31.01-01.02.1945 г.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: 31.01-01.02.1945 г.

Мнение от SKISA » 02 Фев 2011, 23:03

MatriX_Fucked написа:.... Ами терора след атентата в църквата "Света Неделя",.....

хахахахаха...! ти нищо не казА!!! те бутнали храма ,избили маса народ вътре ,една камара и невинни и после що ги гонили!!! евала ,другарю! :clap:
секи си има гледна точка! мойта е такава.
иначе осъждане мисля ,че думата е не да ги изправят пред съда тия или внуците им ,които почнаха "чистия си бизнес" с куфарчетата от бащите си и дядовците си ,откраднати точно от тия избити преди 60г хора ,а да се осъди просто постъпката! но то явно тва няма как да накараш хора ,които даже я адмирират....!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 02 Фев 2011, 23:23

Ми, аз не съм заслепен като вас и признавам зврествата и от двете страни! Сега няма да изкарвам "наще" невинни! Както вече казах - власт се дава с кръв!

Ето сега ситуацията в Египет - Мубарак каза вчера, че си подава оставка и няма да се кандидатира за изборите през Септември, но опозицията иска веднага да се маха, защото ако остане до Септември ще наложи зверски режим и ще почнат масови гонения и терор!
Без страх, без спирачка!

Аватар

Мнение от SKISA » 02 Фев 2011, 23:55

MatriX_Fucked написа:Ми, аз не съм заслепен като вас и признавам зврествата и от двете страни! Сега няма да изкарвам "наще" невинни! Както вече казах - власт се дава с кръв!

Ето сега ситуацията в Египет - Мубарак каза вчера, че си подава оставка и няма да се кандидатира за изборите през Септември, но опозицията иска веднага да се маха, защото ако остане до Септември ще наложи зверски режим и ще почнат масови гонения и терор!

ми начи требваше 89та да ви я вземеме с кръв!?!?!? ма се размина и сега може да се философства...
и кво!? мубарак е прав ли!? тоя египетски бай тошо!?!? да не подавал сега оставка ми когато му е удобно!?!? ми май нема да му се получи...! така ми мирише...! и не е лошо да помисли за излитане ,щото ще му набучат кратунката - диктаторска на некоя пирамида отгоре....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 03 Фев 2011, 0:10

Elesar74 ,
мен къде ме пропусна? :mhihi:

Райдер ,

аз ще ти кажа какво трябваше да се направи. И сега не е късно.

Забрана на всички бивши членове на БКП и техните наследници да заемат ръководни длъжности...
Никой няма да ги преследва и няма да им пречи за друго ...

"тая власт с кръв сме я земали и с кръв ще я дадем " :mhihi: няма отърване
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 03 Фев 2011, 0:18

Извинявам се на klintan66, пропуснах го.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 03 Фев 2011, 0:56

SKISA написа:
MatriX_Fucked написа:Ми, аз не съм заслепен като вас и признавам зврествата и от двете страни! Сега няма да изкарвам "наще" невинни! Както вече казах - власт се дава с кръв!

ми начи требваше 89та да ви я вземеме с кръв!?!?!? ма се размина и сега може да се философства...
и кво!? мубарак е прав ли!? тоя египетски бай тошо!?!? да не подавал сега оставка ми когато му е удобно!?!? ми май нема да му се получи...! така ми мирише...! и не е лошо да помисли за излитане ,щото ще му набучат кратунката - диктаторска на некоя пирамида отгоре....

Ти май четеш и тълкуваш както ти е угодно! ;)
Без страх, без спирачка!

Аватар

Мнение от SKISA » 03 Фев 2011, 1:01

много бех добър по български и чета буквичките и от тях правя изреченийца и разбирам кво пише. квот си написал тва съм прочел. явно сме направили грешка ,че властта не беше взета 89та с кръв....! тва прочетох. тя даже не беше и взета де! остана си само префасонирана...
едно време се чудех на бабичките като вееха червени байраци ,но някакси по-ми го приема акъла . но като видя млади хора да се прехласват по тая комунистическа идея и ми става някакси тъжно и тогава вече със сигурност не разбирам...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 03 Фев 2011, 1:04

Мисълта ми беше оф-топикова :) За Египет - ако Мубарак не си тръгне веднага ще почнат репресии, съотвестващи на тези след Септемврийското въстание в България!
Последна промяна MatriX_Fucked на 03 Фев 2011, 1:06, променена общо 2 пъти
Без страх, без спирачка!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 03 Фев 2011, 1:05

Да не мислите, че като в Румъния гръмнаха Чаушеску и жена му, се изтрепа и целото секуритате...Мани тая работа то тва няма изтребване, 89та и с кръв да е било, пак се същото...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Фев 2011, 9:16

klintan66 написа:
Забрана на всички бивши членове на БКП и техните наследници да заемат ръководни длъжности...
Никой няма да ги преследва и няма да им пречи за друго ...

"тая власт с кръв сме я земали и с кръв ще я дадем " :mhihi: няма отърване

Е,колега,е как ше стане това,ми майка ми е била член на бкп и то щото беше ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за длъжноста дето заема,тя беше счетоводител,баща ми член на оф щото беше задължително някъде да бъде-лекар беше,е какво,сяаз не мога да стана министър а???
Разберете нещо основно,на всякъде има съдени и осъждани невинни,на всякъде,времето е било такова и тук и отатък океана,политиката е била такава и в момента има такава политика,колко са отвлечените в щатите по някакво подозрение-много,никой не оневинява това което се е случило,обаче мине не мине време и некой изкарва историята и почва да я размахва,ама колко са убити по царско време знае ли се,няма документи значи няма такива събития,ами поетите-революционери които са роптаели срещу режима,Вапцаров и още сума ти разстреляни-тех няма кой да оплаква щото и те са били против режима на монархия,ама никъде не плачете за тях,пак ще се повторя,няма никаква разлика между убитите партизани,дето са искали промяна и убитите след 44 та година ,дето не са искали такъв режим,и в щатите са гнили по затворите такива дето са искали комунизъм там...
Единственото е че се забавихме много,амамного и никога няма да наваксаме,защото режима отново се промени и европа не ни иска богати,а ни иска потребители...Айде сега вържи,пак повтарям,един колан с бомби и ходи сваляй властта щото не ти харесва-ми нема вече "политически" затворник и ще те съдят като терорист и си отлетел,или айде да не е с бомба,земи,викни всички твои приятели и излезте на площада да сваляте правителството-оп,има закон за демонстрации и стачки-не може да се моташ около парламента,не може без разрешение и ако много се разгорещиш-айде у кауша-по демократично е ,нали,ама това е щото има интернет,но не се знае какво ще ти се случи у кауша...
Пък аз съм виждал червените барети на битака как дойдоха и бутнаха сергииките,ма никой не биха...Това е,едно време е било така и при царско време и при комунистите,въпреки че именно голяма част от убитите от народният съд са именно комунисти,които не са припознали строя с идеала който са имали,знаеш ли колко всъщност партизани са избити от народният съд...просто не са били удобни и са искали истински комунизъм...а не наложена някаква диктатура от ссср...Правете тая разлика,а не на общо основание-ууу,гадни комунисти,смърт мама ви...Все пак нали имате глави на раменете си...
Освен това с какво точно спомага за напредъка точно тея извинения и стари теми-освен екслоатиране на старата тема комунисти vs капиталисти,още като се появи оная песен-"земи панелите трабанта..." беше смешна,още тогава започна мъже и жени да се развеждат заради идеология дето беше насадена за да се раздели народа...Чоплете стари теми и само в миналото ще си живеете...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 03 Фев 2011, 10:41

Емо,
много пишеш и ме объркваш стар комуняго! :mhihi:

Ръководни постове!!!

Именно, ти си го казал - Комунистите са подменили идеологията с ....някаква, айде всеки си знае каква ...и са издумкали точно идеалистите-практици.

Стари теми са нас дето си пишем, но младите лесно се клатушкат на къде трябва и не трябва.
На евреите и негрите не им писна да припомнят щото знаят какъв зор е било!

Вижте само как звучи - Работническо-селска власт! Няма интелигенция няма граждани.
Никъде няма социална държава има цивилизовано общество!

И пак ще кажа, не може идеята "едни да работят а другите да бъркат в манджата!" да бъде идеология на партия!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 03 Фев 2011, 11:28

Твърдо съм ЗА едно профилактично прочистване на властимащите било от Народен съд или пък Гестапо! Накратко на 50 години по една революцийка и всичко ще си е наред по наште ширини. Ей го комунистите изтрепаа сума ти народ 45-та, повечето интелигентни хора, ама трябваше жеста да им се върне точно след 50-тина години и сега щяхме да сме в парфюм и рози барабар със симпатията на цела Европа, а сега кво :dunno: май трябва да си внесем още малко арабески ама да не са дюнерджии :mrgreen:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 03 Фев 2011, 11:52

Аз да питам защо в днешно време, съдебната система, контролирана и изпълнена с високообразовани кадри, е в трагично състояние ????? Защо се разхождат на свобода убийци, рекетьори, изнасилвачи... Пълно е на свобода с рецидивисти...?!?!?!?!?!?!?!?

Потребител
Аватар

Мнение от Демократ » 13 Фев 2011, 3:51

1 януари трябва да бъде обявен със закон от Народното събрание за ежегоден траурен ден в памет на избитите от комунистическите злодеи. Ние демократите няма да оставим тази работа така. Толкова хора за избили комунистите и днес пак искат да вземат властта, да убиват пак ли?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е53

Мнение от sa_hellrot » 13 Фев 2011, 20:52

Ей,.."демократ".., ти да не си Георги Жеков бре??? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата