Презентация на прахосмукачки...
Модератор: Общи модератори
Re: Презентация на прахосмукачки...
SKISA написа:много се кефя ,че има хора ,които са си купили и са доволни...! за тия 5 бона ....! а бе и аз кво се обеснявам ....!!! да си ги ползвате със здраве .
Нещо не моа разбера кво целиш? Ясно се разбра, че няма човек във форума, който да смята цената за нормална. Има и такива, които поради една или друга причина имат вкъщи такава прахосмукачка. И явно за твое съжаление никой няма оплаквания относно мощността и здравината. Та ако ще да сложиш 15 многоточия и 300 удивителни по-интересен няма да станеш...!!!

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
alX3m написа:SKISA написа:много се кефя ,че има хора ,които са си купили и са доволни...! за тия 5 бона ....! а бе и аз кво се обеснявам ....!!! да си ги ползвате със здраве .
Нещо не моа разбера кво целиш? Ясно се разбра, че няма човек във форума, който да смята цената за нормална. Има и такива, които поради една или друга причина имат вкъщи такава прахосмукачка. И явно за твое съжаление никой няма оплаквания относно мощността и здравината. Та ако ще да сложиш 15 многоточия и 300 удивителни по-интересен няма да станеш...!!!
имаш яд с изразяването ми ли!? аз така си пиша ,не ми е нужно да съм ти интересен. а иначе целта ми е да поясна на всеки ,който случайно не си е купил космическата прахосмукачка просто да не се минава като тия ,които вече са се....! тва ми е идеята. за мое съжаление и Ракетата-руската на другия колега не се е счупила ,нито мойта Сименс ,нито некоя полска и за още по-голямо нечие съжаление те вършат абсолютно същата ,че и по-добра работа за около 10 до 15 пъти по-малко пари....

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Заставата е една много здрава и дуракоустойчива кола....
Единственият + на Рейнбоу е че няма торбичка, изливаш водата измиваш съда и си 6 точки.
а относно Керхер-а и Ровента подкрепям скиорчето
Извинете ама Karcher RC3000 струва 3000лв. и мога да се хвана на бас че с него ще е 10 пъти по чисто отколкото с рейнбоу-а.
Имам приятел с такова в апартамента си тва чудо без никакви проблеми вече трета година държи чисто (само да нямате котки че става една...)
Единственият + на Рейнбоу е че няма торбичка, изливаш водата измиваш съда и си 6 точки.
а относно Керхер-а и Ровента подкрепям скиорчето
Извинете ама Karcher RC3000 струва 3000лв. и мога да се хвана на бас че с него ще е 10 пъти по чисто отколкото с рейнбоу-а.
Имам приятел с такова в апартамента си тва чудо без никакви проблеми вече трета година държи чисто (само да нямате котки че става една...)
Coulthard написа:Единственият + на Рейнбоу е че няма торбичка, изливаш водата измиваш съда и си 6 точки.
Е тоя плюс можеш да го получиш и за 200-400 кинта. Между другото имам приятели, които ме смятат за луд, тъй като наскоро си купих една такава за 260 кинта, а съм можел да си взема примерно за 70. Явно всеки си има негови си критерии, ма ебах тая прахосмукачка за 4 бона. Ако мога да си позволя такава сигурно ще си имам лична чистачка на заплата в нас, барабар с иконом и готвач...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Е тва е прахосмукачката,цепи мрака, http://www.us.hilti.com/holus/page/modu ... eId=-69201
Такава имам в бачкането,страшна е мисля да си купа такава за у нас,тва и тухли засмуква и не падат
държи ги на маркуча 
Такава имам в бачкането,страшна е мисля да си купа такава за у нас,тва и тухли засмуква и не падат

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
и с какво е по-добра от някоя друга прахосмукачка с "воден филтър" а 300 кинта примерно ?
защото не е единствената прахосмукачка, която работи по този начин.
защото не е единствената прахосмукачка, която работи по този начин.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
а ква е разликата м/у бмв и форд или дачия примерно?и едното ще ме заведе от А до Б точка и другото,баси как тука всички сме се преебали не е истина 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
rainbow - "sheer vacuuming pleasure" 
разликите мога да ги кажа между бмв и форд и дачия. но не и между прахосмукачките, за това се надявах някой да ме светне...

разликите мога да ги кажа между бмв и форд и дачия. но не и между прахосмукачките, за това се надявах някой да ме светне...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
steeN написа:rainbow - "sheer vacuuming pleasure"
Разликата е едната чисти и другата чисти ама не точно.

аз мога да кажа само че парочистачката на аио си заслужава всяка стотинка и си избива парите за отрицателно време , може да проверите в по-добрите комплекси колко струва сухото пране ако сте чували изобщо за него.Освен това в окомплектовката от 5300 има ортопедичен матрак за 1000 лева,йонизатор за въздух-200лв,2 комплекта термофибърни кърпи х200=400лв и парна ютия 400лв незнам кои клас си завършил но ако можеш да смяташ смятай,а това че би предпочел толкова пари да дадеш за кола вместо за подобен вид техника е друга тема.За финал ще кажа че сигурно тъща ти е човека който се занимава основно с почистването и най-вероятно наистина е луда да ти чисти мизериите и лайната за което можеш поне да и благодариш.
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Така аз работя с Рейнбоу-прахосмукачки във фирамата има 5 такива като едната е на 8 години и е видяла много зор,ползват се всеки ден и за какво ли не.Доволни сме от тях но цената не е НОРМАЛНА ЗА ПОДОБЕН ВИД ТЕХНИКА!Както казаха колеги има прахосмукачки който вършат същата работа със същите критерий като на Рейнбола,но са 2 или 3 пъти по евтини.Има хора който като им кажеш че се чисти с Реинбоу са на седмото небе че е най най(просто името и рекламата)а на други като им кажеш че чистиш с Рейнбоу(тва за нищо не става).Разни хора разни идеали,за цената и аз съм съгласен че е космическа,но машината си върши работата.От личен опит го казвам защото работя всеки ден с такава машина във фирма за почистване 

напълно съм съгласен с коментарите за рейнбоу ,нормално е да платиш 2-3 пъти по-малко за перяща прахосмукачка като се има в предвид че на много по-ниска цена има такива машини със същите и дори по-добри показатели а причината за тези копия и разновидности е че патента на рейнбоу изтече през 2005г.Та това което имам в предвид е че си заслужаваше парите докато беше единствен.В предишния си коментар оспорих мнение за един уред които няма нищо общо с перящите прахосмукачки ,това е домашният робот на AIO та за него:има над 40 функции и повече от 100 повърхности които може да обработва ; температура 170 градуса ; налягане 7.5 бара и работи със синя пара 5% вода на 95% въздух.Това което изкам да кажа за този уред е че тои не само че няма копие ,а изобщо няма подобие така че и 10000 да струва докато е единствен си струва ,а ако излезе друг такъв на по-добра цена още по-добре. 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
некой друг смешник няма ли да си направи реклама без пари!?!?
я некой админ или мод да таксува скритите реклами и да ги премести в търговската секция!?!?
я некой админ или мод да таксува скритите реклами и да ги премести в търговската секция!?!?
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Хах, преди 4 години, тази жена дойде да презентира у нас прахосмукачката 'Рейнбоу'. Помеждудругото тази жена беше и баба на една моя съученичка, но дойде у нас по друга линия. След като презентира, питахме колко струва, тя не ни каза, просто ни написа цената на едно листче и ни го подаде - 4200 лева
. Не я купихме тогава, а и поне аз не исках много да се дават тези пари, ама 2-3 седмици по-късно се прибирам от ски и от апартамента се чува як звук, и какво да видя - майка ми купила бръмчалката, и вече чисти
Та впоследствие разбрах, че са й я продали за три хиляди и нещо, с някакви уговорки
Но от 4 години насам, мога да ви кажа че това е животно. Няма чупене, няма проблеми, аз лично я изпуснах веднъж от около метър и половина и нищо й нямаше. Чисти като откачена, и никакъв прах не изпуска, защото освен водния, е и с няколко други филтъра. Даже ни казаха че съдчето за вода е направено от специална пластмаса, от която правят люковете на военните самолети - до колко е вярно не знам. И за доказателство - почна да скача върху съда за водата, и онова наистина изобщо не мръдна.
Като цяло единствения недостатък е, че е шумна, но не много, но да ви кажа определено си личи качествената изработка, а най ми е кеф с приставката за килими да чистя, защото отпред има една четка която развива 18 000 оборота
А й пречиствателя на въздуха не е никак зле, който ти го дават към прахосмукачката 

Но от 4 години насам, мога да ви кажа че това е животно. Няма чупене, няма проблеми, аз лично я изпуснах веднъж от около метър и половина и нищо й нямаше. Чисти като откачена, и никакъв прах не изпуска, защото освен водния, е и с няколко други филтъра. Даже ни казаха че съдчето за вода е направено от специална пластмаса, от която правят люковете на военните самолети - до колко е вярно не знам. И за доказателство - почна да скача върху съда за водата, и онова наистина изобщо не мръдна.
Като цяло единствения недостатък е, че е шумна, но не много, но да ви кажа определено си личи качествената изработка, а най ми е кеф с приставката за килими да чистя, защото отпред има една четка която развива 18 000 оборота

- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Аз имам такава от 1996-та година и както е казал колегата в горния пост няма трошене.Мъкнах я в Испания,сега отново я върнах в БГ и продължава да работи безотказно.Определено е скъпа,но е единственната почистваща система или прахосмукачка която се справи с космите от кучето
,а и като се замисля колко прахосмукачки би трябвало да съм сменил за времето в което Рейнбоу ми служи безоткзно май излиза добра цената.