 Яну 2011, 15:06

кви вероятности бе младеж :mhihi: ... че ти ако можеш да смяташ на 12 маси вероятностите, няма да си губиш времето в тоя форум бе :mhihi:

и хазарт се пише... вземете прочетете по една книга, вместо да се излагате и да правите тъпи грешки... че това е до живот :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата