За жените и бройкането :)
Модератор: Общи модератори
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: За жените и бройкането :)
Е.Димитров написа:Знаете вие колко са били,нали с една операция за иляда евро и е чисто нова с найлоните по седалките,личи си само по гърдите
Викаш,ше са и цъфнали еърбеците и ще е тунингована с крайно проходно на Фи70

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Забелязъл съм , че обикновено момичетата с по малко бройки, имат дългогодишни връзки, и трудно се разделят със старите си и трудно създават нови взаимоотношения.
Относно бройката, не мисля ,че има точна цифра, но за мен момиче до 25г ако вече е в "тийновете" като бройка определено олеква.
А също и друга заблуда видях из коментарите. Сексуалния опит не се получава от спане с много различни, а от спане много пъти. Това ,че момичета с малко бройки са неопитни е пълна заблуда. Точно когато се задържиш за дълго с някой или трябва да си изневерявате или трябва да експериментирате за да ви е интересно. Там се получава опита за мен.
Така ,че момичето може да го "обича повече от хляба" и без да е шаврантия.
При жена над 30г вече не знам как стоят нещата, но предполагам на тази възраст трябва да се надрастнат тези предрасъдъци ако искат да създават семейство. А дори и да не е така, както е написал Елин Пелин :
"Алилуя, алилуя,
нека всички тук да чуят
и да знаят по света -
не е грешка любовта!
Вий добре го запомнете
и спокойно се еб$те!
Относно бройката, не мисля ,че има точна цифра, но за мен момиче до 25г ако вече е в "тийновете" като бройка определено олеква.
А също и друга заблуда видях из коментарите. Сексуалния опит не се получава от спане с много различни, а от спане много пъти. Това ,че момичета с малко бройки са неопитни е пълна заблуда. Точно когато се задържиш за дълго с някой или трябва да си изневерявате или трябва да експериментирате за да ви е интересно. Там се получава опита за мен.
При жена над 30г вече не знам как стоят нещата, но предполагам на тази възраст трябва да се надрастнат тези предрасъдъци ако искат да създават семейство. А дори и да не е така, както е написал Елин Пелин :
"Алилуя, алилуя,
нека всички тук да чуят
и да знаят по света -
не е грешка любовта!
Вий добре го запомнете
и спокойно се еб$те!
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
BMW_RIDER написа:А също и друга заблуда видях из коментарите. Сексуалния опит не се получава от спане с много различни, а от спане много пъти. Това ,че момичета с малко бройки са неопитни е пълна заблуда. Точно когато се задържиш за дълго с някой или трябва да си изневерявате или трябва да експериментирате за да ви е интересно. Там се получава опита за мен.
!
По-коро от неспане

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Е.Димитров написа:ogata написа:Е.Димитров написа:Знаете вие колко са били,нали с една операция за иляда евро и е чисто нова с найлоните по седалките,личи си само по гърдите
Абе кво значение има дали е била с 30 или 300 ... важното е да е с 2.8 и шпер а.k.а. да е сърцата и да върти гъз@
Бе пара да има-зимам я!
ако ще и да е женския еквивалент на Митьо Пищова-3456 момченцаааа,мъжленцаа,пишлеменцааа......пара като има си пиете кафето в Италианско,да се не смеят кварталните йебачи

- Zvero Junior
- Потребител
-
- Кара: F25 20d, 2012
- Мечтае да кара: X6 M
- Детайли за колата: Мноооооого хубава :) :) :)
[quote="BMW_RIDER"]
"А също и друга заблуда видях из коментарите. Сексуалния опит не се получава от спане с много различни, а от спане много пъти. Това ,че момичета с малко бройки са неопитни е пълна заблуда. Точно когато се задържиш за дълго с някой или трябва да си изневерявате или трябва да експериментирате за да ви е интересно. Там се получава опита за мен.
Така ,че момичето може да го "обича повече от хляба" и без да е шаврантия."
Аз от друга страна ще възразя, тъй като когато си с един и същи партньор (особено като подрастваш) можеш да опиташ определен асортимент, всеки има различни желания, степен на отпускане и т.н. Има хора, които колкото и време да си с тях не биха ползвали играчки или не биха пробвали СМ...
Една жена преди да започне сериозна връзка трябва да опита от всичко, колко й е нужно, за да може да открие собствената си сексуалност - какво й харесва, какво не, какво би експериментирала и съответно как да достави удоволствие на партньора си. Една жена, когато е била с повече мъже определено може да се каже, че като се кротне знае какво иска и как да го получи. В случая не говоря за този тип жени, който действат само заради бройката или защото искат да извлекат някакви дивиденти от човека, с който спят.
В заключение - всичко е индивидуално, може да е спала с 2ма и да егати к.рвата, а може и с 12 и да е супер точна, да обича партньора си и да му е вярна.
"А също и друга заблуда видях из коментарите. Сексуалния опит не се получава от спане с много различни, а от спане много пъти. Това ,че момичета с малко бройки са неопитни е пълна заблуда. Точно когато се задържиш за дълго с някой или трябва да си изневерявате или трябва да експериментирате за да ви е интересно. Там се получава опита за мен.
Така ,че момичето може да го "обича повече от хляба" и без да е шаврантия."
Аз от друга страна ще възразя, тъй като когато си с един и същи партньор (особено като подрастваш) можеш да опиташ определен асортимент, всеки има различни желания, степен на отпускане и т.н. Има хора, които колкото и време да си с тях не биха ползвали играчки или не биха пробвали СМ...
Една жена преди да започне сериозна връзка трябва да опита от всичко, колко й е нужно, за да може да открие собствената си сексуалност - какво й харесва, какво не, какво би експериментирала и съответно как да достави удоволствие на партньора си. Една жена, когато е била с повече мъже определено може да се каже, че като се кротне знае какво иска и как да го получи. В случая не говоря за този тип жени, който действат само заради бройката или защото искат да извлекат някакви дивиденти от човека, с който спят.
В заключение - всичко е индивидуално, може да е спала с 2ма и да егати к.рвата, а може и с 12 и да е супер точна, да обича партньора си и да му е вярна.
5-6 за сериозна работа говориме, иначе изводите са не добри във всяко отношение 
Но си е до човека разбира се.

Но си е до човека разбира се.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Манчев73 написа:Е.Димитров написа:ogata написа:Е.Димитров написа:Знаете вие колко са били,нали с една операция за иляда евро и е чисто нова с найлоните по седалките,личи си само по гърдите
Абе кво значение има дали е била с 30 или 300 ... важното е да е с 2.8 и шпер а.k.а. да е сърцата и да върти гъз@
Бе пара да има-зимам я!
ако ще и да е женския еквивалент на Митьо Пищова-3456 момченцаааа,мъжленцаа,пишлеменцааа......пара като има си пиете кафето в Италианско,да се не смеят кварталните йебачи
Е нали аз последеш ше се смеем

Ако искаш по-голяма бройка да направиш купи си БМВ то на женските лигите им текат само като видат емблемата.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
"оная работа на жената не е сапун да се изтърка"-също мъдрост ама не знам дали е народна 

- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
и всички дрифтъри искат задните им гуми да са от п**ка за да не свършват никога 

www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
въпросче към колегите:
бихте ли се оженили за момиче,чийто прякор е ми.ета

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
павката написа:въпросче към колегите:
аз лично,няма шанс

Да бе , да са я минали 20 човека пък нека е свястна
Една жена , ако има висок морал и самочувствие няма да се дава на тоя и ония , само защото е необвързана.

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Манчев73 написа:пара като има си пиете кафето в Италианско,да се не смеят кварталните йебачи
То нали точно тва се случи с Ники Лозанова

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com