Банков обир със заложници в Сливен
Модератор: Общи модератори
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: Банков обир със заложници в Сливен
Да - това е другия аспект! Парите са застраховани! Дано всичко да е наред с охранителя пак казвам , не говоря нарочно или напреки , но въпреки, че не знаем конкретно как е станало това с прострелването почвам си мисля че много филми е гледал охраната. За какво инъче ще го прострелят ? На Герой ли се прави какво срещу патлак 

За цялата ситуация са виновни чичета охранители. Тръгнали да се правят там на каубой, да гърмят, то затова на тея смешковци не трябва да им се дава оръжие, както помежду другото са охранителите в небългарските банки. Щото ако не се бяха разгърмели там като кръчмари, обирджийте щеха да влезнат, да вземат 10-20 хилки и после полицията щеше да ги хване, а дори и да не ги, парите са застраховани. Но благодарение на чичета пищолджии, сега имаме заложническа ситуация, 1000 неадекватни полицая въртящи се отвънка без да знаят какво да правят и само дано да няма още невинни жертви
Не Мы такие, Жизнь такая
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
jordanpar написа:Мен ми е чудно кой е решил да обере точно тази банка.
Освен това Инвестбанк" Клон Сливен е с такова разположение че обирджията или обирджиите им трябва и доста късмет да се измъкнат .Разположен на кръстовище-две от преките са задънени улички,като едната завършва на оживената по това време главна улица От другите две улици едната е супер разкопана и постоянно задръстена с автомобили,а другата е еднопосочна и тясна,тоест ограничава се изборът за бягство с автомобил .То няма и как да стои отпред автомобил с работещ двигател,тези които живеят там знаят за какво иде реч.
За мен извършителя или е супер отчаян човек или всико е било нагласено,но неочаквана реакция на някой служител - натискането на бутона е объркало много планове .
Ами то състоянието на улиците в Сливен е такова,че няма банка от която да се избяга с автомобил....разкопани улици дал бог в Сливен.....

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Да, вие понеже сте там и знаете какво става. Много сте ми интересни всичките как ги храните, а да ви видим вас какво щяхте да направите там, а? Колеги, не така..
. Казаха, че простреляние бере душа в болницата... 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Леле, сега разбрах, че на един приятел баща му е втория охранител, който още е в банката.
Ужас. 

Kroki написа:Да, вие понеже сте там и знаете какво става. Много сте ми интересни всичките как ги храните, а да ви видим вас какво щяхте да направите там, а? Колеги, не така... Казаха, че простреляние бере душа в болницата...
Ми нали това казваме,не трябва да правиш нищо.Героите умират първи.

евала на тея хора, че както каза някой по-горе работят за трохи и все пак са се опитали да действат адекваткно в тази ситуация, с чест и достойнство.
най-лесно е да се скатаваш, или като нас да щракаме зад монитора и да философтваме.
най-малко е непочтено да кажеш, че еди кой си виждаш ли се е направил на нинджа и едва ли не вината е наполовина негова.
дано по-скоро се прикючи ситуацията без повече пострадали.
най-лесно е да се скатаваш, или като нас да щракаме зад монитора и да философтваме.
най-малко е непочтено да кажеш, че еди кой си виждаш ли се е направил на нинджа и едва ли не вината е наполовина негова.
дано по-скоро се прикючи ситуацията без повече пострадали.
virtue and tranquillity
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Eeee няма угодия начи ...
Човека е посегнал да си свърши работата за която му се плаща ... направил се е на нинджа
Ако беше бездействал и бяха отмъкнали кинтите .. щяхте да ревете, за кво ги слагат тея мишки .. нищо не прават
Човека е посегнал да си свърши работата за която му се плаща ... направил се е на нинджа
Ако беше бездействал и бяха отмъкнали кинтите .. щяхте да ревете, за кво ги слагат тея мишки .. нищо не прават

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
dimodi написа:Леле, сега разбрах, че на един приятел баща му е втория охранител, който още е в банката.Ужас.
Желая късмет на него и останалите оказали се невилни заложници в тая ситуация
Просто с полицейски професионализъм,който го нямаме,няма да се оправи ситуацията
Дано бандягата се шашне и реши да се предаде
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв

Тия полицаи като ги гледам как едва клякат с големите кореми не виждам как ще спасят някой. Ама то на масата е най-лесно. 

ogata написа:Eeee няма угодия начи ...
Не говорете глупости бе колеги.Охраната НЕ си е свършила работата,той изрично е инструктиран да не предприема нищо при въоражен грабеж.Това са стандартни инструкции за всяка банка.Парите са ЗАСТРАХОВАНИ, и 5 милиона да отмъкнат, отколкото един човешки живот.

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Куките си ги знаем, че са дангалаци и само ако отидат в някой кабинет да арестуват някой тогава са велики "Полиция! Лягай на Пода" като другия не е въоражен лесно...
Ся казаха по БНТ , че вече на мястото са всички спец-части в България Голяма информация е това за всички щото сега ако стане подобна ситуация в Петрич и Никопол например няма да има кьорав спец-боец да помогне
Ся казаха по БНТ , че вече на мястото са всички спец-части в България Голяма информация е това за всички щото сега ако стане подобна ситуация в Петрич и Никопол например няма да има кьорав спец-боец да помогне

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
dimodi написа:Ама то на масата е най-лесно.
Или във форума...да се дава акъл и/или да се хули...
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
smg написа:dimodi написа:Ама то на масата е най-лесно.
Или във форума...да се дава акъл и/или да се хули...

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите