За жените и бройкането :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Re: За жените и бройкането :)

Мнение от plradev » 27 Апр 2011, 12:25

Е.Димитров написа:Знаете вие колко са били,нали с една операция за иляда евро и е чисто нова с найлоните по седалките,личи си само по гърдите :mhihi:

Викаш,ше са и цъфнали еърбеците и ще е тунингована с крайно проходно на Фи70 :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 27 Апр 2011, 12:38

Забелязъл съм , че обикновено момичетата с по малко бройки, имат дългогодишни връзки, и трудно се разделят със старите си и трудно създават нови взаимоотношения.

Относно бройката, не мисля ,че има точна цифра, но за мен момиче до 25г ако вече е в "тийновете" като бройка определено олеква.

А също и друга заблуда видях из коментарите. Сексуалния опит не се получава от спане с много различни, а от спане много пъти. Това ,че момичета с малко бройки са неопитни е пълна заблуда. Точно когато се задържиш за дълго с някой или трябва да си изневерявате или трябва да експериментирате за да ви е интересно. Там се получава опита за мен.
Така ,че момичето може да го "обича повече от хляба" и без да е шаврантия.

При жена над 30г вече не знам как стоят нещата, но предполагам на тази възраст трябва да се надрастнат тези предрасъдъци ако искат да създават семейство. А дори и да не е така, както е написал Елин Пелин :

"Алилуя, алилуя,
нека всички тук да чуят
и да знаят по света -
не е грешка любовта!
Вий добре го запомнете
и спокойно се еб$те!
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Апр 2011, 12:50

BMW_RIDER написа:А също и друга заблуда видях из коментарите. Сексуалния опит не се получава от спане с много различни, а от спане много пъти. Това ,че момичета с малко бройки са неопитни е пълна заблуда. Точно когато се задържиш за дълго с някой или трябва да си изневерявате или трябва да експериментирате за да ви е интересно. Там се получава опита за мен.
Така ,че момичето може да го "обича повече от хляба" и без да е шаврантия.

!

По-коро от неспане :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 27 Апр 2011, 13:14

Е.Димитров написа:
ogata написа:
Е.Димитров написа:Знаете вие колко са били,нали с една операция за иляда евро и е чисто нова с найлоните по седалките,личи си само по гърдите :mhihi:

Абе кво значение има дали е била с 30 или 300 ... важното е да е с 2.8 и шпер а.k.а. да е сърцата и да върти гъз@ :mhihi:

Бе пара да има-зимам я!

ако ще и да е женския еквивалент на Митьо Пищова-3456 момченцаааа,мъжленцаа,пишлеменцааа......пара като има си пиете кафето в Италианско,да се не смеят кварталните йебачи :lol:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F25 20d, 2012
Мечтае да кара: X6 M
Детайли за колата: Мноооооого хубава :) :) :)

Мнение от Zvero Junior » 27 Апр 2011, 13:15

[quote="BMW_RIDER"]

"А също и друга заблуда видях из коментарите. Сексуалния опит не се получава от спане с много различни, а от спане много пъти. Това ,че момичета с малко бройки са неопитни е пълна заблуда. Точно когато се задържиш за дълго с някой или трябва да си изневерявате или трябва да експериментирате за да ви е интересно. Там се получава опита за мен.
Така ,че момичето може да го "обича повече от хляба" и без да е шаврантия."

Аз от друга страна ще възразя, тъй като когато си с един и същи партньор (особено като подрастваш) можеш да опиташ определен асортимент, всеки има различни желания, степен на отпускане и т.н. Има хора, които колкото и време да си с тях не биха ползвали играчки или не биха пробвали СМ...

Една жена преди да започне сериозна връзка трябва да опита от всичко, колко й е нужно, за да може да открие собствената си сексуалност - какво й харесва, какво не, какво би експериментирала и съответно как да достави удоволствие на партньора си. Една жена, когато е била с повече мъже определено може да се каже, че като се кротне знае какво иска и как да го получи. В случая не говоря за този тип жени, който действат само заради бройката или защото искат да извлекат някакви дивиденти от човека, с който спят.

В заключение - всичко е индивидуално, може да е спала с 2ма и да егати к.рвата, а може и с 12 и да е супер точна, да обича партньора си и да му е вярна.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 27 Апр 2011, 13:35

5-6 за сериозна работа говориме, иначе изводите са не добри във всяко отношение :)
Но си е до човека разбира се.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Апр 2011, 13:37

Манчев73 написа:
Е.Димитров написа:
ogata написа:

Абе кво значение има дали е била с 30 или 300 ... важното е да е с 2.8 и шпер а.k.а. да е сърцата и да върти гъз@ :mhihi:

Бе пара да има-зимам я!

ако ще и да е женския еквивалент на Митьо Пищова-3456 момченцаааа,мъжленцаа,пишлеменцааа......пара като има си пиете кафето в Италианско,да се не смеят кварталните йебачи :lol:

Е нали аз последеш ше се смеем :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от saltero » 27 Апр 2011, 14:35

Ако искаш по-голяма бройка да направиш купи си БМВ то на женските лигите им текат само като видат емблемата. :lol: :driving: :ok:

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 27 Апр 2011, 14:39

"коя си е дърво като малка,си е дърво и като голяма"-народна мъдрост
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 27 Апр 2011, 14:49

"оная работа на жената не е сапун да се изтърка"-също мъдрост ама не знам дали е народна :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ti
Мечтае да кара: лястовица с рамка

Мнение от Skip_209 » 27 Апр 2011, 14:57

и всички дрифтъри искат задните им гуми да са от п**ка за да не свършват никога :mrgreen:
www.Steroid-X.com
0887 474 880

Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 27 Апр 2011, 15:16

въпросче към колегите:
бихте ли се оженили за момиче,чийто прякор е ми.ета :roll:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 27 Апр 2011, 15:19

павката написа:въпросче към колегите:
бихте ли се оженили за момиче,чийто прякор е ми.ета :roll:

аз лично,няма шанс :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от destiny » 27 Апр 2011, 15:38

Да бе , да са я минали 20 човека пък нека е свястна :lol: Една жена , ако има висок морал и самочувствие няма да се дава на тоя и ония , само защото е необвързана.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 27 Апр 2011, 15:41

Манчев73 написа:пара като има си пиете кафето в Италианско,да се не смеят кварталните йебачи :lol:

То нали точно тва се случи с Ники Лозанова :mhihi: Ама никой не се смее .. секи иска да я опне :yes:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата