Подслушването...и изтеклите разговори на властта

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: Подслушването...и изтеклите разговори на властта

Мнение от SKISA » 15 Яну 2011, 12:03

че е атака -атака е! никой мисля не оспорва ,че тва е режисирано ,че е премислено и че се атакува през няколко дни и се пускат записи. те са си седяли кротко в някой комп и са чакали да потрябват. честито на тъпака,дето са записали! още няма официално изявление на прокуратурата ,но един запис може толкова лесно да се разбере истински ли е или фалшив ,че не си струва да хвърляш в обществото фалшив. пред некое гадже може и да мине ,но в публичното пространство нема как да стане. ако ще и най-мощният комп на света да ползваш с най-яката програма е елементарно да се хване дали е наставяно и правено.... ! така че според мене спора за автентичността е безсмислен ,а ако бойко ,който е достатъчно нагъл натисне следствието да го изкарат фалшив предполагам ,че тия дето са го пуснали ще покажат ,че не е така.
иначе спора кой освен бойко ....!! тъпа история! избираме най-приятният крадец,най-народно говорещия маскара и му даваме властта. тоя начин на мислене при избор ми е адски непонятен. след като няма никой читав да избера -не избирам. да не им излезат процентите ,да се анулират изборите и да се правят нови ,докато се яви достоен и читав! само че тва никога нема да стане.
върл антикомунист съм ,но като сложа нещата на кантар по времето на станишев живеехме по-добре от сега. па нека некой ме опровергае. пепел ми на устата ,дет защитавам червените! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 15 Яну 2011, 12:28

но като сложа нещата на кантар по времето на станишев живеехме по-добре от сега....

Абсолютно съм съгласен. Не симпатизирам на партии, а на кандидати (Станишев не е от тях, разбира се), но това си е така.
Днес заглавието на вестник Труд е "..... цените на тока..." -> е*ати пресата :dummy:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92

Мнение от jorkata3 » 15 Яну 2011, 14:18

Колко къса е паметта на Българина!!! и най-вече политическата. Досега съм си мислел ,че имаме страшно нагли политици избрани най-вече от електорат със средна възраст над 60 години (който преобладава в родината ни).Нагледъл съм се злоупотреби с държавни и европейски пари,на нежелание да се чуе от какво се нудаят хората,на комисионни ,на закони единствено продиктувани от нечии лични икономически интереси ,на обръчи от фирми ,на отвличания ,заменки,магистрални грабежи...... и най-вече на обществена система тип ако имаш пари и "твои" хора можеш да си построиш нещо и на връх мусала .
От няколко дни обаче разбирам ,че си заслужаваме тези политици!!!!! Това е извода който мога да си направя .Българина е едно "стадно животно" свикнало единствено да критикува другите,но никога себе си, което явно очаква някой да дойде на власт и да му каже от утре заплатата ти е 3000евро..........(вероятно и тогава ще има недоволни).

Личното ми мнение е ,че най-после имаме управление което поне има желанието нещо да се промени!Няма да правя реклама какво и къде точно виждам положителни промени ,но е факт че има раздвижване във всяка една сфера и на всякъде се опитва да се направи нещо по-добро от сегашното.И тъй-като вече повече от година се чакаше сегашното правителсво да му се намери поне едно слабо място и всички да му се нахвърлят стигаме до тези записи излезли в медийното пространство последните дни.
Тук единствено мога да заявя,че при предишното правителство най-вероятно главните редактори на този вестник галерия щяха да са пребити до смърт от неизвестен извършител а яне янев щеше да е "посъветван" да замълчи.....
Ами наистина пожелавам станишев и доган да се върнат и както се казва ДА СА НИ ЧЕСТИТИ!

П.С не съм гласувал за ГЕРБ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 15 Яну 2011, 15:39

jorkata3, определено ти е къса паметта! Ти си поредния заблуден с промит мозък!
С това не искам да те обидя, просто изказвам мнение въз основа на смешните ти разсъждения.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92

Мнение от jorkata3 » 15 Яну 2011, 16:56

Club BMW написа:jorkata3, определено ти е къса паметта! Ти си поредния заблуден с промит мозък!
С това не искам да те обидя, просто изказвам мнение въз основа на смешните ти разсъждения.

Нещо не те разбрах за късата ми памет ,май нещо си се пообъркал :mhihi:
Радва ме факта ,че си писал под моя пост поради простата причина ,че си типичния пример за българска електорална единица! или просто да го наречем с една чуждица -хейтър!
Стова не искам да те обидя,просто изказвам мнение въз основа на смешните ти НЕразсъждения(можеше да опиташ да се обосновеш,не е нужно да има увод ,теза и заключение и не е страшно ама трябва и акъл........)

старши ентусиаст
Аватар
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 15 Яну 2011, 17:02

jorkata3 написа:
Club BMW написа:jorkata3, определено ти е къса паметта! Ти си поредния заблуден с промит мозък!

Радва ме факта ,че си писал под моя пост поради простата причина ,че си типичния пример за българска електорална единица! или просто да го наречем с една чуждица -хейтър!
Стова не искам да те обидя,просто изказвам мнение въз основа на смешните ти НЕразсъждения(можеше да опиташ да се обосновеш,не е нужно да има увод ,теза и заключение и не е страшно ама трябва и акъл........)

Нищо лично колега jorkata3 ама изобщо не мислиш ! Като ти гледам поста смях ме напушва чак... Разбирам че това ти е личното мнение, но то няма нищо общо с реалността... Прочети малко поинтересувай се, а съм дал само един "лек" пример за много милиони в сивата икономика, пък после ми говори за ББ :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 15 Яну 2011, 17:58

Boyadjiev написа:
jorkata3 написа:

Нищо лично колега jorkata3 ама изобщо не мислиш ! Като ти гледам поста смях ме напушва чак... Разбирам че това ти е личното мнение, но то няма нищо общо с реалността... Прочети малко поинтересувай се, а съм дал само един "лек" пример за много милиони в сивата икономика, пък после ми говори за ББ :mhihi:

Мен ме напушваше от твоя пост но се въздържах.
Я кажи кои бяха хората с препоръки на високи постове подходящи за премиери и от кой щяха да са препоръките?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 15 Яну 2011, 18:00

И още нещо -
Толкова ли е трудно да си казвате мненията без да сте на ръба между иронията и подигравката?

Скиса, твоето предложение за не гласуване може да свърши работа ,само ако почти всички не гласуват.
А аз се сещам кои хора вероятно няма да гласуват и предполагам, и ти се сещаш, кои ще гласуват, и за кой.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

старши ентусиаст
Аватар
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 15 Яну 2011, 18:11

klintan66 написа:И още нещо -
Толкова ли е трудно да си казвате мненията без да сте на ръба между иронията и подигравката?

Скиса, твоето предложение за не гласуване може да свърши работа ,само ако почти всички не гласуват.
А аз се сещам кои хора вероятно няма да гласуват и предполагам, и ти се сещаш, кои ще гласуват, и за кой.

Май тоя е учил малко повече от пожарникаря :mhihi: Образованието има оооогромно значение....
http://www.kadiev.bg/about/

Слави
Аватар

Мнение от © » 15 Яну 2011, 19:56

Boyadjiev написа:
Сондьора написа:
Club BMW написа:Време е бойко и аверите му да си ходят!

И алтернативата е очевадна, само не знам, летището ше смогне ли :conf:

Естествено че е очевидна ! Тоя е за затвора, очевидно (доказано) ограбва държавата, а ти се чудиш още дали има алтернатива ? Всеки друг е алтернатива !

Колега, кой ограбва държавата ... ако се върнат тия преди ББ след 5 години нямаше да остане нищо
Е**ти алтернативата - АБВ с Първанов или Станишев с БСП :kuku: (и за двамата не е проблем да вкарат отново ДПС на власт)

само не разбрах на този затворили ли са му фабриката или не?
и ако са я затворили как си представяте това да стане ако ББ е лобирал за него

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 15 Яну 2011, 20:26

Там е работата, че фабриката е била затворена вече, а те са продължавали да правят бира и именно тая проверка, която ги е хванала, че работят при отнет лиценз, е звъннал Бойко да я отзове :winky:. А той се измъква с това, че фабриката все пак била затворена, значи нищо не е станало :mhihi: , като разчита именно, че хората няма да прочетат/чуят внимателно за какво се говори :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 15 Яну 2011, 20:39

.
Последна промяна Valentin_Peev на 06 Юли 2020, 1:26, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от SKISA » 15 Яну 2011, 21:01

добре де ... в тая тема не обсъждаме ли излезлите на светло записи ,а не коя политика на коя партия е по-добра!?!? факт е ,че хората във властта в момента са записани да казват тия неща!!!! кво има да говориме : "ма доган ако дойде ,ма са то червените,ма глейте са....."!?!? бойко се е обадил и е казал тия неща!!! освен него и другите суеци са казали нещата ,дето чухме!!! кво общо има доган или станишев ,или костов с целата работа!!?!?!? начи бойко може ,а за прасета не може!?!?!? щото той ,раираш ли е наше момче!!! голем праз ,че се обадил некъде да спре неква проверка на некой "наш човек"!! ебати логиката вадят некои колеги!!! ми по тая логика кво му пречи утре да излезе на площада и да резне един откос с нещо автоматично!?!?!? се пак той е "по-читав " от доган - са нема да му се караме за некви "дреболии".....!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 15 Яну 2011, 21:04

SKISA написа:че е атака -атака е! никой мисля не оспорва ,че тва е режисирано ,че е премислено и че се атакува през няколко дни и се пускат записи. те са си седяли кротко в някой комп и са чакали да потрябват. честито на тъпака,дето са записали! още няма официално изявление на прокуратурата ,но един запис може толкова лесно да се разбере истински ли е или фалшив ,че не си струва да хвърляш в обществото фалшив. пред некое гадже може и да мине ,но в публичното пространство нема как да стане. ако ще и най-мощният комп на света да ползваш с най-яката програма е елементарно да се хване дали е наставяно и правено.... ! така че според мене спора за автентичността е безсмислен ,а ако бойко ,който е достатъчно нагъл натисне следствието да го изкарат фалшив предполагам ,че тия дето са го пуснали ще покажат ,че не е така.
иначе спора кой освен бойко ....!! тъпа история! избираме най-приятният крадец,най-народно говорещия маскара и му даваме властта. тоя начин на мислене при избор ми е адски непонятен. след като няма никой читав да избера -не избирам. да не им излезат процентите ,да се анулират изборите и да се правят нови ,докато се яви достоен и читав! само че тва никога нема да стане.
върл антикомунист съм ,но като сложа нещата на кантар по времето на станишев живеехме по-добре от сега. па нека некой ме опровергае. пепел ми на устата ,дет защитавам червените! :mhihi:

Колега технологиите страшно много напреднаха, недей да ги подценяваш. Работя в сферата на информационните технологии и мултимедията, и съм видял неща дето, ако не се занимавах с това щяха меко казано да ме смаят. Има такива алгоритми за Digital Signal Processing, че ни е бедна фантазията. А и всичките незначителни несъвършенства на технологията са прикрити умело от шумутевицата на GSM разговора ;) А червенушките са инвестирали за година и половина немалко пари в хора, техника и технологии само и само да свалят ББ :yes:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Аватар

Мнение от SKISA » 15 Яну 2011, 21:08

колега ,аз може и да не съм толко напред с модерните технологии ,но ако направя скрийнинг на един разговор и го видя като осцилограма ще ти кажа къде е пипнат ,та ако ще сички компове на света да са го пипали! освен тва като го чуя - глух да съм ще разбира пипан ли е . понаучил съм разни глупости на времето и съм слушал много години на слушалките и просто съм сигурен ,че пипнат и нагласен запис с добавяни думи ,както на някой му е удобно няма как да се направи без да може да се хване. на слух може и не ,но технически със сигурност. и понеже точно тва знаят и тия ,дето са пуснали записа в обръщение съм сигурен ,че е автентичен и не е менте ,щото иначе нямаше да посмеят да го пуснат.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата